DET SOM PLAGER MEG MEST

…Er biler og eksos!! Huff så irritert jeg blir. Jeg har startet å joogge hver eneste dag for tiden. Og det er jo kjeempe herlig, kondisen har virkelig blitt merkbart bedre. MEEn så er det de irriterende bilene, når de kjører forbi så fyker det støv og eksosen lukter forferdelig. Det  verste er at jeg innhalerer eksos fordi jeg er annpusten, og det er nok ikke så veldig sunnt. Tror rett og slett det er helseskadelig. Det tar bort litt av gleden ved å jogge.
Men det er vell baksiden ved å bo så nærme byen!

Liker du å jogge?

EKKORN ELLER HUND?

Se dette nusselige bildet av Leo da, han likner jo nesten mer på et ekkorn med halen sin enn en hund. Hehe… Utrolig søt! Måtte bare dele bildet med dere:)

Jeg er endelig ferdig med Bacheloroppgaven min! HippHurra!! Det er så godt å være ferdig, og jeg skal levere den på Fredag! På Torsdag har jeg min siste eksamen så i kveld skal jeg pugge og pugge!

WOOHOOO NÅ ER JEG GLAD!

I dag bestilte vi sydentur! JIPPI! Vi drar på Lørdagen i denne uka. Det er en familietur så jeg drar blandt annet med søstra mi og broren min. Gleder meg utrolig mye, det skal bli godt med sol og varme, og det er lenge siden jeg har vært på familietur:) Kommer til å ha med med pcn så jeg kan blogge derfra.

Er jeg ikke heldig?

JEG MÅ SI JEG BLIR LITT OPPGITT

I dag skulle jeg en tur på bibiliotektet for å levere 3 tunge bøker jeg hadde lånt. Etter å ha drasset med meg bøkene ned til byen i en veldig tung veske, dro jeg for å levere dem. Da jeg kommer dit sitter det 2 mennesker utenfor og forteller at det er stengt fordi de streiker! GJEEZ, er det mulig? Streiker alle for tiden?? SÅ bortkastet tid å dra hele veien til byen når jeg ikke fikk levert bøkene en gang! Dama kunne "trøste" meg med at det ikke blir sendt ut purregebyr i denne perioden: Det skulle bare mangle! Huff, nå er jeg lei av streike greiene! Får virkelig håpe de oppnår noe med det!

 

ÅÅÅHH NEEI

I dag voknet jeg rundt 12 tiden, perfekt tid å stå opp etter ei lang natt på jobb. Men jeg ville sove i 10 min til. Selvfølgelig ringte aldri alarmen igjen, og jeg voknet ikke før 2!!! HUff, det er seint altså. Rekker jo ikke å gjøre noe da. FØlte meg helt tung i hodet da jeg voknet.

Heldigvis er det fint vær ute, det hjelper en god del.

Nå er det en 60 min joggetur som står på planen. Jeg starter alltid dagen med trening, for det fungerer så godt for meg. Resten av dagen går med til skolearbeid . Ikke særlig spennende.

But hey – snart er det sommerferie!


Have a nice day

MERKELIGE MENNESKER

Nå har jeg endelig kommet hjem fra jobb. Det pøsregnet da jeg måtte gå fra nattbussen og hjem. Da jeg satte meg på nattbussen la jeg merke til milelang taxi kø, og da lurer jeg litt: hvorfor orker folk  å stå leeenge i Taxi kø i pøsregnet midt på natta?! Hvorfor ikke ta nattbussen  isteded som både er billigere, går før man får tak i taxi og kjører rundt omkring i hele byen. SKjønner at folk som bor laaangt unna der det ikke går nattbuss må ta taxi, men tviler på at det gjelder for alle i den milelange køa.

Jeg er helt utslitt nå, sitter å ser på ser intervju med Obama på TVn, intervjuet av Opera. Ganske kjedlig. Må nok finne sengen snart! Ellers kommer jeg til å sove bort hele morgendagen.

Søkte forresten på DRØMMEJOBBEN idag! Håper jeg får den! Da blir jeg fornøyd ja!

Savner kjæresten min

Natta

PUUUH DET KAN JEG GODT SI

I dag stod jeg opp tidlig fordi jeg måtte til byen å sende en genser jeg har solgt på salgsbloggen. Måtte også kjøpe noe til meg selv som jeg glemte å kjøpe i går. Litt stress å dra til byen bare for så små ting, men det måtte nå bare gjøres. Da jeg kom hjem vasket jeg og ryddet hele leiligheten, og da jeg var ferdig med det dro jeg ut på en 60 min joggetur.

Jeg elsker å jogge når det regner, for da slipper jeg unna alt støvet fra bilene. Trente litt styrke hjem også. Nå skal jeg slappe av litt mens jeg pugger til eksamen. For i kveld skal jeg på jobb! SÅ jeg har et par timer på å gjøre skolearbeide før jeg må gjøre meg klar til jobb.

Hva gjør du i kveld?

DEN BESTE LØSNINGEN

Tenkte jeg skulle fortelle dere om pakken jeg fikk i posten for noen dager siden. Jeg mottok endelig produktene fra NOKA, produkter for å gå ned i vekt og få en sunnere livsstil. Etter nesten 2 år i USA må jeg legge om kostholdet og kutte ut all den usunne maten jeg har blitt så vant til.

 

NOKA kommer med både herlige crisp bars, milkshake, confect bars og supper, og alle disse produktene erstatter vanlige måltider. Jeg har allerede smakt på milkshaken og crispbarene og de smaker utrolig godt! Det beste er at søtsuget forsvinner og dette er et sunnt alternativ, for de inneholder vitaminer,mineraler og proteiner. En veldig god løsning for meg som elsker godteri. Når man bruker disse produktene slik som er anbefalt vil man gå ned i vekt.

Hvis du er interessert i å prøve disse produktene så finner du de her. De er virkelig verd å prøvde hvis man vil gå ned litt i vekt. Cripsbarene finner du blandt annet her, confectbar her, og milkshaken finner du her.

Trodde aldri at det skulle smake så godt som det gjør, og nå kan jeg lett erstatte godteri med confectbars og crispbars ? et mye sunnere alternativ. Det blir spennende å se resultatene fremover, og jeg kommer til å oppdattere dere underveis.
Har du prøvd disse produktene før?