• 30.09.2013, 21:10

Nytt innkjøp fra Stokke
Tycks?

 • 30.09.2013, 20:25

Prosjekt; Fit body


Denne måneden skal bli meget spesiell for meg, jeg har nemlig tatt 2 store valg. Nå vet jeg ikke om jeg greier å gjennomføre disse 2 valgene jeg har tatt, men det er verd et forsøk. Det er jo trossalt kun snakk om 31 dager, så jeg skal prøve å holde ut.

 • Jeg skal ikke spise NOE godis i løpet av 31 dager! (de som kjenner meg vet jeg er ekstremt sukkeravhengig, jeg kan spise over en 250 gr sjokolade hver eneste dag, uten noe problem. Noe jeg gjør ofte. Jeg elsker alt som er søtt, og blir i dårlig humør om jeg ikke får i meg nok. Dette er en ekstremt dårlig vane, både for helse og kropp. Nå vil jeg jobbe for å bli normal, og ikke la sukker styre hverdagen. Dette kommer til å bli knallhardt, og jeg blir sikkert ekstra sur og utålmodig, men når man er ute av avhengigheten så blir man jo normal igjen. )I denne perioden får jeg  Ikke spise is, sjokolade, vaffler, boller, ja you name it! - alt som er usunt og fullt av sukker!

 

 • Jeg skal ha shoppestopp! I perioder bruker jeg unødvendig mye penger, selv om jeg ikke shopper så mye for tiden, som jeg gjorde tidligere. Men nå skal jeg ha shoppestopp i en måned, og det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. Jeg får selvfølgelig lov å kjøpe stasj til Lukas om det er noe han behøver i barnehagen, slik som ullklær, luer og votter. Eller annet som skal dukke opp! Men jeg får ikke shoppe noe til meg selv.

 

Så skal jeg selvfølgelig holde dere oppdattert hvordan dette går. For det kommer til å bli veldig utfordrende, iallefall første punktet!

 

Har dere troa`? (Jeg tipper de som kjenner meg ikke har særlig stor tro på at jeg greier dette, hahah,,,, så jeg får prøve å "prove them wrong")

  • 29.09.2013, 22:33

For en aften


Dere som har fulgt med bloggen min en stund har kanskje fått med dere at jeg var så heldig å vinne en konkurranse på instagram der premien var middag for 4 på Fridays? Vi bestilte bord til i dag kl 16, og toppet det hele med en kinotur etter middagen.

Vi elsker TGI Fridays, og maten de har. Vi har elsket den kjeden helt siden vi bodde i Florida! Servicen vi fikk i kveld var upåklagelig, man skal lete lenge for å finne så hyggelige servitører! De pyntet lampen vår med ballonger det stod gratulerer på, og det var veldig gøy!

Vi kunne velge hva vi ville på menyen, så vi slo til med en treretters middag! Jeg har aldri vært så mett før, ever!! Tilogmed ikke på julaften, haha!!! Goood mat ja! Etter å ha vært der et par timer dro vi på kino og så whitehouse down, kjempe spennende! Dette har vært en perfekt aften i godt selskap, med god mat og en bra film. Bedre kan det ikke bli:)

 • 29.09.2013, 12:45

Dette er noe jeg elsker!!


Jeg eeelsker å hente posten, det er like spennende hver dag! Her hvor vi bor kommer alltid posten sent på dagen, men den er som regel kommet når jeg er hjemme fra jobb. Ofte er postkassen stappfull av pakker, og her om dagen var det hele 5 blader i tillegg til pakker. Det kommer så mange hyggelige overraskelser i postkassen, så å hente posten er noe jeg ser frem til hver dag!! Flere som har det sånn? • 28.09.2013, 22:11

Familytime is gold!


På Torsdagen inviterte mamma meg, Lukas, søs og Ariana på City Syd. Det er lenge siden vi har vært der sammen nå, så det var veldig koselig. Først tuslet vi litt i butikkene, og etter en liten stund med shopping dro vi på Egon. Jeg elsker maten der, og denne gangen bestilte vi PizzaBuffe. Lukas fikk smake salat og pizza, og synes det var kjempe godt. Ariana storkoset seg hun også, og er som regel alltid fornøyd når mat blir servert, lille matvraket;)


Yåw
 • 28.09.2013, 00:09

Enjoy it befor its too late


Det jeg liker med høsten er følgende:

 1. Vakre farger
 2. Høstmoten
 3. Frisk og god luft

Det er utrolig kaldt om morgenen for tiden, en dag var det frost også. Jeg tror ikke det er lenge til snøen kommer nå, så det er bare å nyte de siste høstdagene før det blir vinter. Jeg ønsker snøen velkommen, da jeg eeelsker snø. Det eneste jeg gruer meg til er å skrape is og snø på bilruta, og å kjøre på glatt føre.

 • 27.09.2013, 12:19

DIY Prosjekt


Gåvogna fra Ikea passet ikek så godt in på rommet til Lukas, hvor alt er hvitt eller lyseblått. Derfor bestemte jeg meg for å male den. SLik var den før:Og Slik ble resultatet#gåvogn #DIY

 • 26.09.2013, 19:48

JIPPI!! JOLLYRAAACE


Nå er det duket for Jollyrace igjen!! Hurra, dette har jeg ventet på. De har jo såå mye fint på Jollyroom, og når de har Jollyrace er det virkelig noen kupp man kan få tak i. Jollyrace varer i tre dager, frem til Fredag kl 15! Etter 24 timer byttes produktene ut, og det er nye produkter som kommer på tilbud, så det er verd å følge med! Det er alltid så spennende, for alle produktene som er med i jollyrace holdes hemmelig så man vet aldri hva som dukker opp. Racet som startet i går hadde både barnevogner, klær og interiør til fantastiske priser, og jeg klikket hjem en kjempe søt lue til Lukas:) Trykk her for å komme til JOllyrace
 • 25.09.2013, 22:06

DÅrlig samvittighet sa du?


PÅ Mandagen inviterte mamma meg på lunsj! Det er fordelen med å jobbe nærme hverandre. Utrolig koselig, det er lenge siden sist vi var på lunsj sammen i jobbtiden. Sist gang tror jeg at jeg var gravid, så det er noen år siden.

I går var jeg til legen igjen (Jeg har forresten fått frikort!! Hurra!!! HAHAHHA, gikk og ventet på denne!!!) Legen ville sykmelde meg på grunn av ryggen. Jeg har jo så store smerter av å stå/gå og sitte, derfor er jeg nå sykmeldt 50 prosent, slik at jeg jobber 2 dager i uken. Nå får jeg bare ligge og hvile ryggen fremover mens jeg venter på time på sykehuset til spesialist. Det blir spennende å se hva de bestemmer seg for å gjøre med ryggen min! 

Nå er jeg lei av å ha dårlig samvittighet. Jeg har årlig samvittighet ovenfor jobben når jeg er sykmeldt. Og jeg får dårlig samvittighet når jeg må være hjemme fordi Lukas er syk. SLik er det å være pliktoppfyllende. Men nå må jeg prøve å tenke litt på meg selv også, jeg skal tross alt leve med denne ryggen resten av livet, så jeg får prøve å skyve den dårlige sammvittigheten litt til side. 

  • 24.09.2013, 22:07

Aaaaaw


For ei søt og god søster jeg har!! I dag ringte jeg henne og fortalte at jeg ikke hadde peiling på hva jeg skulle lage til middag for meg og Lukas, og vet dere hva hun svarte da? " vil dere komme på middag hos oss da?" Sååå koselig!!

Lukas og Ariana ble kjeeeempe glad for å treffe hverandre igjen, og middagen vi fikk servert var supergod! Etter maten fikk Lukas og Ariana endelig leke sammen igjen. Ariana har så mange spennende leker:))))

 • 24.09.2013, 14:56

Nytt til Lukas Garderobe


For en liten stund tilbake kom jeg over noen sko jeg bare måtte kjøpe til Lukas. Det er vintersko så vi er litt tidlig ute, men greit å ha de i hus. Synes de er supersøte! 

 • 23.09.2013, 22:36

Gave til Lukas


I August lovet jeg å vise dere gaven Lukas fikk av farmoren sin, siden den var så utrolig fin. Men så langt kom jeg aldri... Derfor, veldig forsinket, her har dere gaven:


Nyyydelig ullsett fra SmåRollinger. Det er den beste ulla vi har hatt, den er uuutrolig fin på og veeeldig myk mot huden.

Og to herlige Fleecedresser. Perfekt nå i høst, og under parkdressen i barnehagen

Var det ikke fint? 

 • 23.09.2013, 11:43

Happy weekend


I går var vi hjemme og lekte og leste bøker på formiddagen, og på ettermiddagen var vi invitert hjemme hos Svigers på Fårikål. VI dro rett etter dagduppen til Lukas, og han ble kjempe glad da han fikk vite at vi skulle på besøk til Famme og beste.

Sebastian og tantene til Lukas var der også, og det var kjempe stas. Lukas og Sebastian leker så bra sammen, og setter veldig pris på hverandres selskap. De danset, lo og spiste masse is, søtingene.

Da vi kom hjem hadde vi planer om å lage brownies, men kjæresten sovnet tidlig, og jeg begynte heller å jobbe med prosjektet mitt. SÅ fløy tiden plutselig av gårde, og klokka ble 01.30 før jeg fant senga.

 • 22.09.2013, 15:17

Noen høstfavoritter i Lukas Garderobe


Til Høyre: Genser fra Gant


Genser fra Mayoral

TIl Høyre: Genser fra Hust and Claire

Beige genser fra Zara


#Gant #Zara #Høstfavoritter #Barneklær

 • 21.09.2013, 23:18

Det beste i verden


Er mamma og Lukas tid <3 <3 <3 I dag har vi hatt enda en perfekt dag sammen!

Etter 4 dager i barnehagen merket jeg at lille prinsen er sliten. Han sover jo alt for lite når han er i barnehagen, så har får ikke hvilt nok. Han ønsker å sove lengre om morgenen, men når jeg skal på jobb så må jeg vekke han kl 07.00. Vanligvis når Prinsen er hjemme, sover han 3-4 timer på dagduppen. Men når han er i barnehagen sover han kun 30 - 60 min! Og i barnehagen er det mye action hele tiden, så da trenger han ekstra hvile.

Siden han var sliten etter ei barnehageuke, bestemte jeg meg for at i helga skal vi gjøre alt i Lukas tempo, han skal få sove når han vil, så lenge han vil, leke og bare ha det gøy i det tempoet han selv ønsker. Derfor startet vi morgenen kl 08.00, brukte god tid på frokost, slappet av og leket inne, før vi tok på oss ytterklærne og gikk ute for å leke. Prinsen eeelsker å leke ute. VI fikk også besøk av tante og ARIANA, noe som alltid er like stas. VI disset, kjørte traktor, syklet, kastert stein i kummlokk, gikk på tur, så på traktor og koset oss i finværet. Ja, frem til nå så har høsten vært PERFEKT, solen skinner, det er nydelige farger over alt, og alt er bare herlig!

Dagduppen varte i 3 timer, og da koset jeg meg med alenetid, moteblader og PCjobbing. Da søtingen våknet, var det klart for action igjen. Vi spiste en god lunsj, leket inne og leste bøker. SÅ ringte naboen på og lurte på om vi ville være med ut. De har en sønn som er noen få måneder yngre enn Lukas, og det er jo kjemep gøy. VI så på traktoren, klatret på traktoren, gikk og utforsket området rundt her vi bor, og fikk utforske bussen som var her. Luaks synes alt av kjøretøy er så spennende.;) SØtingen min <3 

 Hvordan har din Lørdag vært? 

 • 21.09.2013, 22:26

Arrogant Bitch


Gjennom oppveksten har jeg flere ganger fått høre kommentarer som "Hvorfor er du så sur" Altså, man er ikke sur bare fordi man ikke smiler konstant. Det heter å være normal, hverken overglad eller sur, man er akkurat passe, midt i mellom; normal. Mange oppfatter meg som ei arrogant bitch, fordi jeg ikke smiler eller prater til dem, men så er jeg egentlig bare litt sjenert. Jeg har alltid vært sjenert, mer før en nå, for jeg er ikke spesielt sjenert nå lengre. Det har jeg mer eller mindre vokst fra meg. Men da jeg var mindre var jeg ofte sjenert. Og ikke den som prater med alle og enhver. Og det har mange misoppfattet som at jeg er overlegen eller bitch. SÅ nå vet dere det, jeg er hverken bitch, slem, arrogant eller overlegen. Kun litt sjenert. 2 helt forskjellige ting! 

 • 21.09.2013, 00:22

Høyt på ønskelista


Jeg eeeeelsker denne kolleksjonen fra ELody Details, som selges på Jollyroom. Trykk på bildene for å komme til produktene. Dette ønsker vi oss!


Var det ikke fint?

 • 20.09.2013, 23:49

Im the Winner


Forrige helg hadde Tronheim by en Happening, nemlig Min Midtby som blir beskrevet som følgende "minmidtby er et prosjekt startet av Mercursenteret og Byhaven. Vi inviterer deg til å bli med på et digitalt krafttak for Midtbyen! Vi vil skape et fenomen sammen med deg av kjærlighet til byen vår." Det var mange ulike konkurranser man kunne delta på, og maaange utrolig fine premier man kunne vinne. Konkurransene foregikk for det meste på Instagram.

Jeg var kjeempe ivirg, og deltok på hele 10 konkurranser. Tenkte det var store muligheter å vinne om man deltok på mange. Men i ettertid viste det seg at de fikk inn over 7000 bidrag, så da var ikke kjangsene så store likevell. 3 dager etter at konkurransen ble avsluttet, ble jeg kontaktet. Jeg hadde vunnet en av konkurransene! Hurra! nemlig

EN MIDDAG FOR 4 PÅ FRIDAYS! Jeg elsker Fridays, så det var midt i blinken. Oppgaven var å Ta et bilde av god stemning inne på Fridays Nordre. Vinnerbildet jeg postet på Instagram er dette:

Følg meg gjerne på instagram @lindahjohnsen

 • 20.09.2013, 12:41

Wow som det går


Wow, som uka går. Tiden flyr jo bare av gårde. I går var ikke jeg og Lukas ferdig med middagen før klokka 6, og halv 7 skulle vi i møte i sameiet hvor vi bor. Lukas måtte være med som vanlig, siden jeg er "singleMum" (Altså, samboeren min er borte fra 7 om morgenen til halv 10 på kvelden, derfor kan jeg kalle meg "Single mum") VI rakk ikke annet enn å spise, før vi skulle i møte. Møtet vart leenge, men Lukas er virkelig verdens mest tålmodige og satte i fange mitt begge timene vi var der. For en herlig søting ;)

Etterpå måtte vi hente pappsen på jobb, og deretter rett hjem for å legge gullstjerna. Jeg hadde bestemt meg for at i helga skal jeg slappe av, og alt av husarbeid måtte bli gjort i går kveld. Da skulle jeg vaske duk, sofatrekket og trekket på stolene i stua, vaske gulv, tørke støv, rydde inn og ut av oppvaskmaskina, vaske to maskiner med klær, tørke klær, brette en diiger haug med klær og stryke ca 30 plagg, spise kveldsmat, dusje og lakke negler.

Tror dere jeg rakk alt?? Nei, absolutt ikke, men nesten alt! Da klokka ble 2 på NATTA ga jeg opp, og innså at jeg måtte finne senga, for da var det bare 4 timer til jeg måtte stå opp igjen. Å tjoohei, så var det plutselig helg da! God helg alle sammen!

Ps: jeg har helt glemt å fortelle dere 2 ting, men de dår dere vite litt senere i dag:)

 • 19.09.2013, 14:21

Nytt i høstgarderoben


Jeg eeelsker den nye jakka til Lukas, det er absolutt en favoritt nå i høst.Hva synes du om jakka? 


#Barneklær #HM

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits