Bildedryss ferietur

Da er ferien snart over for vår del, og det minner mest om høst ute. Tror det blir godt å komme tilbake til hverdagsrutiner igjen, og komme tilbake til hverdagen. Vi har nesten pakket ned hele leiligheten, og om ikke lenge begynner nedvaskingen!

Ferieturen vår gikk til Hytta på Sjusjøen. Hytta var helt fantastisk, med to bad, fire soverom og to stuer. Nok plass til barna og oss voksne. Vi dro sammen med en kompis og hans barn, og barna storkoset seg sammen. Rundt hytta gikk det løse sauer, og på morgenen våknet jeg ofte av at sauene trasket rett utenfor vinduet, noe som var ganske så koselig.

Vi benyttet en dag til å besøke badeland på Lillehammer, og en annen dag dro vi på Maihaugen. Jeg har aldri hørt om Maihaugen tidligere, men det er virkelig en plass som er verd å besøke. Det er masse spennende å se på, og mange dyr og aktiviteter for barna. Dessuten var inngang ganske billig om man sammenlikner med hunderfossen og Lilleputthammer. Absolutt verd turen!

ISSTOPP PÅ VEI TIL LILLEHAMMER
HADDE FOR DET MESTE FINVÆR PÅ TUREN. HERLIG!
MAIHAUGEN PÅ LILLEHAMMER
SPILTE MASSE KORT PÅ KVELDENE, NOE JEG VIRKELIG ELSKER.
HYTTA, SE SÅ FIN!
PÅ TUR PÅ SJUSJØEN
SAUEJAKT
ONYDELIG LITEN KALV PÅ MAIHAUGEN
LEKEPLASS
HYTTEFROKOST

Ikke imponerende

Vi kan ikke akkurat skryte over været i Trøndelag i sommer, det regner og det regner. Men vi hadde noen fine dager i Juni, og noen få dager i Juli, og de ble utnyttet til det fulle.  Når vi er så heldig å få litt sol, benytter vi alltid mulighetn til å dra på stranden på hytte til mamma, så vi har fått noen nydelige stranddager.

Kan nesten ikke tro at ferien er over om noen få dager, men egentlig så er det helt greit. For 1. September skal vi overta huset vi har kjøpt, og da er det bare fint at tiden går litt fort frem til da. Om noen uker skal jeg og barna flytte inn til broren min, så blir noen rare uker fremover mens vi venter på å overta huset vårt .

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Norgesferie

Jeg er kanskje en av de få som virkelig elsker at man blir anbefalt Norgesferie i år. Norge har så utrolig mye å by på, og jeg blir skikkelig inspirert av å se alle snap-storyene til mine venner, som er rundtomkring i Norges land, både på vakre strender og ulike fjelltopper Norge rundt.

For vår del gikk første del av Norgesferien til Gjøvik, på besøk til Tone og Johnny. Det er kjekt å komme seg sørover, når været i Trøndelag ikke er mye å skryte av i disse sommermånedene. Vi var kun en helg i Gjøvik, men fikk utrolig mye ut av helgen. Johnny oh Tone hadde bobblebad i hagen, hvor vi storkoset oss hver enste dag. Vi spiste masse god mat, var ut å så på Gjøvik by, spiste middag vad Mjøsa, spilte kubb, tennis og frisbee golf, vi var på Bazar og koset oss i trivelig selskap. Vi fikk hilse på hestene i nabolaget, og gikk noen trivelige turer i skogen. Heldig med været var vi også!

Johnny og Tone
Hestene vi traff like ved der vi bodde
Kjærleik
Lillesøster fikk seg en nydelig flette
Utsikten fra restuarranten

Tennis

Litt dumt det da

Nå er det endelig sommerferie, men der ser ut som det er Høst ute. Været er helt forferdelig, og det er lite som minner om sommer. Ekstremt dumt, hadde håpet på litt sol. Men heldigvis hadde jeg en uke ferie i Juni, der jeg var på stranden hver eneste dag, så jeg fikk iallefall nyte noen deilige sommerdager.

På grunn av flytting så har vi ingen store ferieplaner i år, men det blir en liten tur sørover litt senere i Juli. Har noe planlegging igjen, men vi ser iallefall frem til å komme oss litt unna alt maset og kaoset med flytting. De siste dagen nå har vi flyttet over 50 flytteesker fra leilighten og boden, og vi har fått ryddet opp ekstremt mye. Noe som er veldig godt! Det er greit å få unna det meste før vi skal  slappe av å bare nyte ferien så godt det lar seg gjøre.

Jeg har så mange planer og inspirasjon for tiden, at det nesten er vanskelig å slappe av. Og midt oppe i flytteprosessen skal søs gifte seg. Det blir noen hektiske måneder, det er iallefall sikkert.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA