• 30.11.2013, 21:24

Christmas table


I går hadde vi lutefiskaften på jobb, et av årets høydepunkter! En fest jeg har sett frem til lenge. Barnevakt var ordnet og jeg gledet meg veldig til en hyggelig kveld med godt selskap og god mat!

Jeg er ikke noe spesielt fan av lutefisk, derfor valgte jeg heller julemat; årets første! Det var fantastisk godt! Vi storkoset oss hele gjengen, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som i går!! Herlig!

Kvelden ble ung for min del fordi Lukas trengte meg. Han ropte "mamman min" og var lei seg. Og Lukas kommer foran alt, så da dro jeg hjem i fullfart! Gjett om han ble glad for å se meg <3

 • 30.11.2013, 01:47

Thumbs up


I dag kan jeg klappe meg selv på skulderen, jeg gjorde noe jeg ikke har gjort på leeeenge; nemlig jogge i 30 min! Fy, det var deilig!

Jeg jogget nesten ei halv mil, og jogget ganske fort til tider. Man får utrolig mye mer energi av å høre på god treningsmusikk, og jeg har netopp oppdattert ipoden. Etter jogging fikk ryggen virkelig kjørt seg.

Jeg har garantert blitt mye sterkere i ryggen, selv om jeg alltid får ryggsmerter etter trening. Men jeg velger å stole på fysioterapauten som har satt opp treningsprogrammet til meg.

 • 27.11.2013, 19:34

Hipp Hurra


I går da jeg hentet Lukas i barnehagen fikk jeg beskjed om at han burde være hjemme i dag også, slik at de har en feberfri dag før de sendes i barnehagen igjen. I går kveld hadde ikke lukas feber, og heller ikke i morgest. Han hadde så vidt feber da han var i barnehagen, så det gikk veldig fort over heldigvis!

Vi sov leeenge i morgest, helt til kl 09.30, det var herlig ja. Det er ikke ofte vi sover SÅÅÅ lenge. 

I stedet for å sitte hjemme å kjede oss i dag, dro vi på Leos lekeland, bare en bitteliten tur selvfølgelig. Vi storkoset oss i 40 minutter før vi dro hjem igjen; hadde det gøy i skliene, klatret, og hoppet på trampoline. Det var kjempe gøy både for liten og stor. Etter mye leking kjøpte vi oss god drikke før vi satte kursen hjemover igjen.

Lukas droppet dagduppen i dag, og det gjorde han i går også. Men han sovnet han grytidlig i kveld, 17.00 var klokka faktisk.. Likegreit siden vi skal opp så tidlig i morgen. Dette har vært en herlig mamma-Lukas dag;) Vi har koset oss hjemme, lest bøker, leket med Play Dough, tullet, og spist masse god mat! Vi skulle egentlig lage pepperkaker også, men det ble utsatt til neste uke! Cant wait:)  • 27.11.2013, 17:36

Lukas Ønskeliste Jula 2013


 1. Penger for å sette inn på sparekonto
 2. Gavekort på Zara
 3. Lue fra Kivat  
 4. En slik lue fra Reima 
 5. Deilig morgenkåpe fra HM 
 6. Fine klær 
 7. Og sist men ikke minst: MASSE LEKER!!! Lego, traktorer, brannbil, sykebil, lastebil You Name it! Alt på hjul, og gjerne med bevegelse, musikk eller lyd!!!  • 27.11.2013, 00:12

Min ønskeliste Jula 2013


 1. Penger. (Det er mye jeg vil kjøpe, men foretrekker å gå i butikkene å finne i stasj selv. Penger får man aldri for mye av)
 2. Marc Jacobs Pc veske til Macen min 
  Ja, det var kanskje ikke så mange ønsker, men så har jeg alt jeg trenger og behøver. Derfor kommer jeg ikke på noe mer. Det som er typisk meg er å kjøpe det jeg har lyst på, når jeg har lyst på det. Da står det liksom ikke igjen noe å ønske seg. Men denne PC veska har jeg aldri tatt meg råd til å kjøpe :) Den ville jeg blitt glad for! 

 

Hva ønsker du deg?

 • 26.11.2013, 23:07

Dritt blogg


Nå har jeg faktisk forsøkt å blogge siden klokken 15.00 i dag, men blogg har ikke vært noe særlig samarbeidsvillig. Det har ikke fungert å laste opp bilder, og jeg mener blogginnlegg bør ha bilder. Først nå funket det!

I dag var jeg på trening sammens med søs. Trening er virkelig undervurdert, iallefall fra min side. det føltes helt magisk å endelig trene igjen, og jeg fikk virkelig trent ryggen. Det er godt å kjenne at man blir sterkere, og bygger opp musklene rundt skjevheten min. Når jeg trener får jeg svrt vondt i korsryggen, som jeg plages med, men jeg velger å tro at det er en positiv smerte. For trening er jo bra!

Etter treninga handlet vi mat, og dro hjem og sysslet med noe småtterier. Så ringte plutselig barnehagen og fortalte at Lukas hadde fått feber:( Han har vært litt forkjølet de siste dagene, men heldigvis hadde han ikke høy feber. Skal holde han hjemme i morgen også, bare for å være sikker på at han blir frisk fort :) Hvor ofte trener du? 

 • 25.11.2013, 21:47

I love em!


 • 24.11.2013, 14:51

Da har jeg kjøpt lue til 1600 kr


Jeg er egentlig ikke spesielt interessert i slike sosiale fenomener, men denne gangen måtte jeg la meg rive med. Kanskje fordi jeg jobber i bank og er over gjennomsnittet interessert i økonomi og sparing....?

Om du har 1600 kr å bruke på en lue, eller 5000 å bruke på en jakke til barnet ditt, hvorfor ikke prioritere annerledes å sette inn pengene på en sparekonto til barnet? Om du kommer med unnskyldningen at du allerede har spart en betydelig sum, hvorfor ikke spare enda mer? Det vil komme en dag pengene betyr mer enn en dyr lue. Og når dagen kommer at barnet skal kjøpe sin første bolig, da vil du forstå at du gjorde det riktige valget

Føler du deg presset av vennegjengen til å kjøpe dyre merkeklær bør du gå inn i deg selv! Enten må du jobbe for å få sterkere personlighet og forstå at du er bra nok uansett om du bruker klær fra Cubus eller Burberry!  Det er langt fra negativt å prioritere pengene annerledes. Elllers bør man kutte ut vennene sine og skaffe seg noen nye. Brutalt kanskje, men hva er vitsen med  å henge sammens med noen som får deg til å føle deg utilstrekkelig om du ikke bruker babygant på babyen din!? Jeg bare spørr jeg....

Jeg skal ikke komme her å si jeg er motstander av merkeklær, for Lukas har mye i  skapet sitt. Men å føle seg presset, og bruke ekstreme summer synes jeg er unødvendig, uansett hvor bra økonomi man har. Det er mye smartere å spare pengene, og det er en prioritering  man aldri kommer til å angre på. Jeg kjøper ofte klræ som kommer best ut i test - fordi jeg vil det beste for barnet mitt, og ofte er det klær til en grei penge. Hvorfor kjøpe en vinterdress til 5000 kr, når den som kom best ut i test koster 899? Samme med lue, hvorfor bruke 1600 kr, når man får en perfekt Reimalue til 500 som er varm og god for barnet.

Barna er det mest fantastiske man har, og de fortjener så mye mer enn å bli brukt som en utstillingsdukke eller brukt for å oppnå høyere status i vennegjengen. De fortjener mye bedre enn å bli utnyttet på den måten. 

Mitt barn fortjener det beste, og det innebærer gode prioriteringer og riktige verdier!
 • 24.11.2013, 13:36

I love it


I går startet jeg og Lukas dagen med en trilletur i frisk luft. Utover dagen var det meldt mye snø, noe vi bare gledet oss til! Tror ingen liker snø så mye som jeg gjør.

Etter dagdupp dro vi hjem til mamma og mannen, for der var vi invitert på taconight, hele familien! Det var superkoselig, og maten var kjempe god! Lukas storkoset seg og lekte med Ariana hele kvelden:)

Da vi kjørte hjem var det snøstorm og vanskelige kjøreforhold. Jeg kjørte sikkert i 30 km/t hele veien hjem, bare for å være ekstra forsiktig! Heldigvis gikk det bra, og vi kom oss hjem trygg og hel

 • 23.11.2013, 01:47

Ustabil


Jeg har vært litt av og på i det siste, men sånn er det når man har mye å gjøre! Helst skal jeg rekke alt hver dag, men døgnet har ikke nok timer!

I dag var jeg til legen for å sjekke Lukas, heldigvis var alt bra! Dette er andre gangen på en uke, satser på det blir lenge til neste gang.

Da Lukas var levert i barnehagen hadde jeg mye husarbeid foran meg; vask hele leiligheten, skifte på sengene, vask og brett klær, ta oppvasken, rydd i skap pg skuffer! Dette tok 4 timer!

Deretter dro jeg og kjøpte noen ekstra julegaver og handlet litt mat! Senere på dagen dro jeg og bf på Ikea for å kjøpe ny kontorstol! Var ikke hjemme før i 9tiden, og da var jeg passe utslitt!

Nå er det helg! Herlig! Se på klokka, nå må jeg legge meg... God helg alle sammen

 • 19.11.2013, 23:54

Oh my God


SO much to do, so little time. Jeg klager kanskje ofte på hvor lite tid jeg har til ting, og hvor fort tiden går. Nå er det egentlig natta, for jeg skal på jobb i morgen, og må stå opp grytidlig. Men før jeg kan ta kvelden må jeg pakke inn 2 julegaver, pakke en sending, dusje og rydde opp etter meg. Ting tar tid, og jeg blir alltid så inspirert på kveldene, noe som er litt synd, for da får jeg aldri tid til å legge meg. Heheh, man må jobbe når man er mest inspirert, det er viktig:)Håper alle har hatt en super adg, det har iallefall jeg :)

 • 19.11.2013, 14:26

Julegaveønsker


Jippi!!! Det snør ute, derfor er jeg delvis i julestemning. Nå er det ikke lenge til jeg skal ta frem julepynten. Siden jeg er i julestemning tenkte jeg å lage et innlegg med julegaveønsker til Lukas, og et innlegg med julegaveønsker jeg selv har. Satser på å rekke det i kveld, for akkurat nå har jeg noe annet spennende på planen!

I dag var jeg på shopping en bitteliten tur sammens med søs, kjøpte svært lite, men endte opp med en søt lue og matchende votter til Lukas:Hva ønsker du deg til jul? 

 • 19.11.2013, 02:05

Blogging from bed


Til tross for dårlig form i dag dro jeg på jobb. Det gikk helt greit, selv om jeg følte meg elendig til tider. Tiden gikk utrolig fort, og jeg fikk gjort mye! Etter jobb hentet jeg Lukas i barnehagen, og pappsen på skolen. Så var det rett hjem å lage middag og leke!

Da jeg skulle legge Lukas på kvelden, sovnet jeg selv også. Det er så typisk meg! Jeg våknet ikke før halv 11, og da hadde jeg mye å gjøre! Nå er klokka plutselig 02.10 og jeg er på vei til å legge meg, tiden går så fort! Jeg trodde klokka var 11.30. Hhaha, så feil kan man ta.

I morgen skal vi gjøre noe spennende, men først får vi besøk av maleren klokka 0800 for siste touch up i leiligheten! 


Good night

 • 17.11.2013, 22:42

Resultatet fra Fotoshoot


Fotoshooten gikk over all forventning, Lukas var eksemplarisk, Ariana like så! I tillegg fikk vi tatt noen mamma-Lukas bilder, og pappsen ble med på noen han også. Nå er jeg kjempe happy og glad for et strålende resultat. Jeg har tilogmed bestilt julekort. Ubeslutsom som jeg er, så greide jeg ikke å velge  hvilke julekort som var finest, så jeg bestilte like så gjerne 4 ulike design. Nå får vi 40 julekort i posten, så da er det bare å sende ut til alle vi er glad i :) 

I går var vi på Lunsj med svigers. De hadde nemlig en gladnyhet som de skulle fortelle oss. Vi var kjempe spennte alle mann, og jammen var det en gladnyhet de kom med:) Etter lunsjen tok de med seg Lukas på Toys R Us, og kjøpte en diiiiger leke fra FisherPrice med biler, noe som var utrolig stas for lille prinsen <3 Mammsen monterte den med en gang vi kom hjem, og nå er det den mest populære leken vi har i hus!

I går skulle vi egentlig på kaffebesøk hos søs også, men når Lukas hadde dagduppen sin, sovnet vi begge to. Vi våknet så sent at vi ikke rakk kaffebesøk, fordi vi måtte hente pappsen på jobb.

Sivgers og svigersøstrene mine kom på besøk hos oss en tur i dag. Lukas og Sebastian storkoset seg sammen, og leket masse. Jeg elsker å ha besøk, det er alltid like koselig. Nå til kvelden har jeg desverre blitt syk IGJEN; det klør i halsen og renner fra øyne. Jeg hoster og har generell sykdomfølelse. Får håpe det går over til i morgen, for da skal jeg på jobb. 

 

Har du hatt ei fin helg? 

 • 14.11.2013, 14:08

Gleder meg!!


På Tirsdag og Onsdag denne uka, var jeg på jobb. Når jeg jobber går dagene så utrolig fort. Jeg er hjemme 16.30, lager middag, er ferdig med å spise og rydde i halv 6 tiden. Og klokka 6 skal Lukas legge seg. Dagen flyr bare unna, og jeg får ikke mye tid med Lukas, noe som er veldig trist. Han sover ikke så mye i barnehagen, og blir stuptrøtt klokka 6 hver kveld, så da er det bare å legge seg. Dårlig blogging på meg i det siste, fordi tiden bare flyr forbi og jeg har ikke rukket å prioritere bloggen.

I dag hadde vi besøk av maler som fikset det siste som skulle fikses i leiligheten vår, hun spaklet flere steder, og kommer tilbake i morgen for å spakle mer, og male over. Nå begynner det å bli utrolig fint her, men jeg mangler fortsatt gardiner. Håper jeg finner noen som kan hjelpe meg å sy, for jeg tar ikke kjangsen å sy selv når jeg er så perfeksjonist som jeg er. Jeg hadde nok aldri blitt fornøyd!

Litt senere i dag skal vi på Photoshoot med småttisene! Jeg gleder meg. Vi skal ta bilder til julekort, for nå er det på tide å bestille de snart! Dette blir spennende, kanskje dere får se noen av bildene litt senere i dag.

Har du bestilt julekort? Eller skal du? 

 • 12.11.2013, 22:39

Åpningstilbud


Superkupp på LillePrinsesse.no Trykk på bildet for å komme til alle åpningstilbudene • 09.11.2013, 22:39

WÆÆÆÆ


Jeg koooser meg!!!! Nå har jeg nettopp pakket inn alle kalendergavene til Lukas, og nå har jeg skikkelig julestemning. Det eneste som mangler nå er snøøøø! I kalenderen får Lukas mye forskjellig, blandt annet klær, sengesett, fat og bestikk, masse leker og en sparegris + penger for å putte i. Siden jeg jobber i bank er jeg opptatt av sparing, og synes det er greit å lære småttisene dette tidlig. Ellers er det både leker fra Fisherprice og Play Dough i kalenderen, så jeg håper lille prinsen blir fornøyd.

Jeg har også planer om å lage pakkekalender til kjæresten min. Mest fordi jeg synes det er så koselig å syssle med. Men jeg har ikke kjøpt inn en eneste gave til hans kalender enda, det får jeg ta senere. I dag har vi vært ute på sykkeltur. Vi må utnytte oss av muligheten før snøen kommer, og før vi bytter ut sykkelen med akebrett. Sykkeltur er alltid like populært, og utrolig koselig. Litt senere fikk vi besøk av Lukas fadder, Johnny, og han hadde med masse god mat. Vi hygget oss med en god lunsj sammen. Han hadde også med en gave til Lukas , noe som var veldig stas. Johnny hjalp meg også å henge opp gardinstang, så snart blir det gardiner i stua. Først må jeg bare finne en plass som selger gardiner som er over 3 meter lang, for her er det utrolig høyt under taket! :)  Noen som har tips om hvor jeg kan finne slike gardiner? 

 • 08.11.2013, 22:39

Work it out!


I dag startet jeg og søs dagen med en treningsøkt på 3t! Jeg fikk virkelig trent ryggen skikkelig, noe som kjennes veldig godt. Jeg merker allerede at jeg begynner å bli sterkere, så fremover skal jeg bare fortsette å trene ryggen. Så blir det spennende å se hva de sier når jeg skal møte ryggspesialistenpå St.Olavs i Desember!

Etter en herlig treningsøkt dro vi å kjøpte lekekjøkken til småttisene. Jeg gleder meg sånn til å vise dere det fine kjøkkenet. Planen er å male det i nydelige farger slik at det passer bedre inn på rommet til lille prins, og gi det til Lukas i julegave. Vi var egentlig ferdig med julegaven til han, men i dag kjøpte jeg to ekstra ting. Han fortjener å bli litt bortskjemt:) Det er jammen meg godt å være ferdig med alle julegavene, nå ser jeg virkelig frem til å pakke de inn og få ordentlig julesteming.

Lukas sovnet tidlig i dag, det gjør han hver dag etter å ha vært i barnehagen. Der er det jo full action hele dagen, så han er veldig sliten når han kommer hjem. Nå har jeg og kjæresten innetatt en bedre middag, og nå skal jeg bare slappe av å kose meg resten av kvelden. 

God helg alle sammen! 

 • 06.11.2013, 14:21

I so absolutely DID IT


Jeg har meldt meg inn på 3t treningssenter igjen!!! I dag hadde jeg min første økt, nå er det på tide å få skikk på ryggen min!! Trente mye rygg i dag, og håper jeg blir sterk foooort!!! ;) Nå skal jeg på møte på jobb strax:) Ha en fin dag alle sammen!!!  • 04.11.2013, 21:31

På ønskelista


LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits