hits
 • 17.02.2018, 00:01

Overknee


 • 14.02.2018, 19:59

Påfyll av MakeUp


Her er noen av mine siste innkjøp på sminkefronten. Det er alltid godt å unne seg noe selv også, det fortjener man i ny og ned. Jeg gleder meg til å teste ut disse produktene! 

 • 20.10.2017, 17:26

Er det rart jeg elsker?


Som mange av dere kanskje allerede vet, så har jeg skodilla. Hvor mange par sko jeg har, kan dere lese her på trd.by.

Her om dagen gikk jeg gjennom skogarderoben, og da dukket disse fantastiske skoene opp. Jeg er ganske sikker på at jeg er en av få i Norge som har disse. Skoene ble kjøpt da vi bodde i Florida for mange år siden, så disse skoene har vært med på en lang reise. Jeg blir så glad av sko, elsker disse! Se og nyt, hahah

 • 06.10.2017, 16:51

Litt nytt til meg selv


Denne parfymen fikk jeg her om dagen, og jeg greier egentlig ikke å bestemme meg om jeg liker den eller ikke. Men den passer til navnet sitt iallefall, for den lukter i det minste rent! Sikkert en helt ok hverdagsparfyme, men ikke noe mer enn det. 

 • 26.08.2017, 18:03

Pelsdott


Jeg bare måtte ha denne veska da jeg kom over den, hahah så søt da, som en liten pelsdott! Vesken er som dere kan se fra Zara. Har også kjøpt en ny bukse som er perfekt nå til høsten. Har for det meste gått med skjørt og kjoler den siste tiden, men nå som det er høst er det bare å fylle på med bukser i klesskapet. 

 • 24.08.2017, 18:19

Skjønnhetskrise


I forrige uke presterte jeg å miste pinsetten min. Jeg aner ikke hvor den har havnet, og jeg har leita over alt! Både i toalettmappa mi, under kommoden på badet, under vaskemaskina og i toalettmappen til mannen. Men den er sporløst borte, og dessverre for meg så har jeg bare en! Å leve uten pinsett går greit for noen dager, i verste fall en uke, men så begynner det å bli krise. I går glemte jeg å kjøpe ny, og det samme glemte jeg i helgen. Nå begynner jeg å få en skjønnhetskrise her, hahah, jeg er desperat. Jeg nekter å legge meg i kveld før ny pinsett er på plass, så nå er det bare å hive seg rundt.

Nå skal jeg gå till innkjøp av minst to stk, så er jeg ialelfall sikker på at jeg har en til enhver tid sli kat jeg slipper en slik minikrise igjen!

 • 22.06.2017, 21:40

Vippe extension


Jeg har alltid hatt veldig lange øyenvipper, og fått masse kommentarer for det oppgjennom årene. Jeg bruker ofte tre ulike typer maskaraer for å få frem lengden på best mulig måte, og er helt avhengig av vippetang da mine vipper naturlig peker nedover.

Jeg og søstra mi er utrolig heldig, for mamma har sertifisert seg til å legge på vipper, og da er det bare å fri til henne ved behov. Det er jo mye enklere om man legger på vipper, for da slipper jeg unna hele prosessen med vippetang hver dag. Men med tanke på lengden så har jeg egentlig ikke behov for vippeekstension. 

Jeg foretrekker faktisk naturlige vipper, synes det er hakket enklere merkelig nok. Jeg liker følelsen av at jeg kan klø meg i øynene når det er behov for det, uten å være redd for at vipper skal falle av. Haha... Hva foretrekker du? Er det bare jeg som har det slik?

På bildet under har jeg kun mine naturlige vipper. 


 

 • 08.06.2017, 20:50

Nettbutikker man kanskje skal holde seg unna


Jeg har lang erfaring med netthandel, for det er der jeg har handlet det meste både til meg selv og til barna opp gjennom årene. Jeg har mange års erfaringer og har vært borti butikker som har imponert meg over rask levering, og andre butikker som har skuffet noe ekstremt når det kommer til kundeservice. Tenkte derfor å lage en liten guide og fortelle om mine erfaringer både på godt og vondt.

 

For meg er  det to faktorer som er ekstremt viktig når det gjelder netthandel, og det er følgende:

1)Det skal være enkelt! (det er derfor man handler på nett, det skal gå fort og smidig)

2)Det bør være kjapp leveringstid. (ellers kan man likeså godt handle på Ebay)

 

Med andre ord, jeg har ikke så veldig mange krav, men disse kravene bør nettbutikkene leve opp til om de skal gi oss en god opplevelse. Listen over nettbutikker jeg anbefaler at man holder seg unna er ikke så veldig lang, men de bør absolutt nevnes.

Den som troner øverst på listen over butikker man bør vurdere å holde seg unna er ADLIBRIS: Dette er en bokbutikk på nett, som selges bøker, leker, elektroniske gjenstander og så videre. Denne bør man holde seg unna fordi kundeservice er ekstremt på lavnivå.  Jeg la inn to bestillinger på denne nettbutikken, og helt uten å gi beskjed så valgte butikken å kansellere den ene bestillingen. Da jeg tok kontakt i ettertid fikk jeg beskjed om at begge bestillingene ville bli levert. Etter å ha ventet tålmodig i to uker tok jeg igjen kontakt da jeg ikke hadde mottatt bestilling nummer 2. Da fikk jeg beskjed om å ta kontakt med kundeservice på en annen epostadresse. Der fikk jeg svar fra en annen medarbeider som bekreftet at bestilling nummer to var kansellert.


Så hos adlibris sier de at bestillinger er på vei når de faktisk er kansellert. De ber deg om å ta kontakt på andre epostadresser fordi de ikke orker å følge opp saken videre 8eller av helt andre grunner, ikke vet jeg. Frekt uansett). De dropper å sende deg varene som du har bestilt uten å gi beskjed o mdet, om du ikke tar kontakt selv for å etterlyse varene. De har en ekstremt dårlig service når du ringer inn til kundeservice. Anbefaler å lese litt på tilbakemeldingene de har fått på Facebook, de er ikke gode for å si det sånn. Det finnes mange andre butikker som selger akkurat det samme, så velg heller at annet alternativ.


På andreplass har du Zalando. Zalando er en butikk som selger klær og tilbehør både til kvinner, barn og menn. Og de har et enormt utvalg. En god start, og en butikk jeg egentlig ønsker å like. Ja, jeg liker utvalget. Men Zalado gjør handelen så vanskelig at jeg nesten ikke orker å handle derfra. De har nemlig et system som velger ut hvilke betalingsmåter du får tilbud om. Enten det er å betale med kort, faktura eller kontooverføring. Og er du max uheldig så får du KUN betale med kontooverføring. Hørt noe så slitsomt? De tilbyr ikke kortbetaling til alle en gang. De avhenger av systemet velger å tilby ifølge damen på kundeservice. Hu sa også at de ikke aner hvordan systemet bestemmer hvilke betalingsmetoder man skal få tilbud om, de har ikke kontroll over dette. Men er det mulig i 2017? Å ikke tilby kortbetaling! 

 

Hvem orker å logge inn nettbank å legge inn en betaling bare for å gå gjennomført et kjøp, når det kan være så my enklere. Zalando gjør handelen tungvint og slitsom. Og bare det er grunn nok til å holde seg unna for min del.


Alle bildene i dette innlegget har jeg tatt på Zara i Trondheim. Zara er som mange kanskje vet min absolutte favorittbutikk, og jeg elsker å handle fra nettbutikken. De har super rask levering og masse kvalitetsklær til fine priser. MEN som dere ser på bildene, Zara i Trondheim er et eneste kaos. Jeg tror aldri jeg har opplevd en butikk så rotete, enten det er salg eller ikke. Det er klær slengt overalt, og tydligvis ingen fokus på å holde orden i butikken. Derfor foretrekker jeg heller netthandler hos Zara, for der er de flawless!

 • 04.06.2017, 20:44

Når man aldri finner det man leter etter


Jeg kan ikke kjøpe meg dyre solbriller, for jeg er så flink til å miste dem, eller å sette meg på dem slik at de blir ødelagt! Derfor kjøper jeg gjerne solbriller på både HM og Cubus, men i år har jeg ikke funnet noen jeg vil ha. Jeg foretrekker store solbriller, men de fleste de har i butikkene nå er små, eller runde, og ikke slik jeg ønsker.

Derfor ble jeg glad da jeg fant disse solbrillene til 39 kr. De er iallefall store nok. Hahaha, vet dere hvor jeg fant dem?! På Spar faktisk. Dere vet, matbutikken Spar, av alle plasser. Men jeg er fornøyd, jeg fant det jeg letet etter til slutt. Ikke helt der jeg trodde jeg skulle finne det, men likevell, jeg måtte hamstre å slå til med å kjøpe tre stykker. Nå er jeg sikret til solen kommer på besøk. 

 • 16.03.2017, 15:57

Dagens antrekk; Volang


I dag er planen å bake kanelboller! Det er nok sukkersuget som taler for bollebaking på en helt vanlig hverdag, men det er ikke lenge igjen til helg så da er det greit. Det er bare fint å fylle opp fryseren litt på forhånd. Boller er så godt å ha med i matpakken på turer i helgene, en stor favoritt både hos meg og barna. I helgene er det lov å kose seg litt ekstra.


Som jeg nevnte på bloggen i går, så er jeg hektet på klær med volange for tiden. Derfor gikk jeg idag for en klassisk hvit skjorte med volang, kombinert med et svart highwaist skirt. Både skjorte og skjørt er fra HM. 

 

 • 10.03.2017, 22:33

Sterkere tilbake


Denne uken har flydd avgårdet, og plutselig var helgen her. Jeg har vært med på masse gøy som jeg skal fortelle dere om litt senere. Nå blir det en tidlig kveld, for i morgen blir det tidlig på'ån på toilldag.

Slenger med bilder av mine nyeste innkjøp, eeeelsker denne fargen!

Jeg kommer sterkere tilbake ganske snart

 • 26.02.2017, 12:04

Jeg ble så utrolig glad


Da jeg fikk problemer med ryggen for noen år siden, så måtte jeg innse at tiden med høye hæler var forbi. Ryggen min tåler ikke slike sko, og jeg får problemer i lang tid fremover om jeg velger å gå med hæler. Trodde jeg iallefall.. Det er så lite som skal til før ryggsmertene kommer, og jeg må være forsiktig med det meste. Jeg har alltid elsket høye hæler, så å pakke bort disse skoene var en tøff oppgave.

Jeg ga bort en del sko, kastet noen, og solgte unna noe. Men de aller fineste skoene tok jeg vare på. Jeg greide ikke å kvitte meg med alle, for selv om jeg ikke kunne bruke de, så er de så utrolig pene å se på. Det skal nevnes at jeg har over 300 par sko, så en lite opprydding var bare greit. Men de fineste kunne jeg ikke la gå, og det er jeg veldig glad for nå. 

Da vi var i 70årsdag for noen uker siden så valgte jeg å ha på et par høye hæler. De var ekstremt høye, men siden ryggen har vært bra så lenge så tok jeg kjangsen. Å vet du hva? Jeg angrer ikke et sekund. For jeg beviste for meg selv at slike sko ikke skader ryggen. Jeg fikk ingen problemer i ettertid, og jeg kunne ikke vært mer glad. Nå har jeg funnet frem de høye hælene mine igjen, og gleder meg til å bruke dem! 

 • 24.02.2017, 17:38

Min største favoritt


Zara er en av mine største favoritter når det kommer til klær, både til meg selv og til barna. Jeg elsker stilen, og finner alltid noe jeg ønsker meg når jeg er innom Zara. Barna har også masse klær derfra, for de har jo så mye fint til barn! Et av de siste tilskuddene i mammagarderoben er denne skjorta, elsker detaljene! 
God helg alle sammen! Helgen skal vi bruke på å blir frisk, for nå har vi vært hjemme i 3 dager hele gjengen! 

 • 23.02.2017, 16:43

Ukens kupp


Favoritt sminkefjerneren min er Aqua Derma sin Facial Mousse. Denne har vært favoritten min så lenge jeg kan huske. Den er fri for parabener, alkohol, mineralolje og silikoner. Koster vanligvis 99 kr på apotek, men denne uken er den å få på Boots apotekt til bare 43 kr! Verd å prøve om du ikke har prøvd den før.  • 13.02.2017, 19:04

Got to love this


Den perfekte vesken, som både er fin til hverdags og fest. Jeg bruker den nesten hver dag, elsker den

 • 29.01.2017, 18:03

Den søteste parfymeflasken


 

 • 15.06.2016, 17:31

En super foundation


Jeg har i flere år letet etter den perfekte foundation, for er det noe jeg er halvveis avhengig av i hverdagen, så er det akkurat foundation! Den foundation jeg har kommet frem til at er den beste for meg er Estee Lauder, double wear. Denne er supergod, og sitter hele dagen. Men når det kommer til foundation så merker jeg at favoritt merke og farge endrer seg med årsiden, noe som er ganske naturlig. Hvilken foundation er din favoritt? 

LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign