• 20.10.2017, 20:24

Det er ikke lenge igjen


Jeg er ganske sikker på at snøen snart kommer, og at alle de vakre høstfargene snart forsvinner. Vi har nemlig allerede hatt flere morgener med is på vinduet på bilen, og is på bakken. Så det er vell bare et tidsspørsmål før snøen faller. Men før den tid, så måtte jeg bare ut å nyte høstfargene i finværet. Høsten er så ubeskrivelig vakker. Tidligere har jeg alltid mislikt høsten, fordi jeg forbinder det med surt og kaldt vær, og masse regn og vind. 

Men denne høsten har vært magisk. Det har vært flest finværsdager, og en veldig god temperatur. Vi har vært mye ute i skogen og koset oss denne høsten, og jeg setter så utrolig stor pris på naturen når den viser seg fra denne siden. Høster har blitt en av mine favoritt årstider nå, etter våren så klart. For våren er min absolutte favoritt! 

 • 04.05.2015, 22:36

Crying girl


Ryggsmertene mine ble bare verre og verre idag, og det hele endte med at rygen sviktet og jeg datt i gulvet. Greide ikke røre meg, var utrolig lei meg, og måtte til legen. Det var ikke bare-bare å komme seg ut døra, inn i bila, og opp til legen. Men etter mange tårer og mye smerte kom jeg meg omsider frem. Heldigvis har jeg verdens beste mamma som slapp alt hun hadde i hendene og kom for å hjelpe meg når jeg ikke greide røre meg. Hun to meg med til legen, kjøpte medisiner til meg, og hjalp meg gjennom det hele. Takk og pris for familie som stiller opp, hva skulle man gjort uten.

jeg føler meg håpløs når ryggen er sånn, Jeg greier ikke noe! Heldigvis kom kjæreste hjemme og hjalp til meg alt resten av daagen. Kysser fingre og tær for at ryggen er bedre i morgen. Slik at jeg fungerer mer normalt igjen.  • 04.05.2015, 17:48

Jippi eeendelig


Endelig fikk jeg farget håret! Det skjedde på natta i går, hahaa for å rekke alt må det bare bli slik. Er iallefall kjempe fornøyd med fargen! • 25.04.2015, 22:44

SneakPeak Barneklær


Lilleprinsessa har så utrolig mange fine klær. Jeg har ikke shoppet så mye til henne som jeg gjorde til lilleprinsen, men vi har arvet mye klær fra søskenbarnet, og fått mye fra familie. Garderoben består av mange herlige skatter.


Lue fra lillelam i ull. den er tynn, og perfekt å bruke i vogna
Denne ulljakka er fra da broren min var baby. Utrolig koselig å ha noe som har vært i bruk av familie

Bukse fra Memini, denne elsker vi. BUksa er i ull, og er god og varm


 • 25.04.2015, 09:37

Servicehelter/hverdagshelter - takk!


Små ting som blir sagt eller gjort av fremmede kan bety mye for hverdagen til andre mennesker. Det koster så lite å være hyggelig, eller å gjøre en bitteliten ting ekstra. Slikt setter jeg iallefall pris på. Man møter alt for ofte mennesker som er lei av jobben sin, og gjør alt automatisk, uten å gi noe ekstra. Joda, de gjør nok en god jobb, men de gir ikke noe annet inntrykk på hverdagen til andre mennesker.

Denne uka var jeg heldig. På en dag møtte jeg tre hverdagshelter, som jeg velger å kalle dem. Noen som ga litt ekstra, og slikt betyr mye.

Først begynte det med bussturen jeg tok. Mitt inntrykk av bussjåfører er at mange er sure, utålmodige og virker lei og sliten. Men denne karen var lidenskapelig opptatt av jobben sin. Han brydde seg om hvor ren bussen var slik at passasjerene skal få en god opplevelse. Han tok seg tid til å prate med alle som kom ombord i bussen, og da jeg gikk av, takket han for turen og ønsket meg en fin dag. Det var en trivelig busstur. 

Den andre jeg traff, var en som jobbet på en matvarebutikk. Han slo ikke bare inn varene, men han pratet og ga veldig mye nyttig informasjon som var verd å få med seg. Noe han absolutt ikke behøvde, det er ikke en del av jobben hans. Men for meg som kunde så var dette noe som betydde mye.

Og de siste jeg traff denne dagen, var de som tok imot oss i ambulansen da lilleprinsessa ble hentet. De tok vare på oss på en utrolig god måte, de trøstet meg som den hysteriske mammaen jeg var, de passet på lillejenta vår, brydde seg. Og prøvde å få meg på gode tanker. Det samme med de vi møtte på sykehuset, alle pleierne og legene vi møtte på. De tok seg god tid, og man følte ikke bare man var en i rekkene, eller en av mange. Et smil, noen hyggelige ord, eller litt omtankte. Det er det eneste som skal til. Det kan bety mye for mange. Og gjøre hverdagen til medmennesker mye bedre. Det koster så lite, men betyr alt! 


 • 21.04.2015, 13:29

Birthdaygirl


I går hadde jeg bursdag, hipp hurra for meg! =) Dagen brukte jeg på å se på biler sammens med pappa, deretter var jeg hjemme og koset meg med familien. Vi spiste god middag som kjæresten min disket opp og serverte, vi spiste is og selvfølgelig kake! Herlig!

Jeg fikk alt jeg ønsket meg i bursdagsgave,men noen bil på det ikke på meg i går heller. Jeg har ikke funnet den perfekte enda, og forhaster meg ikke. Begynner å bli vant til å leve uten bil nå • 17.04.2015, 12:30

Hekta!


Ei stund før fødsel var jeg på utkikk etter en ny TVSerie å se. Begynte å se Orphan Black og Drop Dead Diva, og etter en halv sesong av DDD ble jeg hektet. Jeg likte hele advokatkonseptet, og da jeg var på leting etter en ny serie å se etter denne, var Suits en god kandidat.

Det tok ikke mange episodene før jeg ble SKIKKELIG hekta! Anbefales virkelig!!!

Jeg har faktisk nesten sett alle episodene nå, så om du vet av en annen serie som er bra, skrik ut!!;)

 • 20.03.2015, 22:07

Tenner som faller ut


I går da jeg tok meg en nap på tidlig-kvelden, våknet jeg plutselig av et mareritt! Tennene mine hadde falt ut, og da jeg våknet kjente jeg tannbiter i munnen. Da jeg våknet enda mer innså jeg at det var ikke biter fra tennene mine jeg hadde i munnen, det var derimot en doc-halslins som jeg hadde sovnet med, noe som var ganske betryggende. hahah, heller en doc enn tannbiter!  Har hørt at gravide ofte drømmer om at tenner faller ut. MErkelig!!! 

I dag tok jeg turen hos legen. Tok urinprøve, blodtrykk og CRP: ALle prøvene var fine, bortsett fra CRP, jeg har visst VIRUS. Huff! Heldigvis er formen litt bedre i dag, så det går iallefall rette veien. Om jeg ikke plutselig får tilbakefall igjen da. Men krysser fingrene for at jeg unngår det. Så jeg får bare fortsette å slappe av helt til formen er helt på topp igjen. 


Nå er det helg, og da er det på plass med friske blomster! God helg alle sammen! 

 • 19.03.2015, 23:17

Megler på besøk


Formen er elendig som aldri før, i dag har jeg hatt ekstrem hodepine, hoster som en galing, har smerter over hele kroppen og er utrolig slapp. I morgen blir det en tur til legen, nå er jeg lei av å være dårlig. Spiser mange appelsiner om dagen - noe som alltid har hjulpet hos meg tidligere, men nå ser det ikke til å fungere i det hele tatt. Tror jeg behøver en tur til legen nå, har en haug av prøver som må tas. Har hatt flere telefoner til føden de siste dagene, og til legesenteret. Tenker det er på tide med en sjekk nå.

Selv om formen er dårlig, så fikk vi megler på besøk. Ikke fordi vi skal selge, men fordi jeg ønsket en ny verdivurdering. Har ikke hatt verdivurdering siden 2012, og det kan være greit å ta en slik vurdering en gang i året, bare for å holde seg oppdattert på markedet. Svaret på vurderingen fikk vi allerede noen få timer etter at megleren hadde vært her, og det var jo hyggelig lesning. • 17.03.2015, 14:52

Oooopps daaa


I går hadde vi bilen på Eukontroll, fristen var nemlig å få den EU godkjent før slutten av Mars. Måtte forte meg å få det ferdig før termin og før baby kommer. Men ikke overraskende gikk ikke EUkontrollen noe særlig, og vi har bestemt oss for å kaste bilen på dynga. Noe som betyr at vi ikke har bil etter i morgen. Wææ, jeg som er avhengig!!

Skal selvfølgelig kjøpe ny bil, MEN det er jo litt av en prosess det også. Det er ikke bare-bare å finne den perfekte bilen. Nå vil jeg ha ei ordentlig familiebil med god plass, for den vi har hatt frem til nå, har hatt lite baggasjerom. Et av de kravene jeg har til ny bil er at det må være stasjonsvogn. Får se hva vi ender opp med, er iallefall spennende. Håper vi finner noe bra fort! For jeg har ikke tålmodighet til å gå altforlenge uten bil!

Etter en handlerunde i går, dro jeg og mamma på en superkoselig restaurrant og spiste en magisk kyllingsalat med hjemmebakt brød på siden. Det var utrolig yumyum, og veldig koselig. Været er så strålende om dagen, og jeg har virkelig fått vårstemning. Skal faktisk vaske vinduer utvendig i dag, for nå er det VÅÅÅÅR!!!! 

 • 15.03.2015, 21:21

Jeg elsker det!


I dag var været heeelt amazing, det er tydelig at det er vår i lufta. På slike dager kan man bare ikke sitte inne, så etter lunsj tok jeg med meg lilleprinsen ute for å leke. All snøen er borte, og alle lekene var funnet frem. Vi tok tilogmed frem sykkelen, noe som var utrolig gøy. Vi leket ute i flere timer og bare koset oss i finværet.

Etter masse leking utendørs bestemte vi oss for å dra på en busstur. Det er alt for lenge siden sist, og lilleprinsen synes det er så gøy å ta buss. Vi droppet å ta med vogn, for vi skulle ikke så veldig langt. Planen var å dra på en cafe å kjøpe is, men cafeen var stengt. Derfor endte vi opp på en restuarrant og kjøpte oss to store is der. Herlig i finværet ja!!!!


Lilleprinsen i jakke fra Memini, bukse fra Pompdeluxe, og sko fra Puma

Da vi kom hjem leket vi enda mer ute, syklet, plukket blomster og hadde det gøy med biler i sandkassa. Blir aldri lei av å være ute når været er så fantastisk. Håper virkelig våren har kommet for fullt nå, og at  det fortsetter slik freomver. PErfekt nå som jeg har permisjon og tid til å være ute å nyte været og kvalitetstid med lilleprinsen. 

På ettermiddagen møtte vi Svigers, Ole og tante MArty på Lian restaurrant. Der spiste vi en utrolig god middag, til en vakker utsikt og solnedgang. Lilleprinsen spiste masse mat han også, og synes det var utrolig stas å møte gjengen igjen. Koselig! 


Hatt en fin helg? 

 • 14.03.2015, 20:12

Toilldagkupp


I dag hadde vi Toilldag igjen i Trondheim, og på slike dager er det umulig å ha med barnevogn på bytur. Det er sykt mye mennesker overalt, og totalt kaos. Heldigvis så kunne Lilleprinsen kose seg hos bestefar mens mammsen var på en Crazy shopperunde. Jeg ender alltid opp med masse kupp på slike dager, og kjøper alltid mye til lilleprinsen.

Ble derimot skuffet denne gangen når det gjelder utvalget på barneklær. Kjøpte faktisk ikke et eneste klesplagg til lilleprinsen eller litja i magen. Men til meg derimot, fant jeg utrolig mye.Måtte levere poser i bila før jeg shoppet videre, fordi jeg hadde så mye å bære på. Kjøpte hele 30 plagg, hahah SICK!

Under på bildene ser dere noe av det jeg kjøpte, men har ikke tatt bilder av alt, det er for mye rett og slett. 


Masse klesplagg til 20-25 kr pr stk. Sko til 49 kr. Jakke fra Bikbok til 99 kr. Bikini 20 kr. Endte jo opp med en helt ny garderobe, noe som perfekt nå som jeg er så nærme fødsel. Gleder meg til å bruke alt .

Nå er kroppen ødlagt. Jeg bærte på meg bekkenløsning i løpet av dagen, og har vondt overalt. Kanskje litt for hard å dra på en slik shopperunde sååå nerme termin, hahah, typisk meg! 

 • 13.03.2015, 16:55

Det måtte bare skje ja


Dagen i dag har vært heeelt fantastisk, det må jeg bare få si! Selv om den startet litt vell tidlig : Lilleprinsenvåknet 04.30 imorgest! Ny rekord!!! Selv om han sovnet til normal tid i går. Men sånn er det bare noen dager, vi lå iallefall å slappet av i senga frem til klokka 08.30 så det var jo ganske greit.

I morgest hadde lilleprinsen time hos legen, og han var utrolig flink. Pappsen var med han også, og siden været var så strålende, koset vi oss i byen etterpå. Vi dro ned på Ravnkloa å kastet masse stein i vannet, så på båtene og så på alle togene som kjørte fordi. Det var varmt vårvær i lufta og skikkelig herlig. Slike dager vil man bare være ute hele dagen, for sola gir så mye energi!
Det er vakkert i Trondheim når været er fint. Det er så deilig at våren har kommet. VI har tilogmed plukket hestehov!

Etter at vi hadde kjørt pappsen på skolen, så ville vi ikke dra hjem, men vi ville finne på noe gøy. Valget fallt på Vollgård, der er det nemlig leeenge siden vi har vært. De hadde mange dyr utendørs, og vi fikk både hilse på kaniner, kuer, geiter, griser og hester. I tillegg fikk lilleprinsen kjøre Gråtass traktoren, noe som var skikkelig stas. Vi matet dyrene, og var der i flere timer og bare koset oss i det nydelige vårværet.
Men tilbake til overskrifta!!! I dag er det den dagen dere vet, hvor uhell kan skje. OG det måtte selvfølgelig skje noe med meg også. Da vi hoppet i høyet og hadde det utrooolig gøy, oppdaget jeg plutselig at mobilen min var borte!! Den hadde falt en plass i høybingen, som nettopp var fylt på med ekstra mye høy. Det var iallefall 1,5 meter med høy, og mobilen var forsvunnet som nåla i høystakken. Umulig å finne med andre ord! JEg er også verdens sløveste med å ha lyd på telefonen, så jeg ble meget stresset.

Måtte søke hjelp inne på gården, og fikk hjelp av to hyggelige mennesker. Hun ene ringte til telefonen min, og FLAX, jeg hadde faktisk på lyd. Vi hørte at mobilen lå i høyet en plass, men den var fortsatt umulig å finne. Så kom det en ung mann med høygaffel, og han løftet høyet her og der, og plutselig dunket han borti noe hard; Mobilen min. TAkk og pris!!!! hva skulle jeg gjort uten!!???

Etterpå dro vi på butikken og kjøpte oss god mat, og koset oss enda litt mer. For en fantastisk herlig dag! 

 • 08.03.2015, 23:36

Utrolig dumt


I dag hadde Lille Ariana Bursdag, og da var det duket for ordentlig frost-Prinsessebursdag. Lillejenta har blitt storjente og fylte hele 3 år, på selveste kvinnedagen. Og syk som jeg er, så gikk jeg glipp av hele greia. Utrolig kjedelig. Ariana er fadderbarnet mitt i tillegg til tantebarnet mitt, og denne bursdagen hadde jeg virkelig sett frem til. Men jeg har vært sengeliggende i hele dag, og hadde ingen energi til å komme meg opp å stelle meg i stand.

Heldigvis kom mamma og hentet lilleprinsen slik at han iallfall ikke skulle gå glipp av bursdagen til søskenbarnet sitt. Ut i fra hva jeg hørte i ettertid så storkoset han seg, og fikk leket seg masse! Da han kom hjem hadde han med kaker til meg, søtingen. Og Snille søstra mi som hadde ordnet, og tenkt på meg også. Da lilleprinsen la seg i kveld, hadde han bittelitt feber, håper ikke han får det samme som jeg har hatt den siste uka! Krysser fingreneHåper alle sammen har hatt ei strålende helg! 

 • 07.03.2015, 19:31

Fantastiske vår


I går da lilleprinsen var hos mamma bestemte jeg meg for å hente han, siden jeg likevell måtte på butikken for å kjøpe appelsiner. Butikkturen var tøff siden jeg egentlig var sengeliggende, men jeg kom meg da gjennom den. Da jeg kom frem til mamma var det strålende sol, og lilleprinsen var ute og storkoset seg. Jeg ble fristet til å slå meg ned i solveggen, og måtte bare gi etter. Å sitte i sola gir energi, og det føltes utrolig deilig.

Jeg og lilleprinsen lekte sammen over en halvtime i solveggen og bare storkoset oss. Der og da følte jeg meg helt frisk, og det var en god følelse. VI laget snø og klissklasj kaker, og hogget både snø og is. Ingenting er bedre enn kvalitetstid med beste prinsen i vårværet <3 
Dress fra Mini a ture/ skjerf fra Zara

 • 01.03.2015, 20:34

Navnefest


I går var det Navnefest for Lille Baby Sarah. Vi hadde gledet oss lenge til denne store dagen, det er jo så koselig når hele familien er samlet i festlige anledninger. Kjæresten min fikk være fadder for Sarah og hadde kjøpt en supersøt gave til henne. Det er jo så mye søtt man kan kjøpe til jenter, så mye å velge i. Da vi skulle dra til navnefesten fikk vi det litt travelt, og oppe i alt glemte jeg selvfølgelig å ta med speilreflekskameraet mitt. Kjedelig. Men heldigvis var det andre som tok mange fine bilder fra den store dagen.

VI spiste god mat, og kaker som var helt fantastiske! Det var utrolig koselig å treffe alle sammen igjen, og hovedpersonen selv, var i strålende humør hele dagen <3 Lilleprinsen storkoset seg og leket med barna som var det. Det var fullfart i flere timer. Tipper alle sov like godt den natta. 
 • 24.02.2015, 17:30

En fantastisk plass


Vi hadde jo store planer om å dra i Granåsen på Søndagen for å grille og kjøre akebrett, og gå på ski ikke minst. (Lilleprinsen har jo endelig fått seg ordentlige ski nå, men har ikke rukket å teste dem ut enda) Men på morgenkvisten var ikke været mye å skryte av, derfor ble vi heller invitert på Grillstad Marina hjemme hos Johnny, (fadderen til Lilleprinsen) Det var jo han som skulle ta oss med i Granåsen også, så vi endret bare sted for å treffes.

Da vi kom frem til Grillstad hadde solen tittet frem, og det var skikkelig værvær. Derfor var vi ute å leket kjempe lenge; leket i sjørøverskuta, gikk å tittet på sjøen, kastet stein i vannet, ga brød til endene og bare storkoset oss i herlige omgivelser. Det er så fint på grillstadmarina når det er finvær, for en fantastisk plass. Jeg elsker sjøen, og når det er vindstille er det helt perfekt nedpå der. Alltid mye å finne på, og herlig natur. Jeg tror jeg kan la bildene tale for seg selv.

Etter å ha vært ute ei god stund, serverte Johnny vafler i leiligheten. Lilleprinsen elsker vaflene til Johnny og spiste seg stappmett. Det gjorde vi alle! Nam!!!! 
Tante Melina og Lilleprinsen <3Bustetroll:) hhahah


JOhnny har virkelig den fineste utsikten. Elsker sjøen

 • 17.02.2015, 19:10

Vårfølelsen


På Søndagen hadde jeg vårfølelse, våren er jo faktisk rett rundt hjørnet nå! Solen skinte og himmelen var knallblå. Men jeg må nesten nevne at været var ikke superdupert likevel, det var nemlig storm og blåste noe helt sykt! Vi tok på oss varme vinterklær og dro i Granåsen nok en gang, for å mate endene. Det er like koselig hver gang. I helga hadde vi ikke med så mye mat som vi vanligvis har, men endene ble fornøyde de:)På ettermiddagen dro vi hjem til søs som hadde arrangert karneval. Ariana hadde nemlig gått glipp av karneval i barnehagen pga sykdom, og siden Ariana har en veldigo mtenksom mamma arangerte hun karneval så hun skulle få oppleve de t hun også. Hele familien var invitert og alle kledde seg ut. Lillerpinsen var kaptein Sabeltann, og jeg var Langemann. Mens Ariana var Pippi

 • 05.02.2015, 20:41

Working housewife


I morgen får vi besøk klokka 07.30 på morgenen, noe som er alt for tidlig for min del, men vi slipper ikke unna. Det er noe som skal fikses i leiligheten vår, og da ville de gjøre det så tidlig som mulig. Men greitnok, står man opp tidlig får man mest mulig ut av dagen. I morgen skal jeg jo på UL også, så da får jeg bare bruke tiden på å gjøre meg klar til det. Er utrolig spent på hvordan det går på UL i og med at jeg fikk de resultatene jeg fikk hos jordmor i går, krysser fingrene på at alt er superbra!

I går pakket jeg fødselsbaggen, for som jeg har nevnt tidligere føler jeg prinsessa kommer før tiden. Og da er det greit å ha alt klart. Jeg fikk derimot ikke pakket alt jeg ønsker, for det er faktisk en del stasj jeg mangler til en nyfødt baby. FÅr handle inn det siste de nærmeste dagene, bare så fødebaggen er i boks. Kan legge ut liste senere slik at dere får se hva jeg mener er nørdvendig å ta med, og hva man kan droppe., om dere er interessert i det?

Ellers har jeg mye annet som foregår i livet mitt, men målet er at ting skal roe seg før vi entrer helga, så i morgen må jeg fikse siste rest! Cant wait! 


På Søndagen skal vi feire Lilleprinsens bursdag, så i morgen skal jeg handle inn mange nye roser. Jeg har blitt hekta på å ha friske roser i hus, så blir nok å kjøpe et par buketter ekstra til helga :) Love it!!!! 
Har du noen spennende planer for helga? 

 • 03.02.2015, 17:38

Superwoman


Det er helt utrolig hvor sterk man kan bli av motgang, og for en deilig følelse det er!  Enough Said :) 
Lilleprinsen var våken fra 01.00 til 0500 i natt, og blekket med en gang vi kom hjem fra barnehagen, forståelig nok. Verdens søteste lilleprins som lyser opp hverdagen min <3 I morgen blir en spennende dag.

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits