• 29.10.2015, 18:50

Christmas Dress


Da jeg fant denne kjolen i butikken ble jeg helt forelsket! Måtte bare kjøpe den til prinsessa. Kjøpte den litt stor slik at vi har den til romjula. Dette blir ikke kjolen til selve julekvelden, men til en annen julemiddag. Den er bare så søt! Så har vi et matchende hårbånd i tillegg. Gleder meg til den passer!

 • 28.10.2015, 22:06

For meg er det luksus i hverdagen


Jeg må si jeg er litt småsjalu på samboeren til søstersen som får servert fantastiske middager hver dag. Jeg elsker å bli invitert på middag til søs, hun er en av de flinkeste hobbykokkene jeg vet om. I går var vi på besøk å spiste laks med deilig tilbehør.

Det er ikke lenge siden søs og familien hennes flyttet inn i nytt hus. Det er gøy å se hvor langt de har kommet. Det begynner å bli skikkelig lekkert. Og det meste er nå klat til babyen kommer om under 2 uker!! åååh som vi gleder oss • 28.10.2015, 13:40

Mayoral Love


 • 27.10.2015, 14:37

Amazing halloweenparty


På Lørdagen var vi på Halloweenparty hjemme hos Britt. Åh, som vi gledet oss til denne halloweensammenkomsten. Britt er superflink til å pynte, og hele huset var i full Halloweenstemning!Kjempe morro både for store og små. Lilleprinsen synes det var kjempe spennende med alle spøkelsene, edderkoppene og alle de skumle lydene. Britt hadde laget verdens kuleste halloweenkake, og serverte også taco. Vi ble stappmette hele gjengen, og storkoset oss på fest.

Utrolig koselig å møte Michelle og Julie igjen også, som var i Trondheim for anledningen.

Neste helg er det vår tur til å stelle istand halloweenparty. Vi gleder oss!

Noen bilder fra en herlig aften • 23.10.2015, 20:48

I prinsessa sin garderobe
 • 23.10.2015, 13:19

Det sykeste jeg har vært med på


På Lørdagen var det toilldag igjen her i Trondheim, og sykere tilstander skal man lete lenge etter. Og da mener jeg ikke at tilbudene var mye å skryte av, for de var heller skuffende dårlig. MEN folk var helt gale. Det er sjelden man ser maken til shoppegale mennesker. Og det verste av alt, jeg brukte 50 minutter på å finne parkeringsplass. Enn det?! 50 minutter!!! JEg tror jeg kan si dette rimelig sikkert; det er siste gangen jeg deltar på denne galskapen. (håper jeg iallefall?men kjenner jeg meg selv rett så er vell alt dette glemt innen neste Toilldag står for døren) 

Det var ikke annet enn stress og kaos. Ikke fant jeg noe fint heller. Endte opp med noe småtteri bare, som er serveringsbrett fra gullsmed og noen få julegaver. Kunne godt droppet byturen, for mmy bra var det ikke. Den som skuffet mest var Lille Martine. De bruker å ha mye bra på slike dager, men de hadde null og nada.

Men bortsett fra stresset og maset, så hadde vi en fin bytur jeg og lille prinsessa. Og søs selvfølgelig, vi møtte henne der etter t hun hadde vente på oss i 50 minutter. Lillesnuppa fikk masse oppmerksomhet fra eldre damer, de synes hun var suuupersøt i tyllskjørt og pelskåpe. Hun er ei skikkelig sjarmjente som stråler og smiler til alle som ser på henne. Det er så morro, hun er så sosial! Herlig! 

Har du vært på Toilldag? 

 • 22.10.2015, 21:54

Baby i hus; Mitt beste kjøp


Man lærer mye når man har baby i hus, hva som funker og hva som ikke funker. Man oppdager hva man kanskje gjerne skulle ha hatt, og hva man fint kunne greid seg uten.  Med baby nr 2 i hus så har jeg gjort meg opp noen meninger om hva jeg virkelig ikke kunne ha klart meg uten, og ønsker å dele noen innkjøp jeg er veldig fornøyd med. Og noe som jeg ikke hadde med baby nr 1, men med nr 2. Her er mitt første tips: 

 • Stokke newborn Set. Da Linnea var nyfødt la vi henne på spisebordet da vi skulle spise. SLik var hun nær oss under hver måltid. Men etterhver tok hun større plass og vi måtte ha en bedre løsning. Vi ville ikke ha henne på gulvet, for da ble hun så eksludert. Så jeg innså fort at Stokke newborn set var det perfekte som vi manglet. Jeg kjøpte både egen tripptrappstol til henne og dette setet. Denne kan man bruke fra barnet er nyfødt. Barnet får delta på måltidet og sitte med resten av familien når man spiser. Den er også perfekt å bruke når man skal begynne med fast føde. (mange bruker vippestol for mating, eller biltstol osv. Men det er mye bedre å få barnet opp i høyden hvor man selv sitter, så unngår man griseri på vippestol og bilstol. MITT ALLE BESTE KJØP! Denne blir brukt flere ganger om dagen, og jeg forstår ikke hvordan jeg klarte meg uten da lilleprinsen var baby.  

 

 • 22.10.2015, 18:11

Am I crazy???


Jeg føler meg passe crazy når jeg sier dette, but here it comes! Jeg er ferdig med alle julegavene!! Er det mulig liksom? Allerede?!?! 

I fjor var det mye stress rett før jul, og dette ønsker jeg å unngå i år. Jeg elsker å handle julegaver, men Desember vil jeg bruke på juleforberedelser med gullene mine, og bare slappe av og nyte førjulstiden. Det er alt for mye stress i butikkene på den tiden av året, for lange køer og alt for utålmodige og hensynsløse mennesker. Heldigvis slipper jeg unna dette i år, og jeg er så fornøyd med det.Hvor langt har du kommet med julegaveshoppingen? 

 • 21.10.2015, 20:53

Jeg tror jeg liker det


I det siste har jeg begynt å stå opp kl 07 på morningen, og jeg tror jeg virkelig liker det. Egentlig elsker jeg å sove lenge, og med småttiser som er skikkelige sovedyr kan jeg egentlig sove til iallefall kl 09. Men det er fint å ha en rutine på å stå opp kl 7, for da får man så utrolgi mye mer ut av dagen. SLik som i går, da rakk jeg å ta ut av oppvaskmaskina, sette på vaskemaskin med klær å brette alle klærne i tørketrommelen + rydde i lelilgheten å lage matpakke FØR jeg vekte småttisene.

Da klokka var 12 var jeg ferdig med alle dagens ærend, og enda var dagen ung! SÅ utrolig godt å rekke så mye før det er mørkt ute og klokka er 6 på ettermiddagen. Det lønner seg å stå opp tidlig!  • 21.10.2015, 14:39

Sykis


Lillesøster er syk, og i går var vi hos legen. Synes alltid det er greit å sjekke hos lege når noe plager de små, for å utelukke at det er noe å bekymre seg for. Lillejenta var superblid da hun ble undersøkt, og almenntilstanden er på topp. Men hun plages med en luftveisinfeksjon, feber og falsk krupp. Får håpe hun blir frisk fort, for det gjør virkelig ikke godt i mammahjertet å se småttisene plages. • 20.10.2015, 22:37

Det å få barn forandrer en person


På Fredagen var vi på middag hos svigers, for på Lørdagen reiste tante Marty til Dubai av alle ting! Vi måtte jo treffe henne før hun skulle reise, og vi hadde en koselig middag sammens, og fikk sagt hadet til henne. Heregud hun er heldig! Etter en tur i Dubai skal jentene videre til Australia. Snakk om å oppleve livet! Synes det er så tøft gjort at de reiser så langt ,og har lagt så mange planer om å oppleve så mye spennende! Er det noe jeg synes er viktig så er det å oppleve verden!

På mine "yngre dager" (hahah nå høres jeg forferdelig gammel ut, ikke sant?) var jeg veldig ivrig på å oppleve verden selv. Da jeg var 17 år flyttet jeg helt alene til en bitteliten by i england, Fakenham, litt nord for London. Der bodde jeg ca et halvår, ble kjent med masse herlige mennesker, og ble kjent med engelsk kultur. En veldig berikende opplevelse jeg ikke ville vært foruten.

Og noen år senere flyttet jeg og kjæresten min til USA for å bo et års tid. Denne gangen i Daytone Beach i Florida. Jeg er glad jeg har vært litt rundt og sett noe av verden, for etter jeg fikk barn har jeg forandret meg.

Fra å være fryktløs - til å bli redd for alt mulig. Nå er jeg plutselig livredd for å fly! Dette ble mye verre etter at jeg fikk barn, og enda verre da jeg fikk barn nr 2. Jeg stoler ikke på taxisjåfører i utlandet, de både ser skumle ut og kjører alt for fort. (snakk om å dra alle under en kam, men det er sånn jeg føler det) Jeg greier ikke å slappe av på samme måte når jeg har to dyrebare skatter å passe på. Jeg sier ikke at jeg skal slutte å reise altså, men er glad jeg ikke har det samme behovet lengre. Flere som har det slik?

 • 19.10.2015, 18:01

I Skogarderoben til prinsessa


 • 18.10.2015, 19:25

Dette heter prinsessa vår


Dere har vært så tålmodige. Vi har jo ventet utrolig lenge med å si hva jenta vår heter, da vi brukte alt for lang tid på å bestemme oss. Men navnet er altså bestemt


Passer utrolig godt sammens med Storebror sitt navn

 • 17.10.2015, 18:55

I love dresses
 • 16.10.2015, 13:02

Prinsessesko
 • 15.10.2015, 16:11

Details interiør


 • 15.10.2015, 00:34

Oooppps


På Søndagen tok vi turen opp til Rønningen med småttisene våre, og sammens med et vennepar med to småttiser. VI trodde turen skulle ta ca 20 min oppover, men jeg tror vi endte på over godt over 60 min. Sånn er det å ha med småtroll på laangtur. Barna var superflinke og gikk hele veien selv. (eller løp!;)  Mens prinsessa sov i vogna si hele turen oppover. Vi var utrolig heldig med været denne søndagsturen, for selv om det var kaldt, var det strålende høstsol!

Vi må bli flinkere til å gå på SØndagstur. Vi har ikke fått det inn i de daglige rutinene enda, at SØndager er turdag unansett vær. Men det synes jeg er en fin tradisjon å ha. Det er jo så koselig å gå på tur sammen.

På rønningen slo vi oss ned, kjøpte noe godt å spise, og nøt solstrålene. Barna lekte, og lillesøster fikk mat. Og turen nedover, ja, den gikk mye fortere! Utrolig hvor mye raskere det går å gå nedover altså. Men likevell var vi ikke hjemme før i 6tiden på ettermiddagen, og da  hadde vi to slitne barn med røde kinn!  Herlig! EN kjempe tur

 • 14.10.2015, 21:20

Barnegarderoben: Memini
 • 13.10.2015, 16:20

Nyåpning


På Lørdagen var vi på nyåpningen til Lillemartine på byhaven. De har flyttet til mye større lokaler, og hadde div åpningstilbud. Tenkte jeg måtte ta turen ,og tok med meg begge småttisene på bytur alene. Veldig koselig, og det er greit å dra alene med to småttiser når de er så tålmodige som de er. Tidligere denne uka var de også med meg på dekkskifte, der vi måtte vente en time, og det gikk supert det også:)

Vi kjøpte ikke mye på Lille Martine, bare en dress til lille prinsessa. Synes de gamle lokalene til butikken var mye koseligere, og mye lettere å finne frem i. Det ble for stort og rotete på den nye plassen. Siden vi var i byen tok vi også turen innom Zara på veien. Zara er en av mine absolutte favorittbutikker. Jeg elsker alle klærne de har der, og spesielt klærne til barn! Der hentet vi også en pakke med noe utrolig søtt inni. Dere får se senere.
Etter byturen kjørte vi hjem til søs. Det er så koselig å besøke de der de har flyttet! Et nytt område å utforske og mange nye lekeplasser. Stas! Så begynner de å komme så godt i orden også. Nå gjennstår bare å fikse babyklærne og ordne rommet til prinsessa kommer. Om en måned!!! OIOI det er ikke lenge igjen. Snart er jeg tante again! Er så spennt!!! VI leket oss masse ute, og en del inne! Kjempe morro for småttisene • 10.10.2015, 00:30

Høstferie..Jippi!


Torsdag og Fredag denne uken har det vært planleggingsdager i barnehagen, og barna har fått noen dager velfortjent ferie. Det er godt å ha disse ektra dagene sammen, hvor vi bare kan kose oss å slappe av.I går var været overraskende bra, derfor foretrakk vi å være utendørs. VI dro på butikken for å handle niste,og deretter dro vi på Voll gård. Her var det masse folk det er tydelig flere har ferie.

De åpnet for hopping i høyet, og det var masse dyr å se på! Det er morro å se hvor digre babygrisene har blitt. Vi traff dem jo da de bare var noen dager gamle, men nå ser de ut som fullvoksne griser, og lukter deretter også. hahha....

Etter gårdsbesøk dro vi å handlet inn stasj til halloween som vi gleder oss veldig til! Endelig fant vi halloweendrakt, og jeg har kommet litt nærmere løsningen på hva jeg skal være på selveste dagen

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits