• 30.11.2015, 17:16

Hyggelig tradisjon


På Lørdagen hadde vi tenkt oss på julegrantretenning. Flere steder hadde de det på Lørdag i stedet for søndag, men siden det var så kaldt og jeg var i halvdårlig form så droppet vi det. Det fristet ikke å dra ute i kulda, og småttisene ville heller hjem å se en julefilm. Kjempe koselig det også! Årets første julefilm!

Første Søndag i advent har vi hadd en  koselig tradisjon i flere år nå, nemlig årets første julemiddag hos svigers. Og i år var det intet unntak! Dette er en middag vi ser frem til flere uker i forveien, for julemat er jo såå godt! Småttisene fikk pynte seg, og det gjorde sannelig mammsen også. På Lørdagen fikk jeg nye vipper av min flinke mamma, og julekjolen ble tatt på! 

Det var supergodt med julemat, nå ser jeg virkelig frem til resten av adventstiden og opplading til selveste dagen. For å komme skikkelig i julesteming skal jeg se flere julefilmer i uken, lage pepperkaker, ha juleverksted og kose meg med småttisene ute i snøen. Det er mye å glede seg til fremover! :D Slenger med noen bilder fra kvelden:


LIllejenta vår hadde på seg en nydelig kjole fra Spania. jeg kjøpte jo 5 kjoler til henne da vi var på sommerferie i sommer, og nå passer de perfekt
Hatt ei fin helg?

 • 28.11.2015, 22:11

Har ikke skjønt det


Da er blackfriday endelig over, en slik stressende dag skal man lete lenge etter. Etter å ha bodd i USA tidligere og opplevd en ekte blackfriday, skapes det store forventninger. Men i Norge ser det ikke ut som man har skjønt det helt. Iallefall ikke alle. Blackfriday skal være en dag hvor alt er superbillig, minst 70% rabatt og syke tilbudspriser. Men her klasket man i bordet med  hele 20% rabatt i diverse butikker, og thats it!

 

20% er skuffende, og derfor unngikk jeg de butikkene. Mange av Nettbutikkene var også skuffende, ikke alle, men mange. Jeg fant heldivis noen superkupp, på nett, og noen i butikk. Under ser dere noen av mine innkjøp fra Blackfriday


79 istedet for 499


49 istedet for 299
Kjoler 50kr pr

Fant du noen superkupp?

 • 28.11.2015, 16:51

Nytt i Prinsessegarderoben
 • 27.11.2015, 08:01

Black Friday: Barneklær


Jeg har sett frem til Blackfriday hele uka, og endelig er dagen her. På forhånd kan det være lurt å tenke over hva man er ute etter, for de fleste butikkene bugner over av masse tilbud og det er litt av en jungel man kan gå seg vill i. Man rekker ikke gå gjennom alt uansett. 

Hos meg kommer det vell ikke som noen overraskelse at det er barneklær som fanger interessen, og en av  butikkene jeg har gledet meg mest til å besøke er Kidsbrandstore. Her har de utrolig mye fint til barn, og de fører blandt annet mine favorittmerker Ralph Lauren og Gant. Jeg har bestilt fra Kidsbrandstore mange ganger tidligere og finner alltid mye fint som ingen andre har. I dag er det supersalg med opp til 60% rabatt på alle varer. Tilbudet varer fra i dag og tilogmed mandag. Men vær rask, de beste kuppene forsvinner først! 

  • 26.11.2015, 22:17

Da blir det problemer


I Cirka 3 uker nå har vi måttet klare oss uten komfyr. Jeg liker å lage mat ved å bruke komfyr, så det er ikke til å legge under en stol at det har vært litt problematisk uten en velfungerende komfyr.  Hengslene på døren har knekkt slik at komfyren ikke kan lukkes ordentlig. Heldigvis er dette en garantisak, men å få fikset den er ikke bare-bare. Først må man få tak i dem som har noe med det å gjøre.

Etter mange eposter frem og tilbake, og et titalls telefonsamtaler?. sååå endelig! 

Det tok meg nesten en uke å få tak i riktig person, og når jeg endelig kom til rett dame, så viste det seg at reperatøren var innlagt på sykehuset. Denne uken slapp han heldigvis ut, og i dag var han her for å se på komfyren. Hengslene ble byttet, og det tok under 5 minutter. Nå  har vi endelig muligheter til å lage mat igjen! Hurra!!! Greit å få det i orden til jula, siden vi får besøk og står for selveste julemiddagen for første gang ever! • 25.11.2015, 18:32

Nytt til lilleprins


Et nytt smykeskrin. Supercute • 24.11.2015, 21:02

Endelig kom den


Det var utrolig herlig å våkne på Søndagen å se at det var MASSE snø ute. Vi måtte selvfølgelig benytte oss av kjangsen til å oppleve litt snø før den forsvinner igjen, og storkoset oss flere timer utendørs. Vi fant frem akebrett og rutsjet maaange runder ned bakkene. Det var utrolig morro både for lilleprinsen og mammsen.

Vi laget snøengler, snøballer, løp rundt  og kastet snø. Det er lite som gir mer julestemning enn snøen, og på Søndagen var julestemningen komplett!

Etter leking flere timer utendørs dro vi på tur i skogen. Tante Marty og pappsen joinet oss også. VI tuslet den miste runden, og før vi rakk å komme oss ut av skogen, hadde det allerede blitt mørkt. Vi leket bukkene Bruse over hver bru vi kom til, og hadde det veldig morro. Da vi kom oss hjem igjen stod det vaffler på planen. Det er så godt å komme inn i varmen etter å ha tilbragt hele dagen utendørs. Håper det kommer enda mer snø frem mot jul.

Er virkelig ikke klar for at den skal forsvinne alle nå, som den ser ut til å gjøre. Skal jo begynne å ta frem julepynten i helga jo • 21.11.2015, 23:02

Welcome to the world


I dag sto vi opp tidligere enn vi vanligvis gjør i helgene, for i går hadde lillesøs sovnet før kveldsgrøtmåltidet. Og i morgest var hun supersulten og ble ikke fornøyd før hun fikk masse mat. Men det er helt greit det, jeg har ingenting imot å stå opp når klokka er over 7. Det er heeelt ok!

Formiddagen koset vi oss innendørs. Det er godt å ikke ha hele dagen fullstappet av planer, slik at vi får hente oss inn i helgene også.Vi er så fornøyde med at snøen har kommet. Nå er enda litt mer av julestemingen på plass.

Etter en rolig formiddag tok vi turen til svigerfar sin jobb. Der fikk Lillegull møte Seb, noe som alltid er like stas. De leket sammen og koset seg, mens lillesøs fikk tid med resten av familien. Og vi fikk endelig se tante marty igjen! Hun har nettopp har kommet hjem fra en lengre utenlandsreise. Stas!

Videre gikk turen til søs, hvor vi alle skulle få hilse på babyen.Jeg er jo så heldig å ha møtt henne tidligere, men lilleprinsen hadde ikke møtt henne før i dag, og han hadde gledet seg noe enormt. Søs hadde disket opp med mat og kaker, like flink husmor som alltid! Vi storkoset oss både med mat og hyggelig selskap, og hovedpersonen selv sov seg gjennom hele besøket. Så sjarmerende <3

Hva har du gjort i dag?

 • 19.11.2015, 17:42

For små prinsesser
 • 18.11.2015, 20:07

Sykehuset


På mandagen startet jeg dagen på st.olavs hospital, med god hjelp fra mamma som stilte opp som barnevakt. Jeg hadde oppfølgingstime på ryggen og var inne hos legen en times tid å pratet og ble undersøkt. Konklusjon er at jeg skal være med på et prosjekt etterhvert og et forskningsopplegg. Spennende!

Etter timen på sykehuset dro jeg rett hjem til søs! Jeg måtte bare møte tantebarnet mitt, mens hun enda er så ny i denne verden! For en nydelig skapning, og så bittelita, at det går an. Jeg kan virkelig ikke huske prinsessa vår var så lita, men de veide nesten det samme ved fødsel.

Søs hadde disket opp med noen helt syke boller som jeg hev innpå som om jeg aldri har sett mat før. Haha:)) etter maten tok vjeg masse bilder av den lille, og prinsessa vår også. Kvelden gikk med til bildebehandling!

 • 16.11.2015, 13:43

Tyllkjole i Prinsessegarderoben


Tyllkjole fra Pomp De Lux, nydelig ikke sant? 

 • 15.11.2015, 17:26

Mye har skjedd denne uka


Guess what???

Denne uken ble jeg tante til verdens søsteste tantegull. Lilleprinsessa ble født i Oslo, da St.Olavs nekter keisersnitt. (noe som er en lang historie dere får høre mer om senere.) Prinsessa har fått det søte navnet Emma Aurora. Jeg gleder meg masse til å hilse på, og holde henne i armene mine. Tipper lille prinsessa vår blir stor i forhold til den lille nyfødte <3 Åh, som vi gleder oss!  • 14.11.2015, 02:08

My First


I dag var det strålende vær, og finvær og sol gir meg masse energi! I og med at jeg nettopp har fått mitt nye headset, så var det duket for høstens første joggetur med bra musikk på øret! Det er godt at ryggen er såppas bra nå at jeg kan begynne å jogge igjen, for jogging får meg til å føle meg veldig levende.

De første meterne var utrolig tunge, og pusten hang ikke med i oppoverbakkene. Men etter å ha jogget et stykke gikk det mye bedre. Så utrolig deilig det er å jogge igjen! Skal prøve å få til 3 turer i uka fremover nå. På tide å få kondisen på topp igjen, for den er verre en noen gang! 

Jogging var den stor del av livet mitt i oppveksten. Etter skolen brukte jeg å jogge 1,5 timer, nesten hver eneste dag. Og den rutinen kunne jeg gjerne ha tenkt meg å starte opp med igjen. Helt realistisk så skjønner jeg at jeg ikke rekker 1,5 timer hver eneste dag, men noen dager per uke er målet i starten!  • 12.11.2015, 21:28

Elsker det


Det er så deilig å vre ute i regnvær!! Ikke søndagen som var nettopp, men Søndagen før der så tok jeg med meg småttisene til Grillstad Marina. Der møtte vi barnas fadder, Johnny, og gikk en supelang tur i pøsregnet. Planen var å ha med matpakke å ta en liten matbit på turen, men på grunn av regnet så utsatte vi lunsjen til vi kom tilbake.

Lilleprinsen gikk hele veien selv, og var superflink! Han er godt vant til å gå på turer, og hadde ingen problemer med å henge på. Vi stoppet på flere lekeplasser å leket oss, og kastet steiner i vannet. Utrolig koselig.

Etter turen spiste vi en god lunsj innendørs. Det er så godt å komme inn igjen etter å ha vært ute i regnværet! Love it! Noen bilder fra turen vår:  

 

 • 09.11.2015, 09:23

Ønskelisten til Lille prinsessa


Da har jeg satt meg ned å laget en ønskeliste til lillejenta vår. Det er ikke noen leker på ønskelista, for vi har haugevis fra da storebror var baby, og de overtar hun etterhvert som hun vokser.

 

I tillegg til alle bildene under så ønsker vi oss div nødvendige ting som:

 • Pysjer, bodyer, strømpebukser fra strl 80 og oppover
 • Ullundertøy fra strl 86
 • Ullstrømpis fra Nameit strl 80 ++

 

 • Gavekort fra Zara som er min favorittbutikk når det kommer til baby og barneklær
 • Gavekort fra Lillemartine
 • Rosa Lillelam heldress

Og div som vist på bildene under:

1. Sekk fra Blafre, 349 kr. (kjøpes bla hos trehjerter.no og blafre.com)2. Lue fra kivat, kjøpes bla hos Lillemartine


3. Lue fra kivat, finnes hos Lillemartine


4. Strikket sett fra Zara, 149 og 99 pr del


5. Kjole fra Zara, 149 kr


6. Jakke fra Zara, 479 kr


7. Kjole med vest fra Kappahl, 299kr

8.Genser fra Memini

9. genser fra Zara, ønsker oss 2 stk av denne. 79 kr


10. Tøfler fra HM online, 99 kr


11. Jakke fra zara, 299 kr


Div kjoler fra Lindex, vi elsker jo kjoler <3

 • 08.11.2015, 16:46

Allerede?


I dag inviterte vi med Onkel og Tante med på SØndagstur, og sporty som de er så slengte de seg med. VI tuslet opp i skogen og været var helt fantastisk. Høsten er så vakker når solen skinner! Naturen var utrolig fin, og det lå et disig teppe over bakken hvor solen skinte. Måtte bare ta noen bilder for høsten er så fin nå,og vinteren er nok like rundt hjørnet. Vi tuslet på tur en times tid, og da var det godt å komme inn å spise lunsj etterpå.

Pappsen joinet lunsjen, og fikk pakke fra småttisene. Kjempe koselig med farsdag, og lilleprinsen hadde hjulpet til å pakke inn gaven. Herlig å se gleden over å gi og overraske pappaen.
I dag gjorde jeg også vogna klar for vinteren. Og jeg har fått litt julestemning etter å pakket inn kalendergaver. Den kom tidlig i år, får håpe den varer til jula og gjennom hele jula - med eller uten snø! :D Jeg gleder meg til JUUUUUL!

Hatt ei fin helg?

 • 07.11.2015, 17:00

Flere som har det slik?


video:img2003


{De gangene jeg skal rydde grundig, må jeg alltid rote mye først. SLik var det denne uken også, da jeg tok "vårrengjøring" i klesskapene mine. Hahah, det så ikke ut underveis, og det tok meg hele uken for å bli ferdig. Jeg hodt på i flere timer hver dag, og nå er det levert en haug til fretex. Slik så det ut under veis:  }

 • 07.11.2015, 10:22

Sneakpeak Prinsessegarderoben; Hårpynt


Noen av hårspennene til Lillejenta, alle laget av meg. Hun har enda flere nå, men har ikke fått tatt bilde av alle. Gleder meg til vi kan bruke dem • 06.11.2015, 21:32

Legevakta Oh no


I går fikk lilleprinsen fri fra barnehagen. Jeg elsker å ha kvalitetstid sammen med han, og nyter muligheten til å ta han fri ekstra dager nå som jeg har permisjon. Men formen hannes var ikke på topp, så vi slappet av mye av dagen, og dro på noen små ærend.

Da natta kom sovnet lilleprinsen rekordfort, men rett etter han hadde sovnet begynte han å riste skikkelig. Han ble blek og vi fikk ikke kontakt med han. Etter to telefoner til legevakta fikk vi beskjed om å komme nedover. Det viste seg at kroppen hadde reagert på at feberen hadde kommet brått og fort. 

Klokken 00.30 var vi endelig hjemme igjen, klar for å sove alle mann. En ting med den nye legevakta og deres nye system; Det  funker overraskende bra nå! Det var ingen mennesker i kø der nede, siden alle  får time over telefon. Veldig greit og enkelt, og det virket som de som jobber på legevakta hadde mindre stress og bedre tid til hver enkelt. 

 

 • 06.11.2015, 18:47

Cute dress


Endelig ryddet garderoben og funnet mange skatter jeg helt har glemt at jeg hadde! Herlig å endelig ha litt plass igjen. 4 svartsekker går til fretex eller noe i den duren, og flere bæreposer til familie. En ting er sikkert; jeg trenger ikke flere klær på en stundLINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits