Christmas table

I går hadde vi lutefiskaften på jobb, et av årets høydepunkter! En fest jeg har sett frem til lenge. Barnevakt var ordnet og jeg gledet meg veldig til en hyggelig kveld med godt selskap og god mat!

Jeg er ikke noe spesielt fan av lutefisk, derfor valgte jeg heller julemat; årets første! Det var fantastisk godt! Vi storkoset oss hele gjengen, og jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye som i går!! Herlig!

Kvelden ble ung for min del fordi Lukas trengte meg. Han ropte “mamman min” og var lei seg. Og Lukas kommer foran alt, så da dro jeg hjem i fullfart! Gjett om han ble glad for å se meg <3

Thumbs up

I dag kan jeg klappe meg selv på skulderen, jeg gjorde noe jeg ikke har gjort på leeeenge; nemlig jogge i 30 min! Fy, det var deilig!

Jeg jogget nesten ei halv mil, og jogget ganske fort til tider. Man får utrolig mye mer energi av å høre på god treningsmusikk, og jeg har netopp oppdattert ipoden. Etter jogging fikk ryggen virkelig kjørt seg.

Jeg har garantert blitt mye sterkere i ryggen, selv om jeg alltid får ryggsmerter etter trening. Men jeg velger å stole på fysioterapauten som har satt opp treningsprogrammet til meg.

Hipp Hurra

I går da jeg hentet Lukas i barnehagen fikk jeg beskjed om at han burde være hjemme i dag også, slik at de har en feberfri dag før de sendes i barnehagen igjen. I går kveld hadde ikke lukas feber, og heller ikke i morgest. Han hadde så vidt feber da han var i barnehagen, så det gikk veldig fort over heldigvis!

Vi sov leeenge i morgest, helt til kl 09.30, det var herlig ja. Det er ikke ofte vi sover SÅÅÅ lenge. 

I stedet for å sitte hjemme å kjede oss i dag, dro vi på Leos lekeland, bare en bitteliten tur selvfølgelig. Vi storkoset oss i 40 minutter før vi dro hjem igjen; hadde det gøy i skliene, klatret, og hoppet på trampoline. Det var kjempe gøy både for liten og stor. Etter mye leking kjøpte vi oss god drikke før vi satte kursen hjemover igjen.

Lukas droppet dagduppen i dag, og det gjorde han i går også. Men han sovnet han grytidlig i kveld, 17.00 var klokka faktisk.. Likegreit siden vi skal opp så tidlig i morgen. Dette har vært en herlig mamma-Lukas dag;) Vi har koset oss hjemme, lest bøker, leket med Play Dough, tullet, og spist masse god mat! Vi skulle egentlig lage pepperkaker også, men det ble utsatt til neste uke! Cant wait:) 

Lukas Ønskeliste Jula 2013

 1. Penger for å sette inn på sparekonto
 2. Gavekort på Zara
 3. Lue fra Kivat  
 4. En slik lue fra Reima 
 5. Deilig morgenkåpe fra HM 
 6. Fine klær 
 7. Og sist men ikke minst: MASSE LEKER!!! Lego, traktorer, brannbil, sykebil, lastebil You Name it! Alt på hjul, og gjerne med bevegelse, musikk eller lyd!!! 

Min ønskeliste Jula 2013

 1. Penger. (Det er mye jeg vil kjøpe, men foretrekker å gå i butikkene å finne i stasj selv. Penger får man aldri for mye av)
 2. Marc Jacobs Pc veske til Macen min 
  Ja, det var kanskje ikke så mange ønsker, men så har jeg alt jeg trenger og behøver. Derfor kommer jeg ikke på noe mer. Det som er typisk meg er å kjøpe det jeg har lyst på, når jeg har lyst på det. Da står det liksom ikke igjen noe å ønske seg. Men denne PC veska har jeg aldri tatt meg råd til å kjøpe 🙂 Den ville jeg blitt glad for! 

 

Hva ønsker du deg?

Dritt blogg

Nå har jeg faktisk forsøkt å blogge siden klokken 15.00 i dag, men blogg har ikke vært noe særlig samarbeidsvillig. Det har ikke fungert å laste opp bilder, og jeg mener blogginnlegg bør ha bilder. Først nå funket det!

I dag var jeg på trening sammens med søs. Trening er virkelig undervurdert, iallefall fra min side. det føltes helt magisk å endelig trene igjen, og jeg fikk virkelig trent ryggen. Det er godt å kjenne at man blir sterkere, og bygger opp musklene rundt skjevheten min. Når jeg trener får jeg svrt vondt i korsryggen, som jeg plages med, men jeg velger å tro at det er en positiv smerte. For trening er jo bra!

Etter treninga handlet vi mat, og dro hjem og sysslet med noe småtterier. Så ringte plutselig barnehagen og fortalte at Lukas hadde fått feber:( Han har vært litt forkjølet de siste dagene, men heldigvis hadde han ikke høy feber. Skal holde han hjemme i morgen også, bare for å være sikker på at han blir frisk fort 🙂 

Hvor ofte trener du? 

Da har jeg kjøpt lue til 1600 kr

Jeg er egentlig ikke spesielt interessert i slike sosiale fenomener, men denne gangen måtte jeg la meg rive med. Kanskje fordi jeg jobber i bank og er over gjennomsnittet interessert i økonomi og sparing….?

Om du har 1600 kr å bruke på en lue, eller 5000 å bruke på en jakke til barnet ditt, hvorfor ikke prioritere annerledes å sette inn pengene på en sparekonto til barnet? Om du kommer med unnskyldningen at du allerede har spart en betydelig sum, hvorfor ikke spare enda mer? Det vil komme en dag pengene betyr mer enn en dyr lue. Og når dagen kommer at barnet skal kjøpe sin første bolig, da vil du forstå at du gjorde det riktige valget

Føler du deg presset av vennegjengen til å kjøpe dyre merkeklær bør du gå inn i deg selv! Enten må du jobbe for å få sterkere personlighet og forstå at du er bra nok uansett om du bruker klær fra Cubus eller Burberry!  Det er langt fra negativt å prioritere pengene annerledes. Elllers bør man kutte ut vennene sine og skaffe seg noen nye. Brutalt kanskje, men hva er vitsen med  å henge sammens med noen som får deg til å føle deg utilstrekkelig om du ikke bruker babygant på babyen din!? Jeg bare spørr jeg….

Jeg skal ikke komme her å si jeg er motstander av merkeklær, for Lukas har mye i  skapet sitt. Men å føle seg presset, og bruke ekstreme summer synes jeg er unødvendig, uansett hvor bra økonomi man har. Det er mye smartere å spare pengene, og det er en prioritering  man aldri kommer til å angre på. Jeg kjøper ofte klræ som kommer best ut i test – fordi jeg vil det beste for barnet mitt, og ofte er det klær til en grei penge. Hvorfor kjøpe en vinterdress til 5000 kr, når den som kom best ut i test koster 899? Samme med lue, hvorfor bruke 1600 kr, når man får en perfekt Reimalue til 500 som er varm og god for barnet.

Barna er det mest fantastiske man har, og de fortjener så mye mer enn å bli brukt som en utstillingsdukke eller brukt for å oppnå høyere status i vennegjengen. De fortjener mye bedre enn å bli utnyttet på den måten. 

Mitt barn fortjener det beste, og det innebærer gode prioriteringer og riktige verdier!


I love it

I går startet jeg og Lukas dagen med en trilletur i frisk luft. Utover dagen var det meldt mye snø, noe vi bare gledet oss til! Tror ingen liker snø så mye som jeg gjør.

Etter dagdupp dro vi hjem til mamma og mannen, for der var vi invitert på taconight, hele familien! Det var superkoselig, og maten var kjempe god! Lukas storkoset seg og lekte med Ariana hele kvelden:)

Da vi kjørte hjem var det snøstorm og vanskelige kjøreforhold. Jeg kjørte sikkert i 30 km/t hele veien hjem, bare for å være ekstra forsiktig! Heldigvis gikk det bra, og vi kom oss hjem trygg og hel

Ustabil

Jeg har vært litt av og på i det siste, men sånn er det når man har mye å gjøre! Helst skal jeg rekke alt hver dag, men døgnet har ikke nok timer!

I dag var jeg til legen for å sjekke Lukas, heldigvis var alt bra! Dette er andre gangen på en uke, satser på det blir lenge til neste gang.

Da Lukas var levert i barnehagen hadde jeg mye husarbeid foran meg; vask hele leiligheten, skifte på sengene, vask og brett klær, ta oppvasken, rydd i skap pg skuffer! Dette tok 4 timer!

Deretter dro jeg og kjøpte noen ekstra julegaver og handlet litt mat! Senere på dagen dro jeg og bf på Ikea for å kjøpe ny kontorstol! Var ikke hjemme før i 9tiden, og da var jeg passe utslitt!

Nå er det helg! Herlig! Se på klokka, nå må jeg legge meg… God helg alle sammen