• 30.09.2012, 23:50

Kosekveld med Girlsa


I 7 tiden i dag så møttes jeg, søstra mi og Linda hjemme hos Eli som hadde invitert oss på en koselig aften med middag, jenteprat, film og godis. Akkurat som i "gamledager". Det var utrolig koselig, jeg setter stor pris på slike kvelder! Lukas fikk joine jentegjengen han også, heldig som han er, siden pappan ikke er hjemme. Og som vanlig så sjarmerte han alle i senk!

Eli er en mesterkokk og laget en fantastisk tomatsuppe med herlig tilbehør. Aldri har en tomatsuppe smakt så godt! Skjønner ikke hvordan det går an å være så kreativ på kjøkkenet! Så hadde hun laget foccacia brød i tillegg, og jeg spiste meg nesten ihjel på dette brødet. NamNAMNAAAAAM! 

Etter middagen ble det film og godis. Jeg hadde tatt med en film som "Liksom" var thriller, drama, action. Men spør du meg så var det heller en grøsser! Jeg ser jo aldri grøssere, orker ikke å bli skremt - for det blir jeg! Så denne var skummelt nok!  Lukas så på film han også, og var våken LEEENGE, enda så trøtt han var. Men i superhumør og herlig som alltid, og da er det greit: Vi har ikke så strengt regime at han ikke kan være oppe litt lengre en dag. Han storkoset seg, men måtte tilslutt kaste inn årene, hehe, og sovnet søtt i bagen sin.

 
Fine Leiligheten til ELi:Naaam så nydelig, blir du fristet?

Søten ligger å koser seg og ser på film


 • 30.09.2012, 23:06

Happy Birthday!!!!!


For en herlig dag! Jeg elsker dager når vi gjør mye, og bare koser oss!  Startet dagen med mye kos og avslapping, før vi ordnet oss for å dra i Bursdag hos min pappa, Lukas bestefar. Søstra mi og kjæresten kom å hentet oss, for kjæresten min hadde dratt for å møte noen på skolen, for å lese til eksamen han har i morgen.

Hos pappa fikk vi servert den nydeligste sjokoladekaken jeg har smakt! Smaken er helt ubeskrivelig, så jeg spiste mildt sagt mye! Masse annet  godt sto også på bordet. Det var så hyggelig å møte familien hos pappa igjen, både søstra mi som ikke ville være med på bilde, og broren min! Lukas og Ariana koset seg masse de også, de elsker jo oppmerksomhet begge to, og det var det MYE av idag! De koset seg sammen på gulvet også, de har jo kommet i alderen hvor de setter stor pris på andre babyer! 
 Nydelige prinsen min som hadde pyntet seg med hvit skjorte
 Da vi kom hjem laget jeg middag til Lukas, og verdens beste smootie til meg selv. Deretter dro vi på butikken sammens med Eli, for der skulle vi ha kosekveld senere på kvelden! 
Hva har du gjort i dag? 

 • 30.09.2012, 17:15

Merk klærne til barnehagen


Det er sykt hvor fort tiden går, av og til føler jeg tiden flyr forbi. Det nærmer seg permisjonsslutt, og det er trist å tenke på. Om under et år så skal Lukas gå i barnehage. Det er jo godt for barn å få komme seg ut blandt andre barn, få seg kompiser, venner, lekekamerater og oppleve mer enn det de gjør hvis de kun går hjemme. Men jeg kunne godt tenke meg å være hjemme med han enda lengre. En ting er iallefall sikkert, jeg skal værtfall være hjemme med han til han er over 1 år.

Men siden tiden går så fort så er det bare å forberede seg, og begynne å tenke på barnehage start. Hvilken barnehage man skal søke på, og hva man trenger. En ting er iallefall sikkert, man trenger merkelapper for å merke klærne. Jeg fant en side med utrolig mange muligheter når det gjelder merkelapper. Og det er på MERKALT.NO. Under har jeg laget noen navnelapper jeg synes er veldig søt, gøy at man kan velge å ha motiv foran navnet. Der er det MYE Utvalg! 

På merkelappene våre kommer det til å Stå Lukas Christopher, Eller Lukas + etternavnet. Og kanskje med ei Ikon hvis jeg greier å bestemme meg for hvilken.

Det er utrolig billig for disse merkelappene, kun 155 kr for 200 stk klistrelapper. Man kan faktisk også velge om man vil ha strykelapper, klistrelapper eller halvparten av hver.
Skal du ha slike merkelapper til barnehagestart? Hva skal det stå på dem?  • 30.09.2012, 10:12

Shoppingtips


Det er salg på Lillelam.no! Verd å sjekke ut, for de har noen nydelige produkter både til babygutt og babyjente. Her er noen produkter jeg har funnet på salg:

 

Lue kr 199,00 kr 119,40

kr 399,00 kr 199,50
kr 499,00 kr 299,40
kr 699,00 kr 349,50
Produktene finner du her

 • 29.09.2012, 22:00

Knall og Fall + TGI FRIDAYS Trondheim


Da jeg skulel gå ut av bila da vi hadde parkert i sentrum i dag, greide jeg å snuble i en kantstein. Jeg ser sjeldent hvor jeg går, og jeg ser nesten aldri ned på bakken. SÅ det endte med at beina satt seg fast mellom bila og kantsteinen, og jeg landet på ene kneet mitt. FORAN ALLE SOM SATT PÅ UTESERVERING! Herlig,eeeehm....! Fikk kjemep vondt i kneet, men enda mer vondt i foten som måtte ta imot fallet. Heldigvis kom kjæresten min som en reddende prins og løftet meg opp igjen! Kanskje mer flaut enn vondt!

Så gikk turen til TGI FRIDAYS!!

Vi var så heldig at vi fikk booket bord til i dag, så vi fikk med oss generalPrøve uka vi også. Greit å teste ut en ny plass med halv pris på alt man bestiller. Fikk beskjed om at vi måtte være tålmodig med de ansatte da vi entret restaurranten. Vi elsker TGI Fridays, og spiste der flere dager i uken da vi bodde i  USA, så at de har kommet til Trondheim er jo bare helt perfekt for oss! Vi fikk også beskjed om at vi måtte velge noe fra forskjellige menyer, vi kunne ikke bestille fra samme meny. SÅ jeg endte opp med en sandwich, mens kjæresten bestilte det samme vanlige! 

Servicen var topp, og maten var god. Ikke helt som i USA; men ingenting kan måle seg med TGI Fridays der. Men de hadde faktisk free refill da, og det er vell den eneste restaurranten i Trondheim som har det? Så det var jo en hyggelig overraskelse! 

SLik ser det ut: 
Moi! Ivrig som bare det
Namnam, kjempe smakfullt. Og chipsen var supergod

Vi fikk feil dessert!! Vi bestillte browniesObsession men fikk Oreo ISkake. Vi sa ikke ifra, for det så godt ut dette også, noe det absolutt var. 

Liker du maten på TGI Fridays? 

 • 29.09.2012, 01:14

Ut på Tur, bare litt sur


I dag hadde jeg og Lukas planer om å dra å gjøre noen ærend, blandt annet få en butikk til å slutte å selge noen smekker ?! MEn så fikk vi tilbud om å bli med på trilletur sammens med 6 nybake mødre, og det kunne vi nesten ikke si nei til. Det var jo strålende sol og herlig høstvær i dag også! Jammen vi er heldige!

Jeg prøvde å legge opp til at Lukas kunne ta duppen sin når vi skulle trille på tur, men istedet ble han overtrøtt og fant ikke roa. Han ville opp å se, å helst bli bært: Hele veien! Det var ikke snakk om noe annet, hehe, lille staingen min. Mens de andre jentene trillet barnevogn opp bakkene, måtte jeg bryne meg på å bære 10 kilo på den ene armen, og trille vogn med den andre. Men ved godt mot, - jeg stilte i treningsbukse, joggesko og hettegenser. SÅ jeg var godt rustet! Det var en superkoselig tur!
FIkk desverre ikek tatt noen bilder på turen, jeg hadde nemlig hendene full med en liten staing <3 • 28.09.2012, 20:15

We Love MeMini


 

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så har jeg vært på utkikk etter fleeceklær til Lukas lenge nå. Har sett litt av hvert i butikkene, men ikke noe som jeg synes har vært fint nok. Orker ikke å kjøpe bare for å kjøpe. Men nå har jeg fått tak i det nydeligste plagg fra Memini, en superfin fleecedress som kommer fra Epleskrinet.

Jeg elsker Meminiklærne, de har jo så utrolig mye fint. Bare se utvalget de har her.  Memini har utrolig fine detaljer på klærne, og det er noe jeg er opptatt av. Denne fleecedressen har både krone på foran, og en RÅstilig hette. Elsker den! Hvis du vil ha en slik dress til din baby også, så finner du den her.  Den finnes i mange farger, blandt annet rosa og blå. PS: DEN ER PÅ SALG NÅ!! 

 

Hvis du er på utkikk etter klær som er hakket varmere, så har de utrolig mye fine ullklær til barn også!

 

 • 28.09.2012, 19:09

Shopping på BarnasHus


Det ble jo en del shopping på Barnas Hus her forleden, og det beste jeg kjøpte var en REIMA dress som Lukas kan ha i vinter. Var jo på utkikk etter en Reimda dress, så er glad jeg kom over denne. Kjøpte også noen regnvotter i Helly Hansen, og en Joha Lue, (Jeg elsker alt fra Joha, de har sykt mye fint!) Og en annen blå lue. Det er greit med slike tynne luer slik at man kan ha de innenfor hette på jakke når baby ligger i vogna. 

 • 28.09.2012, 00:30

Relax take it Easy


I natt var Lukas våken en del, og det er ikke normal kost her i gården. Men han hadde nok litt vondt i hånda si, forståelig nok, og var litt irritert på bandagen. Men vi kom oss gjennom natta, men på morgenkvisten var jeg stuptrøtt. Duppet med han på begge formiddagsduppene hans, og det hjalp som bare det, endelig følte jeg meg i bedre form. Dette var ikke noen dag å gjøre mange ærend, så vi var bare hjemme  å slappet av og ladet  batteriene. Mamma og Lukas tid <3 <3 <3 

Elske bilde her, Lukas sine føtter da han var rimelig nyfødt <3 <3 <3 

Hatt en fin dag?

 • 27.09.2012, 16:58

Vinn NAVNESMOKKER


Lite er søtere på en baby enn Navnesmokke. Enten om man velger å ha navnet til babyen eller tekst som "Lille Prins" eller "Lille Prinsesse". Her er det bare fantasien som setter en stopper for hva man kan ha, det er jo så utrolig mye søtt man kan skrive. Navnesmokken.no har et stort utvalg i smokketyper og ulike farger, så velger man teksten selv. Genialt! Og nå kan du vinne en pakke navnesmokker på bloggen min! Det eneste du trenger å gjøre er:

- Gå innpå NAVNESMOKKEN.NO

- Lik siden til Navnesmokken på facebook. Du finner den her. 

- Skriv i kommentarfeltet hvilken type smokk du ønsker, farge og hvilken tekst du vil ha

 

Lykke til!!!

 • 27.09.2012, 16:41

Livredd hunder


Gårsdagen startet vi med en trilletur i marka, noe som er en standard start på dagen her i gården. Men denne gangen hadde jeg på treningsklær og jogget som en helt nesten hele veien. Deilig!

Da vi kom hjem og hadde ordnet oss, kom mamma å hentet meg og Lukas. Hun var så snill at hun kjørte meg til Legen slik at jeg kunne ta noen blodprøver, og passet Lukas i mens. Etterpå tok vi turen hjem til mamma og hun serverte verdens herligste grønnsaks/kjøttsuppe! Omg! Trodde ikke SUPPE kunne være så godt!! Håper jeg får den servert snart igjen, for det er noe av det beste jeg har smakt - EVER!

Lukas fikk hilse på Leo igjen, men det var ikke noe suksess. Han var livredd hunden og gråt hver gang han nærmet seg! Rart egentlig, for han har aldri hatt noen ubehagelige situasjoner med dyr, og mamman er jo en SÅÅÅ dyreperson. Men etter noen timer ble han mer og mer vant til Leo, og aksepterte at han kom veldig nærme uten å reagere slik han gjorde i starten. Det er bare å venne seg til han, for Leo er jo en del av familien han også, hehe...

a

Leo som er så snill og god. Og som eeelsker oppmerksomhet
 Jeg har okkupert hele salongbordet med alt babyeblåe stasjet til Lukas <3
Det er så fint hjemme hos mamma, elsker det huset!
 • 27.09.2012, 14:49

Knust Mammahjerte


I går følte jeg meg som verdens verste mamma - Og det med god grunn!

DET SOM IKKE SKAL SKJE, SKJEDDE!!!

Jeg hadde kokt opp vann for å lage grøt til Kveldsmat, og når vannet nettopp er kokt opp, så er det Glovarmt. Lukas satt i stolen sin, og jeg hadde satt fra meg skåla med vann på bordet. SÅ skulle jeg sette meg ned å ta oppi grøt i vannet. MEn før jeg rakk å sette med ned, var allerede hånda til Lukas på skåla. Jeg trodde ikke han nådde så langt, over brettet på stolen sin, og et stykke inn på bordet. Men det gikk så fort, og han strakk seg så lang han var. SÅ rev han tak i skåla slik at alt vannet kom over ene hånda hans! HUFF! Dette er virkelig skrekken!!!! Han begynte å gråte fortvilet, og det gjorde jeg også. Forferdelig! Mammahjertet ble helt knust! 

 

Fortet meg til vasken og holdt hånda hannes under kaldt vann i 10 min, så ringte jeg mamma og legevakten. Legevakten sa jeg måtte holde hånda enda 15 minutter under kaldvann, og følge med om det ble blemmer. Etter 15 minutter så hånda helt normal ut - HELDIGVIS. Jeg ringte tilbake til legevakta igjen og fikk beskjed om å legge på omslag som han skulle ha hele natta. Kjæresten min kom hjem med det vi trengte, og vi la på omslag. Så var det bare å vente å se.....

Heregud, så fortvilet jeg var, sånnt skal virkelig ikke  skje!!! Under min fortvilelse ringte jeg Kjæresten 4 ganger, legevakten 3 ganger, mamma 4 ganger. Hva skal man gjøre?!

Var spent og nervøs da vi våknet i morgest ,om det hadde blitt verre, MEN hånda så helt perfekt ut! SLik den alltid har vært!!!! ååh, så lettet jeg ble!!! Det gikk bra denne gangen!! Jeg skal iallefall ALDRI gjøre dette igjen!!!! Utrolig hvor fort ting kan skje!!!! 

Stakkar Lille elsklingen til mamma, som mamma elsker over alt i hele verden <3 <3 <3  

 • 26.09.2012, 18:03

Alle babyer og små barn fortjener en slik


Vi er vell alle enige om at de søte små fortjener det beste?! Jeg har funnet den nydeligste ulldrakten til Lukas på LILLELAM.NO, som er i 100 prosent merinoull. Den er så myk og behagelig, og utrolig fin! Lukas er så heldig som har fått en slik! Jeg elsker fine detaljer på babyklær, så denne var helt perfekt. Hvis du vil ha en slik nydelig drakt til babyen din, så finner du den her. (den finnes i mange forskjellige farger, både til en liten prins og ei prinsesse)


Den egner seg veldig godt til å ha i vognposen nå som det er litt kaldere i luften, eller under parkdressen. Da kan Lukas være stilig samtidig som han er god og varm! Du finner ikke finere ullplagg enn de som er på Lillelam.no, de har de beste produktene. De har et godt utvalg av mange herligheter, og masse som står på ønskelista vår: Både matchende votter og babytøfler som du finner her. Det er virkelig verd å ta en titt. 


 

Skal du kjøpe en slik til babyen din nå som høsten har kommet?
 • 25.09.2012, 23:06

Gøy på landet


Det er faktisk veldig gøy å bo på landet, og veldig idyllisk også. Spesielt når det er så nydelig vær! Jeg elsker å bo litt landlig, men likevell så nærme alt. Her er det utrolig fint og barnevennlig. Og maaange barn ikke minst, og det er jo bra når Lukas vokser opp.

I dag sto vi opp 0730 og gikk tur i finværet. Lukas storkoser seg alltid på tur, og jeg får masse energi av å komme meg ut i friskluft. Trilleturen utviklet seg til en delvis joggetur fordi jeg plutselig følte meg så sprek. Tok meg en fin runde mens jeg holdt på, uten joggesko og sportsBh, kanskje ikke det beste, men det funket da det også!

Da vi kom hjem fra tur var det bare å skifte på meg og Lukas fordi jeg skulle til byen, og Lukas skulle til Farmoren sin. Jeg leverte Lukas hjemme hos Victoria, og tok bussen videre å gjorde noe ærend. Møtte bla. ei fremmed jente i byen for å kjøpe 2 psykologibøker av henne. Lukas skulle være med farmor, tante, søskenbarnet sitt og Oldemor på enda en tur mens jeg gjorde alle mine ærend. 


Har du hatt en fin dag? 

 • 25.09.2012, 20:03

Lukas ønsker seg!


Wæ! Jeg har funnet drømme fleecedressen som Lukas virkelig ønsker seg! Joha på BarnasHus. Den er helt nydelig! Har handlet litt for mye i det siste, så kunne ikke kjøpe den i går, men ble helt forelsket! I WIsh,nDenne var virkelig fin! Akkurat slik vi trenger. Skal ønske oss i julegave, eller så kommer jeg til å kjøpe den snaaart! 

Var den ikke nydelig? 

 • 25.09.2012, 09:59

Yesterday Update


I går våknet vi til dette været 06.30:

Det var kaldt og grått ute, men tok oss en liten morgentur uansett. Det gjør vi hver morgen, og det er en god start på dagen
Så gikk turen videre til BArnashus. Barnas hus har nemlig fått en Outletbutikk på Tiller, ved siden av Den vanlige butikken. Og etter tips fra nabojenta måtte jeg bare sjekke det ut. Endte opp med mange fine innkjøp som kommer i eget innlegg. Men hadde jeg hatt en jentebaby så hadde jeg garantert kjøpt denne nydelige dressen fra Reima: 
På tide å ta frem høstskoene: Disse er deilige og varme, fra FriisCompany.
Vi er så heldig med været for tiden. Utover dagen ble det strålende høstvær, med knallsol og blå himmel! SLik har det vært noen dager nå, får håpe det fortsetter slik. Høsten har iallefall vært bedre enn sommeren når det kommer til været! 


Da vi hadde hentet pakken, shoppet litt på City SYd og en god del på BArnas Hus, dro vi hjem, spiste og slappet av litt. Før vi tok turen ut å leket i det herlige været. Må jo utnytte oss av muligheten til å være utendørs når vi er så heldig at vi har sol! 
VI disset, lekte i sandkassa, kjørte litt traktor og hadde kvalitetstid sammen <3Hva gjorde du i går? 

 • 24.09.2012, 21:02

Pakke i posten


I dag fikk vi DEEEEEN pakken i posten!!!! Endelig!!!
Vil du vite hva det er ? Kommer et innlegg snart

 • 24.09.2012, 18:09

Parkdress


Nå har vi TrollDress til Lukas, en pefekt høstdress til baby som ikke holder på for seg selv, og sliter ut dressen noe særlig. Troll har ull på innsiden og denne er vindtett, men ikke så veldig tykk. Så har ull under, og da er den perfekt. Skal gå til innkjøp av en Reimadress også, slik at vi har en som er litt varmere til vinteren.Hvilken parkdress har du til babyen/barnet?

 • 24.09.2012, 10:04

Cant ask for more


Søndager er Familiedag, slik må det bare være! Vi rekker ikke mye familietid gjennom uka, så Søndager er satt av som Familiedag, dagen er hellig! Det er så koselig! Denne Søndagen var vi heldig med været i tillegg. Alex ble med meg og Lukas ut for å leke, å fikk se han disse alene for første gang. Og Lukas fikk kjøre traktor sammens med pappan sin. Det var stas det. En stolt liten gutt som koset seg i finværet. 


Etter at vi hadde vært ute en stund ble vi invitert på restaurrant på Heimdal av foreldrene til Alex, og da hadde vi 3 minutter på å skifte på meg, Alex og Lukas, å hive oss rundt. For vi skulle møtes om 10 minutter. Det ble travelt mildt sagt, men vi rakk det med glans! Points for that! Vi tok ikke med vogn til Lukas, så han fikk kose seg i fanget til famme, tante, pappa, farfar eller mamma. Og det var jo selvflgelig populært! HAn er jo så sosial og elsker å sitte sammens med oss, lille Gullet mitt som har blitt så stor!


 Lille Sebastian var også med, i den søte drakten sin med hale å greier.Nydelige sønnen min. SKjønner ikke at vi har skapt noe så perfekt! <3 Stolt mamma! <3 

På kvelden koset vi oss med film etter at Lukas hadde sovnet, og hadde litt kjærestetid. Det er så viktig det også. En perfekt dag med andre ord! 

Har du hatt ei fin helg? 

 • 23.09.2012, 18:47

Sommer!


Ja, skulle nesten tro det var det. Endelig sol og finvær, det er jo sååå herlig! Lukas lot mamman sove til kl 9 i morgest, og det er jeg rimelig fornøyd med. Helt perfekt tid å stå opp på en Søndag. Da vi hadde koset oss inne i noen timer, og spist en god frokost, tok vi turen ut i finværet. Hadde avtalt trilletur med nabojenta og Lille Sebastian i 12 tiden. Tror vi trillet på tur rundt 2 timer. Tuslet et godt stykke innover skogen , det var sååå herlig. 
vognene våre er helt like. Emmaljunga Citycross er virkelig den beste vogna


Har du nytet finværet i dag? 

sw22ic
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits