• 30.12.2012, 23:25

Viktig å utforske litt


I dag var vi invitert på julelunsj hos vår snille "ekstra pappa", og Lukas fadder. Han bor på Hovin, så det var et stykke å kjøre, tor cirka 30 minutter. Jeg skulle kjøre, men det var syykelig glatt på E6, så kjæresten min måtte overta.jeg tar ingen kjangser, og har alt for lite erfaring på slikt føre. 

Johnny serverte den mest fantastiske lunsjen, med et godt utvalg av herligheter. Han har alltid vært kjent for sine gode frokoster, og i dag var intet unntak. Favoritten var hjemmelaget kakao med krem! Nam! Lukas og Ariana fikk hilse på Laffen, en stor fuglhund, og Lukas fikk utforske huset "på egne ben"

 • 30.12.2012, 23:12

Una mexicana


Dårlige update den siste tiden, men jeg har full timeplan om dagene, og er ikke i seng før 4-5 på natta. Sier seg selv at det ikke er tid til blogging da. Hehe... Her er det andre prioriteringer i disse juletider.

I går var vi invitert hos foreldrene til Randall, både vi, og svigerforeldrene mine. Sandy, mammaen til Randall, hadde laget masse fantastisk meksikansk mat. Godt med noe annet enn typisk julemat, når man får det servert neste hver dag ellers i jula. Jeg smakte på mye jeg aldri har samk tidligere, og alt var supergodt. Jeg har alltid vært veldig glad i slik type mat, og Lukas storkoset seg der han fikk sitte ved matbordet i egen stol han også. 

Må si det er hygelig å besøke en amerikansk familie i jula, for der spares det ikke på julepynt!


Dere aner ikke hvor mange antrekk jeg skifter på en dag. Må jo bruke litt av det jeg har! 

 • 29.12.2012, 23:24

I love SALE!


Kidsbrandstore har 50 prosent avslag på nesten hele butikken!! Åh, jeg har funnet så mye fint jeg ønsker å kjøpe til Lukas. Anbefaler å ta turen innom å se alle kuppene. Under kan dere se noen av mine favoritter.

148 kr på salg. Denne finner du her

475 for denne fine dressen, som du finner her

Denne er på salg, og den har vi ønsket oss lenge. 346 kr

Mexx jakke til kun 345!  • 29.12.2012, 00:03

Dagen her kunne vi ha droppet


This has been a bad day. Say no more!

Heldigvis har jeg verdens nydeligste solstråle i livet mitt som lyser opp hverdagen uansett hva. Han er sååå herlig <3

Trenger vell ikke si at alle dagens planer gikk i vasken og at jeg ikke har gjort NOE!

Håper dere har hatt en bedre dag!

 • 28.12.2012, 15:36

Mammsen Tipser: Et fantastisk produkt!


Dere som er småbarnsmødre vet hvor viktig det er å ha rene smokker tilgjengelig. Og for at en smokke skal være ren og bakteriefri er det viktig å sterilisere den med gjevne mellomrom. Det man oftest gjør er å koke smokken for å sterilisere den, men nå skal jeg tipse dere om en mye enklere måte å gjøre dette på!

Nemlig ved hjelp av Mams nye smokkeemballasje!! Visste dere at de nye emballasjene til MamSMokkene kan brukes til å sterilisere smokkene når man er på farten? Det er så smart, og en superenkel måte å sterilisere smokkene på. Ikke nok med at emballasjen holder smokkene rene når du er ute på farten, men nå kan du sterilisere smokkene i den også. Det er noen enkle trinn å følge for å få sterlisert smokkene

1. Først fyller du emballasjen med 25 ml vann. Det er merket med en strek inne i boksen hvor mye vann du trenger.

2. Deretter legger du smokkene på plass som vist på bildet under


3. Smokkene skal steriliseres i 3 minutter på 750 - 1000 watt i minkrobølgeovn.

4. La smokkene avkjøles i 5 minutter, for de blir varme under steriliseringen.

 

Så enkelt, så smart!

 

Har du prøvd disse? Hva synes du? 

 • 27.12.2012, 20:26

Skuffende Romjulshopping


I dag var jeg på shopping, noe jeg hadde gledet meg til. Men de hadde like lite nå som de hadde før jul. Det eneste jwg kjøpte meg var ei varm vinterjakke og 2 pakker med bodybutter, scrub og dusjsåpe. Skal ta meg en tur til i morgen, det gjennstår fortsatt en gave som skal byttes og gavekort som skal brukes.

Senere på dagen dro vi på julemiddag hos pappa. Der ble det servert kalkun med det herligste tilbehør. Det er beste maten jeg har spist denne jula, for det er akkurat slik mat jeg eeeelsker. Spiste meg mett på salat, og etterpå fikk vi nydelig dessert! Jeg er så mett at jeg har vondt i ryggen?! Ja, tro det eller ei, merkelig nok! Lukas fikk masse kvalitetstid med tante og onkel og storkoset seg! 

 

"Ariana,tante sa du ikke skull riv ned juletreet"


Har du  vært å shoppet noe i dag? 

 • 26.12.2012, 20:49

Brun og sur!


Nå er jeg lite Brun og Blid, vil heller kalle meg brun og Sur. Hadde nemlig vasket solsenga NØYE,  og gjort meg klar til å ta sol. SOlsenga var betalt for 20 minutter, og jeg var klar for å kle av meg. Helt til jeg oppdaget at det ikke gikk at å låse døren. Den var nemlig ødelagt, og låsen var helt kollaps. Det endre med at jeg måtte pakke sakene mine, finne ny solseng, betale på nytt. Mens den forrige solsenga gikk så den suste, og sto som opptatt. Med døra på vidt gap! Surt å betale 2 ganger!! 


 • 26.12.2012, 19:10

Julebrunch


I dag var jeg innom mamma en liten tur for å åpne de to siste julepakkene som jeg ikke rakk på julaften. SKulle også hente en komvolutt med penger og gavekort, men den greide jeg selvfølgelig å glemme av, typisk meg altså! Alltid like koselig på besøk hos mamma, og Lukas fikk kvalitetstid med bestemor.

i 2tiden kjørte vi til Victoria, Randall og Sebastian, der var vi nemlig invitert på Julebrunch. De serverte masse godt, og vi spiste og hygget oss. Måtte dra da Lukas ble overtrøtt, for de har vært så mye tull i soverutinene hans i jula. Vi har ikke lagt godt nok til rette for at han skal få muligheten til å sove, så det har gått alt for lenge mellom hver dupp. Stakkarts lillevenn. Han har allerede tatt natta, og det klokka 18.00 i dag. Jula tar på både for små og store. 
Søtnosen til mammsi som har fått så langt hår <3 Storkoset seg til Siv Julie. Det gjorde han på julaften også 

Randall, den nyforlovede:

Svigemor som ber, eller hva hun nå gjør?:P 
Hva har du gjort i  dag? 

 • 25.12.2012, 23:57

Lukas sine julegaver


Her er et utvalg av Lukas sine julegaver. I tillegg til dette fikk han mange nydelige klær, 2 gaverkort på Lille Martine og penger! Han har leket seg i heeele dag, og storkoset seg. Han har jo fått så mange spennende leker!


 • 25.12.2012, 22:34

Julekveld hos ny familie


Da jeg hadde åpnet noen pakker hos mamma, skiftet jeg outfit for kvelden, pakket med meg sakene mine og dro til Kleins family for å åpne resten av pakkene. Da jeg kom dit var de allerede i fullgang med gaveåpninga, og Victoria og Randall hadde allerede rukket å forlove seg før jeg kom. Det var så mange pakker, og vi holdt på med gaveåpning til klokka  1 på natta! Sick!!

Lukas sovnet heldigvis i bila på vei dit, og fikk en liten dupp slik at han holdt ut resten av kvelden. Han storkoset seg og dro på fang til fang hele kvelden. Han elsekr folk og oppmerksomhet, så dette var midt i blinken for han. 

Vi fikk utrolig mye fine gaver, jeg fikk alt jeg ønsket meg og mye mer! Skal legge ut bilder senere. Har du fått mye fint? 

(Vinneren av siste kalenderluke ble Tine)

 • 25.12.2012, 15:57

Jeg delte meg opp på Julaften


Julaften dette året ble litt spesiell. Vi skulle nemlig feire hjemme hos min familie og hos kjærestens familie. Det var mye frem og tilbake, og tilslutt endte det med at jeg spiste julemiddag hos mamma med resten av familien min, og kjæresten spiste middagen hos sin familie. Deretter skulle jeg åpne gavene jeg hadde hos mamma, før jeg og Lukas kjørte videre til pappsen og familien der. 

Jeg dro til mamma i 4 tiden, og vi var de første som kom. Søstersen og hennes lille familie kom rett før middagen var ferdig. Det ble servert ribbe, pinnekjøtt og mye annet godt. Lukas fikk vanlig babymat, og var veldig fornøyd med det. Etter middagen ble han trøtt og suttrete, men ville ikke sove. Derfor kom julenissen på besøk! Det synes Ariana var utrolig stas, men Lukas var skeptisk. Men da han fikk gaven fra julenissen ble han veldig fornøyd og koset seg i flere timer med den mens vi andre åpnet gaver. For en koselig kveld. Etter noen timer kjørte vi til Kleins Familiy. 


Lukas hadde på seg matrosdrakt fra Barnas Hus, og jeg hadde på kjole fra StyleByStars. Ariana kjole fra PompDeLuxue • 24.12.2012, 10:43

Samme luxusproblem hvert år


Det er julaften og jeg har fortsatt ikke bestemt meg for hva jeg skal ha på meg i kveld. Med 300 kjoler å velge i, er det samme uxusproblem hvert år - jeg har alt for mye å velge mellom! Håper jeg finner en som passer perfekt for kvelden. Når jeg kler meg handler alt om dagsformen, noe som jeg føler meg ekstra fin i en kveld, trenger ikke føles så fin neste kveld.

Nå har Lukas fått sin første julegave, det var stas ja! Vi har alltid hadd tradisjon å åpne en julegave på morgenen, så den tradisjonen fører vi videre til Lukas. Snart blir det julefrokost og Askepott! JULEKOS

Ha en riktig god julefeiring alle sammen!! MERRY CHRISTMAS

 • 22.12.2012, 22:39

Trening? Nei takk!


Flink som jeg er så hadde jeg booket en gruppetime til klokka 10 i morgest: PULSSPINN!! Men da klokka ringte, fristet dyna mer enn trening.  Iallefall når Lukas sov som en stein ved siden av meg. Jeg valgte å slumre klokka, og nyyyyte at vi kunne sove lenge. Og lenge sov vi, sto ikke opp før 10. Timen ble avlyst, men Lukas ble levert til bestemor slik at mammsen, onkel og tante kunne dra å ta sol! Det var godt for en vinterblek hud! 


ByBye workout, see you soon!

Resten av dagen har jeg brukt på å gjøre ferdig julegavene. Var smart å droppet shoppingsentrene, men dro på avsidesliggende butikker der det ikke var noen folk. Det er digg i det ellers så stressende julekaoset! Senere leverte vi alle pakkene der vi skal være på julaften. Det ble fullt for å si det mildt!  • 22.12.2012, 01:43

Roadtrip!


Vi må ha verdens mest tålmodige baby. Lukas fikk være med oss til Åre i dag, og han var så utrolig snill og rolig hele turen, enda han måtte sitte i bilen i 8 timer (nesten) i strekk. Vi fikk låne bilen til Svigers, og den er så herlig å kjøre. Jeg kjørte hele veien til Åre, og kjæresten kjørte hele veien hjem. Fikk handlet inn litt stasj til jula, noe smågreier vi manglet.

EN superkoselig familietur, som tok heeeele dagen. Vi dro vell i 1 tiden, og kom hjem i 9 tiden. Fik også hentet tørketrommelen vår som har vært på reperasjon. ENDELIG fik vi den i hus! Er glad det ordnet seg før jul, så slipper jeg tørke klær på baderomsgulvet! 

Gleder du deg til JUUUUL? 

 • 21.12.2012, 19:51

Namnam sååå godt


Lukas var spesielt stille her om dagen, og da jeg gikk i stua for å se vha han holdt på med, hadde han et ark i hendene. Da jeg to det fra han så det slik ut: 

Han eeelsker å tygge på papir. 

 • 20.12.2012, 22:19

Puh, Endelig


....Kan jeg sette meg ned å slappe av litt. I dag har jeg konstant vært på farten. 

Dagen startet med at jeg og Lukas ble sluppet av på treningssenteret, mens kjæresten min tok med seg bila for å dra på et annet treningssenter. Jeg var med på Pulsstep for første gang i mitt liv. Det er mange timer jeg prøver for første gang for tiden, og blir stadig like positivt overrasket. Dette var en knalltime, og det var umulig å IKKE slite seg ut! Jeg kjenner det i hele kroppen!! Og ble SLIIITEN!! Det var godt det!

Etterpå tok vi med oss vogna og trillet til CitySyd, og det føltes som en kamp i all den snøen, spesielt fordi jeg var så stiv i hele kroppen. På City SYd var det heldigvis ikke kaos, fordi vi kom dit tidlig nok. FIkk handlet noen julegaver, byttet noen klær jeg har kjøpt tidligere, og handlet inn det siste av mat og stasj vi trenger for jula. Deretter kom kjæresten min og plukket oss opp, og vi dro videre på en handlerunde sammen.

Og hjemme har alt gått i et kjør. Nå har jeg endelig noen sekunder til å slappe av! MEN Snart skal jeg pakke inn de siste julegavene..... Det blir koselig! 

Er du ferdig med alle julegavene? 

 • 20.12.2012, 00:50

Ammetåke og fjern?


I dag gledet jeg meg fryktelig, for jeg skulle nemlig på min første STEPtime - trodde jeg. Sa til alle at jeg skulle på step, men da jeg kom inn til timen, merket jeg at ingen tok frem steppen. Det viste seg at jeg egentlig hadde meldt med på en MIX time! (Ammetåke + fjern = meg) Og FYYY så gøy det var!!! Jeg hang ikke med hele tiden, men likevell var det utrolig gøy, utfordrende og god trening. Ble faktisk mer svett av en Mixtime, enn PulsSPinn, men det sier vell egentlig bare noe om min egen innsats?!


Jeg er så lykkelig for at jeg endelig har begynt å trene igjen, det kjennes i hele kroppen! Det er så godt! 

Etter treningsøkta plukket jeg opp søstra mi og vi tok turen til Ikea. Masse feilprising, og manglende barnemat. Svært skuffende. Men kjøpte noe allikevell. Jeg hamstret inn klesruller, hele 20 stk! Er AVHENGIG! Resten av kvelden har vi bare koset oss, leket masse med Lukas, sett på Julefilm og pakket inn julegaver. Nå har både kjæresten og Lukas sovnet, og jeg skal pakke inn de siste gavene. I morgen blir det en ny workout time, før min aller siste julegaveshopping for i år! 

Har du hatt en fin dag? 

 • 19.12.2012, 20:47

Wishlist Lukas


 • 19.12.2012, 09:26

Julegaveønske


Da jeg var på Tillertorget forleden kom jeg over noen stormlykter som var såå lekre. Disse ønsker jeg meg!!  • 18.12.2012, 23:42

Ta med barnet ditt hit


Ukeplanen vår stemmer ikke helt med hva vi gjør hvilken dag, men så lenge vi får gjort alt vi skulle, så er det ikke så farlig. I dag tok vi turen til Voll gård. Der har jeg aldri vært med Lukas tidligere, så var veldig spennt på hvordan han kom til å reagere på alle dyrene.

For tiden har de juleforestillinger i fjøset, men vi var vellkommen mellom forestillingene som var klokka 12-13. Fikk tatt oss en tur i fjøset og hilst på kuene, grisene, geitene og kaninene. Hestene sto ute i dag, så vi dro å tittet på de også.

Lukas reagerte ikke noe spesielt på dyrene, men var veldig engasjert i å titte på de. Og da ene grisen hylte av alle sine krefter, ja, da skvatt lille skatten min. Men det var bare stas likevell. Hot skal vi iallefall tilbake. 
Jeg forsøker å posere sammens med hesten. Det gikk ikke så bra som du kan se:) 
Har du vært på Voll gård?  

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits