I Feel bad!

Det gikk meg egentlig hus forbi at det er Halloween i dag. SÅ jeg hadde hverken kjøpt inn godteri eller forberedt meg på at barn kom ringende på døren. Da jeg faktisk kom på at det var Halloween var det for sent å dra på butikken å kjøpe inn godis, men trodde ikke jeg kom til å få noe besøk likevel. MEN det fikk jeg altså, det var ei utrolig søt lita jente som hadde kledd seg ut som kom ringende på døra mi. Hun var så bra utkledd, og så skikkelig tøff og skummel ut. Men siden jeg ikke hadde noe å gi henne, latet jeg som jeg ikke var hjemme. Og etterpå satte jeg igjen med skikelig dårlig samvittighet. SKulle gjerne ha hatt noe å gitt henne fordi hun var utkledd så kult, og det så ut som hnun gikk sin første halloween. 


Ønskeliste Lukas

Dette ønsker vi oss i Julegave til Lukas


1. Bilstol fra 11-18 kg. BeSafe

2. Stol for å ha på barnerommet i lesekroken. Ektorp Tullsta 

3. Lammeskinn for 5 punktsele for å ha i sportsdelen. Selges blandt annet på BarnasHus

4. Babyteppe fra LIVING. Ønsker oss også det i beige med stjerner på
5. Strømpebukser i ull. Helst i hvit eller creme. Selges på Hm, BarnasHus, NameIt

Hva ønsker du deg til din baby? 

Hjemmedag er herlig

I dag har jeg og Lukas hatt en ordentlig hjemmedag, og det var på tide for å si det mildt. Får nesten dårlig samvittighet ovenfor han når vi farter så mye hver dag. Derfor var jeg bestemt på at vi bare skulle kose oss hjemme, og ta livet med ro. VI har vært å gått tur i finværet, trilletur som utviklet seg til en joggetur. Lukas storkoset seg i vogna si som alltid.

Utover dagen fikk vi besøk av noen som skulle se på leiligheten. Det er fordelen med å kjøpe noe som er helt nytt, hvis det er noen feil eller mangler, så blir det fikset ganske fort. Jeg ringte å sa fra i dag, og en halvtime senere var de her. 

I morgen har vi kontroll på helsestasjon. Gleder meg veldig, det er så lenge siden sist! Blir spennede å veie og måle han, og høre hva helsesøstra har å si. Jeg har også skrevet ned spørsmål som jeg lurer på. 

Hva har du gjort i dag? 

Barseltreff hos oss

I dag hadde jeg og Lukas barseltreff hjemme hos oss. Måtte stå opp tidlig for å rekke å ordne klar mat, og vaske ferdig leiligheten. Barseltreff er en god grunn til å få rundvasket hele leiligheten, så nå er det rent og flott her. Rundt 11 tiden fikk vi besøk av Tine, Ariana, Trine, Lilja, Monika og Emina. En kjempe koselig gjeng! Babyene har blitt så store, og forandrer seg så mye for hver gang vi treffes. Emina har faktisk begynt å sette seg på gulvet, imponerende! Knøttene koset seg, mens mammaene pratet. Herlig!

Måtte bare slegen med et random bilde av Lukas…. 

Og Ariana… 

De er så søte når de ligger på gulvet sammen. Ariana drar smokken ut av munnen til Lukas og Lukas ler som bare det, hver gang det skjer. Søtt

Julekalender til Baby

Hva synes dere om å lage Julekalender til en baby på 8-10 måneder?

Jeg elsker pakkekalendere selv, og hvert år har jeg og søstra mi laget pakkekalender til hverandre. Men i år skal vi ikke gjøre det av ulike grunner. Og da har jeg VEELDIG lyst å lage pakker til Lukas prinsen min. Synes det er gøy å innføre det som tradisjon, men jeg tror kanskje han er litt for liten til å forstå det enda? Så jeg er veldig usikker på om jeg skal gjøre det eller ikke. 

Lucky me!

Da jeg våknet i morgest var det 10minus! Sick! Vintertemperatur de Luxe! Jeg som hadde sååå lyst på mer Nysnø, for å få enda mer julesteming (om det er mulig?!) Men i løpet av dagen, gikk temperaturen opp til 3 minus, og vi fikk jammen enda mer snø! HERLIG!

Duppet sammens med Lukas på første duppen, og da sov vi til 12 tiden. Litt senere møtte vi søstra mi og Ariana og tok turen sammen til City SYd. Måtre kjøpe flere ullsokker til Lukas, og bytte noe jeg hadde kjøpt til Halloweenfeiringa. Handlet også inn litt mat, for i morgen skal jeg og søstersen arrangere barseltreff hjemme hos meg. Det blir koselig! 

Vitne til ulykke

I dag var vi nesten vitne til en ulykke da vi var ute å kjørte. VI så heldigvis ikke akkurat da dt hendte, men kom dit rett etter at det hadde skjedd, før ambulanse og politi var på plass. Mange hadde stoppet for å hjelpe til, og andre bilene ble dirigert bort fra stedet. Vi måtte kjøre forbi de to bilene som hadde krasjet! Da vi nærmer oss, sier kjæresten min “ikke se ned”! Men jeg så jo at det lå ei dame der i veien, og ville jo se hvordan det sto til med henne.

Dama lå halveis inne i den skadde bilen, mens hode,rygg og skuldre lå på veien. Heregud! Det så forferdelig ut. MEn hun var hverken blodig eller ubevisst. Så hun hadde smerter, men hun var heldigvis våken. Da vi kjørte 5 minutter til møtte vi både på politibil, og ambulanse. Og noen minutter senere leste jeg på nettavisen at 4 var skadd og sendt til sykehus. Huff, det er så ekkelt å se slike ulykker.

Man måååv ære forsiktig på føret her! Det er sykt glatt ute. Da jeg kjørte i dag, lå jeg i 20 og 30 hele tiden. Enda fartsgrensa noen steder var 70. Det var rett og slett uforsvarlig å kjøre fortere. Bilen spinnet delvis selv om jeg kjørte SÅ sakte! SKummelt! 

Cheerleading

I dag tok jeg og Lukas turen til Rosten hallen for å se på tante Martine og laget hennes sin generalprøve! De reiser jo til Paris neste helg for å delta i Cheerkonkurranse, så det var utrolig morro å se hva de skal vise frem! De var superflinke alle sammen! Blir spennende å høre hvordan det går i Paris! Jeg vet at de gleder seg kjemep masse, og det er ikke rart! De er så heldige! Vet de komer til å gjøre det kjempe bra! Lukas storkoset seg på tribunen og så på alle jentene.

Jepp, det var en gang:

Et fantastisk vinterparadis

I dag var det et strålende vintervær, masse nysnø og strålende sol med blå himmel. Jeg, Eli og Lukas dro på trilletur i skogen. Der var det tungt å trille i skiløypene, så vi fant en annen vei istede. Gikk vell rundt 90 minutter. En god Søndagstur i knallværet. DEt er et nydelig vinterparadis her vi bor, helt fantastisk! 

Er det ikke fiiiint?