• 31.08.2014, 22:52

So Lucky


I dag lot lilleprinsen meg sove til 09.00! Det er Luxus, og ekstre godt nå som det er Søndag og helg! Heldigvis er han like glad i å sove som mamman sin, og like vanskelig å vekke som pappan. Hhehe, lille sjarmisen vår. 

Denne Søndagen var det duket for 2årsfeiring til Lille Sebastian som har blitt så stor. Lukas og Seb er jo gjevngamle nå, og leker kjempe bra sammen. De er alltid så  søte med hverandre når de treffes. Lilleprinsen hjalp mammsen med å bære pakkene til Sebastian, som han hadde gledd seg veldig til å gi, og kanskej hjelpe til med å åpne;)


Flinke gutten vår <3

Kjempe fint pyntet til 2årsdag, og vi var superheldig med været i tillegg.

Fineste kaka, som Britt laget :) Megagod

Lilleprinsen i full gang med å hjelpe til med pakkeåpningen : 

Etter middag, kaker og masse hygge, fikk småttisene leke seg ute både på trampis og på "motorsykkelen" til Tante Marty


Hatt ei fin helg? 

 • 30.08.2014, 21:01

Kreativ Lek


Morgenen startet litt for tidlig i dag, for min del. Jeg la meg alt for sent i går, og det var hardt å stå opp kl 07.00. Heldigvis fikk jeg noen timer på sofaen etterpå. HAHHA,, jeg eeelsker å sove! Og fortiden er jeg så sliten i tillegg, så jeg føler meg halvdau til tider.

FIkk et lite glimt av sommeren her i Trondheim i dag, noe som var utrolig deilig. Jeg og lilleprinsen var ute å leker lenge på lekeplassen, i sandkassa og rundt omkring. Etterpå dro vi på en sykkeltur, og avsluttet med skattejakt i skogen. Det var utrolig spennende! Både for meg og lilleprinsen. heheh ;) Må være litt kreativ i hverdagen. Resten av dagen var vi bare inne om leket; både med perler, lego, biler og alt annet vi har av leker. Skikkelig kvalitetstid <3

Har du hatt en fin Lørdag?

 • 27.08.2014, 12:45

Den største lekebutikken på nettet


På nettet florerer det av butikker som selger klær og tilbehør til barn og baby. Men på leketøysfronten har det ikke vært like stort utvalg. Derfor ble jeg veldig glad da jeg tilfeldigvis kom over den største leketøysbutikken på nettet, nemlig Legeakademiet.dk.

 Det er en dansk nettside som har et stort utvalg av leker både til barn og baby, og alle lekene oppfyller strenge krav når det kommer til råmatriealet, noe jeg synes er veldig viktig. Disse lekene er trygge for barnet. Og det beste av alt; De sender til Norge! Og siden vi bor i et land utenfor EU så kan vi handle uten å betale 25% dansk moms. Denne blir nemlig trukket fra bestillingen når man sender den inn. Er ikke det topp?

 Lekene du finner i denne nettbutikken fremmer utvikling og læring, og stimulerer sansene hos barnet. De har maaange gøyale leker som man ikke finner mange andre steder. Dessuten er det enkelt å finne relevante leker for ditt barn, da lekene er delt inn etter alderskategori. Her velger du bare alderen til barnet ditt, så kommer det opp masse leker for den aldersgruppen.

 De er også delt inn i ulike kategorier ut i fra hvordan lekene er, slik som bygg og klosser, bøker, form og farge, motorik, musikk og bevegelse osv. Her er det mye å velge i.

 Er du ute etter noen ekstra kupp så har de også en kategori for tilbud. Og dere som kjenner meg vet jo hvor mye jeg elsker kupp! hehe. Under har jeg valgt ut noen favoritter som jeg ønsker meg til Lukas. (Trykk på bildene så kommer du rett til de aktuelle produktene) Nå vet jeg iallefall hvor jeg skal kjøpe julegavene til småttisene i familien.

 

/Sponset/

 • 26.08.2014, 19:22

Nytt i Lukas Garderobe


 • 19.08.2014, 20:30

Blod, smerte og tårer


På kveldene når lilleprinsen har sovnet, liker jeg å syssle meg DIY ting, slik som sying blandt annet. I går hadde jeg funnet et nytt prosjekt jeg skulle bryne meg på; nemlig å fikse en korktavle og gjøre den fin! Første oppgaven var å få løs plankene rundt korktavlen. Jeg leste litt rundt på nettet hvordan andre har greid det, og det virket som en enkel sak! Men det endte ikke helt slik jeg hadde forventet:

Da jeg rev løs planken fra kanten, sklei ramma fra meg, og stiften plankene var festet med kjørte seg rett inn i fingeren min. Den kuttet meg helt inn til beinet, og blodet fosset!

Blod gjør meg hysterisk, og ikke bare synet av blod, men også lukta. Det luktet sterk blodlukt. Jeg var hjemme alene med lilleprinsen, så jeg kunne ikke få panikk. Heldigvis fikk jeg god hjelp fra mamma over telefonen, og hun ga meg noen lure triks. Jeg greide å få blodet til å stoppe, men stemingen for resten av kvelden var ikke slik jeg hadde håpet. Men selv om jeg var skadet greide jeg ikke å legge fra meg prosjektet mitt, og resultatet kan dere se under.


Ikke rart jeg fikk vondt!

Det ser ikke så ille ut i dag, men det er fortsatt vondt

Jeg er strålende fornøyd med resultatet. Denne er perfekt til å henge opp kort, eller hårspenner osv!

Hva synes du om resultatet? #homemade #diy #korktavle

 • 19.08.2014, 15:11

Supersøt • 16.08.2014, 19:28

Huge Beast


Hello everybody.

I går sovnet jeg da Lilleprinsen la seg, og vi sov i 12 timer. Da jeg våknet var jeg like trøtt, guri, jeg er så slapp for tiden! Derfor ingen update på noen dager. Men det får jeg ta igjen nå. Lilleprinsen sover, men jeg er våken. Hurra?!

På Torsdagen fikk prinsen vår en fridag i barnehagen, og det synes jeg han ska ha minst en dag i uka. Denne uken ble det to fridager pga planleggingsdag i barnehagen på Fredag. På Torsdagen hadde jeg lovet han å dra på Voll gård for å se på alle dyrene, noe han hadde gledet seg masse til. Litt skuffende at kanin"hotellet" var låst, men vi fikk heldigvis møtt noen kaniner ute, og gikk de litt mat, noe som er så koselig.

VI så også på sauene, hønene og grisene. Grisene er meget facinerende må jeg si;

Purka var så syyykt diger! Jeg hadde aldri trodd ei purke kunne bli såå stor. Faktisk ble jeg så nysgjerrig på hva ei slik purke veier, at jeg bare måtte google det da jeg kom hjem. Og ei purke kan faktisk være helt opp i 250 kg!! Ikke rart den var DIIIGER!!! #mammablogg #supermuminheels #vollgård #trondheim

 • 12.08.2014, 22:01

Stolt over meg selv


Jeg har egentlig aldri lært meg å sy, men i dag bestemte jeg meg for å prøve å lage hårbånd ette oppskrift. Og vet dere hva, det var da ikke så vanskelig som jeg trodde. Jeg er superfonøyd med resultatet. Driver også å lager vimpler og smokkeremer. Kjempe søtt. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med disse søte produktene, for jeg har jo ingen jente i hus. Tipper de ender opp som gaver til små prinsesser. Det er jammen meg gøy å sy. I dag har jeg benket meg ned foran symaskina i over 7 timer. Hahah, kan si jeg er hektet. Gleder meg til å dra å kjøpe mer stoff, det er mange oppskrifter jeg har lyst å prøve ut. 

Liker du å sy?  #mammablogg #diy #homemade #smokkerem #hårbånd

 • 12.08.2014, 14:49

Masse nytt til Prins Lukas


 • 11.08.2014, 21:59

Luxus


I går fikk vi besøk av søs og Ariana, og vi var ute å leket masse sammen på lekeplassen. Kjempe morro for småttisene, det er jo så stor område her vi bor som småttisene kan boltre seg på. Ariana fikk smake på bærbuskene, og storkoset  seg. Etter ei god stund på lekeplassen leket vi inne, og spiste god mat. Etter noen timer ble lilleprinsen sliten og klar for dagdupp (som han senere bestemte seg for å droppe) men søs og Ariana dro hjem sånn at vi kunne slappe av litt.

På ettermiddagen var vi invitert på middag til søs, sammens med broren min og dama hans, og Johnny, fadderen til Lilleprinsen. Søs er så flink til å lage mat, og serverte en fantatisk nachos med deilig salat til. Etter den fantastiske middagen serverte hun kake og is, noe som var supergodt. Jeg elsker å få middagen servert, det smaker alltid så mye bedre da.


I går klippet jeg også lilleprinsen min. Han er jo en krølltopp, men håret var alt for langt. Sist vi var hos frisøren betalte vi 400 kr for en stuss, noe jeg synes er ekstremt dyrt. Derfor er det bedre om jeg bare lærer meg å klippe han selv. Jeg ble strålende fornøyd med resultatet, det ble mye finere nå enn da vi var hos frisøren, så dette skal jeg fortsette med. Penger spart! :)
 • 11.08.2014, 14:55

Newbie Love


 • 10.08.2014, 21:09

Må bare


I går hadde vi en herlig og varm sommerdag her i Trondheim ,og det er sikkert en av de siste dagene vi tilbringer på stranda før høsten kommer. Kunne ikke lavære å dra på stranda når vi har en så nydelig dag. Det er lov å håpe på flere slike, men vi har absolutt ingen garanti siden vi begynner å nærme oss midten av August. Lilleprinsen og Ariana storkoset seg sammen i strandkanten og i den deilige sanda like ved. Jeg leket masse med dem og var med på å bygge tårn, lage "Klissklæsj", gikk tur med de i skogen og utforsket omgivelsene.

Forrige gang jeg og Lilleprinsen var å bade på haukvannet, så kuttet han seg opp under foten da han badet. Derfor lot vi vær å bade denne gangen. Man vet jo aldri hva som skjuler seg på havbunnen, og jeg er redd det er mye glasskår under steinene. Vi hadde ikke med badesko, det har vi ikke gått til innkjøp av, og da lot vi heller være. Dessuten er ikke lilleprinsen noe særlig glad i å bade. Men det er koselig å dra på stranda uansett.

VI hadde også med masse mat til fuglene, men de var sporløst borte. VI letet flere steder, men de var ikke å finne. SIkkert fordi det var så mye folk overalt! Får heller dra tilbake senere å mate dem, for vi synes det er så koselig.

#mammablogg #supermuminheels #haukvannet #trondheim #sommerdag #familytime

Hva har du gjort i helga? 

 • 10.08.2014, 20:17

Middagstips og Ukesmeny


I de siste dagene har jeg jobbet med et lite prosjekt;  et prosjekt for å gjøre middagsplanleggingen litt lettere. Jeg har letet opp 100 forskjellige middagsoppskrifter i ulike kategorier og skrevet ned på lapper. De ulike temaene har ulik farge. Feks: Fisk - BLÅ, kylling - RØD osv.

Hver Søndag trekker vi 7 lapper, som bestemmer neste ukes meny, og da må man plukke fra alle forskjellige fargene, slik at man får et variert kosthold. Man bør jo minst ha en til 2 fiskemiddager hver uke, og da er det greit å vite at man skal trekke to blå lapper.
Lappene har jeg lagt i en krukke, som har så stor åpning at det er enkelt å få ut lappene. (man kan fint bruke en boks også) Den tomme krukken skal vi legge brukte lapper oppi, slik at i ikke trekker samme middager kort tid etter hverandre. Når vi er tom for lapper, er det bare å begynne på nytt. Og vi kan hele tiden fylle på med nye lapper når vi kommer på andre oppskrifter.

Smart, enkelt og lurt! Dette ser vi frem til å prøve. Ble selv inspirert av en jente på ei facebookgruppe. Tror lilleprinsen skal få æren av å trekke lapper, slik at han får delta i planleggingen han også! 


#ukesmeny #middagstips #diy #smarterehverdag

 • 09.08.2014, 14:21

Barnehage, Huff of Huff


På Fredagen da jeg hentet lilleprinsen i barnehagen gråt han som bare det. Han hadde nemlig falt ned fra dissen, rett ned på bakken, med ryggen og hodet først. Det gjør helt vondt i mammahjertet, og heldigvis kom jeg rett etter at dette skjedde, slik at jeg kunne trøste han. Heldigvis gikk det bra, for dissene henger ikke langt opp fra bakken! 

Ellers så har det begynt et nytt barnehageår, men lilleprinsen er fortsatt på samme avdeling som før sommeren, noe jeg synes er kjempe bra. Han begynte nemlig rett på mellomste avdeling da han begynte i barnehagen, og var den minste på gruppa. Han har lært utrolig mye av alle de andre barna, så jeg er veldig fornøyd med at han kom på den gruppen. Nå har det kommet masse småttiser over på gruppen hans, men det ser ut til å fungere veldig fint det også.

Lilleprinsen stortrives i barnehagen og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. De ansatte gjør en strålende jobb - som regel, og det er ikke mye å utsette på. Likevell får jeg dårlig samvittighet hver gang jeg leverer i barnehagen, for jeg føler jeg går glipp av så mye kvalitetstid med prinsen min.  Er det bare jeg som har det slik?


Nydelige fine prinsen vår <3

 • 08.08.2014, 21:29

Im back again


Dagene flyr avgårde, og jeg henger ikke helt med for tiden. Jeg sovner før jeg rekker å gjøre ferdig dagens gjøremål fordi det er så mye å bruke dagene på! Heldigvis er det helg nå, og på tide å komme ajour med alle prosjektene jeg har på gang. Ble akkurat ferdig med et supersmart prosjekt som jeg skal vise dere om litt! Men først en liten update:

I går hadde vi pizzafest på lekeplassen utenfor hos svigers, noe som var utrolig koselig. Heldig med været var vi også, for det var strålende sol og veldig varmt. Lilleprinsen var superglad for å møte søskenbarnet sitt igjen, og storkoset seg på lekeplassen sammens med Sebastian. Vi spiste masse mat, og fikk servert is til dessert, like populært både for små og store. Elsker slike dager! Lilleprinsens oldemor var der også, og det var veldig stas å møte henne igjen. 

 • 05.08.2014, 19:09

Nytt i barnegarderoben igjen


Ja, barnegarderoben blir bare større og større. Her er det nyeste fra Pompdeluxe#mammablogg #shopping #barneklær #pompdeluxe #trondheim

 • 04.08.2014, 22:35

Amazing few days


I helga har vi hatt det fantastisk og storkoset oss de siste feriedagene. På fredagen dro jeg og lilleprinsen på en liten bytur med mamma. VI tuslet rundt i butikker og tok oss en magisk lunsj på egon. Jeg elsker Cobbsalaten de har, og lilleprinsen storkoset seg i "sjørøverskuta" De hadde midt i restaurranten!

Både på Lørdag og Søndag tok jeg med lilleprinsen på Haukvannet. Der har vi gått tur, matet fuglene, badet og kastet stein i vannet. Tok også med oss niste og spiste god mat. Elsker slike kvalitetsstunder med verdens beste Prins <3
Har du hatt en fin ferie? 

 • 04.08.2014, 20:06

Min skrekk


I går kom endelig Ariana hjem fra sydentur, noe som var veldig populært for lilleprinsen i huset. Han har ventet på Ariana en heeel uke nå, og hver gang han ser et fly, sier han det er Ariana som er på vei hjem fra Hellas. Kjempe søtt! Det var gjennsynsglede når de endelig fikk treffe hverandre igjen i går. Vi var hjemme hos Ariana å lekte masse før hun skulle dra på besøk til besteforeldrene sine som også har savnet henne.

Jeg og lilleprinsen dro hjem til pappsen og tok han med på grilling i skogen. Det er så fin natur her vi bor, og vi burde ha brukt mye mer tid i naturen enn vi gjør. Vi slo oss ned ved et vann, og fikk besøk av en suuupersøt andeunge. Han virket helt forlatt, og var veldig interessert i oss. Om vi ville kunne vi bære den også, han var ikke noe redd. Men pågrunn av bakterier og sykdommer lot vi være. Vi grillet herlig grillmat, og underveis fikk vi besøk av en diiiger veps også. Åh, dere aner ikke hvor redd jeg er for vepser!!!

Vepsen kom til meg først, så satte den seg på Lilleprinsen. Da tok jeg lilleprinsen i armene mine og løp for livet. Trodde jeg hadde greid å løpe fra vepsen, men han var like bak. Da kom heldigvis kjæresten til unnsetning og smekket vepsen slik at den datt i bakken. Puh. 1-0 til oss! Vi storkoset oss med god grillmat, og trillet en tur før vi tok turen hjem igjen. En herlig avslutning på ferien.
 • 01.08.2014, 08:03

Mole - little Norway


Ny ulljakke til Lilleprinsen. Denne blir god å ha i høst. Elsker hetta, den gjør hele jakka suuupersøt. Kjøpt hos Mole, 499 kr om jeg husker rett#barneklær #shopping #mammablogg #mole

Hva synes du om innkjøpet? 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits