• 05.09.2017, 17:28

Oppsummering uken som gikk


Det har vært en innholdsrik og herlig uke. Jeg liker hverdagene jeg, og de er for tiden veldig innholdsrike. Her er en liten oppsummering for uken som gikk, altså uke 35.

Høydepunkt

Det må være at jeg «pusset opp» badet vårt. Som nevnt tidligere  så er badet vårt ganske nytt, men det gjorde noe med helheten at vi fikk kastet ut kommoden som tok så mye plass. Nå er det god gulvplass, det er nye såpeholdere, nye håndduker, ny pynt, nytt teppe, nye blomster og kurver. Jeg er veldig fornøyd og det ble Alex også da han kom hjem fra Oslo. 

Trening

Er veldig fornøyd med treningsinnsatsen denne uken. Selv om jeg var hjemme alene med barna fra Mandag til Fredag, så har jeg fått til tre gode treningsøkter, og jeg er stiv i kroppen enda. Ingenting er bedre enn å bli stiv i kroppen fordi man har trent hardt ? love it! Jeg har jogget, spilt tennis og vært på treningssenter, en skikkelig variert treningsuke. 

Opptur

Vi hadde en magisk tennis økt på Søndagen. Vi hadde ordnet med barnevakt og fikk spille uten noen forstyrrelser. Jeg vant mange runder også, og det er første gangen på lenge at jeg har vært to poeng foran motstanderen. Veldig moro, tennis er det morsomste jeg vet! Åh, som jeg elsker den sporten altså! 

Nedtur

Har spist litt for mye godteri. Og jeg som skulle være så flink å holde meg unna. Nei, nå fremover er det bare å brette opp armene og prøve på nytt! En sunn livsstil er viktig for meg, så den sukkeravhengigheten skal jeg bli kvitt.

 • 27.02.2017, 20:27

Oppsummeringen uken som gikk


Opptur Selv om snøen er et herk, så var det også en opptur å få så masse snø. Det er så moro å leke med barna ute i snøen, jeg storkoser meg når jeg får ta frem barnet i meg selv om være med på alt som omhandler snølek. Å ake er noe av det morsomste jeg vet, og jeg hyler like mye hver gang. Hahah? Skulle ha sett meg!

Nedtur Sykdom!  Først storebror, så lillesøster, så meg. Bare A som slapp unna denne gangen. Her var vi nede for telling nesten hele gjengen. Og til sammen varte det i 3 dager. Utrolig kjedelig, man går jo alltid glipp av så mye.

Høydepunkt Søndagen var vi på besøk til Victoria og barna. Det var superkoselig, og barna hadde det så utrolig moro sammen. Sarah og Linnis har blitt så store nå, og leker så bra sammen. Vi fikk servert noen fantastiske boller som Vic hadde laget.

Overraskelse Jeg slo til med å bake boller på Søndagskvelden, ble litt inspirert av søstra mi og Victoria. Selv om jeg måtte ty til Toro bollemiks så er jeg superoverrasket over hvor perfekte disse bollene ble. De var magiske på smak, og de ble så utrolig digre. Vellykket bake-prosjekt er det lenge siden jeg har hatt. 

Ukens Beste kjøp Må være denne kjolen


Sang jeg er hektet på For tiden er jeg utrolig hektet på sangen til 50shades filmen, I dont wanna Live forever

 • 24.01.2017, 18:59

Sjokkerende historier om utvekslingsstudenter, her er min


Etter å ha lest alle de sjokkerende historiene om utvekslingsstudenter i USA og deres opplevelser i media, fikk jeg lyst til å dele min egen historie fra den gangen jeg var utvekslingsstudent i England.

Da jeg gikk 2.året på VGS fikk jeg og noen andre elever muligheten til å ta skoleåret i England. Den muligheten kunne jeg ikke si nei til, for jeg har alltid vært slik at jeg ønsker å oppleve mest mulig, og sier ikke nei til en utfordring eller en fantastisk opplevelse når muligheten byr seg.


Da vi kom til England fikk vi tildelt forskjellige familier i forskjellige byer. Vi reiste ikke gjennom noe utvekslingsbyrå, men gjennom et samarbeid skolen hadde på den tiden. Jeg endte opp i en småby like utenfor byen Norwich, et stykke nord for London. Der ble jeg plassert hos en familie som besto av en eldre dame og en eldre mann, som hadde voksne barn på hver sin kant, som hadde flyttet ut for mange år siden. Dette paret jeg havnet hos hadde nettopp blitt samboere, og var nyforelsket. De var kristne, og dro i kirken hver uke. So far, so good?

 

Fruen i huset jobbet på skolen der jeg gikk, og deretter gikk det sakte downhill.

Jeg stortrivdes i min nye tilværelse, fikk masse nye venner og bekjentskaper, og koset meg med å utforske en ny by. Jeg ble kjent med mange på skolen, og hadde mye å finne på til enhver tid. Alt var egentlig akkurat slik jeg hadde håpet og drømt om, bortsett fra boforholdene ifb med måltid. 


Her skal du få høre hvordan boforholdene var: Jeg hadde eget rom, rett ved siden av badet. Noe som var helt perfekt. Jeg hadde egen seng og pult på rommet, og huset var greit ryddig, rent og luktet helt ok. Men når det kommer til mat forholdene var det verre? Her var det ikke mye å hente for å si det slik. Når vi skulle spise middag sammen, fikk jeg en bitteliten porsjon, og ble aldri mett. Mannen i huset fikk masse mat, men vi damene skulle ikke spise noe virket det som. Og ble jeg ikke mett, fikk jeg ikke mer mat. Jeg gikk konstant sulten, og måtte dra på butikken å kjøpe meg mat om jeg skulle bli mett. Jeg ble sett rart på om jeg forsynte meg utenom måltidene, og det hele ble bare ubehagelig.

 

I denne perioden utviklet jeg også halvveis spiseforstyrrelser fordi jeg aldri fikk kjenne metthetsfølelsen uten å måtte komme meg ut av huset å få tak i mat. Jeg som var vant til å spise ofte og ha fri tilgang på mat, måtte ut av huset for å finne mat. Det skal sies at mat var inkludert i den månedlige avgiften, men mamma måtte stadig føre over penger slik at jeg skulle bli mett. Kan kanskje undre litt på om de hadde meg der for å tjene penger? For de fikk utbetalt en ganske god sum per måned for å ha meg boende der, og øke utgiftene på matbudsjettet med en person ekstra i hus, så det ikke ut til å være villige til.

 

Dette ble selvfølgelig tatt opp med skolen og kontaktpersonen jeg hadde gjennom Norge, men fra skolen fikk jeg bare høre at jeg skulle være takknemlig som var så heldig at jeg fikk bo hos dette paret. De var populære i nærmiljøet, og siden hun jobbet på skolen kunne ikke de på skolen skjønne at det var problemer å bo hos henne. Det hele endte med at jeg reiste tilbake til Norge etter noen måneder, for så å fullføre skoleåret i Norge i stedet.

 

Men selv om opplevelsen rundt familien var litt på kanten, så angrer jeg ikke et sekund på at jeg dro. Jeg har minner forlivet etter denne turen!  De som har muligheten burde virkelig kaste seg på, men skulle det skje urett, så må man si fra! Om man så reiser hjem fordi ingenting blir gjort, så har man i alle fall prøvd. 

 • 07.06.2016, 16:39

Uken som gikk


Opptur Oppturen i uken som gikk må være at vi har gått inn i Juni måned, og har hatt strålende sommervær hver dag så langt. Kunne ikke ha hatt en bedre start på sommeren enn dette.

Nedtur Har så mye å gjøre at mange gjøremål bare blir halveis gjort fordi jeg skal rekke alt annet i tillegg. Men her er det bare å prioritere riktig.

Høydepunkt Turen jeg hadde med småttisene til et badevann i Trondheim. Vi gikk tur, spiste lunsj, badet og storkoset oss. Elsker slike dager, kan aldri få nok av dem. Og slike dager skal det bli masse av i løpet av sommeren! 
Tvshow Har vært helt hektet på The Secret life of the American teenager, men nå har jeg sett ferdig alle episodene. Det er kjipt å være ferdig med serien, for den var utrolig koselig. Trodde aldri jeg skulle bli hektet på den serien, men det ble jeg visst likevell. 

Sang Er generellt hektet på musikk for tiden, hører på musikk så ofte jeg kan. Det gir meg så mye, spesielt når jeg trener. Greier ikke plukke ut en favoritt, liker det meste egentlig. 
Trening Er superfornøyd med innsatsen, kan ikke si noe annet enn det!

Ha en strålende uke alle sammen
 

 • 25.05.2016, 16:22

Uken som gikk


Høydepunkt Høydepunktet i uken som gikk må helt klart være 17.Mai. Dagen var helt perfekt, hvor vi hadde 17.mai frokost hjemme hos oss, vi gikk i barnetog, dro til byen for å se på borgertoget, kjøpte sukkerspinn og is, dro på restaurrant, deretter så vi på russetoget etterfulgt av besøk hos svigers. Hos Svigers ble det ble servert mat og kaker. VI storkoset oss hele gjengen.
Opptur Pappsen kom hjem fra en liten ferie i New York. Han hadde med flotte gaver fra Vitorias Secret som jeg skal vise dere litt senere. Det var godt å få han hjem igjen, for det var ikke bare barna som hadde savnet han.


Nedtur To nedturer denne uken, som egentlig bare er bagateller. Men siden jeg må nevne noe; Vi fikk ingen fisk da vi var på fisketur, og 16.Mai brøt vi den lange tradisjonen vår om å dra på 16.Mai kamp fordi vi ikke fikk tak i billetter til fotballkamp.

Kuleste opplevelse Den kuleste opplevelsen i uken som gikk må være Cowboyfesten vi var på i helga. Det var utrolig godt å dra på en fest igjen, som jeg ikke har vært på på over 4 år. Hahah, jammen på tide kan du si! Det var god mat, godt selskap og herlig stemning. 

 • 10.05.2016, 23:38

Uken som gikk


Høydepunkt: Familiegrillingen vi hadde på Nedre Leirfoss på Torsdagen. Det var god mat, hyggelig selskap og strålende vær. Akkurat slik en perfekt sommerdag skal være. For ja, det føltes som en ekte sommerdag, med over 15 grader, blå himmel og solskinn. Slike dager elsker jeg.


Nedtur: Alt for lite trening. I en travel hverdag fatter jeg ikke hvordan jeg skal rekke alt, og da er detlett at treningen kommer i glemmeboken. Haster litt nå som sommeren nærmer seg med stormskritt. HAhah

Opplevelse: VI har vært i to forskjellige lekeparker denne uken, som vi aldri har besøkt tidligere. Det er så moro å utforske nye lekeplasser, det er jo så gøy for barna, (og oss foreldrene da, hehe) Dette skal vi fortsette med.


Innkjøp: Lilleprinsen fikk seg nye sko fra Famme og beste, et par kule vikingsko som er perfekt til denne årstiden.

Sang: Er helt hekta på Sia ? Cheap thrills, og jeg er ikke den eneste for å si det sånn.

Overraskelse: at jeg begynte å se SKAM. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Men siden så mange anbefalte den serien måtte jeg bare se hva alle pratet så mye om. Den var da ikke så verst.

 • 02.05.2016, 20:34

Uken som var


Høydepunkt​ Høydepunktet i uken som var må være moteshowet på Tirsdagen, for det var utrolig gøy. Egentlig langt utenfor min komfortsone, men en gøyal utfordring. Fikk prøve masse kule klær, og ble litt kjent med vårens moter. 

Opptur De fine soldagene vi har hatt. Jeg elsker sol og godvær, og kan godt være ute i flere timer å bare nyte været sammens med småttisene. Det er så mye lettere å finne på ting utendørs når det er godvær, enn når det pøsregner.


Nedtur At det ikke ble noe kinotur. Det hadde vi egentlig planer om, men satser på  å få tatt det igjen denne uken!

Flause Det er egentlig for flaut til at jeg vil innrømme det. Meeeeen, jeg har blitt hektet på Paradise hotel (omg! Sa jeg det høyt?!) 

Sang Fragile, hekta!

Planer for denne uken Hvor skal jeg begynne? Har som alltid hundrevis av planer, noen jeg vet jeg ikke rekker å gjennomføre, og andre som er fort gjort. Men om ikke annet, så skal jeg  iallefall ha to skikkelig kvalitetsdager på Torsdagen og Fredagen.


Trening På treningsfronten er jeg veldig fornøyd med innsatsen. Har jogget en del, og trent noe styrke. Flinkere enn uken før iallefall! Jeg har lagt inn ny musikk på ipoden, og bare det gir jo masse motivasjon. 

 • 30.04.2016, 16:06

Uken som var


Dette innlegget skal vanligvis komme på Mandager, men siden denne uken plutselig nesten er over før jeg rakk å hive meg rundt, kommer innlegget nå istedet. 

Opptur Ukens opptur var helt klart Bursdagen min på Onsdagen, 20. April. Jeg fikk verdens søteste gave fra småttisene, og hadde en super koselig bursdag, Hvor kjæresten min laget en super god middag som vi koset oss med før vi spiste kake og feiret. På en god 2.plass kommer bursdagsfeiringen for mamma på Torsdagen, da hele familie var samlet og koste oss med god middag og kaker.


Nedtur Sykdom i hus, både hos oss voksne og hos småttisene. Feber og forkjølelse på høyt nivå, utrolig kjedelig. Lei av å være syk altså. 


Trening Har virkelig ikke holdt meg etter planen. HAr ikke vært flink nok til å prioritere trening fremfor andre gjøremål. Trening er alt for lett å sette til side om noe annet dukker opp. Skjerpings!

Ukens fristelse: Veske fra HM jeg egentlig hadde bestemt meg for å kjøpe. Synes den er utrolig fin, men når jeg tenker meg om så har jeg nok av vesker. Har minst 50 vesker, og mange på samme størrelse. Derfor fant jeg ut at jeg egentlig hverken har behov eller plass til flere vesker. Først må jeg kvitte meg med det jeg har

 
Det beste jeg gjorde denne uken var Springcleaning av klesskapet. Flere bæreposer med klær har gått til Fretex. Det er godt å endelig ha ok plass i garderoben igjen. 

Favorittplagg Jeg eeeelsker kjoler, og den siste tiden har jeg gått i kjoler hver eneste dag. Kjoler en fine, og veldig behagelige på. Kan både brukes til hverdag og fest, og er derfor det plagger som dominerer min vårgarderobe. Love it

 • 22.04.2016, 21:05

Insta lately


 • 18.04.2016, 17:31

Uken som var


Her kommer oppsummering fra uken som var.

Opptur Har storkoset meg med barna, vi har gjort mye moro sammen. Spesielt hadde vi det veldig koselig på Lørdagen hvor vi først lekte masse inne, deretter utendørs (hvor vi hoppet i alle søledammene vi fant). Etterpå dro vi å spiste is hele gjengen! En veldig koselig familiedag
Skjerpings Rakk ingen av mine 3 gjøremål denne uken. Skjerpings altså! På tide å prioritere tiden litt annerledes

Så var det godise da Har vært kjempe flink å holdt meg unna store deler av uken i alle fall. Men spiste på Lørdagen, og restene på Søndagen. Noe som er helt innenfor! 


Nedtur Døgnet har for få timer! Det er mye man skal rekke på 24 timer, og det er kjedelig å innse at man umulig kan rekke absolutt alt!


Ukens begivenhet På Søndagen da vi hadde felles 1årsdag for alle småttisene på barselgruppa. Det er så hyggelig å møtes, og barna har blitt så store nå at de virkelig setter pris på hverandres selskap. Vi spiste masse godt, og småttisene lekte sammen i flere timer.

 Rart å tenke på Om ikke lenge drar kjæresten min til NewYork!!! Heldig!!!! Det blir rart å være uten han i noen dager, men det er heldigvis ikke mange dagene. Og er det noen som virkelig fortjener en liten ferie så er det han!


Trening Har vært alt for sløv på denne fronten. Egentlig litt skuffet over egen innsats, men får ta det igjen denne uka. Det kan bare gå en vei, og det er selvfølgelig oppover

Hvordan har din uke vært? 

 • 17.04.2016, 08:25

Throwback Floridalive


Bassenglivet


Love it
 

 • 14.04.2016, 21:44

Insta lately


Følg meg gjerne på supermuminheels

 • 13.04.2016, 20:17

Throwback Floridalive


Antrekk: som dere ser fra bildene så gikk det for det meste i kjoler (og treningsklær da:)

 

 • 12.04.2016, 06:46

Uken som var


Her kommer oppsummering fra uken som var.

Opptur Sommeren er på vei! Vi har hatt masse sol og knallblå himmel. Jeg elsker følelsen jeg får på morgenen når solen skinner inn vinduet og jeg vet at dette kommer til å bli en bra dag.


Nedtur Uken startet med sykdom, feber og forkjølelse. Både jeg og A var syk, og lilleprinsen hostet en del. Men så ble vi bedre alle mann. Men i dag er jeg skikkelig forkjølet igjen, så det henger vell fortsatt i litt.
Ukens begivenhet Dåpen til Lille Emma Aurora. For en fantastisk dag i hyggelig selskap og strålende vær. Kunne ikke hatt en bedre dåpsfeiring, søs er jo så flink til å stelle i stand!  Hun hadde laget en amazing kake, og ordnet det så fint hjemme i huset. Meget vellykket!

Spesielle hendelse Møte jeg var i På Fredagen! Spennende og lærerikt

Trening Har ikke trent så alt for mye i uken som gikk på grunn av sykdom osv. MEN på Søndagen fikk jeg meg ei skikkelig løpe økt ute i kveldssola. 50 minutter, and I love it!

Største utfordring Å holde meg unna kaker i dåpen. Jeg har jo blitt litt strengere med kosthold den siste tiden, og på slike dager er det ekstra vanskelig å stå i mot fristelsen. Men jeg greide det! Jippi

 • 08.04.2016, 18:04

Throwback Floridalive


Leiligheten

 

 • 05.04.2016, 12:03

Uken som gikk


Ukens beste opplevelse Det må være turdagen vi hadde i helga. Strålende vær og glade barn, grilling og sjøliv. Helt fantastisk å kjenne at våren er på vei. Elsker kvalitetstid sammen med familien, helgene er ubeskrivelige, og det er så viktig å nyte tiden sammen med de man er glad i.  


Sang jeg er hekta på: Mike Posner med I took a pill in Ibiza. Denne elsker jeg å høre på spesielt når jeg trener.  

Beste kupp: Barnevaderen! Et must når man har småbarn som like å leke i søledammene. Er strålende fornøyd, og det er småttisene også, som alltid holder seg tørre. Her får du jo to produkter i ett, både støvler og regnbukse. 


Største utfordring Det må være å holde meg unna sukker. Det gikk bra i starten av uka, men så ble det verre utover. Greide ikke målet mitt, men er derfor enda mer giret på å greie det denne uka! 

Noe jeg er stolt av: at jeg tok meg tid til å dra på joggetur etter jobb. Jeg har aldri trent etter jobb tidligere, men det fikk jeg til denne uken. Det er jeg veldig fornøyd med, og håper jeg kan fortsette slik. 

Ukens sjokk: Selvangivelsen. Satte oppe å ventet på den natta den skulle komme. Og fikk heldigvis til å sjekke den etter å ha strevd i 20 minutter. 

Ukens matfavoritt: Toast laget av min kjære. Åh, den er ubeskrivelig god! Elsker toastene han lager!

Jeg gleder meg til Snøen forsvinner og jeg kan dra på joggetur i skog og mark. Det er noe jeg virkelig elsker. 

 • 03.04.2016, 18:22

Throwback Floridalive


Her om dagen satte jeg å så gjennom bilder fra den perioden vi bodde i Daytona Beach i Florida. For en herlig livsstil, etter å ha bodd der ble jeg helt forelsket i USA, og kunne gjerne tenkt meg å bo der igjen. Deler noen bilder med dere som jeg ikke har lagt ut tidligere (kommer flere innlegg etterhvert):

Dette gjorde vi i Florida:

Sola oss masse. Nøt det herlige været

Var på stranda ofteJobbet med brunfargenSpiste masse god, men usunn mat/godis og dessertBrukte masse tid på trening. Trente nesten hver dag

Leste til eksamen, hver eneste dag. Flere timer om dagen

Nøt de vakre omgivelsene

Shoppet masse klær og sko

Spilte tennis, og ble halvgod


Fløy og fløy
Hadde masse kvalitetstidOpplevde masse av det Florida har å by påVar ute å spise på restaurrant flere dager i uken (fordi det var like billig som å spise hjemme)Badet masse i det fantastiske bassengetLivet er herlig

 • 23.03.2016, 13:01

Uken som gikk


Ukens beste opplevelse Hytteturen til Lysøsund. Vi hadde det utrolig morsomt hele gjengen, og dette var første hytteturen til Lillesøster. Vi var på hytta sammen med Johnny og søstra mi med sin familie. 
Sang jeg er hekta på Alan Walker ? faded. Da jeg først hørte sangen syntes jeg ikke den var fengende i det hele tatt, men den har vokst på meg, og jeg liker den bedre og bedre for hver gang jeg hører den. Nå er jeg hekta!

Beste kupp Må være melkerull til 2 kr. Jeg kjøpte før de satte begrensing på antall, og tok med meg hele 20 stk melkeruller hjem fra butikken til den nette sum av 40 kr. Hahah, hva skal jeg gjøre med all sjokoladen tro? Spise den såklart, jeg er jo sjokomons! Omg 
Skummel opplevelse Da jeg kjørte i mørket og  det plutselig ble snøstorm. Så ikke en meter foran bilen, og det var meget ubehagelig.

Pakke i posten Var så heldig at jeg vant en bokhylle fra Jollyroom som koster 1100 kr. Den er megasvær og kan brukes som dukkehus. Denne skal lillesøster få når hun blir litt større. Gleder meg til å pakke den ut, og ordne den.

 • 14.09.2015, 11:42

20 funfacts


1. Når helgen kommer er jeg ..

Den som elsker å finne på koselige ting sammens med familien.. For meg er helg familietid, og jeg gjør det jeg kan for å oppleve mest mulig. På kveldene er jeg flink til å kose meg med godis, for når det er helg, ja da er det lov

2. På jobb er jeg ..

En som liker å ha masse å gjøre. Er jeg ferdig med oppgavene, finner jeg nye oppgaver. Jeg elsker å ha full timeplan! 

3. Hjemme alene er jeg ..

Sjelden! I og med at jeg har mammapermisjon er alltid lille prinsessa vår hjemme sammens med meg.


4. På shopping er jeg ...

Et talent i å finne kupp. Jeg finner alltid produkter som har kostet mye, til 10, 20 og 30 kr! Hahah, jeg får ofte MYE for pengene. Mitt beste kupp den siste tiden er en Memini ulldrakt til 120 kr

5. På kino er jeg ..

?.Alt for sjelden. JEg elsker å dra på kino, men har sjelden tid eller mulighet. Men snart skal vi på Kino for å se Karsten og Petra, og jeg gleder meg som en unge! 


6. På kjøkkenet er jeg ..

Svært lite kreativ. Kjøkkenet er den plassen i huset jeg trives minst. Jeg lager mat fordi jeg må, ikke fordi jeg synes det er morro. Men jeg håper jeg finner inspirasjon til å bli mer kreativ på kjøkkenet.


7. På trening er jeg ...

Til tider alt for lat. Jeg liker ikke å svette, og trener gjerne så rolig at jeg ikke svetter. Hahah, kanskje ikke den økta som gir best utbytte. Er jeg på joggetur i skogen derimot, da elsker jeg å bli god å varm! 

8. I matbutikken er jeg ..

Den som har store matplaner, handler for mye, og bruker alt for mye penger


9. På biltur er jeg ..


Alltid den som kjører! Jeg elsker å kjøre bil, og å høre på musikk mens jeg kjører. De få gangene jeg kjører helt alene uten barn i bilen skrur jeg musikken opp på MAX volum, jeg elsker høy musikk

10. I telefonen er jeg ..

vanskelig å få tak i?? Jeg er alt for dårlig til å ha på lyd, og går ofte glipp av mange anrop før folk når meg

11. På melding er jeg..

Kort! Å skrive meldinger er noe av det kjedeligste jeg vet, og jeg sender svært sjeldent meldinger

12. På ferie er jeg .. 

Glad! Jeg elsker å reise og oppleve nye steder

13. I besøk er jeg ..

alltid den som kommer for sent. Uansett hvor tidlig jeg planlegger å dra, så er jeg alltid sen. Det er en dårlig vane jeg prøver å endre på

14. På byn er jeg ..

En av få som er edru hele kvelden. Jeg drikker ikke alkohol men elsker å danse! Jeg er den som alltid får med meg alt som skjer og kan oppsummere for resten dagen derpå

15. På filmkvelder er jeg ..

Den som alltid har sett filmen før.. 


16. I vennegjengen er jeg ..

Den som alltid har med kamera og tar masse bilder. 

17. Når det gjelder romantikk er jeg ..

Ikke så veldig romantisk... 

18. På bussen er jeg ..

Den som holder avstand til andre folk. Trekker meg ofte unna, for på bussen er det alltid noen som hoster/nyser og er ekkel

19. Om morningen er jeg ..

Våken på et sekund. Med en gang jeg har stått opp fra senga er jeg lys våken og føler jeg har vært våken i flere timer. Ellers er jeg ekstremt treg på badet på morningen

20. Det siste jeg gjør før jeg legger meg er ..

Kysser begge barna  <3 

 • 11.09.2015, 17:30

Denne uken


Ukens cravings

Ferdig sjokoladekake fra OBS. Har faktisk spist 2 stk! HHAHA, SYkeste kaka jeg har smakt! 

 

Ukens sang

Akkurat nå er jeg hekta på

Nicky Jam y Enrique Iglesias El Perdón

 

Ukens matrett

Småpizza. Det er såååå godt, og så enkelt. Så kan man pakke på akkurat det man vil på toppen

 

Ukens nedtur

At ryggen ikke er 100% bra enda. Trodde aldri det skulle ta så lang tid!

 

Ukens opptur

At kjæresten kom hjem for godt, etter å ha vært 6 uker i Oslo Ukens innkjøp

Benken jeg kjøpte til barnerommet. Den er såååå fin. HAr postet den i et tidligere innlegg om dere vil se den. Trykk her.  

Ukens treningsøkt

Nå har jeg ikk trent så mye i det siste siden jeg tilogmed ikke greier å gå ordentlig. Men ryggøvelser har jeg gjort, og ukens treningsøkt hadde jeg i dag, for i dag er eneste dagen jeg har gjort øvelsene 50 ganger som jeg fikk beskjed om

 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits