• 29.09.2017, 15:16

Når bilder sier mer enn ord


I går da vi var på grilling, måtte jeg bare ta noen bilder av den fantastiske solnedgangen. Det er så vakkert, så blir det ekstra idyllisk når endene kommer svømmende forbi. Bildene sier mer enn ord kan beskrive for å få frem stemningen! 

 • 28.09.2017, 19:01

Bortskjemte


Nå begynner vi å bli bortskjemte her i huset altså. Søstra mi er så flink ti lå invitere oss på middag, vi har jo nesten vært der en gang i uken den siste tiden. Jeg elsker at hun lager mat, for alt er bare så ubeskrivelig godt. Det er ingen som laget mat som henne, og hun overrasker stadig vekk både med nye smaker og sin kreativitet. Å komme sliten og sulten etter jobb, ved middagsbordet hennes, det er magisk.

I går hadde hun laget en gryte, med salat og rundstykker ved siden av. Og til dessert fikk vi den beste kaken jeg har smakt (det er kanskje ikke kake, men siden jeg ikke har peiling, så kaller jeg det bare det) Den bestod av varme blåbær og skogsbørt, men en herlig topping. Denne serverte hun med is ved siden av. Ubeskrivelig godt. Må bare oppleves! 

Barna storkoset seg sammen som alltid, og Emma og Linnea har blitt så gode venner. Siden formen min ikke var helt på topp, så ble det ikke noen utendørs leking denne dagen. Jeg holdt nemlig på å sovne på Sofaen til søs. Og da jeg kom hjem, sloknet jeg 21.00. Det er ikke normalt altså ? selv ikke til meg å være. Men  nå er jeg er veldig forkjøla og har hodepine og halsvond. Satser på å bli topp til helga!

 

 Der hun bor har de og en fantastisk utsikt, og i går måtte jeg bare nyte solnedgangen. Jeg har virkelig begynt å sette pris på slike fantastiske dager, men enn noen ganger tidligere. Det nydelige høstværet gjør virkelig noe med meg. 

 • 27.09.2017, 20:33

Helgas høydepunkt


På Lørdagen dro vi på Åpen brannstasjon på Sluppen, selv om vi hadde vært på trening og hadde det litt travelt for å rekke det. Været var strålende så det var en perfekt dag å være ute å se på brannbilene, møte Bjørnis og teste ut brannslangene. Vi kom dit cirka en time før stengetid, og det var helt perfekt. Det var nemlig nesten ingen kø, og det hadde roet seg litt med besøkende. Mange hadde dratt hjem, og vi fikk prøve alt vi ønsket uten å måtte vente timesvis for å få det til. Og når man har med barn, så er det helt greit å slippe unna den verste køa. 

Barna fikk teste brannslangen, de fikk sitte i brannbilen, og ikke minst - hilse på Bjørnis. Lillesøster var mer skeptisk nå enn hu har vært tidligere, så hun observerte heller på avstand. Barna fikk hver sin Is, og hele gjengen storkoset seg i Høstsola. 

 • 26.09.2017, 21:46

Helt hekta på


Det været vi har for tiden gjør virkelig noe med meg. Jeg har nemlig blitt helt hekta på skogturer, og vi drar på turer flere dager i uken nå. Mer enn noen ganger tidligere, for skogen er jo bare så fantastisk vakker nå som det er høst, sol og varmt i luften. Jeg kan ikke huske at vi har hatt en så fin høst tidligere, og at det har vært så varmt i luften så sent på året. I helgen hadde vi faktisk hele 18 grader, og det kan man virkelig ikke klage på så sent i September. 

På Søndagen dro vi på tur rundt Teisendammen. Der er det lenge siden vi har vært, ja over et halvår siden om ikke mer. Vi møtte Farmoren og Farfaren til barna, og tanten og søskenbarna. Svigers stilte med herlig grillmat, og vi campet ved vannet. Barna leket seg i skogkanten, og vi nøt sola og varmen. Det var en fin tur, og akkurat passe langt. Det var egentlig ikke behov for å ha med vogn, da barna heller foretrakk å gå hele veien selv. Akkurat passe langt for alle mann! 

 • 21.09.2017, 19:23

Det er flest hverdager


Ofte blir det slik at man venter til helgene med å dra på utflukt, for hverdagene går så fort at man ikke rekker å gjøre mye annet enn det man vanligvis gjør. Er man hjemme klokken 17, og middagen er ferdig spist innen klokken 18, er det ikke mye tid igjen til å finne på noe. Barna skal jo bades og legges innen klokken 19 eller 20, og da går timene fort unna.

 Jeg synes ukene går alt for fort, og helgene likeså. For å rekke alt man ikke rakk i løpet av uken, må det tas igjen i helgene. Da ender man opp med helger stappfulle av planer, og ingen tid til å slappe av å ikke gjøre noe som helst. Heldigvis trives jeg best med å gjøre mye, men nå har jeg også bestemt meg for å ta tilbake hverdagene. At det er hverdag skal ikke stoppe oss fra å ha det moro eller å finne på noe utenom det vanlige. 

Derfor tok jeg med barna og mannen på skogstur etter jobb på Mandagen. Vi hadde planlagt at middagen skulle spises ute, og barna var ikke vanskelig å be. Vi hadde med oss engangsgrill og slo oss ned ved et vann. Vi brukte vel cirka et kvarter på å komme oss dit, så det ble en fin tur. På grillen grillet vi både kylling og pølser, så vi ble gode og mette hele gjengen, til og med endene som badet likeved. De fikk nemlig masse mat de også.

 En super herlig ettermiddag. Det er slike dager som blir husket, og slike dager som skaper nye minner som er verd å ta med seg videre.

 • 19.09.2017, 17:33

En forferdelig skogtur


På Søndagen startet jeg dagen med en treningsøkt på treningsrommet. Det er utrolig godt å starte dagen med en styrkeøkt, og jeg fikk kjørt gjennom programmet mitt på 30 minutter. Men en så kort økt er ikke nok trening på en treningsdag, derfor bestemte jeg meg for å ta med lillesøster i vogna på løpetur. Det er så godt å løpe i skogen når været er bra, og jeg løp i rundt en time og 10 minutter. Etter turen var det bare å hoppe i dusjen for vi skulle videre i bursdag hos søskenbarnet til barna våre.

Men så er det ingen Søndag uten den obligatoriske Søndagsturen, og selv om klokken var rundt 16.30 så kunne vi ikke droppe turen. Det er jo så godt å komme seg ut på tur, og barna bruker å storkose seg de også. Denne dagen hadde vi bestemt oss for å prøve noe nytt, så i stedet for den velkjent bymarka så endte vi opp i Estenstadmarka. Nytt kan jo bare være bra.. Eller?

Det viste seg at nytt ikke alltid er bra. Vi endte opp med å gå oss vill inni skogen, og det var ikke mulig å ha med seg vogn på de stiene vi gikk. Det endte opp med ei sliten liten jente som måtte bæres store deler av veien. Vi gikk feil vei i 50 minutter, og da vi hadde kommet frem til hvor vi startet, bestemte vi oss for å prøve en ny vei. Da kom vi endelig frem til målet som var Estenstadhytten, og hele gjengen var utslitt da vi nådde toppen. Da vi skulle ned fra toppen igjen måtte lillesøster bæres hele veien, og under nedturen rotet vi oss bort enda en gang. Hahah, for en tur. På kvelden sovnet jeg lenge før klokken slo 22.00, jeg var helt utslitt, og da var det godt å legge seg. Puhh

Men selv om det ble en Litt tyngre Søndagstur enn hva vi er vant med, så fikk vi iallefall tatt noen fine bilder. Både av naturen og av barna. 

 • 18.09.2017, 17:02

Nytt i Barnegarderoben


Elsker disse søte kragene fra Memini. Slike krager er så søte og fullføret enhvert antrekk. 

 • 16.09.2017, 19:38

Jeg hadde store ambisjoner


Klokken var ikke mer enn 21.30 da jeg kjente et snev av trøtthet. Trøttheten kom snikende, men ikke overraskende. Jeg er alltid trøtt på den tiden, . I alle fall veldig ofte. Men det var ikke snakk om at jeg kunne sovne klokken 21.30 på en Fredagskveld! Hell no! Jeg hadde nemlig store ambisjoner om å dra ut på joggetur. Derfor holdt jeg meg våken?.

Endelig hadde jeg tid til å trene etter en lang uke uten nok trening,, men den trøttheten altså, den var ikke lett å kvitte seg med! Jogge eller sove.. Jogge eller sove? Det var så godt å ligge der, og til slutt måtte jeg innse at kampen var tapt. Jeg sovnet! 

Det var fredagskvelden sin det! Hahah, Men det positive med det hele er at jeg våknet 07.00 i morgest - og da var jeg helt uthvilt. Og når man står opp 7 på en Lørdagsmorgen, ja da rekker man veldig mye!

 • 15.09.2017, 17:46

Greier ikke alltid å henge med


Jeg henger ikke alltid helt med her på bloggen, så målet om å blogge hver dag har jeg ikke oppnådd den siste tiden.(Les: Siste året) Ikke blogger jeg kronologisk heller, så her skal dere få en liten oppdattering fra Lørdagen vår, for en uke siden:

Været var strålende denne helgen også, vi har virkelig vært bortskjemt med været denne høsten. Solen har tittet frem hver helg, og ingenting frister mer enn å gå på skogtur når været er pent. Lillesøster er hekta på blåbær, og hver gang når vi er på skogtur så ender hun opp i ei blåbærtue. Der sitter hun helt til hun blir fjernet, og er utrolig tålmodig når mammsen skal plukke bær. Vi elsker å kose oss med nyplukkede bær på kveldene med vaniljekesam på, så bærplukking er midt i blinken for oss begge.

Høsten er så fantastisk vakker, jeg elsker fargene som er i naturen da. Det er så gøy å ta bilder av Høstnatur, og neste gang vi er i skogen skal jeg ta med speilreflekskameraet. Og engangsgrill, ikke minst. Målet er å til en grilltur i løpet av denne helgen. Får håpe været holder seg like bra! og ja, før dere tenker det, jeg blir påvirket av været. Sol gir meg så masse energi!

 • 14.09.2017, 21:44

Nytt i barnas garderobe


 • 13.09.2017, 17:36

Det skal ikke være mulig


På Søndagen var vi først på besøk hos pappa. Været var ikke noe å klage på for å si det mildt, vi kunne til og med sitte ute i solveggen å kose oss. Vi fikk servert de beste bollene jeg noen gang har smakt, og nystekte vafler. Barna storkoset seg på lekeplassen like ved mens vi nøt solstrålene.  Etter å ha vært på besøk noen timer, gikk turen videre til bymarka. For vi elsker nemlig Søndagsturer i skogen.

 Vi kom oss ikke opp i marka før nærmere 17, og turen vi hadde planlagt gikk opp til Grønnlia. Vi visste ikke på forhånd hvor mange timer turen tok, men regnet med en times tid hver vei. Vi tok med vogn til lillesøster på 2 år, men ikke snakk om at hun skal sitte i vognen. Hun foretrekker heller å løpe ved siden av oss, og overrasket oss begge hvor sprek hun er. Begge barna gikk mesteparten av veien selv, og turen var på rundt 7 km. Det skal ikke være mulig? Så små ben, men for ei fart. Ingen klaging, men masse løping. Det er så utrolig gøy å ta med barna på skogstur. Jeg elsker høsten når været er slik som det er nå, med sol og blå himmel! Vi var ute i 2 timer og 45 minutter, og da vi kom hjem var vi klar for kvelden heel gjengen. Slike turer gjør så utrolig godt! Da var vi alle klare for å ta fatt på ei ny uke igjen.

 • 10.09.2017, 20:12

Gørrupuul


Søndag for en uke siden var vi hjemme på besøk til Johnny, i nyhuset hans. Vi brukte rundt en time og 15 minutter på å kjøre dit, hahah, det er litt langt unna for å si det mildt. Men det er helt greit når vi er der en hel dag, da er det ikke så ille likevel. Dessuten elsker jeg å kjøre bil så noen timer i bil gjør meg ingenting. Johnny  hadde invitert oss på lunsj og en tur til elva slik at barna fikk fiske. 

Vi fikk ikke helt kustus på fiskestangen, så det ble ikke noe fisking i elva. Men vi kastet masse steiner i vannet og koset oss i solskinnet istedet. Vi har vært veldig heldige med høstværet så langt, så det skal vi ikke klage på. Det har vært mange solskinnsdager, og denne Søndagen var vi like heldig. Håper det fortsetter slik utover høsten helt til snøen kommer. Noen bilder fra dagen vår:

 • 07.09.2017, 19:50

Imponert over egen innsats


Forrige Lørdagen hadde vi besøk av noen hyggelige barn, slik at barna fikk leke litt sammen på fritiden også. Det er alltid så hyggelig å ha besøk når man ser hvor godt barna trives sammen. Selv om stuen ser bombet ut etter mange barn i huset, så har det ingenting å si. Det viktigste er at de har det moro underveis. Rydding kan man alltids utsette til senere, gjerne når barna har lagt seg. Har man barn må man nesten tåle litt leker her og der. 

Etter at besøket hadde dratt hjem, dro vi en tur på City Syd for en kjapp helgehandel. Vi hadde nemlig ikke rukket å handle til helga tidligere i uken siden Alex var borte helt til Fredagskvelden. Men en Lørdagstur på City Syd er bare koselig det.

  På ettermiddagen tok jeg med lillesøster i vogna og la ut på joggetur. Været var strålende og ga meg masse ekstra energi. Jeg løp faktisk 9,8 km, noe som er en ny personlig rekord for min del. Jeg er så stolt! Neste målet er å løpe en mil. Vi hadde noen blåbærpauser underveis også, men det var bare koselig. Lillesøster er nemlig hektet på blåbær for tiden, og krevde noen blåbærstopp på veien for å være tålmodig i vogna si. Det er så koselig å ta henne med på løpeturer. 

 • 05.09.2017, 17:28

Oppsummering uken som gikk


Det har vært en innholdsrik og herlig uke. Jeg liker hverdagene jeg, og de er for tiden veldig innholdsrike. Her er en liten oppsummering for uken som gikk, altså uke 35.

Høydepunkt

Det må være at jeg «pusset opp» badet vårt. Som nevnt tidligere  så er badet vårt ganske nytt, men det gjorde noe med helheten at vi fikk kastet ut kommoden som tok så mye plass. Nå er det god gulvplass, det er nye såpeholdere, nye håndduker, ny pynt, nytt teppe, nye blomster og kurver. Jeg er veldig fornøyd og det ble Alex også da han kom hjem fra Oslo. 

Trening

Er veldig fornøyd med treningsinnsatsen denne uken. Selv om jeg var hjemme alene med barna fra Mandag til Fredag, så har jeg fått til tre gode treningsøkter, og jeg er stiv i kroppen enda. Ingenting er bedre enn å bli stiv i kroppen fordi man har trent hardt ? love it! Jeg har jogget, spilt tennis og vært på treningssenter, en skikkelig variert treningsuke. 

Opptur

Vi hadde en magisk tennis økt på Søndagen. Vi hadde ordnet med barnevakt og fikk spille uten noen forstyrrelser. Jeg vant mange runder også, og det er første gangen på lenge at jeg har vært to poeng foran motstanderen. Veldig moro, tennis er det morsomste jeg vet! Åh, som jeg elsker den sporten altså! 

Nedtur

Har spist litt for mye godteri. Og jeg som skulle være så flink å holde meg unna. Nei, nå fremover er det bare å brette opp armene og prøve på nytt! En sunn livsstil er viktig for meg, så den sukkeravhengigheten skal jeg bli kvitt.

 • 04.09.2017, 17:24

Endelig


For en innholdsrik og fantastisk helg! Ikke bare slo jeg min personlige rekord ved å løpe 9,8 km, men vi har opplevd mye annet gøyalt også!

På Fredagen var det bursdagsfeiring for Sebastian, som er søskenbarnet til barna våre. Vi rakk ikke å komme på bursdagen til festen begynte, men etter å ha skiftet og fått på oss finstasen dukket vi opp, 20 minutter sen. Sånn er det noen ganger, når man skal rekke alt alene, og ikke er hjemme fra jobb før 16.45.

 Det var en trivelig bursdag, med mye godt å spise. Barna storkoset seg sammen, og selv om det er lenge siden sist de møttes, så finner de tonen med en gang. De lo og løp rundt, og leket masse med alle lekene. Etter bursdagen gledet vi oss veldig til å få hjem Alex som har vært i Oslo en hel uke. Vi plukket han opp på busstoppet der flybussen stoppet, og kjørte hjem sammen hele gjengen.

 Nå var det jammen på tide å få han hjem igjen, for barna hadde gledet seg veldig til å få hjem pappen sin. Det merkes når man er alene om alt en helt uke, men endelig var vi plutselig to foreldre igjen! Helgen kunne ikke ha startet bedre.

 • 03.09.2017, 09:15

A Nice Challange


På Torsdagen var vi så heldige at vi fikk spise middag hjemme hos søstera mi etter jobb. Det er alltid er like koselig, og spesielt når  Alex er bortreist er det greit å spise middag borte. Etter et herlig måltid var inntatt og etter at barna hadde leket sammen en stund, tok vi med barna på barnepassen på treningssenteret. Det er min første økt på treningssenter på flere år, og det var utrolig godt å komme i gang igjen.

Barna storkoset seg på barnapassen mens vi trente, så dette ble vellykket. Jeg ble ganske så stiv i hele kroppen etter økten, noe som føles veldig bra! Jeg er utrolig glad jeg fikk bli med søstera mi på trening. Hun er nemlig litt av en ispirasjon på treningsfronten for tiden! Dere skulle sett henne! 

 • 01.09.2017, 23:51

Nytt i PrinsessegarderobenHar man skodilla så har man skodilla. Disse er bare så utrolig søte, og veldig myke. Perfekte til en liten prinsesse


 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits