• 30.12.2013, 23:49

Tilbake til Hverdagen


I dag var det bare å hoppe i det; tilbake til hverdagen, opp å hoppe tidlig! Vi hadde en veldig kort dag på jobb, men siden det var så mye å gjøre, måtte vi jobbe en time overtid. Men det er helt greit, det er godt å gjøre noe annet enn å bare spise julemat og godis dagen lang!

Egentlig er jeg ganske klar for å rydde bort jula nå, og ser frem til dagen jeg får muligheten til å rydde og organisere både leilighet og boden vår. Jeg skal begynne rett på vår-rengjøringen når jula bli kastet ut av hus. Og når vi snakker om jul, jeg TROR jeg har glemt å vise dere juletreet vårt?! Plastikktre as always, pyntet av meg og Lukas <3 

Etter jobb i dag var vi invitert hjemme hos pappa på Julemiddag. Hos pappa serveres det alltid fantastisk mat, og i dag var intet unntak. Det var MYE  å velge i, og vi storkoset oss alle mann. Og helt til slutt, jeg er med på en konkurranse på blogg.no, om å teste ut Escadas nye parfyme! Håper jeg vinner, for det hadde vært topp med en ny parfyme i hylla mi :) 

#esc13vinnbip

 • 30.12.2013, 17:05

Haugevis med fine julegaver


Her er noe av det Lukas fikk i julegave, i år fikk han nesten bare Leker. Av klær fikk han kun to plagg, og de skal jeg vise dere senere, for de var helt nydelige.

  
  
  
  
  
  

Hva fikk ditt barn i julegave? 

 • 29.12.2013, 03:48

Andre Juledag


Første juledag var vi invotert på Julelunsj hos Johnny, fadderen til Lukas. Han har alltid vært kjent for sine gode frokoster, for han er utrolig flink til å lage god mat. Og denne dagen var ingen skuffelse, det ble servert nybakt julebrød, og alt man kan drømme om av pålegg. Jeg spiste MYE, og ble stappmett. Akkurat slik som det skal være i julen! Lukas storkoset seg, og leket masse med Ariana og Johnny, og vi så på filmen Istid som gikk på Tvn. Kjempe koselig, og veldig julestemning.

Etter lunsjen dro vi hjemme hos mamma for å spise julemiddag. Mamma og mannen hadde stellt istand storselskap, med masse god mat. Vi koset oss i hyggelig selskap, men måtte dra hjem rett etter maten fordi Luaks begynte å bli så trøtt. Vi har jo fartet mye rundt de siste dagene, så han trenger litt ekstra hvile. 

 • 28.12.2013, 16:00

Dette fikk Lukas i julegave fra oss


Jeg startet med julegaveshopping for mange måneder siden, og etterhver som jeg kom over ting jeg bare måååte kjøpe til Lukas, hadde jeg glemt hva jeg allerede hadde kjøpt. Derfor fikk han mange gaver fra oss, men det fortjener han;) Hovedgaven var en traktor med tilhenger, og den ble han utrolig glad for.

 
 
 
 
 • 27.12.2013, 21:09

Mine Julegaver


I julegave i år fikk jeg alt jeg ønsket meg, og mye mer enn det. I tillegg til noe du ser på bildene under så fikk jeg:

 • Mye penger 
 • Linse til speilreflekskameraet mitt! (Endelig, nå skal det bli fine bilder på bloggen fremover)
 • Nydelige øredobber fra Dråpe (de fikk jeg fra Lukas, og de var nyyydelige)
 • Mye godis
 • Interiørstasj


Hva fikk du i julegave? 

 • 27.12.2013, 06:40

LilleJulaften - den perfekte julekveld


Beklager igjen, sen oppdattering. Jeg har faktisk ikke åpnet Macen min siden dagen før lillejulaften, og derfor henger jeg veldig etter på bloggfronten. 

På lillejulaften jobbet jeg til klokka 16.00, og da ble jeg hentet av mine to kjære på jobb. Mamma lurte på om vi rakk middag kl 17 når jeg sluttet 16, og det trodde jeg vi skulle rekke. Men så måtte vi fylle bensin, og ulike ting oppsto, så vi var ikke hos mamma før kl 17.20, men det var helt ok, de ventet på oss.

SIden mamma jobbet julaften i år, hadde vi  julefeiringen hos henne lillejulaften. De serverte pinnekjøtt, noe som var supergodt. Mamma åpnet pakker fra barna og fra oss, og barna fikk åpne pakkene fra beste og bestemor <3 Det er så gøy å se når småttisene får pakker, de er så ivrig og blir såååå glad ;) Og det beste av alt, vi fikk besøk av julenissen denne dagen også! Det er så utrolig gøy!!!! Nisse er staaaas!!!!

Dette føltes som en ekte julekveld, i år fikk vi 2 "Julaftener"  • 24.12.2013, 09:46

Jeg henger ikke helt med


Tiden strekker virkelig ikke til for tiden! I går sto jeg opp 04.00! Tidlig nok kan man si, likevell rekker jeg ikke alt! Hadde en magisk kveld i går, vi feiret "julaften" med mamma og familien, med god mat, pakkeåpning og julenisse. Oppdattering kommer litt senere, når jeg får litt bedre tid. I dag skal vi bare kose oss!!! <3 En ting er sikkert, Lukas eeeelsker jula<3

 • 22.12.2013, 03:57

Hvem har tid til å sove?


Iallefall ikke jeg!!! Nå synes jeg jula kommer litt for brått på, og nå er jeg stresset! I dag spiste vi "middag" kl 02.00 på natta, enn det?!!! (litt fordi kjæresten jobbet til kl 22 og senere begynte Lukas å kaste opp)

Etter middagen måtte jeg prøve/gå gjennom 100 kjoler for å finne frem juleantrekket. Men for å være ærlig, jeg fant nesten ingen kjoler jeg ønsker å bruke, så jeg har fortsatt ikke bestemt meg for juleantrekk!

I går, Fredag, hadde vi julebord med jentene. Egentlug kunbe jeg ikke dra, for Lukas hadde ingen dagdupp i barnehagen og sovnet derfor kl 17.00. Vanligvis sover han da natta gjennom, men i går våknet han en time senere, og da kunne jeg være med på julebordet likevell. Mamma var så snill og stillte som barnevakt.

Søs hadde julebordet hjemme hos seg, og vi spiste tapas. Det var helt fantastisk, og vi hadde det kjempe koselig!

 • 19.12.2013, 20:22

Nye vintersko til Lukas


 • 19.12.2013, 11:23

Im in the hospital


Den store dagen har endelig kommet, jeg er på St.olavs hospital og skal møte med overlege på ortopedisk, Rainer Knobloch. Det blir spennende å høre hva han har å si om ryggen min, om den egentlig er så ille som jeg tror...

Nå har jeg netopp gjennomgått en ny røntgen undersøkelse, da de trengte noen bilder fra siden, og liggende. Jeg har time til legen kl 12, og skal selvfølgelig holde dere oppdattert hvordan det går.

 • 18.12.2013, 20:00

Superhot


Julaften nærmer seg med stormskritt, og jeg mangler fortsatt gave til kjæresten min. Han har alt, og ønsker seg ingenting. Det gjør det svært vanskelig å finne på noe. Jeg vil ikke kjøpe noe han ikke ønsker seg - bare for å kjøpe noe. Jeg har gitt han frist til i morgen å komme på noe å ønske seg, slik at jeg får noen dager å handle på. Håper han kommer med noen gode ønsker. Men jeg Skal innrømme at jeg er ikke noe bedre selv, jeg har kun kommet med 1 ønske til han:)

I går sovnet jeg da jeg la Lukas for kvelden, og det var langt fra planen min. Jeg våknet kl 01.30 på natta, og da hadde fortsatt ikke kjæresten min kommet hjem fra skolen. Han kom ca en halvtime senere. Han var så lenge på skolen for å jobbe med eksamen som skulle leveres i dag. Er utrolig stolt over han, han jobber som en helt , og har kun fått haugevis med Aer dette semesteret. Og det er litt av en prestasjon på så høy nivå.

Da jeg våknet i natt, sto jeg opp å spiste litt, Men skjønte at det ikke var noe vits i å stå opp å gjøre mye, sidne det var midt på natta. Jeg sto heller opp litt tidligere i dag, og dagen gikk med til å bake til Jul. Bakeverket ble rimelig mislykket - er det noe jeg ikke kan så er det å bake og lage mat. Men det får fungere, for jeg har ikke tid til å bake enda en gang.

I går var jeg å tok sol for første gang på lenge. Jeg har fortsatt ikke funnet juleantrekket, men jeg vurderer en hvit kjole, og da må jeg få litt farge på kroppen først. Ellers har jeg veldig lyst på kjolen på bildet under, den er sååå fin. Ville passet perfekt på julaften:) Den er rimelig hot!Hva skal du ha på deg på julaften? 

 • 18.12.2013, 13:46

My Christmas Home


 • 16.12.2013, 22:36

Det hadde jeg aldri trodd om barnehagen


Da Lukas skulle begynne i barnehage for første gang, var jeg superskeptisk. Jeg greide ikke å stole på at andre passer på han bra nok, eller at de tar seg nok tid til å se og forstå barnet. Jeg dro mye på besøk i barnehagen før vi begynte, og jeg så barn slå seg uten å få trøst, et barn slo en annen i ansiktet uten at noen grep inn, og barn var uten oppsyn noen sekunder.

Da ble jeg mer skeptisk og gruet meg skikkelig. Hvordan kan jeg sende gullgutten i barnehagen når jeg ikke stoler på at de passer på han bra nok?! De første ukene gråt Lukas da jeg dro, og det gjorde saken enda verre for mamman.

Men vet dere hva? Etter en måned, da Lukas ble vant til å være i barnehagen, stoppet all gråting. Han vil så vidt være med hjem om dagene, han gleeeder seg til barnehagen hver dag, og prater om alle vennene han har der. Han stortrives og storkoser seg, og jeg er så utrolig glad og overrasket. De som jobber der er helt fantastiske og utrolig flink, og ikke minst omtenksomme!

De ser barnet, de lytter, de tar seg goood tid, de bryr seg, de engasjerer seg, de lar barna delta, de aktiviserer barna, de finner på MASSe gøy, drar på turer 2 dager i uken, gir barna omsorg og trygghet. Jeg er fantastisk overrasket over hvor godt ting fungerer, og hvor flinke de som jobber der er! Jeg kunne ikke vært mer heldig med barnehagen! I og med at jeg er så strålendfe fornøyd ønsker jeg å gi noe tilbake.

 

Og da er jo julen en perfekt anledning. Men her behøver jeg hjelp fra dere. Er det vanlig å gi de ansatte på avdeling julegave? Hva kan man isåfall gi?

 

 • 16.12.2013, 20:35

Er du i mål?


I dag gikk det opp for meg hvor fort julaften kommer. Det som søltes så uendelig lenge til, er allerede i neste uke. Jeg som trodde jeg hadde all verdens av tid til rydding, baking og planlegging. Men nå er vi strax der. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal rekke alt! Denne uka raser nok av gårde som alle ukene tidligere, og kalenderen er StappFULL!!

For meg er det viktig at Lukas får være med på mye moro, derfor var vi i lekeland 2 dager i forrige uke. Denne uka skal vi bake pepperkaker, vi skal på Nissefest, og på besøk på en Julegård. Kanskje blir det en tur til Leos denne uka også, om tiden strekker til.

 

På min timeplan er det også Mye som skal gjøres:

·         Finne Juleantrekk

·         Male lekekjøkkenet Lukas skal få i gave

·         Organisere julegaver og levere til alle som skal få

·         Sy en ulldrakt som har revnet

·         Bake til Jul ?! (Litt sent ute???)

·         Planlegge selskap til Søndag

·         Vaske og Shine bad

·         Monter og pakke inn traktor, som er en del av julegaven til Lille Prins

·         Ta sol 2 ganger

·         Farg håret

·         Mal en L og sett inn i minneramme

·         Fyll ut tekst i album

·         Heng opp et bilde

·         Lag ny bruker på Itunes

·         Kjøp julegave til kjæresten (enesre julegaven jeg mangler, men han er umulig å kjøpe til, for han ønsker seg ikke noe, og jeg ønsker at gaven skal være noe han blir kjempe glad for. Tips mottaes med takk)

 

·         Time hos legen

·         Time på Sykehuset til spesialist + røntgenundersøkelse

 Som du sikkert ser så er det en god stund til jeg er i mål, men jeg har denne uka på meg, så jeg får bare stå på! Jeg gir ikke opp, dette må jeg bare rekke. Og til slutt lurer jeg på; Er du i mål??? 

 

 

 • 15.12.2013, 23:20

En tur til Utlandet


I går morgest pakket jeg og Lukas sammen sakene våre og flyttet hjem igjen. Vi hadde ikek så mye å finne på hjemme hos mamma, for både hun og mannen lå fortsatt og sov da vi sto opp, og vi ville ikke vekke dem. Siden strømmen var tilbake var det bare å dra hjem. Og godt var det å ha strøm igjen! Lykke! Vi ryddet inn maten i kjøleskapet og pakket ut av veskene. Vi hadde jo med oss en del ting, for vi visste jo ikke hvor lenge strømmen skulle være borte.

Litt senere ringte kjæresten min og inviterte med oss på tur til Sverige. Jeg synes det er litt langt og kjøre, og tenkte det kom til å bli kjedelig for Lukas. Derfor fikk han heller kose seg sammens med Farmor mens vi tok turen på julehandel til Nabolandet. Det er en liten tradisjon vi har vært år, noe som er utrolig koselig. Hørte på julemusikk, og fikk julestemning da vi kom på fjellet, for der snødde det - MASSE.

Jeg kjørte mesteparten av veien hjem, og jeg gjør seriøst veiene utrygg!! Jeg holdt på å kjøre inn i en bil da jeg skulle bytte fil på E6, holdt på å kjøre ned en fotgjenger, og brøt vikeplikten en gang. Omg!

Da vi kom hjem laget vi pizza, og spilte WIII!! Mario. Love it!!! Det er julestemning det, for det gjør vi hver jul!


Hatt ei fin helg? 

 • 15.12.2013, 18:23

FØRJULSALG HÅRSPENNER TIL SMÅ PRINSESSER


 • 15.12.2013, 01:47

Vi blir aldri lei


I går flyttet vi inn hos mamma som nevnt tidligere på grunn av strømmangel. Kjæresten min flyttet hjem til sine foreldre. Hos mamma fikk jeg og Lukas servert en god og hjemmelaget pizza, etter at vi hadde pakket ut noe av stasjet vårt!

For tiden er Lukas helt hektet på leos lekeland, han elsker å være der og prater om det ofte! Derfor måtte vi nesten dra en tur i går også, det er jo så gøy! Vi tok med oss søs og Ariana og stooorkoset oss med småttisene. Jeg har ikke tellingen på hvor mange ganger vi rusjet ned sklia!!!

Da Lukas skulle legge seg for kvelden merket jeg han synes det var rart at vi ikke var hjemme, men likevell gikk det veldig greit, og som vanlig så sovnet jeg samtidig. I løpet av kvelden ble vist strømmen fikset også, så i morgest flyttet vi hjem igjen:)

 • 13.12.2013, 09:25

Jeg bli gal!!


Heregud jeg blir gal!!! I går da jeg var på vei hjem fra jobb blåste det skikkelig da Ivar kom på besøk! Vinden tok tak i bila, og jeg var sikker på at jeg skulle blåse av veien, men verre skulle d bli!

Jeg måtte løpe for å hente Lukas i barnehagen å forte oss hjem før stormen ble verre, for det skulle den bli! Akkurat da vi parkerte bila hjemme gikk strømmen! Ååh jeg blir så lei av at strømmen går!

Den er fortsatt borte, ikke nok med det, vi har intet signal på mobil tlf, leiligheten har blitt iskald, maten i kjøleskapet er ødelagt, vi får ikke laget oss mat, ikke dusje. Altså en slitsom situasjon både med tanke på at vi har en liten en i hus, og for vår egen del!

Det er ille at mobil ikke fungerer en gang, man blir jo helt isolert fra omverden! Slitsomt! I dag var barnehagen stengt også, pga strømbrudd.

Nå har vi flyktet hjem til mamma og håper på å være her til strømmen kommer tilbake!

 • 11.12.2013, 21:51

Det var helt toppers


I går hadde vi juleavslutning med den ene avdelinga på jobben, og da hadde vi en finere middag på Kommandanten restaurrant, på Festningen i Trondheim. Der har jeg aldri vært før, og jeg så virkelig frem til en 3 retters middag! Lukas fikk være hosl bestemor og kose seg mens mammsen var ute og hygget seg. Da vi kom frem til restaurranten var vi de eneste gjestene, og det var en liten og koselig plass. Menyen bugnet ikke over med tusenvis av retter akkurat, her var det få retter å velge mellom. Men det er greit, for da er det lettere å bestemme seg for hva man skal ha....

Hadde de bare hatt det man ønsket så... Jeg ønsket å bestille biff som hovedrett, men det var de tom for. Når det kun er rundt 5 retter å velge i, er det dårlig at de er tom, men da gikk jeg for Reinsdyr, noe jeg aldri har smakt før. Til forett valgte jeg en vegetarrett, og til dessert bestilte jeg en After Eight Foundant. Maten var helt fantastisk! Det var utrolig godt, og servisen var kjempe bra! 

Har du vært på kommandanten? Hva synes du? 

 • 11.12.2013, 21:35

Jeg nekter!!


På mandagen hadde Johnny, fadderen til Lukas bursdag. Derfor var vi invitert på middag og kaker hjemme hos han. Men det var svært glatt ute, og føret var umulig. Og siden det er over 30 min å kjøre dit hvor han bor, meldte vi avbud. Synd siden han hadde planlagt en hyggelig kveld, men jeg tar ingen kjangser. Jeg nekter å kjøre på slikt føre, så langt, når det er mørkt ute. Jeg får skylde på at jeg er en rimelig "fersk" sjåfør.

Glad ble jeg da broren min ringte og spurte om jeg ville sitte på til han og dama, og det ville vi selvfølgelig. Jeg hentet Lukas i barnehagen, kledde oss for bursdagsfeiring, så ble vi plukket opp. Johnny serverte en supergod middag da vi kom frem, tilogmed Lukas spiste masse, og han er svært kresen i matveiene. Etterpå ble det servert kake, og det slår aldri feil. Yumyum.

Happy Birthday to Johnny!!!
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits