• 25.11.2014, 21:24

Statusrapport uke 22


 TERMIN: Terminen min er 30.Mars 2015

♥ PÅ VEI: Akkurat 22 + 2 

NESTE KONTROLL: 6. Desember  til jordmor. Min første jordmortime dette svangerskapet, så det ser jeg frem til. Det er alltid spennende!


♥ VEKTØKNING: 4 kg til nå, nå kan jeg bare gå opp 2 til. Lurer på hvordan det skal gå? høhø

♥ VANN I KROPPEN: Merker ikke noe til det nå, men kanskje litt?

♥  PLAGEREr veldig heldig, for akurat nå har jeg ingen plager. Ryggen kan fort bli vanskelig å være smertefull, men om jeg tar godt vare på meg selv, og ikke bærer mye tungt, så går det bra.

♥  MELK I BRYSTENE: Joa


♥  MATKIKK : Sjokolade - som vanlig, ellers ingenting. Eller JO, MANDARIN

♥  KYNNERE : Neh, er ikke særlig plaget med det nei

♥  SULTENEr ikke sulten så ofte. Vanligvis er jeg skrubbsulten i lunsjtiden mellom 11-12, men nå drøyer jeg lunsjen til 13-14 tiden.

♥  HUMØR: Generelt i godt humør


♥ NAVN: Vi ser ikke ut til å bli enig med det første. Jeg er enig med alle andre, men ikke sambo

♥ KJØNN: Babygirl, nå har vi vært på 3 ultralyder og fått samme svaret

♥ BARNEROM: Inne hos oss den første tiden, akkurat som med Lilleprinsen. Etterpå deler hun rom med søtingen.

♥ UTSTYR: Har kjøpt svært lite, og har nesten ingen rosa klær enda. Stresser ikke, venter til romjulsalget

♥ AKTIVITET INNENFRA: Nå kjenner jeg heldigvis liv daglig, ikke harde spark, men små søte dunk. Ofte når jeg legger meg på kvelden, og når jeg våkner om morgenen. 

 

♥ HODET NED: Nei det er alt for tidlig

♥  OM FØDSELEN: Har ikke tid til å tenke på sånnt enda. JObber 100%, og har mer enn nok å tenke på akkurat nå. Heheh, men når den tid kommer, så er jeg sikkert meget nervøs. Jeg tenker litt i bakhodet at det er så mye som kan gå galt under en fødsel, er kroppen sterk nok til å få det til? men det gikk bra sist, så krysser fingrene 

♥  TUNGT: Føler meg sprek og fin og har mer energi enn jeg har hatt det siste året til sammen

♥ UTÅLMODIG: Nei, langt i fra. Storkoser meg jeg

SØVN: Sover alltid når lilleprinsen legger seg. Sover mellom 1-2 timer. Deretter står jeg opp og er våken noen timer, før jeg legger meg for natta igjen. Det er deilig å sove

 

Her er noen av de siste innkjøpene til snuppa

 • 20.11.2014, 23:35

Spennender saker på gang


I forbindelse med BLACK FRIDAY som nærmer seg med stormskritt kjører Jollyroom igang med Blackweek 23.nov!! Jeg gleder meg! BlackWeek går fra Søndag 23. November til Fredag 28.November, og uken er fylt med mange fantastiske tilbud. JEg eeelsker tilbud, og spesielt nå som det er tid for å handle inn julegaver. BlackFriday er kjempe stort i USA; noe vi merket godt da vi bodde der, og det er utrolig gøy at dette har begynt å komme mer og mer til Norge også. Hvem elsker vell ikke gode tilbud??

 

 

Gled dere!

 

 • 19.11.2014, 22:56

What a day


I dag hadde jeg en feriedag, som jeg har hatt flere andre Onsdager. Disse dagene elsker jeg å bruke sammens med Lukas, slik at vi får skikkelig mamma-Lukas tidi en stressende hverdag. Det er godt for han med et lite avbrekk fra barnehagen midt i uka, siden det ofte blir lange dager.I dag var planen å handle litt julegaver, og bare kose oss på en liten shopperunde. Lilleprinsen foreslo at vi skulle ta turen innom Leos lekelandt også, og siden det er så lenge siden sist, ja hvorfor ikke? Først var vi på city Syd og handlet litt gaver, og noen førjulsgaver til meg selv. Vi kjøpte ogg lunsj og tok oss god tid. Storkoset oss!
ønsker meg disse fra black and white


Kjøpte meg disse fra black and white

Etterpå dro vi på Rusta, hahah, måtte bare se butikken som jeg har hørt så mye om. Vi tok heisen opp og ned, noe lilleprinsen synes er stas, Vi kjørte alle kjøretøyene vi møtte på veien, og hilset på alle nissene vi kom over. Morro!!! Og etterpå gikk turen rett på Leos lekeland. 

TIden flyr i godt selskap, og vi rakk ikke mer enn litt over en time på Leos lekeland før vi måtte forte oss hjem igjen. Vi skulle nemlig ha noen reklamasjonsfolk til å se på leiligheten. Vi rakk det akkurat og parkerte samtidig som denne personen. Flax!

Litt senere fikk vi hyggelig besøk av Vic, Sebastian, Sarah og famme. Småttisene leket seg masse sammen ,og vi koset oss skikkelig. LIlleprinsen sovnet med en gang jeg la han for natta, for i dag har vi vært aktiv <3

 • 17.11.2014, 21:51

Når kroppen ikke fungerer


I forrige svangerskap lå jeg på sofaen en dag, og da jeg skulle reise meg låste kroppen seg. Jeg greide ikke reise meg, eller røre meg. Jeg var helt hjelpesløs og måtte delvis bæres inn til legevakta. Konklusjon: Bekkenlåsning!

I går da jeg la meg hadde jeg liknende smerter, kjempe vondt i ryggen, greier ikke gå oppreist i dag, vondt hele veien fra korsryggen og fremover i hoftebeinet. I tillegg er jeg syk. Tok turen til legen, men jeg hadde ikke bekkenløsning, derimot store ryggsmerter på grunn av ryggsykdommen min: Scoliose!

Heldigvis fikk jeg time til fysio på flekken og en halvtimes behandling. Vondt, men gir bedring i det lengre løp. De trøstet meg med at disse smertene kan man gjøre noe med, mens bekkenløsning er vanskelig å bli kvitt. SÅ krysser fingrene på at ryggen healer og jeg blir bedre fremover. Det er for tidlig enda til å ikke fungere. Og dere aner ikke hvor frustrerende det er å vil gjøre så mye, men være fanget i en kropp som ikke engang funker til å gå normalt.

Fremover blir det mye ryggtrening og behandlinger? Dette må rettes opp før det blir verre, og jeg har troa! :)


Siden jeg er syk blir det ingen bilder av meg, hahah, men derimot av favoritt lysestaken min og min nye toalettmappe. Jeg elsker LULUS! Og nå gleeeder jeg meg til å pynte til jul!!!! 


 • 16.11.2014, 22:47

Bekymret gravid dame - tur på sykehuset!


Jeg kjente liv tidlig i denne graviditeten, selvfølgelig ikke daglig, men i ny og ned. Med tanke på at jeg har foranliggende morkake så kjenner man ofte liv senere, og ikke like ofte som de som ikke har det. Men fra å kjenne liv i ny og ned fra uke 16-17, til å gå to uker uten å kjenne NOE; det stresset meg litt.

Derfor tok jeg kontakt med jordmor. Jeg tenkte at jeg sikkert stresset unødig, siden det ikke er noe krav om å kjenne liv ofte så tidlig, men siden jeg hadde kjent noe tidligere, måtte jeg høre hva jordmor mente om saken. Jeg sendte henne en mail, og fikk raskt en telefon tilbake.

Hun var bekymret.  Og det gjorde meg enda mer stresset.

Hun var bekymret fordi jeg ikke hadde kjent noe på 2 uker, og ikke føler jeg meg spesielt gravid heller. JOrdmor ringte til St.Olav som ville ha meg inn på en ultralyd. SÅ på Fredag var jeg på ul, 15 min etter jeg hadde pratet med jordmor. Åh, så godt det føles å bli tatt seriøs. Heldigvis var alt bra. Og jeg trengte ikke bekymre meg. Baby følger kurven perfekt.

Men baby lå med bein og hender inne mot ryggen min, og har kanskje funnet seg en favorittstilling? søtt <3 Hun på sykehuset sa at jeg skulle kjenne liv daglig fra uke 24, og nå er jeg 21 fullgåtte uker. Det var deilig å se et hjerte banke, slik at jeg kunne puste lettet utMåtte bare slenge med noen av mine siste syprosjekter. 3 nye kjoler til prinsessa i magen <3 Holder på å lager flere, og gleder meg til å fylle garderoben hennes 

 • 16.11.2014, 22:36

En Heeeel Uke!


På mandagen var Lilleprinsen i barnehagen, men på Tirsdagen var han syk. Vi dro til legen, da det går skarlagensfeber og mye annet skit i barnehagen. Han hadde ikke noe av dette, men en ekkel hoste og feber. Dette har vart hele uka, men på Fredag var han feberfri og klar for en dag i barnehagen. 

For  å si det slik, det var ikke mange barna i barnehagen på Fredagen, nesten alle var syke! Huff, det er så mye som går for tiden. Og det tyder på at det er veldig smittsomt siden nesten alle er syke. Nå håper jeg vi kan holde oss friske fremover, for det har vært mye feber de siste månedene. Jeg er forkjølet selv også, og føler jeg blir verre for hver dag, men skal da komme meg gjennom dette også.

I helga har vi fartet mye, i går var vi på shopping på Ikea, både til leilighet og så handlet vi en del julegaver. Det var tusenvis av folk der, og jeg var nær å besvime. Gravid, dehydrert og stresset på en gang er en dårlig kombo. Heldigvis hjalp det å få i seg litt mat og drikke. Småttisene koset seg på ikea, og etterpå kom Ariana og søs på besøk til oss og leket i flere timer!

I dag var vi på boligmessa i Trondheim, noe som er tradisjon for oss. Vi har familie som alltid deltar, og han spanderer alltid en amazing lunsj på oss. Aldri før har vi stått i så lang kø for å finne parkeringsplass, så det tyder på at boligmessen stadig blir mer og mer populær. Småttisene storkoset seg her også, og lilleprinsen følte for å være skikkelig rampete og løpe fra meg i folkemengden. heldigvis er jeg kjapp på foten, så han kom ikke langt:) heheh Disse sjarmerende små <3 


 • 14.11.2014, 22:18

Ønskeliste Lilleprinsen


 

 • Lego oppbevaringskasse. Han trenger fler av denne, og gjerne i hvit. Tilbud på lekmer (http://lekmer.no/barnevarelse/sparing-og-oppbevaring/oppbevaringsbokser/lego-oppbevaring-8-hvit) 239 kr
 • Didrikson vinterdress i fargen vist på bildet under. Trenger en større dress da han har blitt laaang. Tilbud på lekmer denne uka til kun 750 kr. (http://lekmer.no/barneklar/yttertoy/overaller/didriksons-dress-theron-coverall-navy) 
 • Elmotorsykkel 699 kr på biltema (http://www.biltema.no/no/Fritid/Lek-og-hobby/Utendors/Lekekjoretoy-og-skate/Elektrisk-MX-sykkel-barn-37560/)
 • Brannmann sam figurer, koster fra 59-99 kr, selges bla på ekstra leker og toys r us 

 

 • Kule klær fra Zara, alt fa bukser til gensre, jakker osv. De har så mye fint til gutt der. 

 • Brannbil. Finnes mange forskjellige typer, men bør lage lyd ;) det er morro! 

 

 • Duploklosser Basic 
 • Kommer ikke på mer i farta, men tipper Lilleprinsen blir glad for alt! Pakker er spennende!!!! 

 

 • 13.11.2014, 17:25

New In Memini


Lukas har fått seg nydelige votter fra Memini, gode og varme:) Elsker Memini

 • 11.11.2014, 21:30

Min ønskeliste jula 2014


 

 • Skjerf fra ACNE, grått eller beige

 • Kallax hylleinnsats fra IKEA, ønskerm eg 2 stk av denne. 150 kr pr stk 

 • Kallax hylleinnsats med en dør. Ønsker meg 2 stk av denne. Koster 100 kr pr stk. På IKEA 

 

 • Babyrosa neglakk fra Essie eller Isa Dora, selges sikkert på Vita og Hm :) 

 

 • Babyrosa morgenkåpe strl M eller L. SPiller ikke noe rolle hvor den er fra, men elsker denne fra Lindex, 199 kr 

 • Niactil Gele fra ELIXIR, 690 kr. Kjøpes på hudspesialisten i trondheim 

 • Stooor Kurv fra Kid for å ha på gulvet

   
 • Byholma kiste fra IKEA, 598 kr.  I fargen som heter grå 

 • 2 slike rammer fra Europris, 149 kr pr stk 

 • Ellers ønsker jeg meg også:

 

 • Kjøkkenrullholder fra Elgseterminimarked (om de fortsatt har igjen)
 • Penger (som alltid)
 • Flaxlodd
 • Tørketrommel
 • 10.11.2014, 23:00

Nye innkjøp til prinsessa i magen


 • 09.11.2014, 20:10

Statusrapport svangerskapsuke 20


 TERMIN: Terminen min er 30.Mars 2015

♥ PÅ VEI: Akkurat 20 uker fullgått i dag

NESTE KONTROLL: 6. Desember om jeg husker rett?


♥ VEKTØKNING: 3 kg til nå

♥ VANN I KROPPEN:  I følge legen min, Nei. Men i følge meg selv, ja faktisk! Og det hadde jeg ikke sist

♥  PLAGERIngen plager this moment. Har faktisk ikke hatt noen plager enda, bortsett fra kvalme de første 3 månedene

♥  MELK I BRYSTENE: Jepp


♥  MATKIKK : Druer!! nAAAAM! Og appelsinjuice og for ikke å glemme tyrkisk pepper! namanm

♥  KYNNERE : Litt tidlig kanskje ?

♥  SULTEN: Er glad i mat ja, ingen forandring der

♥  HUMØR: Generelt i godt humør


NAVN: Vi er egentlig enig om navn, men ikke helt. OM du skjønner. Hahah:)

♥ KJØNN: Babygirl

♥ BARNEROM: Inne hos oss

♥ UTSTYR: Har absolutt alt og mye mer, men kunne sikkert ha fått tak i mer rosa

♥ AKTIVITET INNENFRA: Har foranliggende morkake, så kjenner ikke noe hver dag, men i blandt. Og det er herlig hver gang jeg kjenner noe

 

♥ HODET NED: Nei det er alt for tidlig

♥  OM FØDSELEN: Gruer meg litt, selv om forrige fødsel var perfekt. Tipper babyen blir større denne gangen, og at det sikkert gjør fødselen litt verre 

♥  TUNGT: Nei absolutt ikke

♥ UTÅLMODIG: Har god tid, synes tiden går veldig fort. Gleder meg masse, men er ikke utålmodig enda

♥  SØVN: Elsker å sove som alltid. De første tre månedene sovnet jeg på sofaen mindt på dagen. Det er det heldigvis slutt på. Er ikke trøtt lengre, men sover svært godt på natta  • 07.11.2014, 19:13

Hvem gjemmer seg inne i magen?


Jeg tipper de fleste av dere har fått med dere at vi nå venter ei lita jente, ut i fra bildene jeg har lagt ut på instagramprofilen min, og ut i fra alle kjolene jeg har sydd den siste tiden. Synes det er kjempe spennende, og veldig morro at vi da har en gutt, og skal ha ei jente. En av hver er perfekt. Jeg har vært på 2 ultralyder og fått vite at det er jente som bor inne i magen min, og navnet har vi allerede klart (nesten iallefall)

På Søndagen tenkte jeg å legge ut statusrapport fra graviditeten, min første i svangerskapet her. Jeg er nå 19 uker ++ og på SØndag er jeg fullgåtte 20 uker. Det betyr HALVVEIS!!! Tiden har gått så utrolig fort, kan virkelig ikke tro jeg er halvveis allerede!!! 

 • 06.11.2014, 17:27

Superfornøyd: Hjemmesydd vognpose

 

 • 05.11.2014, 13:21

Et ekstremt dårlig valg


Gravide skal ikke løfte tungt - det er noe de fleste har hørt. Og som gravid er jeg opptatt av å følge rådene jeg får, for å ha et mest mulig sunt svangerskap med minst mulig problemer. Men i går presterte jeg å gjøre et meget dårlig valg:

Vi skulle legge vinterdekkene i bila, siden jeg skulle ta med bila på dekkskifte i dag. Og snill og pliktoppfyllende som jeg er, så følte jeg at jeg måtte bidra! Derfor løftet jeg opp ene vinterdekket fra kjelleren. Det var sykt tungt, men jeg følte det gikk greit der og da. Litt "styrketrening" kan vell ikke skade?!

Men etter 30 min kom smertene: Ryggsmerter som jeg ikke har hatt på lenge kom tilbake, og jeg har fortsatt vondt i dag. Det er veldig vondt å sittte, og vanskelig å gå normalt. Håper virkelig ikke jeg har satt i gang bekkenløsning/låsning og ryggproblemer jeg har sletet med så lenge. jeg som ikke hadde noen plager og var i så god form! Krysser fingrene for at dette er forbigående. Jeg har iallefall lært : PÅ den vonde måten.  • 04.11.2014, 12:12

Et lite hint


 • 02.11.2014, 18:05

Gutt eller jente i magen?

Så hva tror dere? Er det jente eller gutt jeg har i magen denne gangen? #mammablogg #graviditet


 • 01.11.2014, 20:16

Lykke!


I dag var den store kinodagen. Søs hadde bestilt biletter til oss for lenge siden, men ikke til A, da vi trodde han skulle jobbe. Da det viste seg at han ikke skulle på jobb før senere på dagen hadde vi mega flax, det var kun 1 sete igjen i kinosalen, og det var sete rett siden av oss!! Enn å være så heldig! Gøy for lilleprinsen å dele opplevelsen sammens med både mamma og pappa.
VI skulle nemlig på førpremieren av Karsten og Petra, og Løvungen og Kaninfrøken kom også for å hilse på barna, noe som var utrolig stas! Jeg elsker førpremierer da det alltid skjer noe ekstra på slike filmvisninger. Lilleprinsen har aldri vært så tålmodig på kino før, han satte i ro under hele filmen og bare storkoset seg! Sist vi var på kino måtte vi dra etter halve filmen da tålmodigheten ble brukt opp, men denne filmen falt virkelig i smak. Og vi kom i julestemning også - og det er lov, for nå er det NOVEMBER!Etter kinoen dro vi hele gjengen ; søs, typen og Ariana, meg, pappsen og lilleprinsen på restaurrant og spiste en amazing middag. Det var kjempe koselig. Og for å toppe dagen:Da vi var på vei til kinoen kjørte det en brannbil forbi oss! Lilleprinsen er hektet på brannmannsam for tiden, og det er hans store helt. Og han ble kjempe glad da han så en ekte bæbubil. Og det beste av alt; Brannmennene stoppet brannbilen og vinket oss bort: De pratet med lilleprinsen og ga han en ekte brannhjelm og et aktivitetshefte. Noe så utrolig koselig gjort. Trenger vell ikke si brannhjelmen ble populær, en slik har han ønsket seg Lenge. Den ble tilogmed med i senga da vi skulle legge han, for han greide ikke å gi slipp på den. Det er så utrolig hyggelig når noen tar seg tid og gjør noe ekstra som ingen forventer; disse brannmennene overrasket oss, og gjorde Lilleprinsen meget fornøyd! Thumbs up for hverdagshelter!!! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits