• 18.11.2017, 13:33

Er det mulig?


Her om dagen ble vi enige om at mamma skulle komme på middag hos oss, men jeg er absolutt ingen husmorsemne. Jeg tror mamma egentlig visste at hun selv kom til å ende opp med å lage middagen. Hahha, er det mulig liksom? Det er litt av en kontrast mellom meg og søstera mi, for når hun inviterer på middag er det alltid noe storslagent. Ofte med hjemmelaget dessert i tillegg til et perfekt middagsmåltid. Skulle gjerne ha hatt litt av matkunnskapene hennes, men hos meg har det aldri vært noe interesse for matlaging. Jeg foretrekker å få det servert. Det henger nok sammen med at søstera mi alltid laget mat til oss da vi flyttet hjemmefra, og da jeg flyttet inn med samboeren min, så tok han seg av matlaginga fordi han trives med det. 

 

Det å lage mat er nemlig noe av det kjedeligste jeg vet,  jeg gjør det kun fordi jeg må. Og det merkes på smaken! Om man elsker å lage mat, og gir litt ekstra i matlagingen så smaker det jo så mye bedre. Jeg håper interessen for mat kommer etter hvert, slik at jeg en dag blir flink til det jeg også. Men foreløpig så ser jeg ikke snev av den for å si det mildt.

 • 16.11.2017, 22:04

Tøff dag


Dagen i dag har vært slitsom. Noen ganger føler jeg at jeg må jobbe så enormt hardt for å oppnå det jeg ønsker, og selv om jeg prøver så hardt jeg kan er det ikke alltid man greier målene. Og det er både skuffende og ganske demotiverende. Det får meg iallefall til å stoppe opp å tenke litt, revurdere noen ting og jobbe videre. Jeg er ikke en som gir opp så lett, og selv om det er frustrerende akkurat nå så vet jeg at det er i motbakke det går oppover. I will never quit! 

 Noen ganger er det bare sånn at ting bare lengre tid enn man ønsker, men da er det bare å sette på et høyere gir for å komme seg videre så fort man bare greier. En dag skal jeg nå målene mine, med eller uten hjelp. Får bare prøve enda hardere. 

 • 16.11.2017, 17:14

Kaos


Nå har jeg snart vært alene med barna en uke, og tiden på kveldene når barna har lagt seg, har jeg brukt til å fullføre julevasken. Klesskap er ryddet, klær er solgt unna, sofa og stoltrekk er vasket, det er vasket under sofa, TV Benk og på lister. Alt det man kanskje ikke gjør så ofte, er nå endelig unnagjort. Kalenderpakkene er pakket og hengt opp, og i tillegg er noe julepynt funnet frem.

Nå kan julen bare komme for min del. Jeg er så glad for at jeg nesten er ferdig med alle julegavene, for da kan jeg bruke Desember på å slappe av å kose meg i stedet for å stresse i butikkene. Da er det egentlig bare å bruke tiden på å komme i julestemning, se julefilmer og lage julepynt. Ingen ting gir meg mer julestemning enn snø, men det er ingen garanti for at vi får snø i år heller. Derfor må jeg ty til andre metoder for å finne julestemningen. Jeg gleder meg til Desember kommer, og førjulstiden begynner, det må være den koseligste tiden i året.

Tilbake til overskriften: Når jeg er i gang med storopprydding, ender det alltid med at jeg ROTER noe ekstremt først. Jeg drar ut alt som finnes i skap og skuffer, for å organisere på nytt, og for å finne ting som ikke behøver å være i den aktuelle skuffen. Slik har det vært mye av den siste uken. Da jeg endelig følte jeg hadde kommet litt i mål kommenterer naboungen at det er så rotete. #denfølelsen. Hahah, men sant skal sies, med leker utover hele gulvet så blir det fort litt rotete. Men leker må man bare tåle når man har barn, så det å ha leker i stuen synes jeg er helt ok

 • 14.11.2017, 23:14

Den beste julekalenderen 2017


Mamma kom innom oss med en gave til barna i dag, nemlig en ny julekalender. Dette må være den koseligste kalenderen jeg har sett noen gang! Kalenderen består av 24 minibøker, en for hver dag frem til julaften. Da blir det hyggelig lesning hver eneste dag sammens med barna, tenkt så utrolig koselig da! Og det beste av alt, kalenderen kan brukes om igjen hvert år, så blir det som en koselig tradisjon. Når barna blir voksne og får egne barn, kan de gi kalenderen videre. Jeg gleder meg som en unge til å være med å åpne denne!

 • 12.11.2017, 17:26

Det måtte bare skje


Tidlig på Lørdagsmorgenen dro pappsen i huset på jobbreise. Vi var ikke en gang våken da han dro, for han dro lenge før solen hadde stått opp! Nå er jeg alenemamma for noen dager, men det går nok helt fint. Da vi endelig sto opp på Lørdagen så var det egentlig bare å hive seg rundt for å dra på fritidsaktiviteter. Etterpå måtte vi handle litt til resten av helgen, så var det bare å dra rett hjem å skifte fordi vi skulle i bursdag litt senere.

Bursdagsbarnet var Emma Aurora som allerede har rukket å bli 2 år! Som tiden flyr, og nå er det heller ikke lenge til lillesøster her i huset blir tre år. Det er helt rart å tenke på, barna vokser så fort! Men tilbake til saken, bursdager er alltid moro, og bursdagsbarnet var helt i ekstase over alle pakkene hun fikk. 

 Søs hadde laget en helt fantastisk kake! Den var helt ubeskrivelig god, og veldig mektig. For etter bare et stykke, så var jeg stappmett. (Nå skal det sies at kakestykket jeg tok var veldig stort) men som den kakemonsen jeg er så er det rart jeg stoppet etter bare et stykke. Det var også masse annet godt å smake, og er det bursdag så er det bursdag, da er det lov å spise litt ekstra! 

 

Lillesøster var kledd i tyllkjole fra PompDeLux for anledningen. En utrolig søt kjole, jeg bare elsker tyllkjolene fra Pomp. Lillesøster hadde ikke hatt tid til noe dagdupp denne dagen, for vi var stortsett på farten hele tiden. Men på vei hjem fra bursdagen så sovnet hun i bilen, det var bare ikke til å unngå. Når vi endelig kom oss hjem så var det bare å bære henne over i sengen,  få av finstasen og få på pysjen. Og lillesøster, hun sov seg gjennom hele prosessen! Sovebarn altså. 

 • 11.11.2017, 00:40

Plutselig sa det Bang


Helgen startet ikke helt slik den burde, den startet heller ganske så dramatisk. Jeg var inne på badet å skulle vaske noe i dusjen. Underveis måtte jeg flytte litt på døra til dusjkabinettet, og deretter så satte jeg meg ned på huk. Plutselig sa det bang, og hele døren pulveriserte og fløy mot meg, på vei ned mot bakken. Jeg ble kuttet flere plasser på hendene, og fikk håret full av glassbiter. Blodet fosset fra et lite dypt kutt, og jeg ble utrolig skremt. Er det mulig liksom?

A måtte kjøpe med kost og støvbrett hjem, i tillegg til haugevis med svartsekker. Så istedet for å slappe av å ha en rolig start på helgen, ble det helgevask og full opprydding i flere timer. Det var haugevis med glassbiter og pulver over hele badet! Nå er vi endelig i mål, og det gikk heldigvis bra med oss alle. Men det er helt sykt å tenke på at noe slikt plutselig kan skje, skal ikke gå an! 

 • 09.11.2017, 17:02

Dere vil synes det er galskap!


Guess what?  Jeg er faktisk ferdig med å pakke inn julegavene! Galskap eller hva? Jeg får skikkelig julestemning av å pakke inn julegaver, og er i stemning for å ta frem julepynten allerede. Det er litt i tidligste laget enda, men det frister noe fælt. Jeg er glad vi bruker å ta frem juletreet i starten på desember, for da er det virkelig tid for å få mer julestemning. Og hva gir vell mer julestemning enn et juletre? For meg er førjulstiden den aller fineste tiden, og tider for å fine frem julestemningen.

Når det kommer til julegaver så har Lillesøster har gjort det klart at hun ønsker seg en ASI dukke! Det første hun sa da hun så den var "mamma, den vil jeg ha" så utrolig søtt, dukkene er jo så utrolig fine, og hun elsker dukker. Så får vi se hva julenissen dukker opp med. 

 

 • 08.11.2017, 18:40

Hvordan er det mulig?


Hvordan er det mulig å ha så lite tid? Tiden flyr fra meg føles det ut som noen ganger, og dagene består av noen timer mindre enn det jeg har behov for. Det har kanskje en sammenheng med at jeg sovner før klokken 22 hver eneste kveld, hahha men er man utslitt før klokken 22 så får man bare ty senga. Det er det eneste fornuftige.

Kleshaugen som skal vaskes er endeløs, for når man endelig er i mål, kommer det alltids til noe nytt. Huset må ryddes og støvsuges, kleshaugen må brettes, de fleste plaggene må strykes, og støv må tørkes. 

Mat skal handles, middag skal lages, barna skal følges opp på aktiviteter som turn, allidrett og svømming. I tillegg er jeg er storsett alene i hverdagen,  har en fulltidsjobb, og trening som bør følges opp. Nei, døgnet har ikke nok timer. Men selv om det er mye å gjøre, så stortives jeg med en hektisk hverdag med to små barn. Kunne ikke ha byttet det for noe, jeg elsker livet slik det er.

Det tapte kan alltid tas igjen i helgene, og det er ikke uten grunn at jeg ofte ikke legger meg før 04.00 på helgedagene.

 • 02.11.2017, 19:11

Halloweenparty 2017


På Tirsdagen hadde vi det årlige Halloweenpartyet, noe som har blitt en tradisjon for oss. Dette året inviterte vi alle nabobarna i nærområdet til en trivelig halloweenfest, og vi var totalt 10 barn. Det var med andre ord fullt hus, og vi koset oss både med mat, kake og masse godis. ALle var utrolig fine i kostymene sine, og selv kledde jeg meg ut som en heks. Etter at vi hadde spist og slått hull på en pinjata, var det tid for å gå Knask eller Knep. Jeg blir alltid så overrasket over hvor mye godis folk serverer, og alle barna endte opp med fulle godteribøtter. 

Etter turen med Knask eller knep fikk barna se på film mens de spiste godis. Det ble en veldig koselig kveld, som jeg vet levde opp til forventningene her i huset. Ingen greide å spise opp alt godteriet, men da er det fint å spare litt til helgen. Det er ikke ofte man får spise så mye godis på en vanlig hverdag. 

 • 25.10.2017, 22:38

Det går ikke alltid etter planen  


På Søndagen var vi halvslappe hele gjengen, men været var så fint, og jeg følte at vi bare måtte ute på en liten Søndagstur. Vi bestemte oss for å tusle en kort tur, men det er ikke alltid ting går etter planen. Vi endte nemlig opp med en nesten-2timers-tur, og da hadde vi hverken med niste eller drikke. Men det var så utrolig fint ute i solen, og det fristet liksom aldri å snu. 

 Til lillesøster sin store glede fant vi også blåbær i skogen (og jeg som trodde blåbæras tid var over for lenge siden, men neida, de var hele, pene og smakte godt). Vi stoppet mange ganger for å plukke blåbær, og til slutt fikk lillesøster bære en hel busk der hun satte i vogna si, slik at hun kunne plukke selv mens vi trillet videre. 

Etter turen ble det vafler og  Wii-spilling. En herlig Søndag med masse avslapping, akkurat slik en Søndag bør være, inkludert den obligatoriske Søndagsturen så klart!

 • 25.10.2017, 19:17

Det årlige Halloweenpartyet


På Lørdagen var vi invitert på Halloweenparty hjemme hos Britt, noe som har blitt en årlig tradisjon. Dette er en barnefri fest, så barna ble plassert hjemme hos Besteforeldre for kvelden. Jeg bestemte meg samme dag som festen var, at jeg skulle dra dit. Var nemlig usikker fordi jeg ikke hadde en velfungerende stemme, og det er kjedelig å være på fest uten å kunne prate et eneste ord. Men jeg greide å prate litt, og det var nok til å ha en kjempe fin kveld.

Det ble servert et fantastisk godt måltid, etterfulgt av herlige kaker, så vi ble stappmette hele gjengen. Det var en veldig trivelig kveld hvor vi hadde Pandoras eske, og kåring av beste kostyme.

 

 • 19.10.2017, 15:11

Tøffe netter


Jeg har alltid vært veldig heldig når det kommer til nattesøvn. Jeg sover alltid i det hodet treffer puta, og jeg sliter aldri med å sovne. Mange i familien min har store søvnproblemer, men jeg har heldigvis aldri vært noe plaget med det samme. Jeg sovner lett, og sover hele natten gjennom uten å våkne.

Men nå som jeg er syk og sliter med det ene og det andre (spesiellt en plagsom hoste på natten) så har dette endret seg. Jeg bruker lang tid på å sovne, for hosteanfallene er verst om natten. Jeg våkner mange ganger i løpet av natten, og må faktisk stå opp fordi jeg plages med en veldig irriterende hoste. Da kan jeg være våken opp til en time eller to, og på morgenkvisten er jeg trøtt som aldri før. Dette er nytt for meg, for dette har jeg aldri hatt problemer med tidligere. Håper virkelig det går seg til når jeg blir frisk igjen, for til og med bruk cosylan har gitt noe merkbar effekt når det kommer til nattehosten!

 • 18.10.2017, 19:35

Er det ikke farlig da


Her om dagen, ja det begynner å bli noen uker siden nå men, hadde jeg noen timer for meg selv litt sånn uplanlagt. Og da benyttet jeg meg av muligheten til å dra på en lang løpetur. Jeg løp til sammen i cirka 70 minutter, og da jeg nærmet meg hjemmet vårt, opplevde jeg noe utenom det vanlige..

I skogen har de hengt opp plakater at det er pågående elgjakt, og at man kan oppleve å se elger fordi de beveger mye mer på seg i denne perioden. Jeg har enda til gode å møte på elg i skogen, men ved hjemme vårt, der slapp jeg ikke unna.  Skulle tro man er trygg når man er så nærme husdøren, men den gang ei. For rett ved hjemmet vårt møtte jeg på en diiiger elg! Den stirret på meg og jeg stirret tilbake. Overraskende nok ble jeg ikke redd, for elgen virket ikke noe truende. Etter å ha stirret på hverandre i 5 minutter snudde den og løp sin vei. Og det var da jeg oppdagen elgkalven som stod like ved. Det kunne ha blitt en farlig situasjon, men heldigvis var jeg ikke så truende ovenfor elgen, så denne gangen gikk det bra. Puuh.. 

 • 17.10.2017, 20:03

De søteste barneskoene på Markedet


Jeg har alltid elsket Kavatsko som førstegangssko, og de skoene jeg liker så mye, går ikke til høyere størrelse enn 24. Men siden lillesøster bruker den størrelsen nå, så fikk vi heldigvis tak i disse søte rosa Kavatskoene. Det finnes ingen sko som er finere, jeg elsker disse! De finnes i mange forskjellige farger, og kavat har også mange andre design. Et utvalg av Kavat sko finner du blandt annet i denne nettbutikken. 

 • 17.10.2017, 18:16

Det er vanskeligere enn du tror


De som kjenner meg godt vet at jeg elsker å prate. Jeg prater hele tiden, og går sjelden tom for ord. Jeg bruker laang tid på å komme til poenget i historiene mine, bare for å få sagt flest mulig ord på veien. (haha, ja jeg tror det føles litt sånn for de som skal høre på) Uansett, jeg babbler mye, og til tider for mye. 

På Lørdagen mistet jeg stemmen min! Når jeg forsøker å prate kommer det bare frem et lite piiip. Og for meg som elsker å prate, så føles det litt som å være fanget i egen kropp. Det er så mye jeg gjerne skulla ha sagt, men jeg får det ikke frem! Sikkert litt godt for de rundt meg, at jeg endelig prater litt mindre. Men for meg er det vanskelig!

Når jeg møter folk som hilser, eller dama i butikken som spør om jeg vil ha pose, og jeg ikke sier noe, ja da føler jeg meg uhøflig. Jeg føler at jeg virker sur som ikke sier et ord. Men jeg har innsett at kroppspråket kan kompensere for språket, og når man ikke har mulighet til å få frem ord, så blir kroppspråket så mye viktigere. Nå MÅ jeg bruke kroppsråket for å være hyggelig og høflig mot de jeg møter på min vei. Det er nemlig mye man kan få sagt med kroppspråk, det har jeg erfart disse dagene.

Jeg hadde en utfording her om dagen da jeg skulle bestille time hos legen. Hvordan bestiller man time på telefon uten stemme? Egentlig måtte Alex hjelpe meg, men siden telefonkøen var så lang så måtte han dra på jobb før jeg kom igjennom. Men da det endelig ble min tur, så greide heldigvis damen på andre enden å tyde pipene mine. Hun fikk iallefall med seg fødselsdato og at jeg måtte ha time ASAP. Time ble det, og virus er konklusjonen. En uke uten å bruke stemmen, så får jeg HÅPE den kommer tilbake rimelig kjapt.

Det er nemlig vanskelig  å være stemmeløs når man har små barn. Jeg får ikke sagt noe om de krangler, jeg greier ikke svare på det de spør om, og siden jeg ikke svarer så tror de ikke jeg hører hva de sier. Og det er tungvindt, for jeg greier ikke å være den mammaen jeg ønsker å være. Krysser fingrene for at stemmen er tilbake fort, for jeg merker det er tungvindt uten taleverktøyet inntakt! 

Noen som har noen gode råd eller tips for å få tilbake stemmen? (helt ærlig så trodde jeg ikke stemmen skulle være borte så lenge, dette har jeg aldri opplevd tidligere. Så nå trenger jeg gode råd)

 

 • 17.10.2017, 11:43

En plass verd å oppleve


Siden vi nesten hadde tre hele dager i Østersund, måtte vi finne på noe annet enn badeland og shopping. Vi var utrolig heldige med været, for selv om det var meldt regn hele ferien, så var det faktisk sol alle dagene, utenom dagen vi kom dit. Etter å ha søkt litt rundt, så kom jeg over et tips på en mammagrupppe på facebook. Der var det ei som tipset om Jamtli, et museum i Østersund. Og det måtte vi selvfølgelig sjekke ut.

 Det at vi valgte å ta turen til Jamtli er det beste valget vi kunne ha tatt. Jeg ble utrolig overrasket over hvor stort det var, og hvor mye spennende det var å se. Først var vi inne på museumet og så alle utstillingene der. Veldig mye spennende både for oss og for barna, og for å komme seg ned til utstillingene kunne man rutsje gjennom en drage! en fin start på en spennende opplevelse.  Barn under 18 år har gratis inngang, mens vi som er over 18 betaler 80 kr per person. Veldig billig for en så spennende opplevelse! Da vi hadde sjekket ut hele området innendørs, tok vi turen til parken utenfor. De har nemlig utstillinger utendørs også, og et område med masse dyr. Barna fikk mate geitene og kaninene, noe som var veldig koselig i solskinnet. Har desverre ingen bilder fra det herlige uteområdet, for mobilen min døde underveis, og kameraet var pakket ned. Men det må bare oppleves, så skal du til østersund, så må du ta turen innom Jamtli.  Vi presterte faktisk å utløse alarmen da vi tittet på utstillingen. Barna synes nemlig det var spennende å holde i gjennstandene de skulle se på, og det skulle ikke mer til før alarmen gikk. Men de som jobbet der tok det veldig pent altså.  En perfekt avslutning på en superkoselig ferie! Håper alle har hatt en fin høstferie.

 • 15.10.2017, 18:49

Så kom snøen


På Torsdagen startet høstferien for vår del, og turen skulle gå til Sverige. Men før vi tok fatt på bilturen over grensen, måtte vi bytte til vinterdekk. Jeg måtte stå opp klokken 5 på morgenen for å rekke det hele. Lillesøster fikk bli med på turen til Lade, hvor vi har dekkene på dekkhotell, og gutta i butikken brukte ikke mer enn en halvtimes tid på å skifte dekkene!  Da var det bare å dra hjem å hente resten av gjengen å ta fatt på turen til Østersund.

 Jeg er utrolig glad vi skiftet dekk, for ved Storlien snødde det som bare det. Landskapet var hvitt, og flere av bilene som kom i mot oss var dekt med snø. Snøen ga meg faktisk litt julestemning, og været påvirket ikke føret noe særlig, så det gikk veldig greit. Da vi nærmet oss Åre kom snøen som regn istedet, og som snø enda høyere oppe på fjellet. Vi tok første stopp i Året, og spise en deilig lunsj der. Da vi kom frem til Østersund sjekket vi inn på hotellet før turen gikk videre på Shopping. Det regnet dagen vi kom, og det var egentlig en perfekt dag til å titte i butikkene. Faktisk så synes jeg matbutikkene er mer spennende enn klesbutikkene, men vi var både innom lekebutikker, klesbutikker og haugevis med matbutikker! På kvelden ble det tid for et langt bad, for vi hadde nemlig badekar på hotellrommet. Magisk!  Hotellet vi lå på heter Scandic Østersund City, og er et helt greit hotell midt i sentrum. Det er gangavstand til gågatene og alt man behøver. Hotellforkosten kunne absolutt vært bedre, men dette er en helt grei plass å bo om man skal til Østersund.  På morgenen på Torsdagen fryktet jeg det ikke skulle bli noe av turen vår til Sverige, for formen min var ikke noe særlig bra. Jeg vurderte å bytte ut ferien med en tur til legen, men vi endte opp med å dra likevell, noe jeg er veldig glad for i ettertid. Formen har vaklet hele turen, og siste dagen endte jeg tilogmed opp stemmeløs. Men vi har likevell klart å storkose oss, barna har storkoset seg de også, Dag nummer to gikk turen til Storsjøbadet. Der storkoset vi oss i alle bassengene, og barna hadde det veldig moro i skliene. Vi holdt ut i to timer, og selv om jeg fryktet formen skulle bli mye verre, så var den uendret selv om vi hadde vært i badeland. Og enda vi hadde badet i flere timer, så ble det bading igjen i badekaret på hotellet da vi kom tilbake dit. Senere på dagen tuslet vi litt i gågaten, og fikk kjøpt et kostyme til halloween. Ellers fant vi ikke så mye annet.  

 • 11.10.2017, 18:54

Siste kjangsen


I går var det solskinn selv om dagen startet med frost på bakke og på bilvinduer. Jeg vet det er en av siste dagene vi har på lenge med godvær, for fremover ser det ikke særlig pent ut. Da  var det bare å pakke med seg tingene å legge ut på tur da. Etter barnehage og jobb møtte vi søstera mi, barna hennes, og mamman vår, og la ut på skogstur. Søs hadde baket pizzasnurrer som vi koste oss med til middag.

 Det er så vakkert i skogen når det er solnedgangen, det er helt ubeskrivelig.Pizzabollene som var laget med Pesto, inspirert av lunsjen vi fikk hjemme til pappa i helgen Det var kaldt ute i skogen, men vi var godt kledd i både ull, luer og votter. Dessuten hadde vi med kakao i tillegg, noe som gir litt varme Det var gøy for barna å leke Sistenmed bestemor

 • 09.10.2017, 20:19

Noen synes vi er like


I går hadde vi en veldig trivelig lunsj hjemme hos pappa. Vi var ikke forberedt på den heftige serveringen vi fikk, det var nemlig så mye god mat at vi gjerne kunne droppe middagen den dagen. Vi fikk servert både hjemmelaget tomatsuppe og nystekte pizzasnurrer. Noe for enhver smak, og barna spiste som noen helter de også. Til dessert ble det servert to forskjellige kaker, og jeg følte hele gjengen rullet hjem da vi snu snuten hjemover. Det er lenge siden jeg har vært så mett.

Det var et gledelig gjennsyn for barna å møte bestefar. De lo og hadde det veldig moro i flere timer. Så var det veldig stas å få leke på rommet til tante Kristin ikke misnt, der er det nemlig veldig mye spennende, og en herlig seng å hoppe i!

Men tilbake til overskriften. Mange synes at jeg og Søstera mi likner veldig på hverandre. Dere får dømme selv på bildene under. Det er kanskje ikke så rart vi er like, vi er jo tross alt søstre. Men vi har ikke samme mor, kun samme far. 

Dagens antrekk

Kristin øverst, meg nederst (om det skulle være noen tvil)

 • 03.10.2017, 20:25

En lite givende helg


Forrige Torsdag begynte formen min å bli dårlig. Jeg hostet og frøs, tårene rant og jeg følte meg elendig. På Fredagen toppet det hele seg og da fikk jeg magesmerter som ble så uutholdelig at jeg måtte kaste inn håndkleet. Jeg takket for meg på jobb, og dro rett hjem til senga. Der lå jeg i 4 timer i strekk under dyna for å  få varmen i meg. Og resten av helga lå jeg på sofaen! Ja, nesten hele helga tilbragte jeg i sofaen, det er ikke tull en gang.  

Jeg tror ikke jeg har opplevd en så lite givende helg på lenge. Utrolig kjedelig med andre ord. Og man skulle i det minste tro at man rakk å bli frisk ved å tilbringe flere dager på sofaen, men neida. SÅ lett er det ikke. Jeg sliter fortsatt med hosteanfall som er så ille at tårene triller, men heldigvis føler jeg med bitte litt bedre bedre, og fungerer greit om dagene. Verst er det faktisk på natta, da ligger jeg ofte å hoster flere timer i strekk. Det er så ille at jeg våkner opp av det til og med. Det er både slitsomt og kjedelig. Nå må jeg bli frisk igjen, orker ikke en flereukerslang forkjølelse.

Slenger med noen bilder fra Torsdagen, da jeg tok med søstersen og barna på tur i skogen. Vi grillet og storkoset oss i finværet. Det er viktig å nyte godværsdagene, for det er vell ikke lenge til høsten slår til for fullt!

Håper din helg har vært litt bedre enn min. 

 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits