hits
 • 11.03.2018, 10:26

Happy birthday dear


På Selveste Kvinnedagen har tantebarnet mitt Ariana bursdag, og feiringen ble lagt til Lørdagen denne helgen. Da ble vi samlet hele familie for å feire prinsessa. Søs hadde disket opp med to fantastiske kaker som jeg desverre ikke kunne spise (siden jeg holder meg unna kaker og godis) men fra tidligere erfaring vet jeg at de er supergode!

Ariana ble veldig fornøyd med gavene, og fra oss fikk hun blandt annet en vårjakke som kommer godt med til våren. Barna storkoset seg og lekte sammen i flere timer. Det er så koselig å samles i festlig lag, og idag skal vi feire Ariana sin barnebursdag. Søs har invitert over 30 barn, og det skal være karnevalbursdag. Det blir moro! Vi gleder oss veldig, og ikke bare er det karnevalbursdag, men feiringen skal være i en gymsal! Det blir garantert gøy for barna! Noen bilder fra feiringen finner du under:

Etter bursdagen i går dro jeg rett på trening. Det har vært alt for lite av det de siste ukene, med forskjølelse i hus. Men dette skal det bli endringer på fremover nå. Vekta har gått ned en del, og jeg er motivert som aldri ført til å få orden på denne kroppen. Så nå er det bare å stå på fremover. Og forresten, jeg har holdt meg unna godis i 69 dager nå, noe som er ny rekord! Kunne ikke vært mer fornøyd! 

 • 07.03.2018, 21:01

Vinterens store høydepunkt


På Søndagen var det endelig Barnas Skidag, vinterens største høydepunkt. Det å delta har blitt en tradisjon for oss, og vi går aldri glipp av arrangementet. Dette året deltok lillesøster for første gang også, noe som var utrolig moro. Johnny var med oss og ordnet med grill og grillmat, barna fikk delta på mange ulike aktiviteter og det var flere innslag på scenen gjennom hele dagen.

Storebror gikk gjennom løypa i superfart og lillesøster gjennomførte med glans hun også! Etter skirennet fikk storebror prøve skiskyting, noe som falt i smak. Vi matet alle endene som ble lykkelige for noen brødsmuler, og barna fikk ansiktsmaling til stor glede. En vellykket dag utendørs med familien! Her er noen bilder fra dagen:

 • 05.03.2018, 19:38

Nesten umulig


På Lørdagen hadde vi invitert 12 barn til barnebursdag for å feire storebror som nylig fylte 6 år. Etter å ha sett filmen Big Hero 6 utallige ganger, hadde han bestemt seg for at temaet for bursdagen bare måtte være Big Hero 6. Nå er ikke dette en ny film akkurat, så det var ikke bare-bare å få tak i effekter med Big Hero 6 bilder på. Det var nesten et umulig prosjekt.

Ved å være litt kreativ fikk vi pyntet med masse kulde bilder fra filmen,og heldigvis greide vi å få tak i servietter, duk, kopper og fat med Big Hero 6 på også. Fatene fant vi bare 8 stk av så noen av barna måtte ta til takke med Hulkentallerkener istedet. Men ingen protesterte på det, og det ble en utrolig morsom og innholdsrik bursdagsfeiring. Alle barna lekte så bra sammen, vi hadde pinjata som var stappet full med godteri, og vi hadde andre leker som alle deltok på. En vellykket feiring som endte med en sliten gutt som hadde gledet seg i flere dager til dagen sin.

 • 03.03.2018, 01:38

Magical winderdays ble erstattet med Sibirkulde


Forrige helg var rett og slett magisk. Natt til Søndag snødde det masse, og vi hadde noen fine dager i vinterwonderland. Solen skinte om kapp med snøen, og det bydde på mange aketurer i akebakken. Søs og barna kom også på besøk en tur, noe som var utrolig koselig. Vi har baket boller, og hatt masse kvalitetstid sammen hele familien. Jeg elsker helgene, for da rekker vi alltid å gjøre så mye moro. Nå gleder jeg meg til hverdagene blir litt lengre også, slik at vi får mer tid til å finne på gøyale ting etter jobb på hverdagene. Slenger med noen bilder fra forrige helgs wintermagic. 

 Nå må jeg innrømme at jeg begynner å bli passe lei denne Sibirkulden. Bilen har vært passe ustabil i 20 minus, men etter å ha ordnet noe på den så regner jeg med at jeg ikke møter på det samme problemet fremover.Ser ser ut til at det blir mildere i morgen, så jeg satser på at det stemmer. Det passer iallefall bra med litt mildere vær, for i helga er jo barnas skidag. 

God helg til dere alle!

 • 26.02.2018, 21:24

Veldig imponerende


På Lørdagen var lillesøster i sin første barnebursdag, noe som var utrolig stas for henne. Dette hadde hun hadde gledet seg til en hel uke! Storebror var så heldig at han fikk bli med han også, siden vi ikke fikk ordnet med noe barnevakt da vi skulle i bursdag. Bursdagsbordet til bursdagsjentene var helt amazing, jeg har aldri sett et så lekkert bursdagsbord tidligere. Det var så innbydende og fint, og barna storkoset seg med alt mulig godt å velge mellom.

Etter bursdagen tok jeg med barna slik at vi fik handlet litt mat til helgen. Så var det rett hjem å få på seg uteklær, for å kose seg utendørs er et must i helgene. Vi dro ute å lekte i snøen i flere timer, vi akte ned akebakken, lekte i snøborgen og tuslet på tur i finværet. Vi var ute helt til pappsen kom hjem fra Sverigetur, og da var det godt å komme inn i varmen igjen. Resten av kvelden gikk med til filmtitting, middagskos, og lørdagsgodis.

 • 25.02.2018, 17:31

Denne helgen tar knekken på meg


Mange bruker helgene på å slappe av og nyte at man har fri, men her i gården så må jeg få unna alt jeg ikke rakk tidligere denne uken. Og det vi allerede har utsatt og utsatt alt for mange ganger, måtte vi gjøre på Fredagen da vi endelig hadde litt tid. Da var det nemlig tid for å montere det nye dusjkabinettet vi har fått, men det var ikke før klokka 12 på natten at vi endelig fant et ledig tidspunkt til å begynne på det store prosjektet.  Først måtte vi demontere vårt gamle dusjkabinett hvor ene glassdøren hadde ekslodert. Det å demontere et kabinett var ikke bare-bare det heller, men den største utfordringen oppstod da vi måtte skru av vannet i leiligheten. Det har vi nemlig ikke gjort før, og ingen av oss kan skryte på oss å være superhandy. Men etter 30 minutter frem og tilbake, oppdaget jeg heldigvis hvor vannet skulle skrus av, og da var det klart for å koble fra den siste delen.  Det å montere nytt kabinett var heller ingen dans på roser, det var tunge løft, og mye frem og tilbake. Bruksanvisningen var heldigvis ganske godt, og forklarte godt hvordan vi skulle gå frem, men det tok sin tid altså. Jeg kunne ikke legge meg før klokken 04.00 på natten. Da var vi endelig ferdig og hadde montert dusjkabinett helt selv uten noe hjelp fra andre, og det var en kjekk følelse. Vi greide det helt selv, og jeg har aldri følt meg så handy tidligere. Hahah, små hverdagsgleder altså.  Ikke bare var vi så heldige at vi fikk et helt nytt dusjkabinett da det gamle ble ødlagt, men vi fikk en skikkelig oppgradering også. Nå har vi en fantastisk massasjedusj, så nå er det ingenting å klage over lengre. Men grunnen til at jeg føler at helgen tar knekken på meg er fordi jeg sovnet 04.15 på Fredagen, og ble vekt av barna 07.00 på Lørdagsmorgen. Etter å ha sovet kun 3 timer følte jeg meg ikke særlig høy i hatten, men når man har det så utrolig moro utover dagen så gjør det ingen ting likevel at man har det slik en dag i ny og ned. Håper alle har hatt en fin helg.

 • 23.02.2018, 17:06

SÅ er vi her igjen


Denne uken har virkelig rast avgårde så fort at jeg føler jeg ikke har rukket noe som helst egentlig. Ettermiddagene går så fort, og denne uken har jeg ikke hatt tid til å trene mer enn en gang. Målet er minst 4 økter i uken, derfor må jeg nå være superflink og ta igjen alt i helgen slik at jeg kommer i mål med ukas treningsmål.

Jeg må innrømme jeg blir litt smågretten når jeg ikke får tid til å trene, for trening har blitt en viktig del av hverdagen. Så merker jeg at desto mer jeg trener, mer vil jeg trene. Jeg er overbevist om at det går an å bli avhengig av trening, og skal jeg være avhengig av noe, så er det bedre å være avhengig av trening enn av sukker! haha... sukkerkuttet går i alle fall veldig bra om dagen, og det er jeg utrolig fornøyd med.

Helgen er fullstappet med planer selv om det er vinterferie og mange velger å bare slappe av. Vi skal blant annet på barnebursdag, turn, og skiturer. SÅ må vi planlegge barnebursdag, handle inn til den og organisere og gjøre alt klart. Og sist men ikke minst, jeg må ta igjen husarbeidet jeg ikke har rukket tidligere denne uken, jeg må hente nye møbler som er bestilt, og jeg må helges handle. Så da er det ikke noe annet å gjøre enn å  skru opp tempoet så jeg rekker å komme i mål med alt. God helg alle sammen!  

 • 20.02.2018, 23:56

Magical Weekend


I helgen hadde vi det utrolig fint, med magisk vær og masse familietid ute i snøen. Jeg har tatt med barna på aketur i skogen, vi har gått på flere skiturer, og på Søndagen slo jeg og Storebror til med en 5kilometers tur i skiløypene. Det var så utrolig fint i skogen med solen som skinte, og snøen som glitret. Vi er like hektet på å gå på ski begge to, og storkoser oss når vi er på tur sammen.

De turene vi har med lillesøster, velger jeg å gå uten ski på beina. For selv om hun har blitt utrolig flink til å gå på ski, så er det ikke det raskeste tempoet, hehe.. Da tar vi alltid med akebrettet i tillegg, så aker vi ned alle bakkene vi møter på. Utrolig moro, både for lillesøster og mammaen.

 • 17.02.2018, 12:38

Påkjørt


På Torsdagen var jeg ute å kjørte med barna, for vi skulle nemlig på middag hjemme hos mamma. Da vi kjørte bortover veien ante vi fred og ingen fare, hørte på musikk og koset oss i bilen.

Plutselig var det en bil som brøt vikeplikten sin, og nesten krasjet rett inni oss. Heldigvis oppdaget jeg at han var i ferd med å bryte vikeplikten så jeg rakk å brååbremse, og med glatt vei og noen meters ekstra bremselengde, så ble det så vi akkurat unngikk å treffe hverandre. Huff, jeg blir så skremt av slike hendeler, det gir meg alltid en real støkk, det var jo så nære! Det er ikke en selv som er en fare i trafikken, men det er alle uoppmerksomme sjåfører man kan risikere å møte på!

Etter å ha kommet til hektene igjen så greide vi heldigvis å nyte en fantastisk middag hjemme hos mamma. Det var vell egentlig bare jeg som ble påvirket av hendelsen, for barna merket nesten ikke noe til det. Heldigvis! 

Kjør forsiktig, følg reglene og vær våken  i trafikken! Det er alt for ofte jeg opplever at folk bryter vikeplikten, og de som gjør det burde aldri ha fått beholde lappen.

 • 12.02.2018, 21:42

En liten seier


På Søndagen hadde vi familiefeiring for lille prinsen vår, som fylte 6 forrige uke! Vi slo sammen feiring både for pappsen som hadde bursdag i Januar, og for gullet som fylte i Februar. Jeg synes det er greit å slå sammen feiringene, slik at det ikke blir selskap hver eneste måned, for det er mye å stelle i stand når man skal ha selskap hjemme. I år baket jeg ikke mer enn en kake selv, resten kjøpte vi på butikken. Jeg må ærlig innrømme at det å bake kake å vite at man ikke kan smake noe som helst, det er egentlig litt småkjipt. Men det å stå i mot alle fristelser er en liten seier i seg selv! Skal man holde seg unna sukker, så gjelder det i festlig lag også, kan ikke svikte meg selv og planene mine selv om det er selskap!

Familiefeiringen var veldig trivelig, og vi var totalt 16 stk samlet. Det var totalt 6 barn, og alle lekte så fredlig sammen. Prinsen fikk alt han ønsket seg, og enda mer enn det. Utrolig stas med bursdag! Etter at festen var over, vart det en liten oppryddingsjobb på a mor, men jeg koser meg når jeg rydder og pusler så det er heelt greit! 

 • 09.02.2018, 19:30

TVkamera på nært hold


I går hadde verdens beste lille Prins bursdag, og for anledningen hadde jeg tatt meg fri fra jobb for å skape en perfekt bursdag for storebror. Dagen startet med både kake og sang på sengen, før han fikk et lite lass med pakker. Pakker hører med på en bursdag, men hovedgaven må vi vente med til Søndagen, for da skal vi ha feiring sammens med resten av familien.

Tradisjon tro så var det bursdagsbarnet selv som bestemte hva vi skulle gjøre på bursdagen, og da ble det bestemt at turen skulle gå til Pirbadet. Der var vi å badet i hele tre timer, noe som var utrolig moro. Mens vi var der hadde de et TV Team som filmet og holdt på ved bassengene. Det var visst NRK som filmet, og det var ganske underholdene å se på. 

Når vi følte vi hadde fått nok bading, kjørte vi hjem, skiftet om å la ut på en skitur. Måtte teste mine nye ski, og det samme måtte prinsen vår, som nettopp hadde fått seg nye ski av bestefar i bursdagsgave. Vi gikk på tur i 45 minutter, noe mer greide vi ikke. Hahah masse nysnø og tungt føre. Har hatt en helt magisk dag med gutten min, elsker slike dager :) 

 • 07.02.2018, 22:20

En stressende start på dagen


Jeg må lære meg å roe ned noen hakk, for hver morgen løper jeg ut dørene, og ingen dag er noe unntak. Uansett om jeg står opp klokken 05.00 istedet for 06.00, så får jeg det like travelt. I følge Fitbitklokken min, så ligger pulsen på "fatburn" når jeg er på vei ut dørene på morgenen, og jeg løper alltid fra bilen for å komme meg frem tidsnok. Hhaha, dette kan umulig være sunnt for kroppen. Jeg burde kanskje ha vurdert yoga eller noe for å lære meg å roe ned.

I morgest hadde vi legetime klokken 8. Lillesøster måtte ta noen prøver, og etter en kjapp tur inn til legen på legesenteret ble vi sendt til sykehuset for å ta noen tester der. Dette var ikke lagt inn i min dagsplan, og pluttselig gikk det 60 min ekstra i tillegg til tiden jeg egentlig hadde beregnet, og da ble det jammen meg travelt igjen. Noen ganger har døgnet for få timer, og det vises ekstra godt på kveldene. Da kommer jeg meg ikke på treningsrommet før klokken 23.00, noe som er litt i seneste laget. Heldigvis trives jeg med å trene sent, og noen ganger må man bare ofte litt søvn for å rekke alt.Kanskje ikke rart jeg går rundt og er halvsvimmel flere dager i uken?

Lillesøster var superflink til legen, og på sykehuset. Så tålmodig og rolig da! Jeg får prøve å lære av henne slik at jeg finner roen litt oftere selv også. 

 • 06.02.2018, 23:29

Det er så undervurdert!


Her i familien har vi blitt skikkelig hektet av å gå på ski, både storebror og mammsen. Det er leeenge siden jeg hadde så stor glede av å gå på ski som jeg har hatt de siste dagene, nå er jeg helt hektet! Å gå på ski er virkelig undervurdert, det er jo så fantastisk moro! På Lørdagen gikk vi vår første skitur sammen, jeg og storebror. Han har blitt så utrolig flink, og elsker å være med på skitur. Det var min første skitur denne sesongen, og vi lo godt da jeg forsøkte å stå ned bakkene uten å falle.

 Vi gikk to kilometer til sammen, og  etter turen kjente jeg at det å gå på ski er jo utrolig god trening også!På Søndagen gjentok vi moroa, men denne gangen var lillesøster med, og da kunne jeg ikke ha ski på bena. Mens resten av gjengen gikk på ski, løp jeg siden av med lillesøster i akebrettet. Kanskje ikke så populært å løpe gjennom skiløypene uten ski på bena, men må man så må man! VI campet i skogen, grillet pølser og spiste sjokolade. En fantastisk tur med andre ord!

I dag dro jeg på butikken og kjøpte meg ski, for egne ski har jeg ikke hatt siden jeg var lita, så det var jammen på tide! Nå skal vi ha mange fantastiske turer i tiden fremover. Det er lenge igjen av sesongen enda! (håper jeg:)

 • 31.01.2018, 10:12

Hahah, denne var ny


En sjelden gang bruker jeg google translate, men oversettelsen må man ofte ta med en klype salt. Det er ikke alt som blir oversatt hundre prosent korrekt. Bare se disse for eksempel:

A pang of envy sneaks into her gut. En pang av misunnelse sniker seg i tarmen hennes (hahah i tarmen liksom) 

This was supposed to be an outing to ?get her mind off the pain? - Dette var ment å være en tur for å "få henne til å tenke på smerten". (eller det motsatte?)

Thank God for one good day - Takk Gud for en flink dag (var dagen flink altså?)

 

Noen ganger kan det vær like så greit å holde seg unna google translate, men til å oversette spansk som jeg absolutt ikke kan, så er jeg fornøyd. Selv om gramatikken ikke alltid er rett, så får man jo vite hovedinnholdet i teksten.

 • 30.01.2018, 18:42

Er ikke verd det


Denne uken har barna måtte blitt levert to forskjellige steder før jeg har dratt på jobb, og for å i det hele tatt rekke dette så har jeg måtte stått opp klokka 5 på morgenen. Og selv om jeg har stått opp i 5tiden, så har jeg hatt en like stressfull morgen som alltid. Det er nemlig fort gjort å tenke at man har god tid når man står opp så tidlig.Men tar man seg for god tid, blir det fort travelt og dette har gått på bekostning av frokosten,

På Mandagen da jeg hadde det litt for travelt, presterte jeg å nesten kjøre meg fast i et dypt vannhull som var dekket med nysnø. Det hele endte med at understellet på bilen slo hardt mot bakken, og jeg var sikker på at jeg hadde ødlagt den. Jeg gikk bare å ventet på at det skulle blinke en varsel lampe om at noe var galt, men heldigvis har det ikke kommet noe varsel enda. Kanskje var jeg heldig denne gangen, men jeg har lært at det er på tide å roe ned noen hakk. Det hjelper ingen at man er stresset.

 • 30.01.2018, 00:14

Favourite Store


Zara er en av mine absolutte favorittbutikker, som jeg har nevnt mange ganger tidligere. De har et enormt utvalg, både når det kommer til barneklær, og klær til meg selv.  Jeg finner alltid mye fint til hele gjengen når jeg handler på Zara. Her er noen av de siste innkjøpene til Lillesøster i huset, noen delikate plagg som blir fint nå fremover mot våren:

#barneklær #zara #shopping

 • 28.01.2018, 20:48

En dag vi gruet oss til


På Torsdagen hadde jeg søkt om en feriedag fra jobb for å være med A på sykehuset. Han skulle nemlig operere og denne dagen hadde vi gruet oss til lenge. Det kan jo oppstå komplikasjoner under en operasjon, og man er aldri sikker på hvordan det vil gå. Derfor var det mye spenning i luften dagene frem til operasjonen. Vi sto opp 5 denne morgenen for å rekke timen på sykehuset, men tidlig på morgenen kastet lillesøster opp tre ganger.

Så istedet for å være sammen med A på sykehuset, endte det opp med at jeg måtte være hjemme med to syke barn. Utrolig kjedelig å ikke få være der når man ønsker å være tilstede. Men alt kan ikke planlegges, og sykdom kommer som regel når det ikke passer.

Nå er det noen dager siden operasjonen og omgangssyken kom i hus, så nå er barna blitt friske og A er hjemme fra sykehuset. I dag har A bursdag, og det måtte selvfølgelig feires med både kake og pakker. (ingen kake for min del altså) Hipp Hurra for min kjære samboer, og verdens beste pappa til våre barn! 

 • 23.01.2018, 19:22

En mors skrekk


Ikke helgen som var men forrige helg så hadde vi en dårlig opplevelse. Først tok jeg med begge barna og gikk på skøyter på Myra, noe som var utrolig koselig. Med oss hadde vi broren min og kjæresten hans, og det var ganske så trivelig i solskinnet. Barna fikk prøvd seg på skøyter, og etter en liten stund på isen tuslet vi videre til en lekeplass like ved. Der spiste vi niste og lekte oss, og koste oss i vinterværet. Det var ikke før hjemturen at jeg ante at noe ikke var helt som det skulle.

 

Lillesøster klaget på vondt i øyet, og der og da trodde jeg det var starten på øyekatarr. Det var ikke før vi kom hjem jeg så hvor ille det faktisk hadde blitt. Øyet var superhovent og verre enn jeg noen gang har sett før. Det viste seg å være en allergisk reaksjon på noe hun hadde spist, og det hele endte med en tur på legevakta. Der fikk vi god hjelp og god behandling, og siden det var en allergisk reaksjon fikk vi komme inn med en gang.

Heldigvis gikk det veldig bra med lillesøster, men mammaen fikk seg en liten støkk. Det er aldri noe trivelig når barna må å sykehuset, men heldigvis er de så dyktige der, og man er i de beste hender.

Det tok ikke mer enn to dager før lillesøster var tipp topp igjen og mammsen kunne puste lettet ut.

 • 16.01.2018, 17:48

Happy New year


Godt nyttår alle sammen, det har jeg ikke rukket å få sagt enda. Kan ikke tro vi allerede er halveis ut i Januar allerede. Dagene flyr like fort som alltid, men nå jobber jeg hardt for å få utnyttet de maks! Det er godt at vi går mot vår og lysere dager, for våren er min absolutte favoritt årstid!

Nyttårsaften feiret vi hjemme hos oss, med et vennepar på besøk. De har to barn som er omtrent på samme alder som våre to barn, og de leket så det suste hele kvelden lang. De holdt ut til over klokken 00.00 og fikk med seg rakettene de også. Det er utrolig koselig med raketter, og vi hadde en fin utsikt hvor vi så utover slik at vi fikk med oss rakettene fra mange andre steder.

Det var Alex som stod for matlagingen, og han laget pinnekjøtt for første gang. Jeg har aldri vært noe fan av pinnekjøtt, men det var helt fantastisk. Er det noen som kan å få mat til å smake godt, så er det han! Et talent på kjøkkenet! En superkoselig kveld med god mat og godt selskap. En god start på det nye året, og kvelden varte lang ut i nattetimene.

 • 08.01.2018, 21:58

Mine nyttårsforsetter


Nå som et nytt år har begynt, er det på tide å sette seg noen mål og ønsker for det nye året. Disse kan jo selvfølgelig endres underveis, eller man kan komme på nye i løpet av året. Men foreløpig er min liste slik:

 1. Være mer spontant 
 2. Gjøre mer av det jeg synes er moro! 
 3. Finne på ting utenom det vanlige sammens med barna minst en gang per uke 
 4. Bruke mindre penger på klær 
 5. Trene mer organisert og aktivt, med minst tre økter per uke 
 6. Ta alle kjangser som byr seg
 7. Slutt å være så redd for alt å heller tenke positivt
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign