• 31.10.2012, 22:38

I Feel bad!


Det gikk meg egentlig hus forbi at det er Halloween i dag. SÅ jeg hadde hverken kjøpt inn godteri eller forberedt meg på at barn kom ringende på døren. Da jeg faktisk kom på at det var Halloween var det for sent å dra på butikken å kjøpe inn godis, men trodde ikke jeg kom til å få noe besøk likevel. MEN det fikk jeg altså, det var ei utrolig søt lita jente som hadde kledd seg ut som kom ringende på døra mi. Hun var så bra utkledd, og så skikkelig tøff og skummel ut. Men siden jeg ikke hadde noe å gi henne, latet jeg som jeg ikke var hjemme. Og etterpå satte jeg igjen med skikelig dårlig samvittighet. SKulle gjerne ha hatt noe å gitt henne fordi hun var utkledd så kult, og det så ut som hnun gikk sin første halloween. 

 • 31.10.2012, 18:06

Ønskeliste Lukas


Dette ønsker vi oss i Julegave til Lukas


1. Bilstol fra 11-18 kg. BeSafe

2. Stol for å ha på barnerommet i lesekroken. Ektorp Tullsta 3. Lammeskinn for 5 punktsele for å ha i sportsdelen. Selges blandt annet på BarnasHus

4. Babyteppe fra LIVING. Ønsker oss også det i beige med stjerner på
5. Strømpebukser i ull. Helst i hvit eller creme. Selges på Hm, BarnasHus, NameIt
Hva ønsker du deg til din baby? 

 • 31.10.2012, 17:55

Toppliste?


 • 31.10.2012, 16:04

Hjemmedag er herlig


I dag har jeg og Lukas hatt en ordentlig hjemmedag, og det var på tide for å si det mildt. Får nesten dårlig samvittighet ovenfor han når vi farter så mye hver dag. Derfor var jeg bestemt på at vi bare skulle kose oss hjemme, og ta livet med ro. VI har vært å gått tur i finværet, trilletur som utviklet seg til en joggetur. Lukas storkoset seg i vogna si som alltid.

Utover dagen fikk vi besøk av noen som skulle se på leiligheten. Det er fordelen med å kjøpe noe som er helt nytt, hvis det er noen feil eller mangler, så blir det fikset ganske fort. Jeg ringte å sa fra i dag, og en halvtime senere var de her. 

I morgen har vi kontroll på helsestasjon. Gleder meg veldig, det er så lenge siden sist! Blir spennede å veie og måle han, og høre hva helsesøstra har å si. Jeg har også skrevet ned spørsmål som jeg lurer på. 

Hva har du gjort i dag? 

 • 30.10.2012, 15:12

Barseltreff hos oss


I dag hadde jeg og Lukas barseltreff hjemme hos oss. Måtte stå opp tidlig for å rekke å ordne klar mat, og vaske ferdig leiligheten. Barseltreff er en god grunn til å få rundvasket hele leiligheten, så nå er det rent og flott her. Rundt 11 tiden fikk vi besøk av Tine, Ariana, Trine, Lilja, Monika og Emina. En kjempe koselig gjeng! Babyene har blitt så store, og forandrer seg så mye for hver gang vi treffes. Emina har faktisk begynt å sette seg på gulvet, imponerende! Knøttene koset seg, mens mammaene pratet. Herlig!

Måtte bare slegen med et random bilde av Lukas.... 

Og Ariana... De er så søte når de ligger på gulvet sammen. Ariana drar smokken ut av munnen til Lukas og Lukas ler som bare det, hver gang det skjer. Søtt

 • 29.10.2012, 22:15

Julekalender til Baby


Hva synes dere om å lage Julekalender til en baby på 8-10 måneder?

Jeg elsker pakkekalendere selv, og hvert år har jeg og søstra mi laget pakkekalender til hverandre. Men i år skal vi ikke gjøre det av ulike grunner. Og da har jeg VEELDIG lyst å lage pakker til Lukas prinsen min. Synes det er gøy å innføre det som tradisjon, men jeg tror kanskje han er litt for liten til å forstå det enda? Så jeg er veldig usikker på om jeg skal gjøre det eller ikke. 

 • 29.10.2012, 19:48

Lucky me!


Da jeg våknet i morgest var det 10minus! Sick! Vintertemperatur de Luxe! Jeg som hadde sååå lyst på mer Nysnø, for å få enda mer julesteming (om det er mulig?!) Men i løpet av dagen, gikk temperaturen opp til 3 minus, og vi fikk jammen enda mer snø! HERLIG!

Duppet sammens med Lukas på første duppen, og da sov vi til 12 tiden. Litt senere møtte vi søstra mi og Ariana og tok turen sammen til City SYd. Måtre kjøpe flere ullsokker til Lukas, og bytte noe jeg hadde kjøpt til Halloweenfeiringa. Handlet også inn litt mat, for i morgen skal jeg og søstersen arrangere barseltreff hjemme hos meg. Det blir koselig! 
 • 28.10.2012, 20:54

Vitne til ulykke


I dag var vi nesten vitne til en ulykke da vi var ute å kjørte. VI så heldigvis ikke akkurat da dt hendte, men kom dit rett etter at det hadde skjedd, før ambulanse og politi var på plass. Mange hadde stoppet for å hjelpe til, og andre bilene ble dirigert bort fra stedet. Vi måtte kjøre forbi de to bilene som hadde krasjet! Da vi nærmer oss, sier kjæresten min "ikke se ned"! Men jeg så jo at det lå ei dame der i veien, og ville jo se hvordan det sto til med henne.

Dama lå halveis inne i den skadde bilen, mens hode,rygg og skuldre lå på veien. Heregud! Det så forferdelig ut. MEn hun var hverken blodig eller ubevisst. Så hun hadde smerter, men hun var heldigvis våken. Da vi kjørte 5 minutter til møtte vi både på politibil, og ambulanse. Og noen minutter senere leste jeg på nettavisen at 4 var skadd og sendt til sykehus. Huff, det er så ekkelt å se slike ulykker.

Man måååv ære forsiktig på føret her! Det er sykt glatt ute. Da jeg kjørte i dag, lå jeg i 20 og 30 hele tiden. Enda fartsgrensa noen steder var 70. Det var rett og slett uforsvarlig å kjøre fortere. Bilen spinnet delvis selv om jeg kjørte SÅ sakte! SKummelt! 
 • 28.10.2012, 20:40

Cheerleading


I dag tok jeg og Lukas turen til Rosten hallen for å se på tante Martine og laget hennes sin generalprøve! De reiser jo til Paris neste helg for å delta i Cheerkonkurranse, så det var utrolig morro å se hva de skal vise frem! De var superflinke alle sammen! Blir spennende å høre hvordan det går i Paris! Jeg vet at de gleder seg kjemep masse, og det er ikke rart! De er så heldige! Vet de komer til å gjøre det kjempe bra! Lukas storkoset seg på tribunen og så på alle jentene.
Jepp, det var en gang:
 • 28.10.2012, 20:09

Et fantastisk vinterparadis


I dag var det et strålende vintervær, masse nysnø og strålende sol med blå himmel. Jeg, Eli og Lukas dro på trilletur i skogen. Der var det tungt å trille i skiløypene, så vi fant en annen vei istede. Gikk vell rundt 90 minutter. En god Søndagstur i knallværet. DEt er et nydelig vinterparadis her vi bor, helt fantastisk! 

Er det ikke fiiiint? 

 • 27.10.2012, 23:19

Halloweenkostyme Baby


Nydelige Prinsen min var engel på HalloweenPartyet! Han er så utrolig vakker!!!! • 27.10.2012, 23:08

Lukas første HalloweenParty


I dag gikk turen til City Syd for å kjøpe kostyme til Halloweenpartyet. Kjøpte englekostyme til Lukas, og en skikkelig kul maske til meg selv som Lukas synes var veldig morsom.

Da vi kom frem til Haloweenpartyet som Britt, oldemora til Lukas, hadde arrangert, oppdaget jeg at jeg hadde glemt av klærne jeg skulle ha på meg. Derfor droppet jeg maska også, men heldigvis var det flere som ikke hadde kledd seg ut. Lukas ble iallefall kjempe flott, og vakker som engel!
Britt hadde virkelig stellt i stand en herlig fest! Hun serverte nydelig og smakfull mat, og masse annet herlig godis! Vi dro dit ganske sent, tror vi var der i 7 tiden, og etterhvert begynte Lukas å bli trøtt. Han er jo vant til å legge seg rundt 19.30-20.00. SÅ da klokken ble 20.30 måtte vi bare dra hjem for å legge han. Kan nesten ikke være så lenge borte når man har en liten baby som er vant til faste rutiner:) Men vi var sliten både jeg og Alex også, (han etter en lang dag på jobb, og jeg etter MYE trasking i snøstorm)  så det passet perfekt å dra i den tiden. 
Jeg elsker festene til Britt. Hun er så flink og alt er så gjennomført. Både maten, pynten og stemninga! Gøy at Lukas har fått være med på sin Første halloweenfest! :) <3 


 • 27.10.2012, 14:00

Haloweenparty!!!
 • 26.10.2012, 23:30

Hvor blir det av?


Tiden???

Klokka går jo så fort! Føler den er rundt 2100, så er den plutselig 2300. Planen var å sitte med skolearbeid i kveld. Eksamen nærmer seg med stormskritt og jeg har så vidt begynt. Det er to tykke bøker jeg skal gjennom, og jeg har en måned på meg. Den ene boka er på engelsk, og kommer til å ta litt lengre tid å komme seg gjennom. Tror det blir en sen kveld, må bare hive meg rundt å gjøre noen kapitler! Wish me Luck!  • 26.10.2012, 18:36

Its Crazy out there!


For en stund siden kom jeg og Lukas hjem fra en shopperunde, kun matshopping vell å merke. Droppet Haloweenshopping i dag, men tar det i morgen rett før partyet i stede. Jeg vet jo hva jeg skal kjøpe. Vi fikk handlet inn masse god mat til helga, og i kveld skal jeg lage noe jeg aldri har laget før, det blir spennende. Da vi tuslet rundt på matshopping blåste det SNøstorm! Gikk ikke an å se noe! Men vi kom oss frem tilslutt. Lukas sov søtt i vogna si, uvitende om stormen som herjet utenfor.

 Nå tror jeg jammen det er på tide å bytte til sportsdelen på vogna. Beina til Lukas henger jo utenfor baggen, med voksiposen. Det kan ikke være noe behagelig å ligge slik. SÅ fra i morgen og fremover så blir baggen pakket bort til neste baby! 
 Snøøøøstorm, but i Kind og like it! Det er jo litt koselig! Nå har jeg og Lukas hatt flere timer med mor-sønn kvalitetstid. VI har sunget, leket, danset, og lest i bøker. Tullet og ledd masse! Sett på film, og tatt mange kule bilder. Jeg elsker slike stunder!!! Ingenting er bedre <3 <3 <3 

 • 26.10.2012, 13:15

Er det bare jeg.... ?


Jeg som er lykkelig for at snøen har kommet?

Jeg blir så glad når jeg titter ut vinduet og snøen daler ned! Og jeg har fått julestemning allerede! Det er en såå god følelse! Får lyst å pakke inn alle juøegavene jeg har kjøpt, seøv om jeg egentlig har bestemt meg for at jeg MÅÅ vente til November!

I natt sov jeg 3 timer!? Ikke fordi Lukas hadde våkenatt, men fordi jeg så gossip Girl og var ikek i seng før 03.30. Og måtte stå opp 06.30. Etter en god frokost gikk jeg og Lukas ut på trilletur i snøværet, jeg har tatt frem Voksiposen, og pakker meg selv godt inn med både skjerf og votter. Da er det herlig å gå tur på morgenkvisten. Etter turen var vi stuptrøtte begge to, og la oss i 4 timer til!

Nå skal vi snart på shopping (again, surprise!) Men kun for å finne haloweenkostyme til oss begge to! Jeg tror jeg vet hva jeg skal være, og Lukas, så må bare kjøpe det inn. I morgen skal vi på Haloweenparty!!!!! 

 

 • 25.10.2012, 23:26

Prosjekt Babymat


Nå er det lenge siden jeg har laget babymat, for fryseren har jo vært stappfull. Men denne uka har lageret minket fort, og i dag var det bare 4 bokser igjen. Da var det jammen på tide å lage enda litt mer babymat. Jeg har aldri gitt middag fra ferdig-glass. Ønsker å unngå alle tilsetningsstoffer. Derfor lager jeg maten selv. I dag laget jeg 14 middager, med gulrot, potet og brokkoli. Da er det bare å tilsette kjøtt, eller å bare gi det som det er. Laget også masse fruktpurre, både med pære, mango, eple og banan. Så nå er fyseren stappfull igjen!  Det liker vi

Har du noen gode oppskrifter på babymat til baby rundt 9 måneder? 

 • 25.10.2012, 20:48

På sykehuset


I dag kjørte jeg til Sykehuset med Lukas, han skulle nemlig på kontroll. Må si det var utfordrende å kjøre til sentrum i snøstorm, mye trafikk og glatt føre. Å ikke mist: Parkere uten noe sikt! Men det gikk voerraskende bra, jeg greide å bevare roen, og tok utfordringen på strak arm!

Legeundersøkelsen gikk bra, Lukas er tipptopp! Men han likte ikke legen som sjekket han. Han gråt under hele undersøkelsen. Det er stor forskjell på leger altså. han i dag var flink nok han, men tok seg ikke noe tid til å prate til Lukas å oppnå kontakt. Han gjorde bare det han skulle, og ferdig med det. Med babyer og små barn bør man egentlig ta seg litt bedre tid, slik at barnet skal føle seg trygg. Men mammakos etterpå funket som fjell det, Lukas er lett å trøste, gullgutten min <3

Etterpå dro vi På citySyd en tur, og Tillerområdet. Handlet ferdig enda flere julegaver, og det er så godt å ha kommet så langt. Tror jeg er ferdig med rundt 11 stk, og mangler 12. SÅ er jo strax over halvveis. Not bad! 

 Himmelen utenfor CitySYd var helt fantastisk! Minnet meg veldig om Florida, og fikk akkutt trang på å dra tilbake dit

 Lukas storkoset seg på barnashus <3 Hadde veldig lyst på Bright starts, iallefall prisskiltet. Hva har du gjort i dag? 

 • 25.10.2012, 19:28

Beste Lunsjen ever
 • 25.10.2012, 11:22

Vet dere hva?


Jeg liker vinteren jeg.

Og da jeg tittet ut vinduet i morgest fikk jeg en god følelse! Jeg ble sendt rett tilbake i tid, til da Lukas ble født! Han er jo vinterbarn, og plutselig kom alle minnene tilbake i fullfart! Herlig! Lukas synes også det er kjempe stas med snø. Når jeg holder han foran terassedøra og viser han snøen, så smiler han fra øre til øre: Og blir kjempe ivrig. Gleder meg til å leke med han i snøen når han blir litt eldre.

Fikk også prøve å kjøre i snøføre for første gang i dag. Måtte hente dekkene våre som vi ikke fikk med i går. De sa de hadde glemt å legge de i bila, men prisen vi betalte var riktig visstnok. Deretter kjørte jeg min kjære kjæreste på skolen. Og hjem igjen. Det var KAOS på veiene, en buss som delvis blokkerte ei rundkjøring, for der sto han fast, biler som måtte ta Uturn i en fil, og det var rååglatt, enda vi har piggdekk!!

Jeg er ekstremt forsiktig, siden jeg har Lukas  i bila, og aldri har kjørt på sånn føre tidligere. Der andre kjører i 50, kjører jeg i 20. Hehhe, ikke rart det blir lange køer bak meg. Men jeg tilpasser meg føret, og kjører ikke fortere enn jeg mestrer når det er så glatt. Litt senere i dag må jeg ut å kjøre igjen, for da skal Lukas på sykehuset en liten tur.... 
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits