• 21.09.2017, 19:23

Det er flest hverdager


Ofte blir det slik at man venter til helgene med å dra på utflukt, for hverdagene går så fort at man ikke rekker å gjøre mye annet enn det man vanligvis gjør. Er man hjemme klokken 17, og middagen er ferdig spist innen klokken 18, er det ikke mye tid igjen til å finne på noe. Barna skal jo bades og legges innen klokken 19 eller 20, og da går timene fort unna.

 Jeg synes ukene går alt for fort, og helgene likeså. For å rekke alt man ikke rakk i løpet av uken, må det tas igjen i helgene. Da ender man opp med helger stappfulle av planer, og ingen tid til å slappe av å ikke gjøre noe som helst. Heldigvis trives jeg best med å gjøre mye, men nå har jeg også bestemt meg for å ta tilbake hverdagene. At det er hverdag skal ikke stoppe oss fra å ha det moro eller å finne på noe utenom det vanlige. 

Derfor tok jeg med barna og mannen på skogstur etter jobb på Mandagen. Vi hadde planlagt at middagen skulle spises ute, og barna var ikke vanskelig å be. Vi hadde med oss engangsgrill og slo oss ned ved et vann. Vi brukte vel cirka et kvarter på å komme oss dit, så det ble en fin tur. På grillen grillet vi både kylling og pølser, så vi ble gode og mette hele gjengen, til og med endene som badet likeved. De fikk nemlig masse mat de også.

 En super herlig ettermiddag. Det er slike dager som blir husket, og slike dager som skaper nye minner som er verd å ta med seg videre.

 • 19.09.2017, 17:33

En forferdelig skogtur


På Søndagen startet jeg dagen med en treningsøkt på treningsrommet. Det er utrolig godt å starte dagen med en styrkeøkt, og jeg fikk kjørt gjennom programmet mitt på 30 minutter. Men en så kort økt er ikke nok trening på en treningsdag, derfor bestemte jeg meg for å ta med lillesøster i vogna på løpetur. Det er så godt å løpe i skogen når været er bra, og jeg løp i rundt en time og 10 minutter. Etter turen var det bare å hoppe i dusjen for vi skulle videre i bursdag hos søskenbarnet til barna våre.

Men så er det ingen Søndag uten den obligatoriske Søndagsturen, og selv om klokken var rundt 16.30 så kunne vi ikke droppe turen. Det er jo så godt å komme seg ut på tur, og barna bruker å storkose seg de også. Denne dagen hadde vi bestemt oss for å prøve noe nytt, så i stedet for den velkjent bymarka så endte vi opp i Estenstadmarka. Nytt kan jo bare være bra.. Eller?

Det viste seg at nytt ikke alltid er bra. Vi endte opp med å gå oss vill inni skogen, og det var ikke mulig å ha med seg vogn på de stiene vi gikk. Det endte opp med ei sliten liten jente som måtte bæres store deler av veien. Vi gikk feil vei i 50 minutter, og da vi hadde kommet frem til hvor vi startet, bestemte vi oss for å prøve en ny vei. Da kom vi endelig frem til målet som var Estenstadhytten, og hele gjengen var utslitt da vi nådde toppen. Da vi skulle ned fra toppen igjen måtte lillesøster bæres hele veien, og under nedturen rotet vi oss bort enda en gang. Hahah, for en tur. På kvelden sovnet jeg lenge før klokken slo 22.00, jeg var helt utslitt, og da var det godt å legge seg. Puhh

Men selv om det ble en Litt tyngre Søndagstur enn hva vi er vant med, så fikk vi iallefall tatt noen fine bilder. Både av naturen og av barna. 

 • 16.09.2017, 19:38

Jeg hadde store ambisjoner


Klokken var ikke mer enn 21.30 da jeg kjente et snev av trøtthet. Trøttheten kom snikende, men ikke overraskende. Jeg er alltid trøtt på den tiden, . I alle fall veldig ofte. Men det var ikke snakk om at jeg kunne sovne klokken 21.30 på en Fredagskveld! Hell no! Jeg hadde nemlig store ambisjoner om å dra ut på joggetur. Derfor holdt jeg meg våken?.

Endelig hadde jeg tid til å trene etter en lang uke uten nok trening,, men den trøttheten altså, den var ikke lett å kvitte seg med! Jogge eller sove.. Jogge eller sove? Det var så godt å ligge der, og til slutt måtte jeg innse at kampen var tapt. Jeg sovnet! 

Det var fredagskvelden sin det! Hahah, Men det positive med det hele er at jeg våknet 07.00 i morgest - og da var jeg helt uthvilt. Og når man står opp 7 på en Lørdagsmorgen, ja da rekker man veldig mye!

 • 15.09.2017, 17:46

Greier ikke alltid å henge med


Jeg henger ikke alltid helt med her på bloggen, så målet om å blogge hver dag har jeg ikke oppnådd den siste tiden.(Les: Siste året) Ikke blogger jeg kronologisk heller, så her skal dere få en liten oppdattering fra Lørdagen vår, for en uke siden:

Været var strålende denne helgen også, vi har virkelig vært bortskjemt med været denne høsten. Solen har tittet frem hver helg, og ingenting frister mer enn å gå på skogtur når været er pent. Lillesøster er hekta på blåbær, og hver gang når vi er på skogtur så ender hun opp i ei blåbærtue. Der sitter hun helt til hun blir fjernet, og er utrolig tålmodig når mammsen skal plukke bær. Vi elsker å kose oss med nyplukkede bær på kveldene med vaniljekesam på, så bærplukking er midt i blinken for oss begge.

Høsten er så fantastisk vakker, jeg elsker fargene som er i naturen da. Det er så gøy å ta bilder av Høstnatur, og neste gang vi er i skogen skal jeg ta med speilreflekskameraet. Og engangsgrill, ikke minst. Målet er å til en grilltur i løpet av denne helgen. Får håpe været holder seg like bra! og ja, før dere tenker det, jeg blir påvirket av været. Sol gir meg så masse energi!

 • 13.09.2017, 17:36

Det skal ikke være mulig


På Søndagen var vi først på besøk hos pappa. Været var ikke noe å klage på for å si det mildt, vi kunne til og med sitte ute i solveggen å kose oss. Vi fikk servert de beste bollene jeg noen gang har smakt, og nystekte vafler. Barna storkoset seg på lekeplassen like ved mens vi nøt solstrålene.  Etter å ha vært på besøk noen timer, gikk turen videre til bymarka. For vi elsker nemlig Søndagsturer i skogen.

 Vi kom oss ikke opp i marka før nærmere 17, og turen vi hadde planlagt gikk opp til Grønnlia. Vi visste ikke på forhånd hvor mange timer turen tok, men regnet med en times tid hver vei. Vi tok med vogn til lillesøster på 2 år, men ikke snakk om at hun skal sitte i vognen. Hun foretrekker heller å løpe ved siden av oss, og overrasket oss begge hvor sprek hun er. Begge barna gikk mesteparten av veien selv, og turen var på rundt 7 km. Det skal ikke være mulig? Så små ben, men for ei fart. Ingen klaging, men masse løping. Det er så utrolig gøy å ta med barna på skogstur. Jeg elsker høsten når været er slik som det er nå, med sol og blå himmel! Vi var ute i 2 timer og 45 minutter, og da vi kom hjem var vi klar for kvelden heel gjengen. Slike turer gjør så utrolig godt! Da var vi alle klare for å ta fatt på ei ny uke igjen.

 • 10.09.2017, 20:12

Gørrupuul


Søndag for en uke siden var vi hjemme på besøk til Johnny, i nyhuset hans. Vi brukte rundt en time og 15 minutter på å kjøre dit, hahah, det er litt langt unna for å si det mildt. Men det er helt greit når vi er der en hel dag, da er det ikke så ille likevel. Dessuten elsker jeg å kjøre bil så noen timer i bil gjør meg ingenting. Johnny  hadde invitert oss på lunsj og en tur til elva slik at barna fikk fiske. 

Vi fikk ikke helt kustus på fiskestangen, så det ble ikke noe fisking i elva. Men vi kastet masse steiner i vannet og koset oss i solskinnet istedet. Vi har vært veldig heldige med høstværet så langt, så det skal vi ikke klage på. Det har vært mange solskinnsdager, og denne Søndagen var vi like heldig. Håper det fortsetter slik utover høsten helt til snøen kommer. Noen bilder fra dagen vår:

 • 07.09.2017, 19:50

Imponert over egen innsats


Forrige Lørdagen hadde vi besøk av noen hyggelige barn, slik at barna fikk leke litt sammen på fritiden også. Det er alltid så hyggelig å ha besøk når man ser hvor godt barna trives sammen. Selv om stuen ser bombet ut etter mange barn i huset, så har det ingenting å si. Det viktigste er at de har det moro underveis. Rydding kan man alltids utsette til senere, gjerne når barna har lagt seg. Har man barn må man nesten tåle litt leker her og der. 

Etter at besøket hadde dratt hjem, dro vi en tur på City Syd for en kjapp helgehandel. Vi hadde nemlig ikke rukket å handle til helga tidligere i uken siden Alex var borte helt til Fredagskvelden. Men en Lørdagstur på City Syd er bare koselig det.

  På ettermiddagen tok jeg med lillesøster i vogna og la ut på joggetur. Været var strålende og ga meg masse ekstra energi. Jeg løp faktisk 9,8 km, noe som er en ny personlig rekord for min del. Jeg er så stolt! Neste målet er å løpe en mil. Vi hadde noen blåbærpauser underveis også, men det var bare koselig. Lillesøster er nemlig hektet på blåbær for tiden, og krevde noen blåbærstopp på veien for å være tålmodig i vogna si. Det er så koselig å ta henne med på løpeturer. 

 • 04.09.2017, 17:24

Endelig


For en innholdsrik og fantastisk helg! Ikke bare slo jeg min personlige rekord ved å løpe 9,8 km, men vi har opplevd mye annet gøyalt også!

På Fredagen var det bursdagsfeiring for Sebastian, som er søskenbarnet til barna våre. Vi rakk ikke å komme på bursdagen til festen begynte, men etter å ha skiftet og fått på oss finstasen dukket vi opp, 20 minutter sen. Sånn er det noen ganger, når man skal rekke alt alene, og ikke er hjemme fra jobb før 16.45.

 Det var en trivelig bursdag, med mye godt å spise. Barna storkoset seg sammen, og selv om det er lenge siden sist de møttes, så finner de tonen med en gang. De lo og løp rundt, og leket masse med alle lekene. Etter bursdagen gledet vi oss veldig til å få hjem Alex som har vært i Oslo en hel uke. Vi plukket han opp på busstoppet der flybussen stoppet, og kjørte hjem sammen hele gjengen.

 Nå var det jammen på tide å få han hjem igjen, for barna hadde gledet seg veldig til å få hjem pappen sin. Det merkes når man er alene om alt en helt uke, men endelig var vi plutselig to foreldre igjen! Helgen kunne ikke ha startet bedre.

 • 03.09.2017, 09:15

A Nice Challange


På Torsdagen var vi så heldige at vi fikk spise middag hjemme hos søstera mi etter jobb. Det er alltid er like koselig, og spesielt når  Alex er bortreist er det greit å spise middag borte. Etter et herlig måltid var inntatt og etter at barna hadde leket sammen en stund, tok vi med barna på barnepassen på treningssenteret. Det er min første økt på treningssenter på flere år, og det var utrolig godt å komme i gang igjen.

Barna storkoset seg på barnapassen mens vi trente, så dette ble vellykket. Jeg ble ganske så stiv i hele kroppen etter økten, noe som føles veldig bra! Jeg er utrolig glad jeg fikk bli med søstera mi på trening. Hun er nemlig litt av en ispirasjon på treningsfronten for tiden! Dere skulle sett henne! 

 • 30.08.2017, 20:25

Passe irritert


Etter å ha fått servert en god middag hjemme hos mamma, tok jeg med barna på en shoppingsrunde. Jeg holder nemlig på å "pusser opp" badet mens mannen er borte. Altså, badet vårt er ganske nytt, men vi har hatt stellebord der inne som har tatt så utrolig stor plass, og nå har jeg endelig fått kastet det ut.

Når stellebordet ble fjernet så ble det plutselig mye bedre plass på badet, og vipps så var det plass til både en plante og et teppe på gulvet. Det føles mye fresher nå som vi har fått kjøpt inn det siste vi manglet, for nå er badet som nytt!

Men det som irriterer meg i dag, er at jeg greide å prestere å legge igjen en kurv jeg kjøpte. En kurv som var ment for badet, og i den perfekte størrelsen. Jeg har letet lenge etter en slik kurv, men hva er vitsen når jeg ikke får den med meg hjem? Jeg har tilogmed betalt for den, men neida, i en hektisk hverdag er det fort gjordt å overse at det ligger igjen noe i vognen. Bah!

 

 • 29.08.2017, 15:48

På Leting etter en malstrøm


Etter å ha sett barnefilmen om musen Gamba på Viaplay så ble det plutselig veldig spennende med Dragsug, eller malstrøm som det også kalles. Etter å ha sjekket litt rundt så ble vi tipset om å dra til Selbusjøen som ligger ca 10 minutter unna Klæbu sentrum. Der er det et kraftverk, og stor kjangse for å møte på et dragsug fikk vi høre.

Vi ble litt skuffet da vi kom fram, for dragsuget var ikke mye å skryte av. Det var et bittelite hull i vannet, men likevell sterk nok strøm til at en pinne ble fanget opp av virvelen. Og da var det jo ganske spennnede likevel. 

Jeg husker jeg var på samme plass da jeg var lita, for jeg minnes at jeg har sett en ganske stor malstrøm da vi var på tur med pappa en gang. Nå vet jeg ikke om dragsuget var veldig mye større, eller om det føltes større siden jeg selv var mye mindre da, men jeg tror det var noe større den gangen. Spørs om vi må dra tilbake en tur senere, i håp om å få se en litt større virvel. Men det var moro dette, det er jo ikke hver dag man møter på et dragsug akkurat. 

 

 

 • 26.08.2017, 12:59

Bursdag uten å ha med gave


På Tirsdagen hadde søstera mi bursdag! Hipp hurra for verdens beste søster! Vi var invitert i familieselskap hjemme hos henne samme dag, og hun hadde laget masse gode kaker som vi koset oss med. Hun er så flink til å bake, og jeg spiste masse! Hahah,, egentlig skal jeg ikek spise kaker og godis på ukedagene, men denne dagen var et unntak. Det går ikke an å stå imot bakeverkene hennes! 

Vi kom i bursdagen uten noen gave til bursdagsbarnet, men det er fordi hun fikk gaven fra oss på Lørdagen i forrige uke! Og da er det vell innafor? Det var trivelig å møte familien igjen, og barna stoskoset seg sammen som alltid når de treffes! Her er noen bilder fra feiringa:

 • 23.08.2017, 16:16

Uken som gikk


Opptur

Vi hadde endelig mulighet til å ta oss en fest sammen! Festen var en bursdagsfest hjemme hos søstera mi. Hun hadde stelt i stand og laget mat til alle gjestene, og vi storkoset oss. Utrolig moro å feste litt igjen, da det er alt for mange år siden sist. Dette må vi gjenta!

Nedtur

Jeg hadde kun to treningsøkter, noe som er alt for lite. Jeg sovner tidlig på kveldene, og er slapp til tider. Så jeg er skuffet over innsatsen på treningsfronten denne uken. Men det positive; nå kan det bare bli bedre!

Høydepunkt

Høydepunktet i uken som gikk, er tennistreningen vi hadde. Vi har endelig funnet en tennisbane vi kan bruke når som helst, uten å booke tid i forveien. Nå har jeg ikke spilt tennis siden vi var på Mallorca i sommer, så det var utrolig morsomt å endelig spille litt igjen! Tennis er en fantastisk måte å trene på, for man må jobbe hard, og løpe mye, men det er så moro at man føler ikke at man trener i  det hele tatt. Barna storkoset seg på tennisbanen de også, og etter tennisøkten dro vi på en gøyal lekeplass for å leke litt. 

 

Sang jeg er hektet på

I Feel it coming - The Weeknd, Daft Punk. Just cant help it. Den er så behagelig.  

Ukens irritasjon

Noen ganger er synet mitt blury, og det er utrolig plagsomt. Jeg har vært på synstest og er nærsynt på ene øyet, men bare litt. Må gå til innkjøp av databriller men kommer meg aldri så langt. Føler at det å velge briller er et giga prosjekt, fordi man må finne brillene som passer perfekt til sin ansiktsform. Derfor blir det så jeg aldri kommer meg til brillebutikken. Føler at jeg bør hive meg rundt snart, så jeg slipper den plagsomme hodepinen jeg har hatt i det siste. 

 

Begivenhet

På Lørdagen var vi på et familiearrangement for barna sin del, hvor de fikk servert kake, pølser og godis. De fikk også hoppe i hoppeslott, noe som var veldig stas.

 • 22.08.2017, 19:14

Aldri opplevd maken


På Søndagen var det åpen dag på Sverresborg Museum. Jeg kom ikke på det i farta da jeg våknet på morgenen, derfor var det flott at jeg fikk en Notification på Facebook som minnet meg på hele greia. Det pøsregnet ute, men jeg har bestemt meg for at været aldri skal få sette en stopper for planene jeg har, så det var bare å kle seg godt. Barna ble kledd i gode regnklær og støvler, og jeg tok på meg en allværsjakke. Støvlene var på, men jakkevalget viste seg å være elendig..

 

Da vi hadde tuslet rundt en times tid, var jeg gjennomvåt. Vannet hadde gått rett gjennom jakken, og det rant store vanndråper på innsiden av jakka. Genseren var våt, og Bhen likeså. Jeg har aldri vært så våt av regn tidligere, og jeg innså ganske snart at det er på tide å finne frem regnjakken som er godt gjemt i skapet hjemme. Allværsjakke funker bare  ikke i sånn vær. Det pøste  ned i store strømmer, og det er sjelden det regner så mye! Det er i alle fall sjelden jeg er ute i sånt vær!

 

Men til tross for regn og våte klær, så storkoset vi oss. Vi tuslet inne i husene på museet, og gikk og så på dyrene. Vi fikk prøve å skyte med pil og bue, og vi tuslet på fjelltoppen og så utsikten over hele byen. Vi spiste niste, og så på Gråtass traktoren. Vi fikk til og med smake godis fra gamledager! En super dag ute i shitværet som vi så pent sier det på trøndersk!

 • 21.08.2017, 21:11

Det er lenge siden  


På Lørdagen tok jeg med barna på et familiearrangement med hoppeslott, kake, grilling og konkurranser. Vi møtte søstera mi med barna sine, og storkoset oss sammen. Lillesøster hadde gledet seg veldig til å hoppe i hoppeslottet, men da tiden var inne så ble hun heller skeptisk. Derfor dro vi heller på en lekeplass i nærheten og lekte og koset oss, til tross for litt regnvær.

  På kvelden hadde vi ordnet med barnevakt, for vi skulle nemlig på fest. Jeg tror jeg har vært på fest bare en gang tidligere etter at jeg fikk barn, så det er sjelden kost. Vi var invitert på bursdagsfest hos søstera mi, som egentlig har bursdag i morgen. Det ble en god gjeng, som spiste middag og drakk sammen. Jeg er fortsatt avholds, og ble sjåfør for dagen. Hahah, men det er helt greit, jeg trives med det. Det var utrolig hyggelig å møte folket igjen, for det er alt for lenge siden sist. 

 

 Da resten av gjengen dro på byen, dro vi hjem og hadde en ellers Rolig Lørdagskveld. Håper alle sammen har hatt en fin helg! 

 • 19.08.2017, 15:07

Gøy på Shopping


Barna våre har  blitt med på noen shoppings runder oppgjennom årene, helt fra de var små babyer i permisjonstiden hvor de lå i vogna, helt til de ble større og måtte gå på egne bein. Jeg tror det er derfor begge to nå hater å bli med på butikker, det er noe av det kjedeligste de vet. Dere aner virkelig ikke hvor kjedelig de synes det er. Jeg tror rett og slett at de har gått lei, så om jeg skal på shopping må jeg helst ordne med barnevakt på forhånd, slik at barna slipper å kjede seg gjennom nok en shoppingrunde. 

 Men det er ikke alltid man har barnevakt, og noen ganger drar man på shopping litt på sparket. Derfor må de bare bli med noen ganger, enten de liker det eller ei.  

 

Og på slike dager, hvor de må være med, ja da kan det være greit å gjøre shopping litt ekstra moro. Shopping kan  være gøy, det er jo litt hva man gjør det til! Derfor har vi gjort litt sport ut av det å ha det moro på kjøpesenter. Det hele begynner ved inngangen:

Her har du disse karuselldørene, de man finner på kjøpesentrene, som blant annet er produsert av Boon Edam! Disse karuselldørene kan være ekstra morsomme for barna. Her går vi gjerne flere runder ekstra når vi skal inn på kjøpesenteret. Så gjør vi hele shoppingturen til en gøyal opplevelse, som allerede starter  ved inngangsdøren.

Videre tar vi turen innom lekebutikken, eller lekebutikkene om det er flere. Har tegner vi om de har tegnebord i butikken, vi titter på lekene, og vi leter etter kule leker som barna kan ønske seg til bursdager, til jul eller bare til hverdags. Noen ganger kjøper vi noe også, men ikke alltid. Det er viktig at de lærer det  fra de er små, det er ikke alltid man ender opp med å kjøpe noe, selv om man finner mye man har lyst på.  Barna får også prøve karusellene som står  rundtomkring, disse er det ofte flust av på kjøpesentrene. De er fornøyde bare de får sitte i dem, man behøver ikke kjøpe en tur altså. Moro kan det være likevel. Noen ganger avslutter vi hele shopperunden med en is eller en sandwich. Og innimellom alle disse hendelsene så tar vi turen innom butikkene vi egentlig skulle innom. Og siden vi gjør mye moro mellom slagene, så blir shoppingturene mer spennende. Da blir det plutselig ikke så vanskelig å spørre barna om å være med neste gang.

 • 14.08.2017, 20:00

Det blir hva man gjør det til


På Lødagen pøsregnet det, men det stoppet ikke oss fra å utføre dagens planer. Vi hadde nemlig planlagt å dra på skogtur i nærområdet, og mens gutta lekte i skogen plukket jeg og Lillesøster blåbær. Det er endelig bærsesong, og nyplukket bær smaker jo bare helt magisk! Det er noe helt annet enn bæra man finner i butikken hvor blåbæra er hvit inni, istedet for blå!  Vi utforsket skogen, og gikk på stier vi aldri har gått før. Det er nesten rart å tenke på at vi har bodd her i så mange år, og utforsket så lite av nærområdet. Turen var spennende, og vi fant en hemmelig vei hvor vi måtte klatre opp et tau opp en bitteliten skråning. Det var moro og spennende! 

 Det er så fantastisk herlig å komme inn etter man har vært på skotur i regnet, og denne dagen var ingen unntak.  Da var det bare å få varmen i seg igjen, med nyplukkede bær i skåla! 

 • 08.08.2017, 19:05

Han klarte det


På Søndagen hadde vi mye på timeplanen. Først skulle vi på fisketur sammen med Johnny. Som nevnt mange ganger tidligere så er altså Johnny barnas fadderVi møttes ved Svean, og der var også søstera mi med barna sine. Tante Marty ble med hun også, noe som var utrolig koselig. Jo flere Jo bedre spør du meg, det er alltid så koselig å finne på noe sammen. 

Barna fikk prøve fiskelykken og hadde store forhåpninger underveis. Og jammen så ble det fangst også! Det var storebror som fikk fisken, og vi ble mektig imponer! Er det så lett å få fisk da? Fisken  var stor nok til at alle fikk en liten smak. Johnny stod for grillingen og grillet både fisk og pølse, så alle ble stappmette.  Barna er veldig glad i fisk, og jeg tror den smaker ekstra godt når man har fanget den selv! 

 Været var strålende og vi koset oss ved vannet. Barna fikk bade om de ønsket det, vi matet endene som badet i vannet, og vi spilte frisbee! En herlig dag i sensommersolen. Da det var en halvtime til vi skulle ta fatt på ferden videre begynte det å plaskregne! Regnet pøste ned, men faktisk så var det ganske moro det også, fordi det var så ekstremt Mye. Det tok cirka bare 5 sekunder så var alle gjennomvåte. Vi pakket fort sammen sakene og da regnet så ut til å gi seg dro vi på Kino.

Planen var å ta med lillesøster på Kino for første gang, men hun sovnet da vi kjørte mot kinoen. Da fikk heller storebror være med. Vi så filmen Ballerina, og den var mildt sagt helt fantastisk. Jeg begynte nesten å gråte og fikk frysninger flere ganger! Anbefales enten du har barn eller ei. Heheh?

 • 07.08.2017, 20:45

I did it!


Vi hatt en veldig innholdsrik helg, og gjort mye morsomt sammen disse to dagene! Jeg elsker slike helger hvor vi gjør så mye at det føles som vi har hatt fri i maaange dager, og ikke bare to.

På Lørdagen dro A på sverigetur med søstrene sine, så da måte jeg og barna finne på noe moro siden vi var hjemme alene. Det ble enstemmig entusiasme da badeland ble foreslått, derfor tok vi turen til Svømmehallen. Jeg har aldri vært å badet med begge barna alene før, og var ganske spent på hvordan det skulle gå. Heldigvis er de enkle å ha med seg, så det gikk over all forventning. Å dra alene i svømmehallen er jo ingen problem! Vi storkoset oss i bassenget og ble egentlig enige om at vi skal begynne med regelmessige turer til Svømmehallen. Det perfekte hadde vært to dager i måneden, så det skal vi prøve på fremover.

Da lillesøster ble trøtt og tiden var inne for å forlate badeland, dro vi hjem en tur slik at hun fikk sove. Da lillesøster lå og sov kom søstera mi på besøk med begge barna sine, og vi gikk ute i hagen for å plukke bær. Kan nesten ikke tro at bær sesongen allerede er her, det betyr jo at sommeren straks er over! Vi plukket haugevis med bær mens lillesøster sov i vogna si, og da hun våknet droppet vi vogna, tok beina fatt og dro på skogtur i nærområdet.

Vi skulle nemlig plukke blåbær, for det er jo så godt og sunt ikke minst. Vi tuslet et godt stykke innover skogen, og barna lekte seg sammen mens jeg og søs plukket bær for harde livet. Vi fant en plass midt inne i skogen hvor bæra var mye større enn de andre bærene vi hadde plukket, så vi fikk med oss en hel del hjem igjen. Underveis på skogturen vår så ble vi invitert på middag hos mamma, og det kunne vi jo ikke si nei til! Familiemiddager er jo så koselig. Vi dro rett fra skogen til mamma og koste oss med middag på terrassen hennes i sommervarmen.

På kvelden kom pappsen hjem, og det var duket for filmkveld og godis med barna. Da barna var i seng fikk vi besøk av Martine og Marte, og vi spilte spillet Hint sammen. Det er første gangen jeg har prøvd Hint, og nå er jeg hektet. For et gøyalt spill, jeg lo masse underveis, og dette må gjentas! En perfekt Lørdag hvor vi ikke var i seng før nærmere 3! På natten! Hahahah,, men i helgene er det lov altså!

 • 06.08.2017, 11:50

Sjokkerende


Forrige helg bestemte vi oss plutselig for å dra på Søndagstur sånn midt på dagen. Planen var å gå opp til Skjellbreia, og sporty som vi er så tok vi med oss gummibåt og pumpe og trasket i vei. Vi vet at det tar rundt en time å gå dit når man har barn med seg, og en time ned igjen. Vi spiste niste oppe ved vannet, vasset  vannet, fanget fisker og kjørte båt. Vi storkoset den siste feriedagen vi hadde, og været var strålende!

Det var en fantastisk tur i bymarka, jeg elsker slike turer! Vi må bli flinkere til å dra p slike turer mye oftere, for vi koser oss sånn på tur. Da vi kom ned til parkeringsplassen da turen var over, oppdaget vi hvor mye klokka hadde blitt! Det viste seg at vi hadde vært ute på tur i hele 5 timer! Hahah, fikk helt sjokk jeg, 5 timer på Søndagstur! Ja det må være ny rekord for vår del! Så fantastisk herlig! 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping og min store lidenskap, barneklær! Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits