Når ringer Legen?

Jo, han ringer når det er noe galt!

 

 I går ettermiddag lå jeg å slappet av sammens med Lukas. Da jeg skulle sjekke klokka på mobilen min, oppdaget jeg at legen har ringt meg. Det var akkurat kl 15.30. Endelig skulle jeg få svar på prøvene jeg har tatt. Selv om det er et dårlig tegn at man blir oppringt (da har de mest sannsynligvis funnet noe) så er det godt å endelig få svar. MEEN siden jeg ikke har på lyd på mobilen, måtte jeg ringe tilbake da jeg oppdaget at jeg hadde ubesvart samtale derfra. Men det gikk selvfølgelig ikke, for telefonen på legesenteret var stengt, så nå må jeg vente i “spenning” til Mandagen. 

Uka her har vært rar, jeg har vært mye slappere enn jeg vanligvis er, og veldig sliten. Og jeg vet legen har funnet ut av noe, uten at jeg har fått vite hva det er.  Nei, jeg får bare holde ut og vente til Man. Dette er også grunnen til dårlig blogging, jeg har ike hatt energi til noe annet enn å bare ligge å slappe av.::/

Lunsj og koselig familietid

For en Luksus, Lukas våknet ikke før 9 imorgest. Godt å sove lenge, selv om jeg la meg supertidlig i går. Jeg blekket faktisk allerede klokka 11!

I dag pøsregnet det her i Trondheim – til glede for Lukas. Han elsker regnvær, for det er kjempe stas å hoppe i søledammene. Men i dag måtte vi forsøke å unngå dette, da vi skulle på lunsj på Solsiden, og da burde vi helst være tørr…! 🙂  

På Solsiden traff vi Lukas farmor og farfar, samt fadder og de tre barna hans. VI spiste en god lunsj, og Lukas synes det var kjempe godt med pizza. Lukas fikk også mange gaver av famme, som jeg kommer til å vise dere i eget innlegg. Glede dere, for det var så mye lekkert!

PÅ vei hjem fra lunsj sovnet gullstjerna mi i bila. Han sover jo vanligvis fra 12-1 tiden, så det er ikke rart han sovnet fort da vi skulle kjøre hjem og klokka var blitt 15.30. 

 

Hva er dine planer for helga?

Svært fraværende

Beklager at jeg har vært så fraværende på bloggen den siste uka. Det er mange grunner til det, uten at jeg trenger å gå nærmere innpå dem. 

På Tirsdagen ringte jeg legesenteret angående alle blodprøvene jeg tok sist, og hun på tlf nølte med å gi meg svaret. De hadde funnet noe galt med noen av prøvene, men hun ville ikke si hva. Hu sa hun skulle be legen ta kontakt og sende meg et brev – et brev jeg enda ikke har fått. Blir veldig nysgjerrig hva de har funnet, men kanskje jeg snart får svar på hvorfor jeg har vært så innmari slapp et helt år.

På Onsdagen da jeg hentet Lukas i barnehagen hadde han utslett i ansiktet. Da han skulle bade på kvelden, oppdaget jeg at utslettet var over hele kroppen. Neste dag dro han i barnehagen, for han virket ikke påvirket av utslettet. Men i dag har han feber og flammende utslett, så i dag var jeg hjemme med han. Veldig usikker på hva dette kan være, men tipper det er en barnesykdom som forårsakes av virus,

Idyll

Åh, det er så fint her vi bor om sommeren! Jeg elsker å bo så landlig og barnevennlig, med marka som nærmeste nabo, i et rolig område. Det  er rett og slett helt perfekt. 

Foretrekker du å bo landlig eller midt i en by? 

BIrthday girl

Kjære søstra mi var Birthday girl da hun var i syden 22. AUgust, og i går feiret hun dagen sammen med familien. Hun hadde invitert oss hele gjengen, og serverte MYE godt. Jeg mistet til slutt tellinga på hvor mange kakestykker jeg spiste. heheh, det sier vell sitt! Lukas storkoset seg på bursdagsfeiring og leket masse med Ariana. De er så gode venner! 

I gave fra oss fikk søs 2 sesonger av Game of Thrones, 2 smykker, et skjerf, en ring og en brødboks som hun hadde ønsket seg. Tror hun ble veldig fornøyd med alle gavene hun fikk 🙂 

Ser ikke kakene gode ut? 

Haha, Lille Luringen

Det er en god grunn til at vi har barnesikring på toalettet vårt; nemlig fordi Lukas synes det er veldig gøy å kaste stasj oppi do. Men i ny og ned så glemmer vi å lukke barnesikringen, og da skjer det noe hver eneste gang. Enten ligger det ei badeand oppi doskåla, eller et hårstrikk, eller en hånduk. MEn denne gangen hadde Lukas funnet på noe nytt;  Han hadde nemlig fylt toalettet med bleier, hele 5 stk! Luringen vår! hehehe, jeg måtte le da jeg oppdaget det. 

Dette vet jeg Lukas har etter meg, for da jeg var lita kastet jeg kaninen vår i do?! Og trakk opp. Du kan tro mamma fikk sjokk da hun åpnet dolokket. (kaninen overlevde vell å merke) 

Det er bare jeg som får det til

For 7 år siden greide jeg å kutte meg under barbering av beina, og da det kom rur på såret, greide jeg å kutte meg igjen! Snakk om å være uforsiktig! Siden den gang har jeg fått et arr på leggen som har vært hvitt, og ganske usynlig om man ikke studerer nærme. Men her om dagen presterte jeg å kutte opp arret igjen, uten vilje selvfølgelig. Det blødde som bare det, og for å stoppe blødningen måtte jeg ha på bomull og ta teip snurret stramt rundt foten. 

Neste dag da jeg skulle fjerne teipen og bomullet, så hadde bomullet grodd fast i såret. FIkk det ikke bort, selv om jeg prøvde å vaske det av. Det endre med at den måtte rives av og jeg begynte å blø IGJEN. OMg, er det mulig?

 

Its all about the daily magic

Hverdagsmagi!!! I dag var det superherlig vær fra morgenen av, så jeg bestemte meg for å ta med meg Lukas å jogge rundt Haukvannet. Vi pakket med drikke og smooties, og vogna så klart, og kjørte på tur. Vi var de første som kom dit i dag, siden vi startet så tidlig, men da vi skulle dra var det stappfullt av både folk og biler.

Jeg vet ikke om jogginga mi gjorde meg verre i formen, men jeg er lei av å sitte stille. Det kan ikke være sunnt. Jeg jogget to runder, med noen gåpauser, og hosteanfall pauser.  Etter treninga leket vi oss masse; Lukas fikk se på endene, kaste stein i vannet og bade. Vi storkoset oss i sola, og vR der i to timer. Det er så vakkert i finværet, helt magisk!

Etterpå var planen å dra på Vådan å se på hestene, men jeg fant ikke fram. Vi rotet oss nesten bort, og da var det bare å sette snuten hjemmover

Woohoooo

Jeg våknet i morgest med stemme!! Hurra!! Men desto mer jeg snakker, mer hoster jeg. Stemmer svikter i ny og ned, men jeg greier iallefall å snakke litt, og det er herlig! Her er vi iallefall på vei fremover. (eller ikke, for nå til kvelden har jeg vondt i brystet og hoster enda mer. Men lever i håpet altså) 

Siden vi har de siste krampetrekningene fra sommeren her i Trøndelag nå, med sol og god temperatur, inviterte jeg  søstersen og Ariana på tur sammen med meg og Lukas. Vi bestemte oss for å tusle rundt Haukvannet, og handlet inn niste før vi dro ut på tur. Småttisene storkoset seg og fikk gå det meste av veien selv. De byttet på å trille vogna, og hadde det veldig morsomt med å kaste stein i vannet. De fikk tilogmed vasse litt da vi kom frem til stranda. Life is good! 

Jeg var virkelig kledd for skogtur. NOT! Jeg skilte meg ut der i skogen for å si det sånn. De fleste hadde på seg behagelig treningstøy, eller turtøy. Men til mitt forsvar hadde jeg egentlig lagt andre planer for dagen, og tok turen mer som på sparket. 

Hva har du gjort i finværet i dag?