• 30.11.2012, 23:33

Fest med jobben som brått ble avsluttet


I kveld har vi hatt lutefiskaften på jobben. Det er en tradisjon vi har hvert år før jul, og man kan velge om man vil spise lutefisk eller julemiddag. Jeg valgte selvfølgelig Julemiddag, for jeg er skeptisk på mat jeg ikke er vant med. Hadde set frem til å treffe alle sammen igjen, for det er jo så lenge siden jeg har vært der nå. Og det var kjempe koselig å se alle sammen. God mat, og trivelig selskap. Var godt å bli litt oppdattert igjen. 

Alex skulle være hjemme med Lukas "alene" for første gang. Og det gikk bra, helt til Lukas ble veldig mammasyk. Han ammer jo fortsatt på natta, og nektet å sove videre fordi han ikke ble ammet. Derfor måtte jeg avslutte lutefiskaftenen litt tidligere enn planlagt. Men lille gullet kommer først uansett hva! Da jeg kom hjem og fikk ammet han, sovnet han på et blunk, og nå somver han søtt i senga si. 

Elsker denne kjolen, og vurderte å bruke den i kveld. Men ombestemte meg i siste liten. Den er litt for brude--aktig. Da jeg brukte den i USA og dro på butikken, kom folk bort til meg og kjæresten for å si GRATULERER: De trodde nemlig vi hadde giftet oss 

Er foresten med i en konkuranse om å teste ut en ny maskara. Håper jeg blir en av vinnerne, jeg er nemlig fortsatt på utkikk etter den perfekte maskara. 

CL88FY
 • 30.11.2012, 23:21

TØff natt og Trivelig selskap!


I natt sov lukas dårlig, det er først natta siden han var bitteliten baby at han har sovet så dårlig, og det er vi absolutt ikke vant med. Men i og med at det kun skjer en sjelden gang, så kan vi nesten ikke klage. Jeg er heldgivis en person som sover lett, og greier fint å sovne selv om Lukas ligger å snakker for seg selv og har mest lyst å stå opp. 

I 12 tiden fikk vi besøk av Ariana. Søstra mi leverte henne, slik at vi kunne passe henne noen timer. Søstersen skulle nemlig vaske ut av leiligheten de har leid frem til nå, for fra i dag så skal de bo i nyleiligheten sin! Ariana va snill og god, og blid for det meste. FIkk også besøk av familien til Alex, og det var like koselig som alltid! Det var de to søstrene hans, mormora og mamman som tok turen ,og de hadde med seg masse godt å spise.

Har du noen planer for helga? 

 • 30.11.2012, 02:57

Its too late


Hver dag er jeg like overrasket over hvor fort tiden flyr, og i dag er intet unntak. Nå er jeg ferdig med julevasken - endelig! Og klokka er 3 på natta. I morgen har jeg MYE på planen, så bør vell tenke på å finne senga og få ei god natt med søvn.

I dag har jeg og Lukas vært å fartet litt rundt, har handlet litt julepynt, og to fine julestjerner. Nå er det virkelig julestemning i hus, og vi er så heldige at vi skal få gamle juletreet til mamma. Det kan hende det kommer opp allerede i løpet av helga (VET DET ER TIDLIG, MEN VI LIKER JULA) Var også en tur å så på julegaver sammen med kjæresten min i dag. Vi mangler jo kun å kjøpe til pappaen hans, men vi fant ingenting.

Alex har pappapermisjon nå, og det er så herlig! Endelig kan vi være hjemme sammen, med lille skatten vår <3 <3 <3 
 • 28.11.2012, 22:12

Så fjern - Fjerna!


I dag har jeg vært rekordfjern, fattr ikke hvordan det går an:

 • Rotet bort 2 bankkort, begge bankkortene jeg bruker. Og det fant jeg ut ETTER at jeg hadde kledd på Lukas og meg selv. Det endte med at jeg måtte kle av oss begge, og lete enda mer. Fant ikke bankkortet, så måtte SLÅ ihjel en sparegris for å få ut noen lapper! OMG
 • SKulle lage mat, brennte hele skiten. Kasserollen ble så brent at jeg måtte kaste den. Det var umulig å få bort det brente, og det stinket som bare det.
 • Prøvde meg på nytt, og laget mat i steikepanna, wooops, så fløy den flytende maten rett på platetoppen, og det luktet svidd igjen. Kjæresten min reddet meg og gjorde ferdig maten, jeg var jo bare helt håpløs.
 • Så var det tid for å spise maten da, og da greide jeg jammen meg å søle på hele buksa mi! 


Snakk om å være fjern. Noen dager er bare sånn! 

 • 28.11.2012, 16:11

Jeg er paranoid


....Når det gjelder politiet! Hvis jeg er ute å kjører og møter på ei politibil blir jeg helt paranoid! Jeg er sikker på at de er ute etter å ta meg, og blir like satt ut hver gang jeg møter på dem. Her om dagen kom det ei politibil kjørende mot meg, og jeg ble kjempe nervøs. Men pustet lettet ut da han fortsatte å kjøre da han hadde kommet forbi meg. Han tok ikke helomvending for å ta meg denne gangen heller! FLAX! MEN hakk i hæl så kom det jammen meg enda ei politibil! Hadde flax igjen, og de fulgte ikke etter meg de heller. 

Det at jeg er  sååå paranoid når det gjelder politibiler henger igjen fra tiden vi bodde i Florida! Der ble man stoppet av politier UANSETT HVA! Selv om man ikke hadde gjort noe galt så ble man stoppet og gransket. Husker spesielt en episode godt: Vi hadde stoppet ved et stoppskilt i en gate. Etter noen sekunder kjørte vi videre. Da kom plutselig politibilen bak oss, og slo på både lys og lyd! Eh... Og vet dere hva han sa? DERE FÅR BOT FORDI DERE STOPPET I 1 SEKUND FORLITE! Er det mulig??? 1000 kr i bot fordi vi stoppet i et sekund forlite liksom?! Ble helt satt ut jeg. Når de ikke hadde noe å oss på, fant de bare på noe - føltes det iallefall ut som. Vi ble sikkert stoppet en gang i uka da vi bodde der!

 • 28.11.2012, 01:32

Dammmdiiidadaaaam


Husker dere konkurransen jeg hadde hvor du kunne vinne IpadCover fra Fisherprice til din baby?  Jeg sa jeg skulle trekke vinneren i helga som var, men det har desverre tatt litt lengre tid enn planlagt. Nå er vinneren trukket, og den heldige som stakk av med det herlige coveret fra FisherPrice er Stine Margrete. Nå har den søte prinsessa Mina Louise noe å glede seg til :) Gratulerer!! Bildene er hentet fra bloggen til Stine Margrete

 • 28.11.2012, 01:14

You have no idea


How i feel! Det føles som om øynene mine faller igjen når som helst nå, jeg er stuuup trøtt! Har vært klistrer til PC skjermen i flere timer, for å fikse noen julegaver, og ordnet med annet stasj som har tatt laaaang tid. Man blir ekstra sliten av å stirre på en PC skjerm i flere timer, i tillegg til at det begynner å bli seeent.

På kveldene/natta blir jeg alltid så stresset. Da kommer jeg på alt jeg må gjøre FØR jeg legger meg, og slik er det i dag også. Må rydde, stryke duk, dusje, brette klær og helst lese til eksamen som er om EN UKE!!! og imorgen skal vi opp tidlig på babysang, men det er jo bare kos!

I dag har jeg og Lukas vært en del på farten og handlet noen småtterier, og ellers har vi bare vært hjemme og koset oss! 
 • 26.11.2012, 22:23

Julestemningen som forsvant!


I Oktober hadde jeg julestemning DE LUXE!!! Jeg gledet meg til jul, og trodde jeg kom til å ha julestemning helt til 24. Desember, og gjerne enda litt lengre! Ingenting fungerer bedre for å få julestemning enn snø, og i Oktober hadde vi MASSE. Det var et vinterparadis her vi bor, og det så ut som en eventyrverden! Men det skulle selvfølgelig ikke vare lenge (sånn er det desverre i Trøndelag). Nå er det surt og kaldt ute, uten noe snø. Det er Ingenting som minner om jul når man titter ut vinduet, og julestemingen er borte for lengst! Håer den kommer tilbake!! SNØØØ hvor er du?


My Winterparadise. Come back!

 • 26.11.2012, 21:44

Prosjekt oppussing!


I dag var jeg, Lukas og Eli med søstra mi på overtakelsen av leiligheten de har kjøpt. Det er første gangen jeg har sett leiligheten hennes, og den var knallfin!!! Selvfølgelig gjennsto en del malingsarbeid, men det er jo bare koselig å "Pusse opp" sin egen leilighet. Føler jo at den er litt min også, siden jeg kommer til å besøke søstersen så ofte, hehe. Lukas var med fordi jeg ikke hadde noe barnevakt, og han lå å sov på terassen mens vi rev ned lister og begynte å male. Litt av en jobb, men så gøy å holde på!!

Da Lukas våknet, dro vi derfra. Ønsket ikke at han skal være der når det lukter maling. Vi dro heller på en bytur, og handlet noe stasj på Panduro! De hadde overraskende lite i byen, og fant ikke noe spesielt. Men stasjet fra Panduro skal jeg bruke til å "Pusse opp" diverse gjennstander jeg har liggende hjemme. Det er så koselig å holde på! 
Hva har du gjort i dag ? 

 • 26.11.2012, 00:52

Julegavetips


Jeg vet det er mange som er langt fra ferdig med julegavene enda, og derfor vil jeg komme med et julegavetips til dere. Kidsbrandstore har et supert utvalg med nydelige barneklær, og frem til 30. November har de 15 prosent på alle ordinære varer. Her er det virkelig muligheter for å gjøre et kupp. Du skal lete lenge for å finne finere klær enn de har her, og jeg tipper at det er mange søte små som kommer til å bli veldig glade om det dukker opp slike fine klesplagg i pakkene under juletreet. 

Jeg har shoppet en del klær til Lukas  i denne butikken, og vet jeg kommer til å handle enda mer, kjenner jeg meg selv! Her er noen av mine favoritter til Jente:

  
Noa Noa                                              Ralph Lauren                                              Noa Noa

 

Her er noen av mine favoritter til Gutt

  
Lundmyr of Sweeden                                     Ralph Lauren                                         Timberland

              
                     Hugo Boss                                                 Molo                                             Ducky Beau

 • 25.11.2012, 20:46

Call me crazy if u want!


Ok, jeg føler meg litt smågal her jeg sitter. Guess WHAT??!! Jeg pynter til jul!  Holder på med julevasken og pynter hvert rom etterhvert som jeg blir ferdig med vaskinga. JA; jeg vet det er litt vell tidlig. Men om en uke har jeg eksamen, og må prioritere å lese kommende uke. VIl ha det ferdig pyntet før 2. desember, og derfor har jeg satt av kvelden i dag til å pynte å styre.

Ellers i dag så har jeg vært  en tur på Værnes å hentet svigerforeldrene mine som kom hjem fra Afrika.
Hatt ei fin helg? 

 • 25.11.2012, 13:49

Helt klikko


I går fikk vi besøk av søstra mi og Ariana, og Martine, den andre tanta til Lukas . I og med at søstra mi flytter og overtar ny leilighet i morgen, så bestemte vi oss for å ha en dag med pepperkakebaking før flyttinga. De skal nemlig bruke flere uker på å pusse opp, og da blir det ikke tid til slike juleforberedelser. Vi koset oss å bakte maaange pepperkaker, drakk julebrus og hørte på musikk. Lukas fikk være med å kna litt pepperkakedeig han også, og det var stas! Pepperkakene ble kjeeempe gode, og det luktet godt i hele leiligheten.

Senere på kvelden så vi en koselig disneyfilm, Timothy Green eller noe i den duren. Likte ikke slutten, men resten av filmen var koselig. 

Kjæresten min var på julebord med jobben, og snill som jeg er så lovte jeg å hente han på natta. Martine var behjelpelig med å passe Lukas. Da klokka var 04.00 og jeg var klar for å legge meg, ringte kjæresten å ville bli hentet. Jeg hev på meg koseklær og kjørte til byen for å plukke han opp. Det var faktisk heerlig å kjøre på natta, med høy musikk, og iiiingen biler på veien! Så tilbake til overskriften: Maccen min er helk klikko. Sjønner meg ikke på den. Tror den trenger seg en real restart! 

 • 24.11.2012, 02:47

Aldri igjen!


I dag har jeg ikke blogget noe særlig fordi jeg har vært på farten HELE dagen!!! Først kjørte jeg kjæresten min til jobb. Og for en gangs skyld valgte jeg å ta på meg høye hæler, siden jeg og mamma skulle ut å farte litt senere på dagen! Men det er siste gangen jeg kjører med høye hæler- Foten satte seg fast mellom gass og brems, og da jeg skulle bremse, kom foten heller borti gassen! Skummelt! 

But anyway! Etter jeg hadde kjørt kjæresten på jobb, dro jeg og Lukas på City SYd. DET VAR KAOS! Og det allerede klokka 11 på formiddagen. Hva skjeer da? Folk er jo helt crazy! Måtte parkere så langt unna man kan komme, for det var stappfult over alt. Si meg, ER IKKE FOLK PÅ JOBB?

Fikk gått gjennom hele senteret og kjøpte masse fint til meg selv! Det skal dere få se litt senere.

Videre så plukket vi opp Ariana, hun skulle vi passe fordi søs skulle pakke til flytting på Mandag. Og så plukket vi opp mamma og deretter kjørte jeg oss til Ikea. Der handlet vi litt småtterier, babyene fikk middag, og så dro vi hjem igjen. 

En ting: det er bare jeg som gjør husarbeid midt på natta. KAnskje på tide å finne senga? 

I morgen har jeg MYE Å gjøre

 • 23.11.2012, 16:01

Gave til Lukas


Her om dagen fikk Lukas gave fra den ene fadderen sin, en nyyyydelig ulldrakt fra memini. Elsker den!!!! Skal bruke denne mye fremover!!!!  • 22.11.2012, 20:00

Er du klar?


Nå er jeg 100 prosent klar til jula: julepynten er kjøpt inn, Julegavene er pakket inn, pynten fra i fjor er funnet frem, og alt jeg trenger til baking er i hus. Snart blir det pepperkakebaking. Her er noen av de nyeste innkjøpene:

Nå Mangler bare snøen!!! 

 • 22.11.2012, 16:43

Photoshoot: Julekort


Når man har blitt en egen liten familie med søte bebiser er det dags for å lage julekort. Det er jo såå koselig! Derfor har vi hatt  Photoshoot av de søte små i dag, med nisseluer og julekuler!  Det gikk utrolig bra, og begge var i strååålende humør. Kan desverre ikke vise dere mange bilder, fordi ingen skal få se de før de mottar julekortene, men dere får selvfølgelig en liten sneakPeak her:


Det ble så mange nydelige bilder, nesten umulig å velge hvilke vi skal bruke!

Har du begynt med julekortene? 

 • 22.11.2012, 14:46

Prosjekt: babymat


Hjemmelaget babymat er desidert best. Nå har jeg holdt på et par timer og fått fryst ned mange middager! Masse forskjellig, både fisk og kylling. 


 • 21.11.2012, 20:59

I do it for my Baby


 I dag var det babysang igjen. Og siden jeg ønsker at Lukas skal få være med på mest mulig morro, så dro vi i dag også! Eneste som er litt dumt, er at det begynner klokka 11.30, og det er jo rundt tiden Lukas vanligvis har første duppen sin. Han var kjempe trøtt da vi kjørte til babysangen, og da vi plukket opp Ariana og søstersen, sovnet Lukas. Da jeg bar han inn i rommet hvor babysangen skulle være, sov han fortsatt. Og sov som en helt mens vi andre begynte å synge for de andre babyene. Etter halve timen var gått, våknet Lukas og fikk være med på siste del iallefall Søtingen min! 


Søtingen som sov seg gjennom halve babysangen
Bruker du å ta med babyen på babysang? 

 • 21.11.2012, 15:09

Nytt innkjøp til Lukas


Nydelig ulldrakt fra Cubus! Elsker dette settet! Gleder meg til å bruke det når det er vasket.


 • 21.11.2012, 01:19

Jeg er flink!


Er det lov å skryte litt av seg selv? I såfall gjør jeg det! Jeg har vært sååå flink i kveld! Kom ikke hjem før 21.30, og da laget jeg middag. Etter middagen laget jeg babymat i to timer!! Tok en time å rydde opp etterpå med vasking og alt, og da klokka var 01.00 PÅ NATTA begynte jeg å vaske gulvet i hele leiligheten. Nå er jeg endelig ferdig, og kan ta kveld med god samvittighet. Liker ikke å utsette ting, og det er alltid deilig å våkne opp til strøkent hus! 


Good girl! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits