ÅÅÅH SUKK!

Nå er jeg utslitt siden jeg har stått på å vasket og ryddet i hele dag. Har løftet tungt og har vondt i ryggen. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden. (hvis man kan kalle det å lese til eksamen å slappe av da) Må opp tidlig i morgen, siden vi får besøk så tidlig. Mye som skal gjøres når man skal selge et hus, synd vi må streve med det før jul, ikke så lett å få julestemning da. Kan ikke en gang ta frem julepynten enda. I morgen skal vi vi på julegaveshopping, og det blir koselig.

Teller dager til kjæresten min kommer hjem. Savner han utrolig mye

I MORGEN KOMMER FOTOGRAFEN

I dag har jeg ryddet og vasket i flere timer! Er litt sliten nå. Fotografen som skal ta bilder av huset vårt kommer i morgen. BIldene som skal bli brukt i annonsen når huset vprt skal selges. Kan legge ut bildene på bloggen litt senere, slik at dere får se hvordan vi har det hvis dere vil. Skal rydde enda mer, og hjelpe mamma i hele kveld. Huset vårt en ganske stort, så det tar lang tid. Resten av kvelden må jeg lese til eksamen. Håper jeg ikke blir for sliten da.

Hva er dine planer for kvelden?

KOSELIG JULESTEMNING

Nå har vi kommet hjem fra kino. FIlmen var ganske bra, men det var litt vanskelig å fokusere på filmen da det var mange bråkete barn i kinosalen. Det satt en unge ved siden av meg og han slengte med armene og pratet hele tiden. Ble så distrahert at jeg til slutt måtte flytte meg for å få fred. Anbefalerer dere å se filmen, for den var veldig spennende. Bare pass på at du får en bra plass, hvor det ikke er mange skrikende unger rundt!

Nå har vi tent første adventslyset. Det er så koselig, julepynten er tatt frem, og det er så bra at det endelig kom litt snø. Håper det snør masse i desember, det hadde vært perfekt.

Har du tent første adventslyset?

dsc02047

dsc02049

dsc02051

dsc02042

HAR DU SETT DENNE FILMEN?

Vi skal på kino å se 2012 snart no, er det noen som har sett den? SYnes den virker veldig bra, men også litt skummelt. Blir spennende å se den. HUff, vet dere hva jeg presterte i sta? Jeg slo hodet mitt i en skarp hyllekant. Det var råvondt, og jeg var sikker på at jeg kom til å blø, men det gjør jeg ikke, heldigvis. Hater å slå hodet, det er noe av det vondeste jeg vet!:(

Ha en fin kveld alle sammen
dsc08037

ET FANTASTISK MÅLTID

Før jeg reiste hjem fra USA var vi på en restaurrant som heter Red Lobster. Det er en restaurrant som er litt dyrere enn alle de andre restaurrantene på stedet der vi bor. De selger sjømat, og det var her jeg smakte sjømat for første gang. Når jeg er der bestiller jeg alltid et fat med krabbe, hummer og reker. Det er så utrolig godt (trodde ikke jeg likte sjømat, med det var før jeg besøkte denne plassen) Hvis du skal til USA anbefaler jeg deg å ta turen innom denne restaurranten.

img0034

img0035

JEG GLEDER MEG!!

Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb. Siden det ikke går noen busser hjem på natta,  måtte jeg bo i leiligheten søstra mi nettopp flyttet ut av. Jeg sov der et par timer, helt til første bussen gikk  hjem. Det var så kaldt i leiligheten jeg lånte, og jeg orket ikke være der lengre, hadde hverken mat eller dyne!  Gleder meg til litt senere i dag, for da skal vi ute å spise på restaurrant, pluss at vi skal på kino!

Har du hatt ei fin helg?

FOR EN DRITTPLASS VI BOR PÅ, nå skjønner jeg hvorfor mamma vil flytte

Nå er jeg frustrert. Jeg skal jo på jobb i kveld (på et utested i Trondheim for dere som lurte på det), og jeg begynner klokken 23.00. Tidligere har det alltid gått buss klokka 22.00, noe som er helt perfekt, siden det tar cirka 3 kvarter å ta bussen. Men det er lenge siden jeg har vært i Norge, og bussrutene er tydligvis endret. Nå går det en buss halv 20.30, og en 22.30. Hvis jeg tar den siste, kommer jeg for sent på jobb, og det er selvfølgelig uaktuelt. Hvis jeg tar den første, så kommer jeg 2 timer før jeg starter. Utrolig kjipt, nå er jeg sur på meg selv for at jeg ikke har kjørt opp enda. Buss er noe herk, spesielt når det aldri går busser! Nå er jeg glad vi skal flytte nermere byen! Ja takk!

Tror jeg skal ha på denne
dsc01985

HURRA!!!

Endelig ble det vinter! JEg har ventet på snøen såå lenge nå, og når det er snø er det så mye lettere å få julestemning. Ble veldig overrasket da jeg så at det var snø på plena da jeg voknet i morgest. Skal ut på en lang joggetur med hunden i det herlige snøværet. Gleder meg til å se hvordan han reagerer. I kveld skal jeg på jobb – tror jeg. For første gang siden jeg kom hjem til Norge. Måtte nemlig ta svineinfluensavaksinen før jeg begynner å jobbe, bare for å være sikker.

Har dere snø nå?

dsc02007

dsc02002

dsc02011

dsc02009