• 07.07.2017, 21:32

Det var magisk


Jeg bare elsker når søstra mi inviterer oss på middag. I går var en slik dag, og hun overrasker stadig med fantastiske retter hun serverer! Jeg blir like mett og lykkelig hver eneste gang. Hun er rett og slett den perfekte husmor, og jeg skulle ønske jeg hadde hatt litt av hennes gener når det kommer til talen på kjøkkenet. Ingenting er bedre enn å komme fra jobb og få maten servert hjemme hos henne.

Etter en fantastisk middag etterfulgt av like god dessert var det leketid for barna. Vi dro på en stor lekeplass i nærområdet og hadde det veldig moro, vi både disset, rutsjet på rutsjebane og leket  i sanden. Søskenbarna er så gode venner, det er så herlig å se hvor mye de setter pris på hverandre og hvor godt de leker sammen. Det er helt perfekt at tilfeldighetene gjorde det slik at alle fire barna ble så gjevngamle:) 

Pernille

07.07.2017 kl. 22:48
Det så veldig godt ut :) Ha en fin kveld videre.

elisebr

08.07.2017 kl. 17:48
Så fine bilder og så god maten så ut! :)

Life by Lea reiff

09.07.2017 kl. 15:54
Yummy, den salaten så utrolig fristende ut!
LINDA H JOHNSEN

Jeg er ei livsglad jente fra Trondheim som blogger om hverdagen som mamma, shopping, skjønnhet og trening. Takk for at du tok turen innom min blogg, håper å se deg igjen snart! Legg gjerne igjen en kommentar

Search

Bloggdesign

hits