• 31.10.2013, 19:42

Detaljer Baderom


I det siste har jeg omdekortert badet vårt mye, og nå er jeg strålende fornøyd. Det eneste jeg mangler nå er store knagger i sølvfarge for å henge hånduker på. Synes det er så koselig å syssle i hjemmet og gjøre små endringer som betyr så mye
PS: HOME bokstavene er IKKE på badet, de ble fjernet etter bildet ble tatt, haha. De hører nemlig til barnerommet

Hva synes du? 

 • 31.10.2013, 11:59

Ekstremt syk


I går ble jeg plutselig kjeeempe syk, det kjentes ut som jeg hadde en golfball i halsen, og jeg hadde høy feber. Lukas var også syk med 40 i feber :S Vi var hjemme hele familien, og jeg sov det meste av dagen. I dag var jeg nesten enda verre, og greide ikke å svelge, og hadde fortsatt feber. Da ringte jeg til legen, for jeg må ha sykemelding når jeg er hjemme fra jobb. Det viste seg at det var noe verre enn halsbetennelse:

Nemlig halsbyll. Ikke rart det kjennes ut som jeg har en golfball i halsen, jeg har jo en diger kul der, og betente mandler i tillegg. Jeg fikk antibiotika og skal gå på 4 tabletter om dagen i 10 dager. Får håpe på rask effekt.

Lukas var heldigvis kvikk og feberfri i dag, takk og pris for det.  • 29.10.2013, 21:55

Hos Spesialisten - ørebarn


Lukas har vært plaget med en del ørebetennelser det siste året, en gang hadde han ørebetennelse hvor han fikk 3 kurer med antibiotika for at det skulle fungere. Når barn har maange ørebetennelser i løpet av et år, kalles de "ørebarn". Dette problemet er nok  noe han har arvet etter sin pappa, da han også hadde en del problemer med ørene. Tidligere i år var vi hos spesialist for å se på ørene, og da fikk vi beskjed om at ørene så overraskende bra ut, og de ville ikke foreta noe.

I dag hadde vi time igjen, for oppfølging, og legen var fortsatt utrolig positiv. Ørene var perfekte de, og hørselen var helt perfekt. Det var utrolig godt å høre. Vi skal tilbake igjen neste år, for han er fortsatt under oppfølging. Men det er veldig bra han er så positiv, og at Lukas slipper operasjon. Legen vi var til heter Wormdal, og han er vist utrolig flink har jeg hørt!

#ørebarn #mammablogg #ørebetennelse #lindahjohnsen #wormdal

 • 28.10.2013, 22:57

Dette er på vei hjem i postkassa


Jeg eeeeelsker vester, synes det er kjeeempe fint, så nå er disse to på vei hjem i postkassa. Enda et påfyll i den digre garderoben til Lukas;) 

Love it! Kjøpte begge fargene! 

 • 28.10.2013, 19:54

Babyen til Fotballfrue skal hete


NELIA

Kanskje bare rykter, eller kanskje stemmer det. Det er iallefall navnet jeg har hørt, og lest. Kjempe fint navn, ikke et navn jeg har hørt tidligere, og jeg liker litt spesielle navn. Hva synes du om navnet?


Nå holder jeg på med noe morro, dere få se litt senere. Jeg dør av latter

 • 28.10.2013, 13:40

Nytt til Lukas, and I love it!


Her er tingene jeg lovet å legge ut, nemlig gaven Lukas fikk fra Famme og beste igår. Han fikk også en vest som var kjempe fin, men den bruker han i dag, så den fik jeg ikke tatt bilde av :) 

#mammablogg #barneklær #mayoral #mote #newin #lindahjohnsen #barnesko

 • 28.10.2013, 12:37

Paaaain, og ny header


I går fikk jeg en skikkelig låsning i ryggen igjen, slik jeg har vært plaget med de siste månedene. Det virker som ryggen min har dårlige og gode perioder, og nå er jeg midt oppe i en dårlig periode. Jeg  bruker 10 minutter på å reise meg fra senga, jeg må gå krokrygget og kan ikke bære noe som helst, for da svikter korsryggen. Det ble ikke noe jobb på meg i dag, da jeg har alt for store smerter til å sitte. I dag er jeg nesten sengeliggende og bør ligge så mye som mulig. Boooring!! Nå ser jeg frem til timen hos spesialist 19. Desember, så kanskje de får skikk på ryggen min igjen.SOm dere kanskje har lagt merke til så har jeg endret litt på designet på bloggen, men nytt profilbilde og ny header. Den forrige headeren har jeg hatt i så mange år at det var på tide å bytte den ut.

Hva er dine planer for uka? 

 • 27.10.2013, 22:27

Vi er bortskjemt


I dag startet dagen meget tidlig, Lukas våknet kl 07.00. Men heldigvis er jeg ikke særlig trøtt om morgenen for tiden, så det er helt greit å stå opp tidlig. Etter frokost og leking inne et par timer, tok vi turen ut på tur. Hadde egentlig planer om å leke ute, men Lukas ville heller på tur i vogna si. Vi gikk en fin tur i skogen, det var kjempe godt og forfriskende å gå på tur i naturskjønne omgivelser på formiddagen. Da vi kom hjem leket vi litt ute før vi gikk inn for å spise lunsj.


Forsøkte å legge Lukas til dagdupp, men i dag var han ikke særlig interessert i å sove, så etter 2 timer ga jeg opp. Da skulle vi nemlig på besøk til farmor og farfar, for de har nettopp kommet hjem fra Spania med masse fine gaver til Lukas. Vi har også lånt bilen deres mens de var på ferie, og den måtte leveres tilbake. Jeg skal vise dere hva Lukas fikk i eget innlegg i morgen, det var mye lekkert!! 
Lukas outfit: Vest/HM, Sko/Kavat, Genser/Zara, Bukse/Xy


I dag var vi så hedlige at vi fikk en telefon fra søstra mi, og hun inviterte oss på middag med deilig dessert. SÅ klart ville vi komme på middag!! Vi begynner å bli bortskjemt. Søs er suuuperflink til å lage mat, og vi spiste som noen helter hele gjengen. Elsker å bli invitert på middag, det smaker alltid ekstra godt når man får maten servert. Mens vi dro på besøk så fikk pappsen sitte hjemme alene med skolearbeid, for han hadde mye å gjøre. Desserten var ubeskrivelig god, jeg har aaaldri smakt noe sååå godt før. Den bryter nok litt med mine planer om å holde meg unna alt som er søtt og godt, men det får bare være. Desserten var verd hver eneste kalori ;) 


Hva har du gjort i helga?

 • 27.10.2013, 15:17

Konkurranse


Vil du vinne noen nydelige hårspenner til jenta di? I såfall kan du delta på facebook konkurransen til Lille Prinsesse. Trykk på Bildet for å komme til konkurransen! 

#hårspenner #konkurranse #lilleprinsesse #facebookkonkurranse #hårpynt

 • 26.10.2013, 22:59

OOOPS


I dag har vi bare vært ute og koset oss jeg og Lukas. Vi sto opp grytidlig, han våknet kl 06.00, noe han sjelden gjør. Jeg sovnet kl 03.00 i natt og hadde kun sovet 3 timer, men å våkne til tidlig er greit når jeg har en herlig Lukas ved siden av, som er i strålende humør. Vi leket en stund inne etter frokost før vi tok turen ute i finværet.

I morgest var været nydelig rett og slett, det var strålende sol. Jeg og Lukas hoppet i søledammer, sjekket ut traktoren og dro på en litt lengre sykkeltur. (ikke lenge siden vi dro på tur med akebrettet, men nå kunne vi ta frem sykkelen igjen) Kjeeempe koselig!!! Etter å ha vært ute lenge, dro vi inn igjen for å vekke pappsen som skulle på jobb. Deretter spiste vi en god lunsj og etterpå var det tid for dagdupp. Jeg sovnet med Lukas, siden jeg sov så lite i natt. GODT!

Da vi sto opp gikk vi ute for å leke igjen. Nå hadde været slått om helt, og det var storm! Det føltes iallefall som storm. Så skjedde det noe helt utrolig :/ ! Lukas stod ved en søledam og plutselig kom det et sterkt stormkast. Lukas ble kastet bakover på grunn av den sterke vinden og landet på ryggen oppå en sykkel i søledammen! Oiii, storm ja!!!??? Det gikk heldigvis bra etter litt mammamtrøst, og vi bestemte oss for å heller gå inn å leke resten av dagen. Det er ikke sååå koselig ut i stormvær! ialleflal ikke når man blir veltet over endeHar du hatt en fin lørdag?

 • 25.10.2013, 12:02

En fantastisk Nyhet


Lukas er så heldig at han skal få teste en helt ny dress som har kommet på Jollyroom, nemlig en Nordbjørn vinterdress. Den er sååå utrolig fin og kjennes supergod ut! Dressen skal han få bruke i barnehagen slik at den blir ordentlig testet i lek, og i mange forskjellige værforhold. Dressen finnes både i kids og babymodell, fra størrelse 62 - 140! Dressen har  en vannsøyle på 3000 mm, den er vind og vanntett og har avtakbar hette. Vi gleder oss til å bruke denne i vinter! Nå er det 10 prosent avslag på dressen, og du finner den her

#Nordbjørndress #nordbjørn #vinterdress #jollyroom

 • 24.10.2013, 08:35

Den mystiske kroppen!


I går var jeg på jobb, og etter jobb dro jeg i barnehagen for å hente Lukas. Vi kjørte hjem og jeg ante fred og ingen fare. Da vi kom hjem lekte vi ei lita stund, og plutselig, helt ut av intet, så begynte hele kroppen å skjelve. Jeg ble utrolig svimmel, og skalv mer enn jeg noen gang har gjort tidligere. Omg, for en merkelig reaksjon å få sånn helt uten videre.

Etter at jeg kom meg til hektene igjen innså jeg hvorfor jeg reagerte slik, det MÅTTE bare være fordi jeg har glemt å drikke vann i løpet av dagen. Jeg har bare drukket noen få dråper i løpet av hele dagen, og da er det kanskje ikke så rart man får en reaksjon. Det er synd å ikke kjenne TØrste følelse, da glemmer man jo lett å drikke!Opplevd noe liknende?

 • 23.10.2013, 21:56

Dagens dummeste


Ikke alle som har skjønnt det....... • 22.10.2013, 20:42

Det er helt utrolig


....Hvor fort tiden flyger om dagene! Jeg rekker ikke halvparten av alt jeg har planer om å gjøre! 

I dag var jeg på en liten runde med søs, vi skulle gjøre noen små innkjøp, og jeg har Tirsdager som fast Matshoppingsdag! Endelig ble det litt påfyll i skap og kjøleskap! Lukas er superkresen i matveien for tiden, og har egentlig aldri vært spesielt interessert i mat. Veldig ofte står jeg lenge å lager middag, så ender det opp med at kun jeg spiser, og det er ikke noe særlig. I dag prøvde vi oss på ovnsbakt laks med gratinerte grønnsaker, og det falt faktisk i smak til begge to! Hurra! Små gleder i hverdagen. Sunnt og godt!

I går hadde Lukas fotografering i barnehagen. Vi kunne logge inn å se bildene rett etter de var tatt, og de tok 3 portrettbilder og et gruppebilde. Utrolig gøy! Jeg skal bestille fortørrelse av både gruppebilde og det ene portrettbildet. SÅnn er så gøy å ha, spesielt siden det er første året i barnehagen!

Har du hatt en bra start på uka?

 • 20.10.2013, 21:06

Vintersko til barn?!


Jeg har allerede kjøpt et par vintersko til Lukas, de er herlige, varme og gode. MEN jeg burde nok ha kjøpt de i en størrelse større for å ha plass til litt tykkere sokker inni skoa. Nå fungerer de perfekt med en tynn ullsokk, da er beina varme og tørre. Men til kaldere dager må man ha plass til tykkere ullsokk. Derfor må jeg kjøpe nye vintersko i en størrelse større. Og da ønsker jeg å kjøpe noen ordentlige sko som varer i hele vinter.

I en jungel av vintersko må jeg nesten spørre dere... Hvilke vintersko er best? Hvem er varmest, holder beina tørr og varm uansett vær? Og lette å få på beinet? Håper noen har erfaringer å tips å dele med meg. For jeg har ikke funnet de perfekte skoene enda! Og nå begynner det å haster litt.


Er meget fornøyd med vinterdressen fra Hust and Claire. Håper jeg finner vintersko jeg blir like fornøyd med!

 • 20.10.2013, 20:19

Detaljer Soverom


Nye Pynteputer til soverommet! Elsker fargen • 20.10.2013, 19:32

Spennende greier


Omg jeg har vært sykt dårlig til å oppdattere dere i de siste dagene. Jeg har nesten ikke vært på PCn i det hele tatt, har hatt så mye annet å bruke tiden til. Men fremover skal jeg være flinkere, for målet er å blogge 2 innlegg om dagen, og det skal ikke være vanskeig å holde.

På Fredagen startet jeg dagen med å legge ut noen av aksjene mine for salg. Det var både spennende, interessant og lærerikt. Jeg har aldri prøvd dette tidligere, men nå som jeg har lært det, blir det sikkert mer fremover.  Nå er iallefall 86 av mine aksjer på børsen.

Resten av helga har vi bare vært hjemme å koset oss! I går hadde vi besøk av Lukas bestefar. Det var kjempe stas. Ariana og søs var her også. Da bestefar dro kom bestemor på besøk en liten tur. Kjempe morsomt for småttisene med så masse oppmerksomhet på en dag;) De er alltid i sentrum, og trives veeeldig med det <3 hehe ;) søtingene!


I dag sovnet Lukas klokka 6! Rekordtidlig, for i dag hadde han bestemt seg for å stå over dagduppen:) Så resten av kvelden blir det bare masse kjærestetid med god mat og hygge.


Har du hatt ei fin helg?

 • 18.10.2013, 16:30

Nytt innkjøp til Lille Prins


We Love Reima

 • 18.10.2013, 08:17

Farvell


Da tror jeg vi bare kan si farvell til Høsten, for nå SNØØØØR det!! HURRA!!! Jeg elsker snø, helt frem til nyttårsaften. Etter det behøver vi ikke mer, men snø gir sååå herlig julestemning, så for min del kan det snø ut året. Lukas ble kjeeempe glad da jeg viste han snøen i morgest før han skulle i barnehagen! Snø er spennende!!! Eneste ulempen er at vi fortsatt ikke har byttet til vinterdekk, men det blir i løpet av helga.

Under ser dere de siste høstbildene jeg rakk å ta før snøen kom:

 • 16.10.2013, 11:43

Happy morning - or not!


I morgest hadde vi det travelt alle mann, da vi skulle få en person fra HTH kjøkken for å fikse kjøkkenet vårt kl 09.00. Vi fortet oss ut i bila for å rekke å levere Lukas i barnehage før HTH kom. Men til vår store overraskelse oppdaget vi at døra på bila var ÅPEN! Jeg har nemlig ikke greid å lukke den skikkelig i går, så det var ikke liv å få i bilen. Den var rett og slett helt DØD! Og ikke nok med det, det var frosset på ruta, og på veien. Og vi har ikke byttet til vinterdekk enda. Shit!

HTH kom, og vi var hjemme mens arbeidet pågikk. Da HTH var ferdig fikk vi heldigvis besøk av en reddende engel i nøden, stepappan min. Han brukte ikke mange minutter på å få liv i bila, og da var det bare å levere Lukas i barnehagen. Puuh! Kom oss frem til slutt, selv om det tok noen timer ekstra. 


I dag har jeg endelig gjort noe jeg har tenkt på å gjøre i hele høst: Jeg har knipset noen bilder av de nyyydelige høstfargene. Jeg elsker å ta bilder, og spesielt om høsten når naturen er så vakker. Trodde ikke jeg skulle rekke det før snøen kom, det er jo meldt snø til helga. Derfor tok jeg noen kjappe minutter og knipset noen vakre bilder i dag. De skal dere få se litt senere! Nå kan snøen bare komme, for nå er høsten dokumentert, hehehe


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits