• 31.08.2015, 22:23

Så starter livet


I dag har ryggen vært bedre, og jeg har greid å gjøre masse uten hjelp; som å brette klær, støvsuge, lage mat, halvveis gå og slike enkle ting. Så det er iallefall på rett vei. Smertene er fortsatt sterke, men ikke så ille som i forrige uke.

Var på behandling i dag, og vet egentlig ikke om det hadde noen effekt. Ble bedre der og da, men det ble raskt like vondt som før jeg var der. Men får ta tiden til hjelp, jeg er iallefall glad for at jeg ikke er 90% hjelpesløs lengre! • 31.08.2015, 13:12

Nytt i prinsessegarderoben


 • 30.08.2015, 15:05

Diy - BLING serviettringer


Som jeg lovte dere så skulle jeg legge ut min siste DIY, med fremgangsmåte. Jeg har nemlig laget blingbling serviettringer. Jeg laget 8 stk slik at jeg har til vi får gjester på besøk. Kommer sikkert til å lage flere etterhvert også, for å lage 8 stk tok max en time.

Dette trenger du:

 • Doruller eller tørkepapirruller
 • Hvit Akrylmaling
 • Malepensel
 • Superlim
 • Blingbånd (jeg kjøpte på ebay, men vet feks black n white også har hatt det for salg)
 • SaksFremgangsmåten er enkel:

 1. Klipp dorullene i ønsket størrelse
 2. Mal de hvite både på innsiden og utsiden
 3. Klipp blingbåndet i samme bredde som dorullene
 4. Lim på blingbåndet • 29.08.2015, 22:06

Sokker


Jeg tror jeg må ha funnet verdens søteste guttesokker! De er fra Newbieserien, og jeg elsker stilen! 
#newbie #barneklær #kappahl

 • 29.08.2015, 19:44

Fantastisk


I går ringte Johnny på morgenen, og sa han ville komme med frokost til oss. Utrolig koselig! Han kom like etter han hadde ringt og laget en fantastisk frokost til meg og lilleprinsen. Det er godt med litt hjelp når ryggen svikter slik den har gjort de siste dagene.

Litt senere på dagen var vi så heldige at mamma dukket opp på døra. Hun disket opp en nydelig middag til oss, og hjalp meg å rydde litt igjen. Det er helt fantastisk hvordan familien har stilt opp de siste dagene!

I gårkveld kom kjæresten min hjem også, og det var herlig!

Formen har blitt bittelitt bedreheldigvis! 

Jeg får ikke gjort så mye fornuftig nå som ryggen er slik den er, men  idag har jeg laget noe utrolig stilig som jeg skal vise dere litt senere. Tenker å legge med fremgangsmåte også! 


God helg alle sammen

 • 29.08.2015, 10:39

Nytt i Garderoben til Lilleprinsen
 • 27.08.2015, 22:19

En reddende engel


I dag hadde mamma heldigvis fri fra jobb, og muligheten til å hjelpe meg. Det var helt fantastisk, for hjelp hadde jeg stort behov for hvor jeg satte i sofaen og ikke greide å røre meg. Nå er leiligheten ryddet, klærne er brettet, lillesøster fikk seg et bad, og jeg fikk i meg ordentlig mat. Mamma hadde handlet for oss, hun gikk med søpla, og sørget for at jeg også fikk meg en dusj (noe som var godt men også forferdelig, fordi jeg måtte sitte i dusjen, og da jeg skulle reise meg, greide jeg nesten ikke å komme meg opp.) Lilleprinsen fikk være med bestemor hjemme i flere timer og fikk leke med Ariana. Mamma er det man kan kalle en *hverdagshelt* For en reddende engel !

I morgen kommer kjæresten min hjem en tur, det skal bli godt. Jeg hater å ikke greie noe selv, så det blir godt å ha noen rundt meg hele tiden. Vi gleder oss hele gjengen


Nå i kveld kjennes ryggen pittelitt bedre ut, så nå krysser jeg fingre og tær for at det går over fort! På mandagen skal jeg til fysio i håp om å få god hjelp til å få orden på dette probemet 

 • 27.08.2015, 19:07

New in PDL


Nytt i Lille Prinsessa sin garderobe. Masse klær Fra Pomp De Luxe • 26.08.2015, 22:56

Det verste er følelsen av håpløshet


I dag har jeg grått mine tårer. Det er få følelser jeg liker mindre enn å føle meg hjelpesløs. Jeg liker ikke å være avhengig av hjelp, og jeg liker ikke å spørre om hjelp.

Det er ubehagelig å ikke greie enkle hverdagsting som bare det å gå ut med søpla, eller gjøre noe så enkelt som å dusje. Nei, når jeg kommer meg gjennom dette, og smertene er borte skal jeg kjempe min kamp for å få den hjelpen jeg burde ha fått for lenge siden. Med eller uten ryggoperasjon

Nå kan det bare gå en vei - oppover

 • 26.08.2015, 15:56

New In; Newbielove


 • 25.08.2015, 20:02

Når alt svikter


I dag gjore jeg et dårlig valg, som kommer til å få store konsekvenser for meg iallefall en uke fremover.

Dagen i dag startet bra, jeg hadde valgt å ta lilleprinsen fri fra barnehagen fordi han er litt forkjølet, og vi skulle på Solsiden å leke på lekeplassen like ved, og dra på restaurrant å spise lunsj. En skikkelig kose/slapp-av dag. Men det gikk ikke etter planen, og istedet ble jeg lenket fast i sofaen.

Når jeg er bra i ryggen, så føler jeg meg så utrolig bra, at jeg fort glemmer alle problemene jeg har hatt. Men det skal svært lite til før det eksploderer og slår ut for fullt igjen. Og det ender raskt opp med at jeg hverken greier å gå eller å stå.

I dag løftet jeg lilleprinsen, en liten feil bevegelse i løftinga gjorde slik at hofte og korsrygg sviktet, og vipps- der var ryggproblemene tilbake. Jeg greier ikke gå, stå eller sitte uten store smerter. Det er så vondt at jeg svetter av smerte. Ubeskrivelig. Alle dagens planer måtte avlyses, og vi var istedet bare hjemme. Utrolig kjipt. Nå er jeg sikkert halvveis sengeliggende en uke fremover, for det tar som regel iallefall en uke før det går over.

Åh, som jeg ser frem til å delta på ryggskolen! • 24.08.2015, 20:26

Nytt til Prinsessa
 • 24.08.2015, 14:04

Foreldres skrekk!!


I dag ble jeg vitne til noe forferdelig. Bildet av barnet har brent seg fast i hukommelsen, og jeg greier ikke glemme det forferdelige synet jeg så!

Jeg stod ved en lekeplass og pakket vogn og barn ut fra bilen. Hadde utsikt mot lekeplassen der jeg sto, hvor det var en liten familiebarnehage og koset seg i sola. De var 3 voksne og 4 små barn i alderen 1,5 - 2,5 tipper jeg. Alle ante fred og ingen fare der de sto og pratet og nøt varmen.

De voksne ble uopmerksomme i noen få minutter, og i løpet av den tiden hadde et av barna greid å komme seg opp i et klatrestativ. Og før noen i det hele tatt så det, så falt barnet rett ned fra klatrestativet og landet på hode. Barnet stupte rett ned på bakken, og kroppen knakk over hodet da barnet landet. Det så grusomt ut, det så ut som nakken var brekt, for halsen var knekt mot siden. Dette ble oppdaget i det sekundet barnet begynte å gråte.

Det hele endte HELDIGVIS bra, kun med neseblod som sprutet, ut i fra hva jeg kunne se. Men etter et slikt fall hadde jeg ville tatt med barnet til legen. For alt er ikke synlig på utsiden. Jeg håper de fikk seg en oppvekker at de må passe på bedre, for dette skal ikke skje når barnet er i barnehagen. Så håper jeg virkelig foreldrene til barnet får høre om det som skjedde, selv om jeg har mine tvil. Huff

  • 24.08.2015, 00:59

Kakefest


I dag var det enda en dag med strålende vær, så jeg og min lille familie dro en tur på Voll gård. Det var ikke så veldig mange dyr å se på, men koselig var det likevell. Vi rodde i båt, så på kaninene og hilset på grisene. Grisebabyene som ble født tidligere i sommer har blitt digre, og ser ikke ut som noen babyer lengre, men søte er de uansett. 

Da vi gikk lei av gårdslivet dro vi på en lekeplass i nærheten og leket kjempe lenge. Koselig! Vi elsker å sjekke ut nye lekeområder, det er alltid spennnede!

På ettermiddagen var det duket for storslagen 30årsfeiring. Søs hadde feiring nr 2, men i dag var det kakefest! Ingen er flinkere til å lage mat og kaker enn henne, så vi storkoset oss med både middag og kaker. Etterpå dro vi på lekeplassen så småttisene fikk løpe fra seg :) Hatt ei fin helg? 

 • 23.08.2015, 10:23

HAPPY 30


I går hadde min vakre søster Tine 30årsdag! Dagen ble feiret på solsiden med en fantastisk middag. Pappsen passet lilleprinsen mens jeg var på middag, og lillesøster fikk være med på Solsiden. Hun sov seg gjennom hele middagen, for det var jo midt i sovetiden hennes. Det er ikke vanskelig å ha med seg baby overalt, når hun sover så søtt, og er så rolig som hun er! Peace of cake!
Det er så utrolig fint på solsiden når været er så vakkert! Håper det fortsetter slik leeenge, og i uken som kommer har jeg store planer om å dra på solsiden å ta meg en kaffe!  Permisjonslivet altså;)På formiddagen dro jeg, pappsen og småttisene på tur i skogen. Vi tok runden rundt Haukvannet, for der er det så fint. Vi kastet stein i vannet, og koset oss i sola. Lillesøster fikk komme opp fra vogna og ble bært et lite stykke. Men da sovnet hun plutselig i armene til pappsen. Så utrolig søtt

 • 22.08.2015, 21:36

Ekte pirater for en dag


I går tok vi småttisene fri fra barnehagen, og tok heller turen til Munkholmen. Vi har nemlig ikke vært på Munkholmen en eneste gang tidligere i sommer, men nå som været har vært så strålende var det dags for å ta turen. Jeg fortalte lilleprinsen et selvdiktet eventyr om øya for å gjøre det ekstra spennende, og denne dagen var vi pirater for en dag! Utrolig morro!

Munkholmen var stappfull av solglade trøndere, og stranda var utrolig fin og barnevennlig. Vi utforsket borgen, og hele øya før vi badet og koset oss  i strandkanten. Vi hadde også pakket med oss niste som vi spiste, og etter at vi hadde vært der i noen solfylte timer, tok vi båten tilbake. Mye bedre enn en barnehagedag, det var småttisene veldig enige i! 


På kvelden kom pappsen hjem, etter å ha vært borte i 3 uker. Det var gjennsynsglede på høyt nivå, og vi storkoset oss resten av kvelden!

 • 21.08.2015, 22:21

New in: Hunter Rainboots


Ble helt forelsket i disse støvlene da jeg så dem. Elsker kombinasjonen av fargene. Måtte bare kjøpe de til lilleprinsen

 • 21.08.2015, 16:36

Akutt legetime


Her om dagen fikk jeg en akutt legetime pga noen plager jeg har hatt den siste tiden. Det viste seg at alt ikke er som det skal være, og jeg tok både EKG og flere blodprøver. Så får man bare vente på resultatene som kommer i neste uke. En ting fikk jeg iallefall vite, jeg har høy hvilepuls. Det er ikke rart det følels som om kroppen aldri slapper av. Satser på de finner årsaken rimelig kjapt • 21.08.2015, 00:22

Fine stranda!


På Onsdagen hentet vi småttisene i barnehagen litt tidligere enn vanlig og dro rett på stranda. Øysand er en super strand når det ikke er for mye vind, og denne dagen var det helt perfekt! Vi hadde med oss matpakke og spiste før vi gikk i gang med lekingen. Lillesøster elsker å være med på alt vi gjør om dagene, og er strålende fornøyd. Vi testet tilogmed ut vanntemperaturen, men med sine 14 grader var det rimelig kaldt. Etter 5 minutter kjente jeg ikke beina mine lengre. Hahah? Men verd å forsøke å bade iallefall! 


Love these moments <3

 • 18.08.2015, 17:18

New In; Newbieklær


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits