• 30.09.2015, 08:47

Dåpsgaver


Her kommer siste innlegget om dåpen:

SYnes pakkene Lille prinsessa fikk i dåpen var så lekre at de fortjener et eget innlegg. Uheldigvis glemte jeg ta bilde av alle pakkene, men fikk tatt av noen. Det er Ingen hemmelighet at jeg elsker rosa og sølv! Innholdet i noen av pakkene ser du her. 

 • 29.09.2015, 17:36

Saturday fun


På Lørdagen var det skitvær og iskaldt, men ut måtte vi en tur likevell. I og med at vi hadde to hele brød vi egentlig skulle kaste, bestemte vi oss heller for å finne noen fugler å mette. Turen gikk til Granåsen hvor vi vet det  er mange ender. Tipper vi mettet mange andemager med to digre brød. De virket iallefall fornøyde:) Etterpå gikk vi på tur i området, og etter ei lita stund var vi så heldig at vi møtte på Ariana og søs også. Vi tuslet enda en tur sammens med dem, før vi dro hjem og hadde det morro sammens med pappsen. 

 • 28.09.2015, 14:32

Antrekk dåp • 27.09.2015, 11:20

Dåp: Borddekking


Er det en ting jeg ble 100% fornøyd med under dåpen, er det borddekkinga. Der ble alt akkurat slik jeg hadde sett for meg. Her er noe av det som ble brukt:
Serviettringene hadde jeg laget selv. Jeg laget 38 stk da vi totalt var 38 mennesker i dåpen. Beskrivelsen på hvordan du lager disse finner du her.


Av barnematglass laget jeg en liten gave til gjestene. Jeg dekorterte dem og puttet godis oppi. Deretter brukte jeg cellofanposer fra Nille og tok rosa silkebånd rundt. Når glassene er tømt kan man bruke dem til feks telys. Disse ble satt på bordene foran fatet på bordoppdekkinga slik at alle fikk en hver. 
Vi kjøpte også inn rosa roser, som fullførte den rosa Looken jeg var ute etter. Under ser dere hvordan bordet ble til slutt:

#dåp #dåpinspirasjon #borddekking #rosa #barnematglass #diy

 • 26.09.2015, 19:06

Dåpsinvitasjonene


Først hadde jeg tenkt å bestille dåpsinvitasjonene på nettet, men så fant jeg ingen design jeg likte. Derfor bestemte jeg meg for heller å lage dem selv. Jeg kjøpte inn hvite konvolutter og hvite kort på Panduro, masse silkebånd og strassbånd fra ebay. Så fikk jeg det designet jeg ville ha selv. På første siden når man åpner kortet er det et bilde av prinsessa, og det er det også på baksiden når man lukker invitasjonen. SIlkebåndet ble knytet i sløyfe før jeg puttet de i konvolutten.

På bordkortene jeg også laget, er det samme design som på invitasjonene. Det samme designet gikk igjen i flere av dekorasjonene jeg bruke i dåpen. 


#dåpsinvitasjon #dåp

 • 26.09.2015, 08:35

Leatherlook


Etter å ha ryddet klesskapet mitt i går og i forrigårs, har jeg funnet masse klær jeg ikke engang visste at jeg hadde. Herlig!! Nå har jeg fjernet alt jeg vet jeg ikke kommer til å bruke, så nå er det lettere å finne frem det jeg faktisk vil bruke. Jeg fant blandt annet en thigts med leatherlook som er utrolig god å ha på. Den er fra Bikbok. Fullførte leatherlooken med en topp fra HM, hvor armene er i cirka samme stoff • 25.09.2015, 18:56

FarmGirl


For en koselig dag vi har hatt. Helt spontant tok jeg lilleprinsen fri fra barnehagen for å ha en skikkelig koselig hjemmedag. Men vi sitter ikke på rumpa av den grunn. Iallefall ikke når brannalarmen går tusen ganger fordi det er tid for årets brannalarm sjekk. Begge barna synes lyden var alt for høy, så vi fluktet hjem til mamma en tur.

Hjemme hos mamma var det fullt leven, søstersen er nemlig midt oppe i flytting og de holdt på med tilhenger, pakking, tømming av rask osv. De må bo til mamma en uke før de overtar nyhuset, og når vi var der fikk lille prinsessa masse kos og oppmerksomhet. 

Siden været var så bra bestemte jeg meg for å ta med meg småttisene på bondegård. Det er noe jeg aldri blir lei av. Vi handlet inn boller, frukt og smooties, og spiste lunsjen vår på gården. Kjempe koselig. Det var også mange dyr å se på i dag, spesielt godt liker jeg kaninene. De er så søte. Etter gårdsbesøket stakk vi innom pappsen en kjapptur på jobb, noe som var stas for barna. Tantekos Dagen avsluttet vi med leking utendørs et par timer mens prinsessa sov i vogna si. Dette har vært en superkoselig dag. Jeg elsker å ha lilleprinsen hjemme fra barnehagen for å finne på noe morro sammen. 

 • 24.09.2015, 23:56

Prinsessas dåpsgaver


Tenkte jeg skulle poste flere innlegg fra dåpen, og spesielt fra bordoppdekking/pynt og div. Her er et lite innlegg om gavene til lillejenta. Hun fikk jo så utrolig mye fint, og her er et lite utvalg som jeg har tatt bilde av:

 • 24.09.2015, 20:45

Etterlengtet


I går fikk vi en etterlengtet bytur, jeg og søs. Det er lenge siden vi har vært på bytur nå, men det var så mye vi hadde lyst å se på, så vi måtte bare ta turen. Vi dro innom flere interiørbutikker, noe jeg synes er veldig spennende. Vi kjøpte ikke noe, men det er alltid gøy å se likevell. SÅ måtte vi selvfølgelig innom butikker som selger barneklær. Jeg fant så mye lekkert til prinsessa fra Mayoral, men kjøpte ikke noe. Får heller skrive det opp på ønskelista. Akkurat nå er garderoben overfylt. Men hun vokser jo så fort, så får vell tidnok oppdattert garderoben igjen. Det er lite jeg liker så mye som å handle barneklær:)

Vi spiste lunsj i midtbyen, og dro innom secondhand butikker. Der er det iallefall mye spennende å se på! Er alltid gøy å finne skatter ingen andre har. Lille prinsessa sov seg gjennom det meste av buturen, så fikk vi litt voksentid. Hun er så herlig å grei å ha med seg overalt:)  • 23.09.2015, 13:59

Bildedryss fra dåpen


Som nevnt hadde vi dåp på Søndagen som var og dagen var helt perfekt. Vi kunne ikke ha dåpen i samme kirke som lilleprinsen ble døpt da de ikke hadde noen gudstjeneste på Søndagen. Men kirka vi valgte istedet for, var like bra den:) Gudstjenesten var sprek og morsom, ikke noe jeg har opplevd tidligere. Prinsessa var blid og fornøyd under hele sermonien, og dåpen gikk kjempe bra. Vi hadde 5 faddere til henne men to som ikke kunne komme. 

Etter dåpen i kirka var det full fart til lokalet hvor vi skulle ha dåpsfesten. Vi hadde nemlig ikke mulighet å pynte dagen før, men vi hadde en time på oss mellom kirka og oppmøte av resten av gjengen, hvor vi måtte dekke på og pynte.  Heldigvis fikk vi supergod hjelp fra pappa, brosjan, dama hans og søs mi! Vi kom i mål akkurat da klokka slo 14, og resten av folket kom.

Vi hadde koltbord og fikk god hjelp fra familien til å stelle istand dette. Jeg synes det er vanskelig å vite hvor mye mat man må ha til 37 gjester, men tror vi traff ganske bra. Utrolig koselig at så mange kunne komme å feire med oss! Lillejenta fikk superfine gaver som jeg skal vise dere litt senere. Her er noen bidler fra dåpen: 


Pakken lillejenta fikk fra oss


Meg og presten


Meg og prinsessa


Bestemor, prinsessa og bestetor


Min kjekke lillebror


Bordoppdekkinga


Litt fra kakebordet


Mat!

 • 22.09.2015, 22:56

Nå må jeg lære


Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg blir så gira på å gjøre så mange ting midt på natta! Sikkert fordi dagen ikke er lang nok, og jeg innser alt jeg burde ha gjort. I går kveld fikk jeg et innfall at jeg skulle rydde i barnegarderoben.

 

Åh som jeg koset meg. Jeg elsker å se gjennom klærne og å organisere. Men når man finner på å gjøre noe slikt kl 12 på natta, ja da raser timene avgårde,. Jeg kom meg ikke i seng før halv 3!

 

Derfor blir det en tidlig kveld ikveld, og det kjennes ganske greit:)

I dag har jeg vært på noen ærend med søs. Siden hun snart flytter inn i sin nykjøpte tomannsbolig har jakten på nye møbler startet. Og jeg som er hekta på interiør slenger meg gjerne med. turen gikk blandt annet til skeidar. Jeg shoppet ikke noe idag, bortsett fra nye kubbelys og masse mat. Men jeg har innsett at jeg viirkelig ønsker meg nye spisestoler

På ettermiddagen hentet jeg denne kjekkasen i barnehagen, så dro vi på besøk til tante Tine og spiste middag. Flinkeste husmora som er så utrolig flink på kjøkkenet. Der var vi på besøk resten av kvelden. Koselig for småttisene

 • 21.09.2015, 23:18

Tregeste jenta i verden


What a day, what can I say?! I dag har det vært kaos her. Jeg sovnet supertidlig i går, og rakk ikke å rydde ut alt etter dåpen! (Ja, vi har hatt dåp! Og det kommer innlegg om det litt senere. Jeg er bare utrolig treeeg) Da jeg våknet i morgest fant jeg ingenting i haugene med rot. Jeg fikk ikke en gang lilleprinsen i barnehagen fordi jeg hadde rotet bort husnøkkel og bilnøkkel. SÅ da ble det rydding da.. Vipps så dukket veska mi opp 3 timer senere. Puuuh!

Nå er jeg klar for en normal hverdag i morgen og leiligheten begynner smått og bli normal igjen. Når jeg er 100% ferdig med klesvask, bretting stryking og div andre småprosjekt kommer innlegg fra dåpsdagen! Den var så og si perfekt!

 • 20.09.2015, 01:28

For en syk dag


I dag har alt gått i et kjør, og jeg har ikke rukket å sitte i ro eller slappe av et sekund. Fra vi sto opp har det vært action hvert minutt! Dagen startet med baking, og fortsatte med matlaging og enda mer baking.

Heldigvis har jeg to tålmodige barn, og har fått gjort alt jeg hadde planer om å gjøre. Jeg er hverken en perfekt husmor eller en mesterbaker, så ene bakeverket gikk rett i søpla. Resten ble langt fra perfekt det heller, men det får duge likevell:)

Vi måtte også handle inn siste rest. Nå er alt i boks, klær er brettet, leilighet er ryddet, kopper er vasket, og vaskemaskin med klær er satt på. Klærne for morgendagen er støket og bilen er fullpakket.

Nå er det bare å finne senga og få noen timer søvn på øyet før vi må oppe kl 8 igjen. Vi gleder oss masse til morgendagen

 • 18.09.2015, 23:37

Lever på 4 timer


God kveld lesere! PÅ denne fronten er det fullt kjør om dagen, for i helga har vi dåp! Og når man skal ha dåp er det utrolig mye å lage, forberede og planlegge. Jeg har ikke hadd tid til å legge meg før kl 03.00 på natta, og må oppe grytidlig på morningen. Her lever jeg på 4 timer søvn om natta. Og det er  veldig mye mindre søvn enn jeg er vant med. Dettet merkes gjennom dagen ved at jeg til tider kan bli ganske svimmel.

Men det er jo bare for en kort periode, så jeg holder ut! Gleder meg utrolig til Søndagen. Det er alltid så koselig å samle hele familien! Jeg gleder meg til å ha på prinsessa den nydelige kjolen sin, og kose oss sammen med hele gjengen. Familietilstelninger er alltid så hyggelig!!

I morgen har vi MYE som skal ordnes. Jeg håper virkelig vi rekker alt. Spørs om jeg må ha på vekkerklokka i morgen også, selv om det er helg. For her sover småttisene gjerne til 10-11 tiden om jeg ikke vekker dem tidligere


God helg alle sammen

 • 16.09.2015, 22:14

Satt ut


Går man å triller på en søt liten baby så får man mye oppmerksomhet - sånn er det bare. Det hender ikke en dag at ingen kommer bort for å se på prinsessa, og slå av en prat med mammsen. Til tider er det slitsomt, men bare de dagene jeg har det supertravelt. Som regel er det veldig koselig, det er jo så mange hyggelige mennesker!

På city Syd her om dagen så var det ei utrolig koselig dame som jobbet på en klesbutikk. Hun måtte bare titte i vogna og oppdaget lillesnuppa som lå der i sin søte kjole og hårbånd. Etter å ha sett litt på henne så sier hun "ååh, for en nydelig baby. Noe såå fint greide ikke jeg å lage nei.. aaw så skjønn hun er" Jeg takket og bukket, og sa meg ganske enig i at ja, hun er  utrolig herlig:) Vi er fornøyd med jobben vi har gjort. om man kan si det sånn, hehe?. Deretter sa hun "så er mammaen så skjønn også! Så skjønn mor og datter"

Og her skal jeg innrømme jeg ble litt satt ut. Jeg er ikke vant til at de kommenterer meg, men at de kommenterer at babyen er søt, det er jeg vant til. SÅ, hva svarer man på noe sånn da? "Tuusentakk så koselig sagt " fikk jeg iallefall presset frem. Det er så koselig med hyggelige mennesker :) 

Kjole fra Wheat/ cardigan fra Hamptons Republic/ 

 • 16.09.2015, 14:33

Barseltreff


Gjennom sommeren har jeg vært sløv til å delta på barseltreff, det har aldri passet pga vi har vært bortreis eller bare veldig opptatt. Men nå er prinsessa i den alderen at hun virkelig setter pris på andre babyer, så i går slengte vi oss endelig med. Barseltreff er sååå utrolig koselig, og i går var vi hjemme hos Elisabeth og Filip. 

Forrige gang vi var hjemme hos dem på besøk så sov prinsessa seg gjennom hele besøket, enda jeg prøvde å vekke henne mange ganger. Men denne gangen var hun heldigvis veldig våken, og fikk hilse på alle søte babyene. Noe som var utrolig gøy. De følger med på hverandre og smiler og ler. Det er en herlig alder de er i nå. Littja blir faktisk hele 6 måneder om en uke! Åh, som tiden flyr.


ELisabeth hadde disket opp en herlig lunsj som vi koset oss med, mens de fleste av småttisene sov. Vi ble stappmette hele gjengen, og etterpå serverte hun enda mer godt. Her ble vi bortskjemte for å si det mildt, men aah så herlig!:) • 15.09.2015, 22:41

Musthave til barnerommet: Superkupp


Åh, endelig fikk jeg disse boksene fra JOLLYROOM i posten. De er bare helt nydelige, og merket er Alice and Fox ,som også har veldig mye annet fint til barnerommet. Disse boksene passer perfekt inne på prinsesserommet med sin delikate rosafarge.  De er også kjempe smarte, og pakken består av 3 ganske store bokser som rommer godt med plass. Her har jeg store planer om å putte småting som hårspenner og høybånd blandt annet. De kan brukes til hva som helst da de kommer i tre ulike størrelser.

Har du en prins istedet for prinsesse, så kommer de også i en utrolig søt blåfarge som du ser her.

Disse boksene er på tilbud akkurat til til KUN 139 kr for 3 stk! Kupp!  • 14.09.2015, 11:42

20 funfacts


1. Når helgen kommer er jeg ..

Den som elsker å finne på koselige ting sammens med familien.. For meg er helg familietid, og jeg gjør det jeg kan for å oppleve mest mulig. På kveldene er jeg flink til å kose meg med godis, for når det er helg, ja da er det lov

2. På jobb er jeg ..

En som liker å ha masse å gjøre. Er jeg ferdig med oppgavene, finner jeg nye oppgaver. Jeg elsker å ha full timeplan! 

3. Hjemme alene er jeg ..

Sjelden! I og med at jeg har mammapermisjon er alltid lille prinsessa vår hjemme sammens med meg.


4. På shopping er jeg ...

Et talent i å finne kupp. Jeg finner alltid produkter som har kostet mye, til 10, 20 og 30 kr! Hahah, jeg får ofte MYE for pengene. Mitt beste kupp den siste tiden er en Memini ulldrakt til 120 kr

5. På kino er jeg ..

?.Alt for sjelden. JEg elsker å dra på kino, men har sjelden tid eller mulighet. Men snart skal vi på Kino for å se Karsten og Petra, og jeg gleder meg som en unge! 


6. På kjøkkenet er jeg ..

Svært lite kreativ. Kjøkkenet er den plassen i huset jeg trives minst. Jeg lager mat fordi jeg må, ikke fordi jeg synes det er morro. Men jeg håper jeg finner inspirasjon til å bli mer kreativ på kjøkkenet.


7. På trening er jeg ...

Til tider alt for lat. Jeg liker ikke å svette, og trener gjerne så rolig at jeg ikke svetter. Hahah, kanskje ikke den økta som gir best utbytte. Er jeg på joggetur i skogen derimot, da elsker jeg å bli god å varm! 

8. I matbutikken er jeg ..

Den som har store matplaner, handler for mye, og bruker alt for mye penger


9. På biltur er jeg ..


Alltid den som kjører! Jeg elsker å kjøre bil, og å høre på musikk mens jeg kjører. De få gangene jeg kjører helt alene uten barn i bilen skrur jeg musikken opp på MAX volum, jeg elsker høy musikk

10. I telefonen er jeg ..

vanskelig å få tak i?? Jeg er alt for dårlig til å ha på lyd, og går ofte glipp av mange anrop før folk når meg

11. På melding er jeg..

Kort! Å skrive meldinger er noe av det kjedeligste jeg vet, og jeg sender svært sjeldent meldinger

12. På ferie er jeg .. 

Glad! Jeg elsker å reise og oppleve nye steder

13. I besøk er jeg ..

alltid den som kommer for sent. Uansett hvor tidlig jeg planlegger å dra, så er jeg alltid sen. Det er en dårlig vane jeg prøver å endre på

14. På byn er jeg ..

En av få som er edru hele kvelden. Jeg drikker ikke alkohol men elsker å danse! Jeg er den som alltid får med meg alt som skjer og kan oppsummere for resten dagen derpå

15. På filmkvelder er jeg ..

Den som alltid har sett filmen før.. 


16. I vennegjengen er jeg ..

Den som alltid har med kamera og tar masse bilder. 

17. Når det gjelder romantikk er jeg ..

Ikke så veldig romantisk... 

18. På bussen er jeg ..

Den som holder avstand til andre folk. Trekker meg ofte unna, for på bussen er det alltid noen som hoster/nyser og er ekkel

19. Om morningen er jeg ..

Våken på et sekund. Med en gang jeg har stått opp fra senga er jeg lys våken og føler jeg har vært våken i flere timer. Ellers er jeg ekstremt treg på badet på morningen

20. Det siste jeg gjør før jeg legger meg er ..

Kysser begge barna  <3 

 • 13.09.2015, 22:18

Jeg klarte det!


I går la jeg meg kl 0315 på natta! Sånn er det når man blir i overkant for ivrig med dåpsforberedelser. Jeg var spent på når dagen skulle starte i dag, og både jeg og småttisene sov til 10-halv11 tiden. Herlig!

På formiddagen i dag dro vi ut på en liten Søndagstur ved Haukvannet. Jeg var veldig spent på om jeg kom til å greie å gå på tur ift ryggen, men det gikk overraskende bra. Jeg hadde nesten ikke vondt, og jeg greide å være med på hele turen. Bare det er dn seier i seg selv. Har faktisk blitt så mye bedre at jeg går i lengre perioder uten smerter nå, og det er ikke verst. 

Resten av dagen brukte vi på aktiviteter både inne og ute. Vi fylte opp vannballonger og kastet, leket med sverd, spilte fotball, og hadde det koselig sammens hele gjengen. Akkurat slik Søndager skal være • 13.09.2015, 14:37

Koselig DIY med kidsa


 På Fredagen etter barnehagen satte vi oss ned med maling. Vi elsker å male hele gjengen, og jeg hadde store planer om å få ned håndavtrykkene våre på lerret. Det er noe jeg har ønsket å gjort lenge. 


TIl et slikt prosjekt trenger man ikke mye:

 • Akrylmaling
 • Blankt lerret
 • Malepensel


For at lerretet skal passe best mulig inn blandt interiøret ville jeg ha gråfarge. Derfor blandet jeg hvit og svart, og fikk den perfekte gråfarge tilslutt. Det morsomste av alt var å male hendene våre. Lille prinsessa var også overraskende tålmodig selv om jeg måtte holde fast hånda mens vi holdt på


Mammahånd og begge småttisene sine hender <3 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits