• 30.12.2014, 20:29

Ny stelleveske


Måtte bare ha denne stellevesken som matcher vognbagen vi kjøpte. Nå har jeg 4 stellevesker, hahha litt vell mye, men må ha en som matcher de ulike vognene vi har, og vognbagene. 2 av de er jo etter lilleprinsen så har 2 nye i tillegg. 

 • 26.12.2014, 21:20

Julegaver


Til jul fikk vi alt vi ønsket oss og mye mer også. Lilleprinsen var kjempe glad og fikk nesten bare leker. Her er noen av gavene hans

Hva fikk du i julegave?

 • 26.12.2014, 00:07

Julaften!!


På JUlemorgenen våknet jeg og lilleprinsen i 10tiden, helt perfekt!! Dagen startet med at han fikk nissestrømpe med masse godt oppi, og han fikk åpne 3 pakker. Vi storkoset oss og så på julefilmer. Da pappsen sto opp fikk lilleprinsen åpne resten av pakkene under treet.(Vi tok ikke med oss alle pakkene til mamma der vi skulel feire jul,pga det var alt for mye å dra frem og tilbake) Det var utrolig gøy å se hvor glad lilleprinsen ble for gavene sine.

Sammen spiste vi en god julefrokost, og slappet av og hygget oss sammen på morgenen. Litt senere på dagen, etter å ha ordnet oss og fikset oss for kvelden, dro vi på besøk til svigers. Koselig å møte hele gjengen på selveste dagen, og  vi hadde også noen gaver å levere.
Perfekt julevær; Masse snø og litt sol. Men samtidig alt for kald. hehe

Kvelden feiret vi hos mamma og stefaren vår, sammens med søs og hennes famlie, broren min, og en familievenn. Vi var totalt 10 stk. Jeg elsker å være mange samlet på julaften, desto flere - jo bedre! Vi spiste ribbe, som alltid har vært tradisjon på julaften, og småttisene fikk selvfølgelig besøk av nissen!!! Vi har gledet oss til nissebesøk i hele år, og lilleprinsen satte tilogmed i fanget på nissen.


Pakkehav!!!! Ekstremt mye pakker, som dekket halve stua


Tenkte å legge ut bilder av julegavene litt senere. VI fikk jo så mye fint alle sammen!:)

 • 24.12.2014, 02:39

Endelig!


Nå har juleroen senket seg, og alt er klart til den store dagen! Allerede har jeg fått et av mine største ønsker oppfylt, nemlig en hvit jul og masse snø!!!

I dag ble vi endelig ferdig med den siste julegaven også, tenk det! Enda jeg startet i sommer så ble vi ikke ferdig før i dag!

I kveld dro vi ut i skogen og leverte ønskeliste til nissen. Det var en veldig koselig tradisjon vi hadde i barndommen, som jeg ønsker å videreføre til mine barn. Lilleprinsen synes det var kjempe spennende og utrolig stas! Etter å ha vært ute i snøen ei stund, gikk vi inn og koset oss med noe godt mens vi så polarexpressen!

Nå gjennstår bare en ting, nemlig å ønske dere alle en riktig god jul! Håper dere får en flott dag i morgen

 • 18.12.2014, 19:52

Ikke bestill fra kid.no


Her om dagen la jeg inn min første bestilling hos nettbutikken til Kid. Jeg gledet meg masse til pakken skulle komme, da jeg hadde bestilt mye søtt til babyen i magen. Da jeg åpnet pakken derimot, ble jeg veldig skuffet, alt jeg hadde kjøpt var tilgriset, og jeg måtte bruke mange lag av klesrullen vår for å få ren tingene.

Etterpå sendte jeg en henvendelse til kundeservice hos kid, men fikk aldri noe svar. Meget skuffende, både service, og måten produktene var sendt på. Æsj

SLik var produktene etter rengjøring:Og slik så klesrullen ut etterpå


 • 17.12.2014, 17:21

Love these moments


På mandagen var det snøvær, og det kom ganske mye snø på kort tid. Jeg elsker å leke i snøen med lilleprinsen, derfor tok vi turen utendørs etter barnehage og jobb. Vi spiste litt først, før vi dro ute å leket oss!

 

 

Ingenting er bedre enn nysnø, det er jo så mye man kan lage!! Vi laget snøballer og snømann, klatret oppå "snøfjell" og rusjet nes, og gikk selcfølgelig også på tur med akebrettet. Vi storkoset oss, det er så herlig å få skikkelig kvalitetstid sammen etter jobb! Vanligvis sovner jo lilleprinsen så tidlig at det eneste vi rekker er middag og kveldsstell, men jeg tror vi begge får veldig mye energi av snøen! Nå er det snaaart jul! Hurra!!

 • 16.12.2014, 22:42

Julestemning hjemme


Julaften nærmer seg med storskritt, tiden går sååå fort!! Vi mangler faktisk noen julegaver enda, selv om jeg startet allerede i sommer. Men det er bare snakk om 3 gaver så er alt på plass og vi kan nyte julen. Jeg har fri lillejulaften, ååh, som jeg gleder meg til å komme i julestemning med juleroen over meg!!!!! 

 • 14.12.2014, 23:31

Min første jordmortime


På Tirsdagen denne uka var jeg hos min første jordmortime dette svangerskapet. Hadde egentlig ikke store forventninger, trodde hun bare skulle måle magen, og thats it. Men jeg ble veldig positivt overrasket, for ei herlig dame! Timen inneholdt prating, vurdering av helse og min livssituasjon/jobbsituasjon, babyprat, råd og tips osv! Vi bruke hele 90 minutter på noe jeg trodde tok 30 min.

Jeg var superspent på babyen mål, da jeg synes magen har blitt så stor. Men babyen lå langt under gjennomsnittet og er foreløping en liten baby. Noe som var naturlig sa hun, pga Lilleprinsen også var liten i magen. I tillegg blir jeg henvist til ny UL i uke 32 for å følge med vekst på baby siden lilleprinsen var så liten da han ble født. Så det blir spennende.

Nå er det 4 uker til min neste jordmortime og jeg glder meg allerede! 

 • 13.12.2014, 23:19

JIPPPPPI!!!!


I dag var det meldt snø, men da vi våknet i morgest var det rundt 8 minus. Da hadde jeg ikke store forhåpninger om snø akkurat, det var jo alt for kaldt. Men senere på dagen, da vi var ute på julegaveshopping begynte  det å snø som bare det!! Lite gir meg mer julestemning enn snø, og Lilleprinsen synes også det var utrolig stas. 

Før vi dro hjem for å leke i snøen, dro vi en tur på besøk til Søs og Ariana , og var der noen timer. Etterpå dro vi rett hjem for å nyte snøen før den forsvinner. Slik det har vært til nå, så varer ikke snøen så veldig mange dager, og derfor bestemte vi oss både får å både gå på ski og kjøre akebrett.

Lilleprinsen synes det var supermorro å gå på ski. Mammsen og pappsen dro han i fullfart bortover, og da var han veldig fornøyd. Etterpå aket vi nedover en bakke med akebrett, gikk på tur med akebrettet og laget en bitteliten snømann.! Åh, som jeg elsker snø og juuuulestemning!! 


Flinke lille prinsen vår

Har du julesteming?

 • 11.12.2014, 23:05

Familyfun


Onsdagen startet med besøk av Johnny, Lukas fadder. Vi spiste en god frokost sammen, og han hjelp meg å henge opp ei lampe. Greit å ha noen handymen i familien. Lampa ble helt nydelig, endelig fikk jeg en lampe over spisebordet! Perfekt rett og slett. 

Hadde en feriedag fra obb, derfor fikk Lilleprinsen en dag fri i barnehagen og fikk bli med meg på en julerunde etter at Johnny hadde dratt. Vi dro på Citysyd (Kaos!), Tillertorget, rema1000, kiwi, Bunnpris og coop extra. Vi fartet rundt i 4 timer, og etterpå var jeg helt utslitt!!

Ettermiddagen tilbringte vi hos Mamma, hvor vi spiste en deilig middag! Ariana var der også, og mamma hadde stelt i stand til pepperkakehus-baking! Småttisene pyntet huset med masse godis, og var superflinke! Dettte synes de var gøy, og det var det for meg også! <3


Fineste pepperkakehuset pyntet av småttisene <3

 • 10.12.2014, 23:36

Verdens beste


En sen update igjen.. (mitt nye motto: Bedre sent enn aldri) 

På Lørdagen var vi på besøk hos Lukas fadder, Johnny. Han har netopp flyttet inn på GrilstadMarina i en superduper fin leilighet. Vi var ute ei stund og leket oss, og svært populær var "kaptein sabeltannbåten" for småttisene. Ariana var med hun også, og de leket fint sammen som alltid.

Etter å ha vært ute en stund i det sure været, gikk vi inn og koset oss med nystekte vafler. namnam! En liten bursdagsfeiring på forskudd, for Johnny hadde nemlig bursdag den 9. desember. Hipp HUrra!!!! Vi hadde med pakker til han, men de måtte han vente med å åpne. Bursdagsgaver skal jo åpnes på selveste dagen!


Hiv og hoi! Beste prinsen <3 


I går var jeg forresten på min første jordmortime i dette svangerskapet. Det skal dere får høre mer om litt senere! Heheh, som dere vet, jeg er litt treg til å oppdattere 

 • 08.12.2014, 21:21

New in Little princess


 • 08.12.2014, 00:53

Enn det da


I en hektisk hverdag rekker jeg nesten ikke tenke over at jeg er gravid. Joda, jeg merker at magen volser, og jeg kjenner søte små dult inne i magen, men det er så mye å gjøre at det har ikke helt gått opp for meg at vi snart skal bli tobarnsforeldre. Etter jul tipper jeg ting roer seg litt, slik at jeg får litt tid til å fundere over livets magi.

Jeg har faktisk fullført 60% av svangerskapet allerede og merker at dette går veldig fort!!

I dag har jeg og lilleprinsen hatt en magisk dag. Pappsen var på skolen og jeg og gullstjerna har vært hjemme og baket boller (hvor han bidro som en helt! Selv om vi sølte en liter vann på gulvet hadde vi det veldig morro) vi bygget togbane og testet den med biler, vi har hoppet i senga og lest mange bøker. Og hverdagsmagien ble fullført da det snødde stoooore snøflak og vi dro ute å så rett opp mot himmelen på snøen som traff oss i ansiktet, og laget mange snøballer. Julestemning!!!

 • 01.12.2014, 22:09

Juletreet er pyntet


Vi er en av de som tar frem juletreet til første Søndag i advent, og pynter og gjør det klart. For meg så er julestemning så viktig, og tiden før julaften er til for å kose seg og komme skikkelig i julestemning. Og da er ingenting bedre en et pyntet juletree. På Søndagen hadde vi endelig litt familietid, jeg, lilleprinsen og Alex, og den stunden brukte vi på å pynte juletreet sammens.

Lilleprinsen var superflink, og hang på mange julekuler selv. Gøy at han er så stor nå at han kan delta på slikt, det er jo så koselig. Vi hørte på julemnusikk og tente julelys. Etterpå la vi noen av pakkene til lilleprinsen under treet, for å fullføre stemningen. 


På ettermiddagen var det klart for årets første julemiddag hjemme hos svigers. Denne middagen har jeg gledet meg til i flere uker! Denne middagen er tradisjon første søndag i advent. Maten var fantastisk og jeg spiste MASSE:) heheh, og det er lov!! etterpå koset vi oss med en supergod kake. 

Tante marty og kjæresten

Når pynter dere juletreet? 

 • 01.12.2014, 21:52

Juleweekend


I helga hadde vi masse planer, og siden vi hadde på mye på planen, valgte jeg å stå over julebordet med jobben på Fredag. Gravid-kroppen klarer ikke henge med på absolutt alt, og da må man prioritere. Og å prioritere familie synes jeg alltid er riktig. Vi hadde mye å se frem til denne helga!!


På Lørdagen skulle jeg og lilleprinsen på JUlegrantretenning her hvor vi bor, men etter ei dårlig nattesøvn ville han ikke være med likevell. Han var alt for trøtt når det ble mørkt ute, stakkar lilleprinsen. Men vi fikk en herlig dag sammens med søs og Ariana hvor vi baket haugevis med pepperkaker. Søs synes de var supergode mens jeg foretrekker de som er kjøpt i butikken. Lilleprinsen er akkurat som meg, han fpretrekker også de fra butikken. Mens lille Ariana tok til takke med pepperkakedeig:) Vi storkoset oss hjemme hos oss, mens pappsen var på jobb. 

På Søndagen dro vi som planlagt på Sverresborg for å få julestemning. Det eneste som manglet var snøen, og NISSER. VI møtte ikke en eneste nisse der, noe som var litt skuffende, siden det var julehelg og julearrangement. Men vi storkoset oss likevell vi. Småttisene var superflinke og gikk hele runden  på Sverresborg selv. Tror vi var ute  i over 2 timer, og ikke hadde vi med vogn. VI tuslet rundt og utforsket bygningenen, gikk på låven og hoppet i høyet, spiste en herlig lunsj som vi hadde med oss, og lekte med pinner og løp rundt. En perfekt dag! 

Hester er stas, og litt skumleIngenting gir mer julestemning enn bjellelyden fra hest og "slede" hehe, (les: vogn)


Har du hatt ei fin helg? 

 • 01.12.2014, 20:38

Statusrapport uke 23


TERMIN: Terminen min er 30.Mars 2015

PÅ VEI: Akkurat 23 + 1

NESTE KONTROLL: På Tirsdag, cant wait! Nå gleder jeg meg, for det nærmer seg med storskritt. Er veldig spent på hva jordmor sier.


VEKTØKNING: Nå har jeg ikke veid meg på en stund, men satser på at det ikke er mer enn 4 kg

VANN I KROPPEN: Tja, litt?

PLAGER: I går hadde jeg halsbrann for første gang i dette svangerskapet, og det er plagsomt! Var mye plaget av det i forrige svangerskap, men mer på slutten. Ikke så tidlig! Håper det går seg til, for det er umulig å ligge og sove når man har halsbrann. Eneste som funker er å stå oppreist. hahaha

MELK I BRYSTENE: JA; surprise surprise!


MATKIKK : Er fortsatt hekta på mandarin, og er veldig glad i pepperkaker også. Ellers er salt mat/godis/Snacks veldig godt

KYNNERE : Hva er det? neida, jeg vet jo det, men har ikke hatt det nei.

SULTEN: Er aldri sulten lengre, spiser fordi jeg elsker mat.

HUMØR: SMilende blid dagen lang. (med enkle unntak) Jeg ler mye mer enn før, og mye lettere.  Er kanskje litt for utålmodig til tider, der må jeg skjerpe meg? Ellers er jeg positiv og fornøyd


NAVN: Har ikek vært et tema, har ikke tid til å prate om det, da jeg og kjæresten bare ser hverandre 30 min hver dag.

KJØNN: Babygirl, As you know

BARNEROM: Im working on it. Blir kombinert jente/gutterom, men jeg tror jeg kan få det til å fungere svært bra. Har mange ideer i hodet, så må bare sette de ut i live :>)

UTSTYR: Har kjøpt rosa stelleveske med matchende vognpose. Gleder meg til å få vognposen i posten. Stelleveska har jeg allerede fått. Og de er kjempe søte sammen! Gleder meg til å vise dere

AKTIVITET INNENFRA: Maasse små søte dunk. Kjenner mest når jeg legger meg på kvelden, når jeg står opp om morgenen og når jeg er på jobb. Søtt. Hun virker aktiv , så er spent på om hun er veldig mye mer aktiv (les: våken og gråtende) enn Lukas på utsiden. Lilleprinsen var jo så rolig og fornøyd hele tiden. 

 

HODET NED: Nei

OM FØDSELEN: Gruer meg mest til å være borte fra Lilleprinsen 2 netter

TUNGT: Nei, ikke i det hele tatt. Ikke enda. Men jeg blir fort anpusten, spesielt om jeg går i trappe. Hahah det er min store svakhet.

UTÅLMODIG: Fortsatt ikke utålmodig.

SØVN: I går fikk jeg ikke sove, for første gang i mitt liv tror jeg. Jeg sovner alltid innen 20 sekund hodet har truffet puta, men i går lå jeg en time av ulike årsaker. Men har ikke noe med graviditeten å gjøre

  • 01.12.2014, 01:05

Et problem jeg aldri har hatt


Jeg får ikke sove! Det er noe jeg aldri har problemer med, men i dag er det umulig. Jeg tenker og undrer på ting, og har halsbrann som aldri før. Hvordan er det mulig å sove da? Nei, ikke vet jeg.

Døgnet har alt for få timer, egentlig har jeg ikke tid til å sove heller, det er så mye jeg skulle ha gjort. Men nå skal jeg opp om 5 timer, så jeg får bare prøve litt hardere.

Update på helga kommer i morgen, den har vært innholdsrik og fantastisk! Og i dag kom snøen! Hurra!

Slenger med bilde av mine siste innkjøp

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits