Martna og shopping

I dag var vi superheldig med været, det var 26 grader og sol/skyet. En perfekt dag til å tusle rundt på Martna’n i byen. Møtte søs etter jobb og vi gikk innom alle butikkene på torget. Glemte nesten at det var Martna’n vi dro til byen for, det var mye mer spennende å se i de normale butikkene. Men vi måtte nesten ofre noen minutter for å gå gjennom Martna bodene også. Fant ingenting (som forventet) Men shoppet mye på de andre butikkene. Blandt annet en nydelig topp fra Hm, kjole, veske og topp. Skal legge ut bilde av innkjøpene litt senere.

Nå må jeg på posthuset en tur for å hente 2 pakker. Aner ikke hva det kan være. Jeg bestiller så mye og glemmer av og til hva jeg har bestilt. Derfor er det alltid like spennende å hente pakkene mine. Det eneste kjipe er at jeg må gå til posthuset, og det tar 1 time tur/retur. PuhDAGENS OUTFIT

I dag hadde jeg en fridag fra jobb. Det var godt, og jeg sov kjempe lenge. Da jeg endelig hadde stått opp og sett en film bestemte jeg meg for å møte søster i byen. Vi var på shopping i går men fant ingen ting. Derfor ønsket vi å prøve på nytt i dag. Endte opp med 6 ny bukser (?!) veske, masse nytt undertøy, bikinier,og et par sko. I dag var det gøy å shoppe! Dagens Outfit:


Sko Hm Bukse BikBok Veske Only Armbånd HM Solbriller Bik Bok  Topp HM

ENDELIG SOMMER

I dag har vi et helt fantastisk vær i Trondheim. Endelig ble det sol når det er helg! Vi har vært heldig med været på noen ukedger også, men da er det kun sol fra 08.00 om morgenen til 17.00 på ettermiddagen. Så begynner det å regne. Sola skinner bare når vi er på jobb, og ikke senere på dagen. Typisk. Derfor er det ekstra herlig når det blir sol på en helgedag slik at man faktisk får mulighet til å nyte været å sole seg litt.

Når det gjelder katten vår så er hun sporløst borte! Nå har hun vært borte i hele 3 døgn, og det har aldri skjedd tidligere:( Gjetter at hun har rotet seg bort siden hun bor på et nytt sted, mens noen tror hun er på vei til sitt gamle hjem. Har vært å letet etter henne i flere dager nå, men bgynner nesten å gi opp :/ Huff. Håper hun dukker opp snart.


Climb the Mountain

Glemte visst å legge ut de siste bildene fra turen i Mosjøen. Vi var ute å gikk fjelltur i de syv søstre den ene dagen. Utrolig morro. Jeg kom meg til toppen ganske fort, og var utslitt da jeg kom frem. Været var iskaldt og jeg hadde ikke med med vann. Men fy for en utsikt! Det var helt utrolig. Lenge siden jeg har gått en slik fjelltur, og kommer absolutt til å gjør det igjen. Dette var litt av en opplevelse.


Utsikten:


Vakkert  

Long Time!

I dag hadde vi møte på jobb etter jobb-tid. Kom ikke hjem før i 8 tiden, og føler det meste av dagen har gått hus forbi! Rekker ikke gjøre mye annet enn å spise middag, dusje og rydde litt. Men det er ok, det skjer jo ikke så ofte. I morgen har jeg planer om  å shoppe litt igjen, hører nemlig rykter om saalg, og da må jeg nesten i butikken å ta en titt.

Sussi stortrives her dere, hun er så søt. Nå lever hun i skogen, kjempe fornøyd. Kommer hver gang jeg roper på henne, er inne i 5 min og spiser litt før hun skal ut på nye utflukter og eventyr. (Som nevnt tidligere er Sussi en hannkatt. Men siden hun heter Sussi omtaler jeg henne som HUN) hahah Stakkars katt.


Topp HM Solbriller Bikbok


NYTT INNKJØP

Sussi er så kul! Jeg har hørt at når en katte flytter hjem så skal hun holdes innendørs i 4 dager, men har også hørt opp til 14 dager. Men Sussi er så vant til å gå ute at hun ble helt crazy i natt da hun ikke fikk gå ut. Derfor slapp jeg henne ut, og satset på at hun visste veien hjem selv, måtte bare stole på henne. Ellers ble det ikke mye søvn på oss andre i huset.

I morgest stod jeg i døra og ropte på henne, men ingen Sussi kom. Da var jeg redd hun virkelig hadde rotet seg bort. Gikk ut gjennom gata og ropte på henne, plutselig hørte jeg “mjaumjaumjau” og der kom Sussi i full fart mot meg. Hun var ikke langt unna leiligheten. Virker som hun skjønner at hun hører til her nå, og det er jo kjempe bra! Så slipper vi å tvinge henne til å være innendørs når hun absolutt foretrekker å være ute.


Ny Topp fra HM