• 31.10.2014, 22:52

Babymagen


På mandagen var lilleprinsen fortsatt i dårlig form, og fikk en hjemmedag sammen med pappsen. Det var etterlengtet for begge, og de storkoset seg. På Tirsdagen hadde vi planer om å dra i barnehagen, men etter å ha vekket søtingen så besvimte han i armene mine.

 

Jeg har aldri vært så redd! Trenger vell ikke å si st det ikke ble jobb den dagen? For turen gikk til legen istede. Heldigvis var det ikke noe galt, men bare en luftveisinfeksjon.

 

Uken her har gått utrolig fort. På Onsdagen hadde jeg en feriedag, og dagen ble brukt til viktige ærend: som mathandling, kjøp av ny lyspære til bila, masse husarbeid og vasking. Slike ting jeg ikke rekker på hverdagene lengre. Greit å ha en fridag midt i uka.

 

Ellers er alt bare tipptopp. Gravidmagen vokser og vokser. Har så mye større mage nå enn da jeg var gravid med lilleprinsen. Formen er på topp og jeg har ingen plager - heldigvis! Takk for alle gratulasjoner. Slenger med et bilde så får dere gjette hvor langt jeg er på vei?

Hvor mange uker tipper du? 

 • 30.10.2014, 17:32

Endelig kan jeg fortelle hemmeligheten vår!! Vi skal bli 2barnsforeldre!!!


Ja, du leste riktig. Vi skal bli 2 barnsforeldre! For en lykke! Det blir en spennende tid fremover. 

Må si magen kom rimelig kjapt denne gangen, og nå klarer jeg ikke holde den skjult lengre. Hehe?...

 


Legger ut et magebilde litt senere så får dere gjette hvor langt jeg er på vei...

 

 • 26.10.2014, 21:14

It aint good


På onsdagen hadde jeg en feriedag. Og det er jo perfekt å få et lite avbrekk fra hverdagsrutiner midt i uka!

Siden lilleprinsen har hatt lengre barnehagedager enn han er vant til etter at jeg begynte å jobbe 100prosent, har jeg bestemt at onsdager får være mamma-Lukasdag ??????????

Denne onsdagen tok vi med søs og ariana på småbarnsang i kirka. Vi har ikke vært der siddn vi deltok på babysang da de var skikkelige småttiser, så det var gøy å prøve igjen. Musikk og sang er jo alltid bra!

Etterpå dro vi hjem til søs og baket boller, lekte og malte! Prinsen laget et kjempefint bilde til meg <3 og vi storkoset oss mef nybakte boller, namnam!

På torsdagen hadde lillegutt fått feber, og da måtte vi bare holde oss hjemme. Feberen ble gradvis verre utover kvelden, og han har vært dårlig hele helga også! Kjedelig! Og i dag ble heg faktisk syk. Huff, hadde håpet jeg skulle slippe unna, men den gang ei! Håper det gir seg fort, for å være syk er slitsomt

 • 25.10.2014, 23:40

Hektisk småbarnsmamma


Long time, no see! Sånn er det å være hektisk småbarnsmor, det er jammen meg bloggen det går utover! Have you missed me? Høhøø...

I dag dro jeg og lilleprinsen en kjapptur på city syd sammen søs og Ariana. Vi måtte nemlig få tak i en liten oppmerksomhet til pappa som har hatt bursdag, for i kveld var vi invitert på en finere middag for å feire! Citysydshopping er ikke bare-bare på en lørdag, hverken når det gjelder å finne parkering,komme seg frem eller om man vil unngå kø. På lørdager slipper man ikke unna.

Turen ble unnagjort så fort vi greide, men vi måtte selvfølgelig inkludere en tur på dyrebutikken for å beundre dyrene, en runde i heisen, isspising og handling i samme slengen. Koselig var det iallefall!

På kvelden var pappsen hjemme med prinsen mens mammsen dro på restaurrant med resten av familien og storkoser seg! Og da mener jeg virkelig STORkoset seg!!!

Maten varubeskrivelig god, med mange fantastiske smaker! For en smaksopplevelse!!!!

Og desserten var himmelsk! Vi storkoset oss i hyggelig selskap, og det var topp stemning hele kvelden! Nå er jeg mett og fornøyd;)

 • 19.10.2014, 20:01

Alt for fort


På fredagen hadde jeg store planer for kvelden; skulle lage middag med kjæresten, spise godis, se film, ha kvalitetstid sammen,, og starte på noen nye syprosjekter. Men ting gikk ikke etter planen, og jeg sovnet kl 20.00 da jeg la lilleprinsen for kvelden. Helga går alt for fort når man går glipp av en hdl kveld, men kroppen hadde vell behov for litt ekstra hvile!

På lørdagen møttejeg og lilleprinsen søs og Ariana. Vi tok turen til city Syd og handlet klær, mat og småtterier. Lukas fikk bigbite og koset seg i vogna, vi tok også turen innom lekebutikken og dyrebutikken, for det er alltid populært! Etter at vi var ferdig på City Syd dro vi på toys r us! Der var vi leeeenge!!!

Senere dro vi på solsiden med pappsen og koset oss!

I dag var vi på middag hos mamma og mannen! Superkoselig som alltid! Og huset deres har blitt så sykt lekkert! De har pusset opp masse, og kunne ikke fått det mer koselig!!!

 • 14.10.2014, 22:36

Et nytt liv


Denne uka er en stor omveltning for meg, da jeg har gått sykemeldt i en lengre periode og kun jobbet 2 dager i uken. Nå er jeg ikke tilbake i samme stilling som før (80%) men jeg har gått tilbake i 100% stilling. SYkemeldingsperioden er over, og nå er det jobb hver dag, noe som er veldig rart. Det tar nok tid å venne seg til at hverdagen har endret seg så mye,, men jeg kommer nok fort inn i gode rutiner igjen. Satser på det!

Når man er på jobb fra 8-16 så går dagene så utrolig fort. Etter jobb er det bare å lage middag, leke med lilleprinsen, kose masse, så ta kveldsstell og så er det tid for legging. Da er jeg som regel stuptrøtt selv, men prøver å holde meg våken til 23 iallefall. Har jo mye å gjøre på kvelden også, som husarbeid, syprosjekter og mange andre prosjekter. 

Det siste jeg laget var en "risarosa" vognpose. Den ble superfin og jeg er så fornøyd! Bare vent, dere skal få se resultatet om ikke lenge. Må bare få den 100% ferdig først, da jeg mangler glidelås på den ene siden. 

 • 12.10.2014, 20:19

En superfin Parkdress


For en god stund siden kjøpte jeg en ny parkdress fra Mini A Ture. Jeg kjøpte den god i størrelsen, slik at lilleprinsen har den lenge. Denne er i strl 104. Elsker fargen! Nå er det blitt så kaldt at vi kan bruke den igjen. Forresten, er det bare jeg som gleeeeder meg til SNØ????????? 
 

 • 12.10.2014, 08:53

Long time


Nå er det ei stund siden jeg har postet inlegg fordi uken har vært alt for hektisk! Siden sist har jeg:

 • Vært så heldig å få møte baby Sarah, som er babyen til søstra til samboeren min. Hun er bare noen uker gammel, og utrolig nydelig. Det var nesten rart å holde en baby igjen, hun var jo sååå lita. Lilleprinsen fikk også holde henne, noe som var veldig stas. Vi møttes på middag hos svigers forrige Søndag. Koselig.

Lilleprinsen tar med mat hjem til pappsen som ikke fikk mulighet til å være med på middagen. Søtingen <3 Jakka er fra Mole!

 • Lilleprinsen var i barnehagen på Mandag, og da var jeg på kurs, og gjorde alt av ukas mathandling og husarbeid. Bruker alltid mandager til å skifte på alle sengene, vaske rundt leilighet, vaske, brette og stryke klær. Og tro meg, det tar lang tid.
 • På Tirsdag var lilleprinsen syk. Han hadde kun feber, og ikke noe annet. Men feberen steg og steg utover dagen, selv om han fikk paracet. Det fungerte ikke i det hele tatt. Etter tips fra legevakta kjøpte vi flytende ibux som han fikk på kvelden, og neste dag var feberen helt borte! Hurra!
 • Lilleprinsen var hjemme fra barnehagen på Onsdag også, siden han hadde feber dagen før. Vi dro og møtte søs, og gjorde mange ærend. Lilleprinsen fikk leke masse, og sovnet tidlig i dag.
 • Barnehagen var stegnt på Torsdag og Freddag pga planleggingsdag. Men både jeg og samboeren min måtte jobbe disse dagene. Da stilte besteforeldre opp som barnevakt og lilleprinsen stoooorkoste seg sammens med familien. Når han ble hentet etter at jeg var ferdig på jobb, var han utslitt. Da var det bare rett hjem for å finne senga. Søtingen!

 

 • I går var det TOILLDAG i trondheim! Jeg elsker slike dager, selv om det er helt crazy, og tusenvis av mennesker overalt. Jeg har lært fra tidligere at det er vanskelig å ta med barnevogn på slike dager, for da kommer man seg ikke frem noen steder. SÅ mamma stilte opp som barnevakt og koset seg med lilleprinsen noen timer mens jeg og søs shoppet. Vi måtte faktisk levere fra oss tusenvis av poser i bila før runde nr 2, fordi det var så mye å bære på. Vi kjøpte masse fin!! Og det største kuppet jeg fant var ei jakke som var satt ned fra 1200 til 99 kr. En perfekt vinterjakke! Dere kan få se alle kuppene litt senere :) • 07.10.2014, 08:46

Outfit Lilleprinsen


Må bare vise dere shortsen jeg sydde til lilleprinsen, for den ble utrolig fin <3 KOmbinert med ulljakke fra Lillelam var den helt perfekt!#mammablogg #supermuminheels #diy #syprosjekt #homemade

 • 05.10.2014, 21:57

En Lørdagsutflukt


I går var Johnny, fadderen til Lilleprinsen, i byen igjen, og vi fikk vre med å se på nye leiligheten på Grillstad Marina. Wow, der var det helt amazing, har nesten ikke ord. Gleder meg til å dra hit på sommeren når været er knall, og bade på stranden. For en fin plass!! Lilleprinsen fikk leke seg på den nye lekeplassen, som var utrolig populær på grunn av den KULE sjørøverskuta! Og sjørøverskute er jo midt i blinken for en ekte pirat

Johnny serverte lunsj, og etterpå gikk vi en tur og utforsket området. Det er mye bygging på gang, og de er langt fra ferdig enda, men jeg gleder meg masse til å se sluttresultatet. Dette må jo bare bli bra! 

 • 05.10.2014, 08:48

Se hvor flink jeg har blitt


I det siste har jeg blitt helt hektet på å sy, noe flere av dere sikkert har fått med dere allerede. Jeg er ingen ekspert, men jeg blir flinkere for hver dag. Hittil har jeg laget masse jeg er superfornøyd med, alt fra babyklær til klær Lilleprinsen kan bruke. Til han har jeg blandt annet laget en kul shorts, og to kosebukser. Stoff og stil har blitt min nye favorittbutikk, og det er egentlig bare fantastien som setter grenser på hva man kan lage.     

 • 03.10.2014, 23:07

Sjarmert i senk


Kunne ikke våknet på en bedre måte enn jeg gjorde i dag, da lilleprinsen plutselig sa "mamma, vi er bestevenner"! Awww, så utrolig søtt, og for en koselig måte å våkne på! I dag har jeg hatt fri fra jobb, og gjort mange ærend; Handlet inn til helga, ryddet, vasket leilighet, fått trent litt, og handlet noen nye jobbklær. Nå er det ikke lenge til jeg går opp til 100% stilling, og da var det på tide og få litt flere plagg inn i klesgarderoben.

Kan vise dere hva jeg kjøpte litt senere om dere vil se. De har jo fått inn så mye fint til høsten nå.

I kveld har jeg en etterlengtet hjemme-spa kveld, noe som er utrolig godt. Har ikke tatt meg så mye tid til selvpleie de siste månedene, så det er herlig å sette av en kveld i ny og ned. Vurderer å bestille time til frisøren snart også, men greier ikke å bestemme meg om jeg skal stripe og få blondere hår, eller farge det slik at det bir mørkere brunt. Jeg liker begge deler, men føler meg klar for noe nytt nå!

Slenger med noen bilder av Høststemning. Ingenting er så vakkert som fargene om høsten! Ofte står jeg ute og bare nyter synet av naturen. Love it!

God helg alle sammen!

 • 03.10.2014, 12:46

Masse nytt til Prins LukasPumasko

Timberlandsko

Lue fra Newbie

 • 01.10.2014, 18:08

Den dagen der alt er bortkastet


Dag 1:

Handler masse mat på Rema 1000, Saupstad. Har lært meg tidligere at her må man være flink til å sjekke utløpsdato på alle varer, men når man handler for en hel uke, tar det alt for lang tid å skulle dato-inspisere alt. Man håper bare at varene er innenfor bruksdato, noe de absolutt bør være. Synes man kan kreve såppas!

 

Handler deretter en ny steikepanne på Ikea, da den vi har er fullstendig ødelagt med gaffelmerker i hele panna. Det er hverken bra for kropp, mat eller sjel. Så det var på tide med en ny. VI har kjøpt to steikepanner til langt over 1000 kr, MEN disse var vanskelig å bruke, så jeg foretrekker en billigere utgave fra Ikea. Her forventer man også at varen skal være i toppstand. Man kjøper jo trossalt en NY vare.

 

Da jeg kom hjem var derimot skuffelsen stor..

 

 Dag 2:

Yoghurtene jeg kjøpte på Rema gikk ut på dato for en halv måned siden, alle sammen! Og da må jeg bruke 30 minutter på å dra å levere, og klage. Hadde det bare vært en så hadde jeg ikke orket, men når man handler yoghurt for over 100 kr, da er det litt verre. Enda jeg har lært så mange ganger å sjekke dato på det jeg kjøper, så skjer dette. Bortkastet tid og energi! Hadde jo ikke tenkt meg på butikken enda en gang.

 

Steikepanna fra Ikea var ødelagt. Under pappen så var det et stort hakk, og metallet holdt på å falle av. Så må man tilbake til Ikea, sitte i KØ i 30 min for å få returnert varen, for så å traske Ikea gjennom for å finne en ny steikepanne i bedre stand. Dette tok over 1,5 time + masse bompenger. Herregud for et styr. Alt som ble gjort dagen før, måtte gjøres på nytt! Ikke rart dagene går fort og tiden flyr fra oss. grrrr

 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits