• 30.09.2014, 15:02

Vimsesara - what happended?


I det siste har jeg vært svært fraværende på bloggen, det har seg faktisk slik at desto mer innholdsrikt liv - mindre tid til å blogge. Når man har mye å blogge om, så finner man ikke tiden. Jeg er mamma, kjæreste, husmor, arbeidstaker, perfeksjonist and the list goes on. Jeg må prioritere det som er rett for meg. Men når det er sagt:

Hver uke har jeg som mål å bli flinkere, bare til å sette av 10 min til blogging. For det er en fin dagbok å se tilbake på. Jeg blogger mest for min egen del, men også litt for dere selvfølgelig. Jeg skal røpe mine dypeste hemmeligheter, og dele spennende ting som skjer fremover. SÅ jeg satser på at jeg er back in business, ONCE again! Det er vell ikke første gangen jeg har lovet dere det? ehehehe
 

 • 29.09.2014, 23:55

Langweekend på Lekeland


I helga har vi hatt et ordentlig Leos Lekeland-maraton! Det startet på Fredagen da mamam inviterte med med og lilleprinsen på lekeland sammens med hun og Ariana. Mammsen var nemlig barnevakt for Ariana hele helga, da søs og samboeren var på kjæresteweekend i Oslo. Og da måtte vi selfølgelig finne på noe gøy. På fredagen var vi på Lekeland i et par timer, og på Lørdagen ville Lukas bestemor ta oss med igjen.

Jeg derimot orket ikke en 2dagers, for Leos lekeland tar på kreftene til både store og små. Men på SØndagen slengte vi oss med igjen. JEg har aldri sett så mange barn på Leos før, det var sikkert over 150 stk, som løp og skrek overalt. Men likevell, vi hadde det utrolig morro. Vi storkoset oss sammens med småttisene. Lilleprinsen har faktisk blitt så stor nå at han går hele løypa opp til rutsjebanen helt alene, og mammsen kan sitte nede ved enden å vente på han<3 SÅ flink!!!!!


På Lørdagen hadde vi et lite avbrekk fra lekeland og dro heller på besøk til bestemor, slik at lilleprinsen fikk leke litt med Ariana. Bestemor hadde kjøpt løvungen "til Karsten," og nå har vi både kaninfrøken og løveungen i hus. Noe som var utrolig stas! Både Lukas og Ariana elsker Karsten og Petra! 

Lilleprinsen har på seg hjemmesnekret shorts made by mum! Skal legge ut eget syinnlegg litt senere, for å vise dere alt jeg har produsert. Nå begynner det å bli MYE!

#leoslekeland 

 • 23.09.2014, 23:29

Ooops da


Meg på stoff og stil er farlig! Haha enn at det har blitt min nye favoritt butikk!?? Jeg føler meg nesten litt nerd! Mdn jeg elsker min nye hobby altså, det er jo så mye fint man kan lage.

I dag laget jeg bukse til lilleprinsen, babyshorts, lue, smokkerem og stoffpose for å ha småtteri oppi i stellebagen

 • 22.09.2014, 21:58

Jeg er sååååå stolt


SOm noen av dere kanskje har merket, så har jeg blitt helt hektet på å sy i de siste ukene. Jeg er absolutt nybegynner, men jeg begynner å få til noe nå. SÅ blir jeg så glad når jeg mestrer noe på første forsøket, som den babybuksen jeg laget i dag. Tok meg under en time faktisk. ALt på bildet under er fra et stoffstykke som kostet 43 kr på stoff og stil. Synes jeg fikk produsert mye for pengene. heheh?. SÅ hva synes dere om mine første syprosjekter? 

 #diy #syprosjekt #babyklær #barneklær #babylue

 • 21.09.2014, 23:59

I love these moments


På Onsdagen fikk lilleprinsen seg en velfortjent fridag fra barnehagen, det har nemlig vært ei lang uke, da de kun har vært utendørs 100% av tiden. Da var det greit med en fridag midt i uka. Siden været var på fint (les: sol, men kaldt) dro vi på Voll gård, noe som er en av favorittaktivitetene for tiden.

Alt var åpent da vi var der; hopping i høyet, låven, og alt man kan tenke seg av aktiviteter. Vi matet dyrene, koset med kattepusen, kjørte både stor og liten traktor, så på alle dyrene og leket på åkeren. Vi hadde det suuuperkoselig og var der kjempe lenge. Lilleprinsen ville ikke hoppe i høyet, men hadde veldig lyst at mamma skulle gjøre det, og selvfølgelig tok jeg utfordringen.

Etter mange aktiviteter satte vi bare i gresset og leket oss. Elsker slike kvalitetsstunder med lilleprinsen <3 


Ulldrakt og lue fra Lillelam, sko fra Reima
Etter å ha vært på gården lenge, syndet vi: Vi dro faktisk på MC DOnalds, noe som aldri skjer. JEg er helt imot å ta med barn på et slikt sted, men vi dro for å kjøpe is, for å kose oss litt ekstra. Noe som var veldig populært for begge to. Heheheh ;) 

 • 20.09.2014, 00:09

Work it girl


Forrige SØndag var det duket for langtur, det var Johnny som dro oss med ut i marka igjen, og inviterte oss på en SØndagstur opp til Rønningen. Han hadde kjøpt med masse god lunsj som vi koset oss med da vi kom frem til toppen. Vi dro ute i halv 11 tiden, og var ikke hjemme før 14, så det var litt av en tur.

Heldigvis fikk jeg god trillehjelp opp alle bakkene. Lilleprinsen og Ariana storkoset seg hele veien, og fikk gå masse selv også. Vi stoppet ved store dammer og "fisket" med pinner. Da vi kom frem til Rønningen leket vi masse, og lilleprinsen synes RØnningen minnet veldig om huset til Emil. Hehe, så utrolig søtt! Etter turen var jeg utslitt, det tar på kreftene å være ute i marka i flere timer, men så utrolig godt det var!


Lilleprinsen i ny jakke fra Lundmyr of sweden.

Her er det emmaljunga som gjelder. Beste turvogna! SKummel sopp, men utrolig fin farge!

vi er bestevenna vi!!! <3 <3 <3 

 • 18.09.2014, 00:27

Tilbake til barndommen


På Lørdagen var endelig Johnny i byen igjen (Lukas fadder, min eks stefar)og alltid når han er her, så er vi på masse turer. JOhnny var alltid den som dro oss med ut i marka, p ågrilling og på fisketurer da vi var mindre, og nå får småttisene være med på samme greia:) På Lørdagen tok han oss med på Svean, der vi var mye da jeg var bittelita jente. Vi tente bål og grillet god mat.

Lilleprinsen og Ariana storkoset seg i marka. Det gjorde vi voksne også, selv om jeg fikk mine anfall når det kom noen vepser på besøk. Hahah, ingen er så redd som meg, enda jeg aldri har blitt stukket før. Jeg er nemlig overbevist om at jeg er hyperallergisk mot veps!

Etter at vi hadde grillet så gikk vi en liten tur. Småttisene fikk "fiske" litt også, noe som var veldig stas:) Med på turen hadde vi også med oss onkel Timo og tante Melina, noe som alltid er like koselig:)En super dag, med strålende vær! Love it!

 • 13.09.2014, 01:38

Velfortjent


På Onsdagen hadde kjæresten fri fra jobb, og kom hjem tidlig, noe han sjeldent gjør. Lilleprinsen var hos farmor etter barnehagen på besøk, og da fikk jeg og kjæresten litt kjærestetid.

Sammen dro vi ut på langtur i finværet. Det er jo så fint og landlig her vi bor, og vi benytter oss alt for sjeldent av de fine turmulighetene vi har. Været var strålende og solen skinte! Vi gikk kjempe lenge og bare koset oss i finværet. Vi hoppet også på siloer og løp gjennom åkeren, men det er en helt annen historie:)

 • 12.09.2014, 11:24

New in i barnegarderoben


 • 09.09.2014, 20:44

Flittig housewife


I dag måtte jeg handle inn for hele uka, da jeg var på jobb i går, og Mandager er vanligvis min store handledag. Fordelen med å handle på Tirsdager er at butikkene har fått inn flere varer. På Mandager kan det være ganske så utplukket etter helga. Jeg var ferdig med dagens ærend og matshopping kl 09.30. Da hadde jeg også jørt lilleprinsen i barnehagen og pappsen på jobb.

Resten av dagen brukte jeg på husarbeid. Det har samlet seg opp mye unødvendig rot i de siste ukene, og i dag hadde jeg en 5-6 timers rassia! Alt ble vasket, både rom, stue, bad, kjøkken, gang, sengetrekk, alle klærne and the list goes on. Og det beste av alt; Jeg har mer energi enn på lenge! Selv om jeg har jobbet hardt i hele dag, er jeg ikke utslitt. (Det hjalp sikkert med den timen jeg sov fra 11-12, hahahah) Planen var jo egentlig å slappe av i hele dag, for det følte jeg virkelgi at jeg hadde behov for-

Hentet lilleprinsen en time tidligere enn vanlig i barnehagen, og laget en god middag til oss. Han spiser aldri tilbehøret, men alltid hovedinngrediensen, og i dag var det kylling som sto på menyen. Det er lenge siden vi har spist kylling. Jeg synes alltid den lukter så surt, men likevell smaker det godt.


Etter middagen bygget vi leeego! JEG ELSKER  BYGGE LEGO! Bygger alltid digre legohus, og høydepunktet for lilleprinsen er alltid å slenge det ferdige huset rett i været, slik at det dundrer i baken, og sprer seg over hele gulvet. Hahah,, Det er like morro hver gang. Jeg koser meg skikkelig når vi leker med lego, for det er så mye kult man kan lage!

Vanligvis sovner lilleprinsen i 6tiden de dagene han har vært i barnehagen. Veldig tidlig, men han blir så sliten av å være der hele dagen, og dagdupp har han jo sluttet med for lenge siden. I dag var han faktisk våken til kl 20, så i dag fikk vi mye kvalitetstid sammen før det var natta. Herlig!!! Hatt en fin start på uka? #barnerom #interiør #babyrom #lego #lindahjohnsen #supermuminheels

 • 09.09.2014, 11:19

Nye innkjøp fra REIMA


Her om dagen handlet vi masse nytt fra Reima sin nettbutikk. De hadde frifrakt i en lengre periode, og det kan man like. Endte opp med mange nye luer, pannebånd og nye sko, pluss hansker til høsten. Love it • 08.09.2014, 22:19

A taste of summer


På Lørdagen var det varmt og deilig. Mamma foreslo en tur på stranden i finværet, noe vi alle hadde veldig lyst til. Turen gikk til Øysand, den nærmeste stranden, og der var det vindstille og kjeeempe fint. Lilleprinsen og Ariana lekte ekte sjørøver i båtene som lå på stranda, noe som var utrolig gøy!

Vi hadde med oss både niste og kake, og storkoset oss på strandtur midt i September. Den varme sommeren vi hadde, ble visst etterfulgt av en varm høst, and I Love it! Selv om jeg håper vi får en mild vinter, så håper jeg vi får mye snø også-

Lilleprinsen har faktisk funnet frem skiene sine fordi han gleder seg sånn til snøen kommer <3 Litt tidlig ute vi ja! Nok prat om snø! Enn så lenge nyter vi disse varme herlige dagene. 
På Søndagen var vi bare hjemme. Jeg og Lilleprinsen leket masse inne, og leket masse ute også. Pappsen så vi ikke my til dag han har store prosjekter på gang, og er opptatt det meste av tiden. Iallefall denne helga.

Håper alle har hatt ei like fin helg som oss! Ciao

 • 01.09.2014, 11:54

Gladnyhet!


En av mine favorittbutikker som selger merkeklær til barn og baby er idsbrandostore. Jeg har tipsete dere om denne butikken tidligere, men nå her jeg en gladnyhet til dere:

I dag feirer Kidsbrandstore 3 år!! Og med dette så gir de 15% rabatt på alle varer i 3 dager! Hipp HUrraa!!

Kidsbrandstore selger merker som blandt annet Gant, Boss, Ralph Lauren og Lacoste bare for å nevne noen. De har også OUTLET, noe jeg er stor fan av. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker salg og kupp! Outleten finner du her. 

#kidsbrandstore #barneklær #merkeklær #shopping #kupp #tilbud #shoppetips #mammablogg #supermuminheels

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits