Love Hunter

Aaaaah i dette tragiske regnværet eeeelsker jeg Hunter støvlene mine! I dag har jeg og L vært ute å koset oss i regnværet, ja det er faktisk veldig, veldig koselig å være ute i regnvær!

Føler meg nesten som et barn igjen når jeg er med å hopper i søledammene:) så er det ekstra godt å komme inn i varmen igjen etter å ha vært ute i slikt vær.

For lenge siden kjøpte jeg ei rosa regnjakke. Brukte den aldri og vurderte å gi den bort. Nå er jeg glad jeg tok vare på den, for den er perfekt å bruke når jeg er ute å leker med L i regnværet!

Brannsår på øyet

I går tok jeg den beslutning at jeg droppet å dra på legevakta med det brannskadde øye mitt. Kjæresten min ville absolutt at jeg skulle dra, men jeg overbeviste han om at jeg kom til å bli så bra. Det fristet mer å være hjemme å slappe av, enn å sitte flere timer på legevakta.

Men da jeg voknet i morgest var øyet verre, ikke mye, men mer ubehagelig enn det var i går. Derfor ringte jeg fastlegen, og fikk beskjed om at jeg burde ta turen. De vil gjerne sjekke det når noe har skjedd med øyet. Jeg fikk time tidlig, så jeg og L pakket på oss klær og kjørte avgårde. 

Legen lyste inn i øyet mitt med et skarpt lys, noe som var forferdelig ekkelt. Etterpå hellte hun en gul veske inne på øyet, og lyste enda mer. Da kunne hun se at jeg hadde fått et bittelite brannsår på øyet. Men det var så lite at hun ville ikke gjøre noe med det, det går over av seg selv.

Nå, 5 timer senere, kjenner jeg ikke noe ubehag. Så jeg har allerede blitt mye bedre. Hurra! 

Må jeg på legevakta?

I dag da jeg skulle lage middag, presterte jeg å få stekefett fra panna inn i øyet. Oljen var kokende varm, og det ble veldig vondt og ubehagelig i øyet. Jeg skylte grunndig med vann, og ringte legevakta. Da fikk jeg beskjed om at “det er nok lurt at du kommer en tur” pågrunn av at olje er vanskelig å vaske bort, og han mente det var lett å få infeksjon.

Men det frister SVÆRT lite å dra på legevakta nå. Der er det alltid flere timer med venting, og som regel var det ikke noe vits å dra likevell. Det er iallefall min erfaring. Det er sjelden de gjør noe der, fordi de ikke har kapasitet. Men mulig jeg har fått noe for å ha på øyet om jeg hadde dratt. Det er så vanskelig å bestemme seg, jeg orker ikke dra. Men er synes mitt utsatt her, så bør jeg jo dra?


Nei, jeg tror jeg venter og ser det an til i morgen. Er jeg ikke bedre så drar jeg til fastlegen

I love having

DInner guests! 

 I dag etter turen på stranda inviterte jeg broren min og kjæresten på middag. Min samboer var på jobb, derfor serverte jeg noe jeg elsker, men kjæresten min ikke er noe fan av. Nemlig Lasagne! Det er 3. ganger jeg lager det, og i starten var jeg usikker på om det ble noe suksess. Men maten smakte perfekt, og vi ble stappmette. Etter en liten stund kom også søstra mi og Ariana på besøk. Morsomt for lille L ja! Vi koset oss på  terassen i sola og spiste is!


Skjorte/Victorias Secret  Shorts/Gina Tricot

En sjø full av hester

I dag da vi våknet var det strålende sol, og kjempe varmt. Tror det var tropenatt i natt, og det er jo bare helt fantastisk. VI kan ikke klage! Jeg, mamma og Lukas hadde planlagt å dra på Hestsjøen å bade i 12 tiden. Jeg og L gjorde noen ærend før den tid; sendte en pakke, hentet en pakke, og handlet noe småtterier vi skulle ha med oss på “stranda”.

På Hestsjøen skinte sola da vi kom, men resten av tiden vi var der var sola veldig av-og-på! Men det var varmt og godt likevell, og L storkoset seg i vannkanten. Han elsker å bade for tiden, har virkelig fått sansen for det. Vi tuslet bortover brygga og så på de som stupte. Vi matet også endene, og leket med lekehesten som var der. EN superkoselig dag sammens med mammn min og Lukas. 


Hahha, legg merke til hva jeg har på haka! omg 

Ut på tur

I dag var jeg og L ute og lekte masse i finværet. Vi hadde overnattingsgjest i natt, Martine, søstra til Alex lå over, og hun lå fortsatt å sov da jeg og L gikk ut. Etter en times tid da jeg og L hadde vært på sykkeltur og leket på lekeplassen, gikk vi inn for å lage frokost til Martine. Vi spiste på terassen alle mann, da jeg og L var klar for dagens andre måltid. Det er så koselig å spise på terassen i finværet!

Da vi hadde kjørt hjem Martine, ventet vi besøk av et par som har to gutter, en på L sin alder, og en på 3 år. Vi skulle nemlig på skogtur, og hadde pakket med oss engangsgrill og mye god grillmat. Vi tuslet til vi kom frem til et vann, for der er det så fint! Så er det grillplass like ved, med benkplass. L og de to andre barna storkoset seg i skogen, kastet stein og kongler i vannet, og ga pølsebrød til alle endene som svømmet rundt.

Har du hatt en super helg?

Jeg er en turist i egen by

Det er fint å være turist i egen by, for å utforske mer hva byen har å by på enn hva man vanligvis gjør i hverdagen. I går gikk turen til Munkholmen, det er mange år siden vi var der sist. Siden det var så fint vær ville vi ta me småttisene på stranda der, den er jo så fin! Jeg tok med meg L, og møtte søs, typen og Ariana i byen. VI trillet ned til Ravnkloa og tok båten derfra.

Båtturen var superkoselig, og alle båtene var stappfulle, både av Turister og “vanlige Trondhjemmere”. L storkoset seg p åstranda, og var veldig ivirg på å vasse. Ariana ville helst bade ordentlig, men synes det var bittelitt for kaldt. Etter å ha badet/vasset og koset oss i vannkanten, fant vi oss en fin og grønn plass litt lenger opp på haugen. Der lå vi å solet oss i flere timer.

Ariana sovnet til slutt, mens L bare løp rundt på gresset og storkoset seg. Han er så enkel å ha med seg over alt, så snill og tålmodig. 

Da vi så uværskyene over Trondheim, slengte vi oss på første båt tilbake, og nådde parkeringsplassen rett før regnet kom med lyn og torden. Dette var en helt amazing dag.

Har du vært på Munkholmen i sommer? 

Sandy Beach

I går var jeg og L invitert hjemme på lunsj hos Johnny, fadderen til Lukas. Men siden det var meldt så strålende vær, og vi har så få av de i Trøndelag, valgte vi å ta lunsjen på stranda i stede. Turen gikk til Øysand, og vi fikk med oss SØs og Ariana også. Johnny stilte med lunsj, og gaver til begge småttisene. Vi storkoset oss, og L og Ariana fikk prøve å bade. Helst ville de bade hele dagen, og synes det var kjempe kjedelig da vi var ferdig med badinga. Søtingene! 


Deilig med litt sol på kroppen!

Grillparty!

I går startet jeg og L dagen med en laaang spasertur i godværet. VI var på gamle trakter og tuslet i området rundt Fossegrenda. Jeg fikk mye farge da vi gikk i sola, mens L koset seg i vogna si. Vi tuslet vell i ca 2 timer, tror jeg. Etter dagdupp ventet vi besøk, for vi hadde nemlig invitert til grillparty.

På ettermiddagen kom søs og Ariana som planlagt. Jeg stilte med grillmat, grill og smooties til småttisene, og søstersen hadde med caprisonne og marshmallows til oss. Ariana og Lukas fikk gå barbeint i gresset, og storkoset seg. De løp rundt og leket seg sammens, mens vi laget mat, pratet og koset oss. Etter en times tid tok mamma turen innom, og hadde med masse leker til småttisene; Sommergave:) 


Ariana elsker stor fart, hihihi : 

Har du grillet i det siste?