• 19.08.2017, 15:07

Gøy på Shopping


Barna våre har  blitt med på noen shoppings runder oppgjennom årene, helt fra de var små babyer i permisjonstiden hvor de lå i vogna, helt til de ble større og måtte gå på egne bein. Jeg tror det er derfor begge to nå hater å bli med på butikker, det er noe av det kjedeligste de vet. Dere aner virkelig ikke hvor kjedelig de synes det er. Jeg tror rett og slett at de har gått lei, så om jeg skal på shopping må jeg helst ordne med barnevakt på forhånd, slik at barna slipper å kjede seg gjennom nok en shoppingrunde. 

 Men det er ikke alltid man har barnevakt, og noen ganger drar man på shopping litt på sparket. Derfor må de bare bli med noen ganger, enten de liker det eller ei.  

 

Og på slike dager, hvor de må være med, ja da kan det være greit å gjøre shopping litt ekstra moro. Shopping kan  være gøy, det er jo litt hva man gjør det til! Derfor har vi gjort litt sport ut av det å ha det moro på kjøpesenter. Det hele begynner ved inngangen:

Her har du disse karuselldørene, de man finner på kjøpesentrene, som blant annet er produsert av Boon Edam! Disse karuselldørene kan være ekstra morsomme for barna. Her går vi gjerne flere runder ekstra når vi skal inn på kjøpesenteret. Så gjør vi hele shoppingturen til en gøyal opplevelse, som allerede starter  ved inngangsdøren.

Videre tar vi turen innom lekebutikken, eller lekebutikkene om det er flere. Har tegner vi om de har tegnebord i butikken, vi titter på lekene, og vi leter etter kule leker som barna kan ønske seg til bursdager, til jul eller bare til hverdags. Noen ganger kjøper vi noe også, men ikke alltid. Det er viktig at de lærer det  fra de er små, det er ikke alltid man ender opp med å kjøpe noe, selv om man finner mye man har lyst på.  Barna får også prøve karusellene som står  rundtomkring, disse er det ofte flust av på kjøpesentrene. De er fornøyde bare de får sitte i dem, man behøver ikke kjøpe en tur altså. Moro kan det være likevel. Noen ganger avslutter vi hele shopperunden med en is eller en sandwich. Og innimellom alle disse hendelsene så tar vi turen innom butikkene vi egentlig skulle innom. Og siden vi gjør mye moro mellom slagene, så blir shoppingturene mer spennende. Da blir det plutselig ikke så vanskelig å spørre barna om å være med neste gang.

 • 14.08.2017, 20:00

Det blir hva man gjør det til


På Lødagen pøsregnet det, men det stoppet ikke oss fra å utføre dagens planer. Vi hadde nemlig planlagt å dra på skogtur i nærområdet, og mens gutta lekte i skogen plukket jeg og Lillesøster blåbær. Det er endelig bærsesong, og nyplukket bær smaker jo bare helt magisk! Det er noe helt annet enn bæra man finner i butikken hvor blåbæra er hvit inni, istedet for blå!  Vi utforsket skogen, og gikk på stier vi aldri har gått før. Det er nesten rart å tenke på at vi har bodd her i så mange år, og utforsket så lite av nærområdet. Turen var spennende, og vi fant en hemmelig vei hvor vi måtte klatre opp et tau opp en bitteliten skråning. Det var moro og spennende! 

 Det er så fantastisk herlig å komme inn etter man har vært på skotur i regnet, og denne dagen var ingen unntak.  Da var det bare å få varmen i seg igjen, med nyplukkede bær i skåla! 

 • 08.08.2017, 19:05

Han klarte det


På Søndagen hadde vi mye på timeplanen. Først skulle vi på fisketur sammen med Johnny. Som nevnt mange ganger tidligere så er altså Johnny barnas fadderVi møttes ved Svean, og der var også søstera mi med barna sine. Tante Marty ble med hun også, noe som var utrolig koselig. Jo flere Jo bedre spør du meg, det er alltid så koselig å finne på noe sammen. 

Barna fikk prøve fiskelykken og hadde store forhåpninger underveis. Og jammen så ble det fangst også! Det var storebror som fikk fisken, og vi ble mektig imponer! Er det så lett å få fisk da? Fisken  var stor nok til at alle fikk en liten smak. Johnny stod for grillingen og grillet både fisk og pølse, så alle ble stappmette.  Barna er veldig glad i fisk, og jeg tror den smaker ekstra godt når man har fanget den selv! 

 Været var strålende og vi koset oss ved vannet. Barna fikk bade om de ønsket det, vi matet endene som badet i vannet, og vi spilte frisbee! En herlig dag i sensommersolen. Da det var en halvtime til vi skulle ta fatt på ferden videre begynte det å plaskregne! Regnet pøste ned, men faktisk så var det ganske moro det også, fordi det var så ekstremt Mye. Det tok cirka bare 5 sekunder så var alle gjennomvåte. Vi pakket fort sammen sakene og da regnet så ut til å gi seg dro vi på Kino.

Planen var å ta med lillesøster på Kino for første gang, men hun sovnet da vi kjørte mot kinoen. Da fikk heller storebror være med. Vi så filmen Ballerina, og den var mildt sagt helt fantastisk. Jeg begynte nesten å gråte og fikk frysninger flere ganger! Anbefales enten du har barn eller ei. Heheh?

 • 07.08.2017, 20:45

I did it!


Vi hatt en veldig innholdsrik helg, og gjort mye morsomt sammen disse to dagene! Jeg elsker slike helger hvor vi gjør så mye at det føles som vi har hatt fri i maaange dager, og ikke bare to.

På Lørdagen dro A på sverigetur med søstrene sine, så da måte jeg og barna finne på noe moro siden vi var hjemme alene. Det ble enstemmig entusiasme da badeland ble foreslått, derfor tok vi turen til Svømmehallen. Jeg har aldri vært å badet med begge barna alene før, og var ganske spent på hvordan det skulle gå. Heldigvis er de enkle å ha med seg, så det gikk over all forventning. Å dra alene i svømmehallen er jo ingen problem! Vi storkoset oss i bassenget og ble egentlig enige om at vi skal begynne med regelmessige turer til Svømmehallen. Det perfekte hadde vært to dager i måneden, så det skal vi prøve på fremover.

Da lillesøster ble trøtt og tiden var inne for å forlate badeland, dro vi hjem en tur slik at hun fikk sove. Da lillesøster lå og sov kom søstera mi på besøk med begge barna sine, og vi gikk ute i hagen for å plukke bær. Kan nesten ikke tro at bær sesongen allerede er her, det betyr jo at sommeren straks er over! Vi plukket haugevis med bær mens lillesøster sov i vogna si, og da hun våknet droppet vi vogna, tok beina fatt og dro på skogtur i nærområdet.

Vi skulle nemlig plukke blåbær, for det er jo så godt og sunt ikke minst. Vi tuslet et godt stykke innover skogen, og barna lekte seg sammen mens jeg og søs plukket bær for harde livet. Vi fant en plass midt inne i skogen hvor bæra var mye større enn de andre bærene vi hadde plukket, så vi fikk med oss en hel del hjem igjen. Underveis på skogturen vår så ble vi invitert på middag hos mamma, og det kunne vi jo ikke si nei til! Familiemiddager er jo så koselig. Vi dro rett fra skogen til mamma og koste oss med middag på terrassen hennes i sommervarmen.

På kvelden kom pappsen hjem, og det var duket for filmkveld og godis med barna. Da barna var i seng fikk vi besøk av Martine og Marte, og vi spilte spillet Hint sammen. Det er første gangen jeg har prøvd Hint, og nå er jeg hektet. For et gøyalt spill, jeg lo masse underveis, og dette må gjentas! En perfekt Lørdag hvor vi ikke var i seng før nærmere 3! På natten! Hahahah,, men i helgene er det lov altså!

 • 06.08.2017, 11:50

Sjokkerende


Forrige helg bestemte vi oss plutselig for å dra på Søndagstur sånn midt på dagen. Planen var å gå opp til Skjellbreia, og sporty som vi er så tok vi med oss gummibåt og pumpe og trasket i vei. Vi vet at det tar rundt en time å gå dit når man har barn med seg, og en time ned igjen. Vi spiste niste oppe ved vannet, vasset  vannet, fanget fisker og kjørte båt. Vi storkoset den siste feriedagen vi hadde, og været var strålende!

Det var en fantastisk tur i bymarka, jeg elsker slike turer! Vi må bli flinkere til å dra p slike turer mye oftere, for vi koser oss sånn på tur. Da vi kom ned til parkeringsplassen da turen var over, oppdaget vi hvor mye klokka hadde blitt! Det viste seg at vi hadde vært ute på tur i hele 5 timer! Hahah, fikk helt sjokk jeg, 5 timer på Søndagstur! Ja det må være ny rekord for vår del! Så fantastisk herlig! 

 • 02.08.2017, 19:22

Det har vært noen fine dager


Da er sommerferien offisielt over for denne gangen og hverdagen er tilbake for fullt. Jeg kan være den første til å innrømme at det å stå opp klokken 05.45 var utrolig tungt når man er vant til å sove mye lengre. Her har vi sovet til rundt 09.00 hver eneste morgen gjennom hele ferien.

 

Den siste ferieuken har vi virkelig koset oss. Det ble da endelig sommer i Trøndelag også, selv om noen strand-dager har blitt avbrutt av kraftig tordenvær. Men det betyr i det minste at det er varmt, og varmen setter vi pris på. Vi har vært på Lianvannet flere dager, hvor vi har badet og koset oss. Det er utrolig deilig å bare være hjemme også, uten noen planer og heller ta ting litt på sparket. Det er slike dager vi har hatt mange av den siste uken, og sommerferien har virkelig vært helt topp. Det er nesten synd å si det er over for denne gangen, men hverdagen er jo ikke så aller verst den heller. Egentlig så gleder jeg meg til å være godt i gang med hverdagen igjen, både når det kommer til kosthold og trening!

 • 01.08.2017, 19:38

Byebye


Siste dagen i Östersund tuslet vi i byen, både i butikker, i gågaten og nede på stranden en tur. Vi dro også på en stor lekeplass i nærheten så barna fikk utfolde seg før vi skulle på aller siste etappe av bilturen. Da vi kjørte mot Trondheim stoppet vi i Åre og spiste lunsj der, så hjemturen gikk veldig fint. Barna har blitt vant med å kjøre bil i lengre tid, og ble bare mer og mer tålmodig for hver etappe vi tok.

Ferien har vært fantastisk og bilferie med barn kan virkelig anbefales. Vi har sett mye flott natur, mange flotte byer, og hatt mange fine opplevelser både i Norge og i Sverige. En slik ferie er mye dyrere enn en Sydentur, men så opplever man mye mer forskjellig også. Derfor håper jeg virkelig at vi gjentar denne ruten neste år, for dette gjør jeg med glede igjen! 

Dere aner ikke hvor skitten bilen ble etter å ha kjørt så langt. Den ble full av innsekter, som ikke en gang vindusviskerne greide å få bort. Vakker natur på vår veiHåper alle har hatt en super sommerferie!

 • 31.07.2017, 17:46

Siste byen


 I Östersund var vi også  to netter, slik som i Oslo og Stockholm. To netter på et sted er helt perfekt, for da rekker vi det meste! Når vi var i Östersund måtte vi selvfølgelig innom Storsjøbadet. Det er ingen hemmelighet at barna er ekstremt glad i å bade, og faktisk synes jeg det er ganske behagelig selv også.

I Storsjøbadet var de fleste bassengene litt for kalde for min smak, men de hadde et basseng der som var ekstremt varmt også, og der trivdes jeg og lillesøster best. Hun sa faktisk «auu» når vi prøve de bassengene som var kaldere, heheh, så det ble med det ene bassenget for vår del. Da hun ble lei av å bade tuslet vi på en diger lekeplass på uteområdet til Storsjøbadet, for der var det mye moro å finne på.

 

Etter badet ble det en tur på restaurant, og litt shopping i tillegg. De hadde overraskende mange kule butikker i Östersund, så vi endte opp med flere bæreposer hele gjengen. • 30.07.2017, 11:49

Neste etappe


Etter en alt for god hotellfrokost var vi klare for neste etappe av ferien. Vi bodde to netter i hver by, og nå gikk ture videre fra Stockholm til Østersund. Det er rundt 6 timer å kjøre uten stopp. Da vi dro på denne ferien hadde vi som mål om å pakke lett, men om du ser på bildet litt lenger ned på siden, så ble det etterhver veldig mye stasj å ta med seg. Bare å pakke bilen for neste etappe er et prosjekt i seg selv. Det er godt vi har et stort baggasjerom.

Som fra Oslo til Stockholm, så kjørte jeg så og si hele veien fra Stockholm til ØStersund også. Jeg trives best bak rattet, og stortrives på de fine Svenske veiene. Vi hadde ingen spesielle planer for stopp på veien, så tok det litt på sparket. Da vi kjørte fordi en diger Outlet stoppet vi der, spiste litt og shoppet litt før vi dro videre. Om man ønsker et litt lengre stopp så tror jeg Trollskogen er verd et besøk. Det er cirka halveis på veien. Dit får vi heller ta turen neste gang vi drar på bilferie, for denne gangen startet vi å kjøre alt for sent på dagen. 

Da vi kom frem i Østersund var det utrolig deilig å være fremme, for da hadde turen tatt over 10 timer med all stoppene. Hotellet vi bodde på i Østersund hadde to soverom så det var nok av plass. Utrolig herlig! Vi bode på Scandic Østersund City, og hotellet ligger rett ved gågaten med gangavstand til absolutt alt. 


 

 • 30.07.2017, 01:31

Opplevelser i Stockholm


I Stockholm er det mye å gjøre, og masse å velge mellom når man skal planlegge en familieferie. Vi vurderte dyreparken på Skansen eller Aquariet like ved, men endte opp på Grøna lund etter å ha hørt med barna hva de helst ville. Det koster litt å oppleve Grøna Lund, men til vår store skuffelse var det ikke en eneste karusell som lillesøster kunne ta. Dette er ikke familieparken for de med små barn nei.

Storebror var mer fornøyd og fikk prøve mange karuseller, tilogmed mange jeg synes var for skummel. Jeg er vedig pysete når det gjelder karuseller så det er bra han har en tøff pappa som er med på alt! Selve plassen var veldig fint, og utsikten fra karusellene var magisk. Men  området var trangt, parken var liten, og egentlig ganske skitten. Likevell sitter jeg igjen med en følelse av at jeg er utrolig glad jeg fikk oppleve dette, for det var egentlig ganske kjekt altså, når jeg først tok kjangsen på å ta noen karuseller. hehe....

Etter flere timer i Parken dro vi på Shopping midt i Stockholm. Jeg måtte jo bare innom Sephora, Victorias Secret og Zara. Overraskende nok endte jeg ikke opp med en eneste ting fra Victorias Secret. Men jeg fikk handlet en god del på Zara, der hadde de et enormt utvalg. (butikker var like rotete som den i Trondheim, men jeg fant mye likevell)

Etter noen timer i byen endte vi opp på Fridays til levende musikk og fin utsikt. Stockholm er en utrolig vakker by! Hit skal jeg garantert tilbake, for en fin plass altså! 

 • 28.07.2017, 20:40

Tips på vei fra Oslo til Stockholm


Etter to netter i Oslo gikk turen videre til Stockholm. Og ivrig på planlegging som jeg er, så hadde jeg planlagt en utflukt på veien slik at det ikke skulle bli så kjedelig å kjøre så langt. Vi stoppet i Örebro, en by som ligger ca 4 timers kjøring fra Oslo. I Örebro finner du nemlig et kjempe kult badeland som heter Lost City, hvor det ser ut som du er kommet inn i noen ruiner når du kommer inn i badelandet. Hele konseptet er utrolig bra gjennomført.

Barna storkoset seg i badeland i flere timer, hvor vi badet, skled på vannsklier og storkoset oss! Etter at badelandet stengte utforsket vi byen. Er man turist så er man turist, hehe. Og med barn på biltur er det viktig å ta seg god tid. Vi fikk se et vakkert slott midt i byen, og fant oss en restaurrant like ved hvor vi spiste en sen middag. Byen var utrolig fint, og slottet var virkelig vakkert!

Resten av kvelden/natten kjørte vi til Stockholm og sjekket inn på neste hotell. Ja, det er godt med hotellferie altså. #Örebro #bilferie

 • 28.07.2017, 10:10

Helt magisk


Dag nummer to i Oslo hadde vi planlagt en utflukt til Tusenfryd. Været var strålende, og vi gledet oss utrolig masse. Tusenfryd var et av høydepunktene som storebror gledet seg mest til på hele turen! SÅ var vi så heldige at vi dro sammens med søstra mi og familien hennes også. Det er alltid koselig å ha noen å dele opplevelsene med, og veldig moro for barna å dra sammens med søskenbarna sine som er gjevngamle. 

Vi startet med dagen med karuseller for barna. Her var det masse moro for både store og små! De hadde noe for enhver smak, og jeg må virkelig få si at Tusenfryd er den perfekte familieparken. Etter å ha vært i flere parker i løpet av ferieuken vår, så er desidert Tusenfryd den parken som skiller seg ut til å være den beste plassen for familier. Rett og slett fordi parken er så stor og har noe for absolutt alle! Tilogmed for lillesøster på bare 2 år.

Dagen i parken gikk alt for fort, og hadde vi ikke planlagt en tur til Stockholm  neste dag, så hadde vi tatt en dag nummer 2 i tusenfryd istede. Det er veldig mye å oppleve og mange karuseller å ta. Køene var ikke så lange heller, fordi det er så mange forskjellige attraksjoner. Vi rakk faktisk ikke å komme oss gjennom hele parken på en dag, for vi bruke en del av tiden i badebassenget også! Her var det utrolig mye å gjøre, og jeg gleder meg allerede til jeg skal tilbake neste år!


Barna traff på denne hyggelige fyren inne i parken.

Storebror fikk prøve å trekke tau, hvor man er garantert premie. Det er jo ekstra moro for da går man ikke tomhendt hjem. I posen var det en supersøt bamse

Noen av karusellene er bare for de tøffe, slik som Alex, han nølte ikke i det hele tatt uansett hva han skulle ta! Jeg derimot...Parken var utrolig fint med masse fargerike blomster overalt. Dette er også en av de reneste parkene vi har vært i

#tusenfryd #sommerferie

 • 27.07.2017, 14:52

Oslo, man kan jo ikke bli overrasket


Da vi kom frem til Oslo sjekket vi inn på Scandic Sjølyst, et hotell som hadde perfekt beliggenhet for vår del. Det var ikke langt unna Vigelandsparken, og det var haugevis med butikker og restaurranter i nærheten. Hotellet var fint og koselig, og vi hadde god plass på rommet. Oslo hadde strålende sol som alltid da vi kom frem, og man kan jo bare ikke bli overrasket. Oslo har jo alltid så fint vær, haha nesten så jeg vurderer å flytte til Oslo. Jeg er så lei av Trønderværet altså.


Men tilbake til saken, vi tok turen til Vigelandsparken etter å ha sjekket inn på hotellrommet. Vi bruke ca 30 minutter på å spasere dit, så det ble en veldig fin tur! Parken var helt magisk, og vi fant mange lekeplasser i nærområdet. Vi lekte ved tre av lekeplassene, så barna hadde det utrolig moro. Det var utrolig mange turister i Vigelandsparken så vi skled rett inn i mengden. Det er gøy å være turist i eget land, for Norge har mye å by på!


Vigelandsparken består av over 200 skulpturer, så det er nok å se på! Synes disse skulpturene er utrolig fascinerende, og endelig fikk vi sett Sinnataggen igjen. Det er mange mange år siden jeg var i parken sist, tror ikek jeg har vært der siden jeg var lita jente, så dette var gøy 


 • 26.07.2017, 10:33

Bilferie med barn


Da har vi nettopp kommet hjem fra en ukes lang bilferie med barna. Det har gått over all forventning og vi har hatt en fantastisk tur. Vi kjørte til Oslo fra Trondheim forrige Tirsdag. Vi valgte å ta den korteste ruten, og droppet å dra innom Lillehammer. Vi kjørte helt til den store Sølv Elgen på Bjøråa Rasteplass og spiste lunsj der.

Der hadde de også en lekeplass hvor barna fikk boltre seg fritt før det var flere timer i bilen igjen. På Veien til Oslo stoppet vi hele tre ganger, men det må man regne med når man kjører med barn. Dessuten så er selve bilturen en stor del av ferien når man er på bilferie, og da er det bare fint å ta seg god tid!

Tips for at bilferien skal gå så bra som mulig:

 • Sørg for å ha underholdning til barna. Gjerne en film på Ipad eller DVD spiller. (husk at denne må festes i bilen, på grunn av sikkerhet)
 • La barna spise i bilen (vi har egentlig regel om at mat er forbudt i bilen, men innså ganske fort at når man skal kjøre over 200 mil så må man tillate litt spising i bilen)
 • Legg filmer på Offlineliste før turen, både på Netflix og Viaplay. Da har man et godt utvalg i filmer til turen begynner.
 • Lag spilleliste på forhånd, både noe barna liker å høre på, og noe for oss voksne
 • Planlegg hvor man skal stoppe på forhånd, og legg inn noen lengre stopp hvor man kan leke og være en times tid for å koble av litt fra kjøringen

 • 17.07.2017, 19:02

Hyttemagi


På Lørdagen hadde vi enda en herlig dag på hytta. Solen skinte og det var ganske varmt i luften. Mamma tok oss med en tur på stranden, og der var det flere som badet. Jeg er ingen badenymfe i Norsk sjø, så vi holdt oss til å vasse i vannkanten og sole oss i solsteiken. Når det nærmet seg middagstider tok vi båten og kjørte til en restaurrant som var en halvtimes tid unna.

Båtturen var like magisk som hver båttur er, selv om vi møtte på en meter høy bølge. Bukten hvor restaurranten befant seg, var utrolig koselig. Der fikk vi servert et magisk måltid, jeg tror aldri jeg har fått så stor porsjon på restaurrant tidligere. VI ble iallefall stappmette hele gjengen. Barna fikk is og vi kastet masse steiner i vannet. Lillesøster sovnet på hjemturen, ikke rart når båten vygget så mye som den gjorde på bølgene. Heheh...

 • 16.07.2017, 19:38

En perfekt start på ferien


På Fredagen gikk jeg ut i ferie, noe som var utrolig deilig. Men selv om det nå er sommerferie så skal jeg ikke ligge på latsiden. Da jeg kom hjem på Fredags ettermiddag var det bare å hive seg rundt, pakke det vi trengte, hive med seg alt i bilen, ta med seg barna og legge av gårde på vei til hytta til Bestemor og Bestetor. 

Vi er alltid så heldige med været når vi skal på hytta, og denne Fredagen var ingen unntak. Vi kom frem til Strålende sol og nybakt pizza som mamma hadde laget. Selv om vi var ferdige med maten klokka 20.00 bestemte vi oss for å ta ut båten en tur. Lillesøster hadde sovet hele veien til hytta, så hun var klar for å være våken noen timer ekstra. Er det sommerferie så er det sommerferie altså.
Sjøen var ubeskrivelig magisk i solskinnet. Ingenting er så fint som en sjø som glitrer på grunn av solstrålene. Vi stoppet opp for å fiske i bukta og mamma fikk fisk etter fisk etter fisk. Hun der altså, får alltid fisk! Hun var den eneste som fikk noe på kroken denne gangen, og er alltid den første som får fisk når vi er på fisketur.


 • 10.07.2017, 18:55

På sitt beste


På Søndagen presenterte Trondheim by seg på sitt aller beste med både sol og varm luft. Når vi har finvær så sjeldent som vi har her i Midt Norge så setter man så utrolig stor pris på de få dagene man får servert.

Ut på dagen så tok vi turen til Skansen og møtte Svigers der. Det var en perfekt plass å være i finværet, med masse folk og god stemning. Barna fikk kaste steiner i vannet og se på båtene, og etterpå lekte vi oss  i parken like ved. Vi spiste et godt måltid på Skansen og storkoset oss i sola. Åh, kan vi ikke bare få litt flere av disse deilige dagene!Vi hadde også store ambisjoner om å få til en Søndagstur ute på ettermiddagen, men tiden fløy så fort at klokken ble 18.30 før vi rakk å reagere, og da var det for seint siden det snart var leggetid for barna. Nå ser vi utrolig frem til noen feriedager i ukene som kommer, det skal bli utrolig godt. Så skal vi på en gøyal ferietur litt utenom det vanlige. Det blir bra!

 • 09.07.2017, 16:53

En perfekt start på helgen


Siden vi var hjemme hos søstersen på Torsdagen var det vår tur til å invitere på Fredagen. Etter jobb hadde jg derfor invitert henne med barna på grilling hjemme hos oss. Og siden vi var så godt i gang inviterte jeg broren min og kjæresten hannes også. En herlig liten gjeng! Jeg fyrte opp engangsgrillen for første gang i historien, og det gikk da overraskende bra det. Ingenting tok fyr, utenom grillen så klart, og maten ble ganske god den også.

Det er ikke ofte vi er så heldige at vi får finvær når det er helg, det motsatte er heller typisk. SÅ slike dager må bare nytes utendørs! Barna hadde vannkrig og lekte med vannballonger. Kjempe moro, helt til jeg ble blaut selv, hahah!

 • 07.07.2017, 21:32

Det var magisk


Jeg bare elsker når søstra mi inviterer oss på middag. I går var en slik dag, og hun overrasker stadig med fantastiske retter hun serverer! Jeg blir like mett og lykkelig hver eneste gang. Hun er rett og slett den perfekte husmor, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt litt av hennes gener når det kommer til talen på kjøkkenet. Ingenting er bedre enn å komme fra jobb og få maten servert hjemme hos henne.

Etter en fantastisk middag etterfulgt av like god dessert var det leketid for barna. Vi dro på en stor lekeplass i nærområdet og hadde det veldig moro, vi både disset, rutsjet på rutsjebane og leket  i sanden. Søskenbarna er så gode venner, det er så herlig å se hvor mye de setter pris på hverandre og hvor godt de leker sammen. Det er helt perfekt at tilfeldighetene gjorde det slik at alle fire barna ble så gjevngamle:) 

 • 02.07.2017, 11:44

Endelig fikk vi det vi også


Denne uken har vi vært så heldige at vi har hatt to dager med strålende sommervær! Det var på tide at Trønderne også fikk en liten smak av sommer og sol, og disse to sommerdagene har vi nytet maks! Vi har vært ute stortsett det meste av dagen. Vi har leket oss både med vannbalonger og vannslange, hatt vannkrig og leket på lekeplassen. Det er så godt å kjenne litt sol på kroppen, det har nemlig vært etterlengtet etter at vi kom hjem fra Syden. 

Jeg tok meg også en joggetur i varmen, noe som skulle vise seg å bli en heller ubehagelig opplevelse. Jeg har aldri i verden opplevd så mange fluer på en gang. Jeg følte jeg var dekt med fluer, og hadde en steam etter meg der jeg løp. Heldigvis forsvant de med en gang jeg kom inn døra til hjemmer vårt. Puh!

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping og min store lidenskap, barneklær! Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits