Det tar på

I dag hadde jeg kjøretime igjen, og det gikk kjempe bra! Kjørelæreren har blitt skikkelig pirkete siden vi nærmer oss oppkjøring, og det er jo bra. Lønner seg ikke å slurve i trafikken! Bestemor passet Lukas, så han koset seg kjempe masse! FLiret og smilte hele tiden!

Etter kjøretimen hadde jeg kun 2 timer på meg, og såå mange æren å få gjort. Jeg måtte gå Tiller —- Jysk —- City SYd —- Heimdal. Å handle på alle plassene. På kun 2 timer! Måtte nesten løpe fra sted til sted for å rekke alt. Men jeg rakk det heldigvis! Og endte opp med alt jeg skulle ha, og litt til! På bildene under ser dere noe av det jeg har kjøpt. Kan dere gjette hva JEG skal lage???

Man blir aldri utlært som mamma

I dag lærte jeg noe nytt som mor: Ikke vekk babyen hvis han sovner klokka 8! Lukas har jo hatt en perfekt nattarutine og alltid sovnet i 8 tiden om kvelden. Og da sover han til 9-halv ti neste dag.
En dag sovnet han 7 på kvelden, men da startet han dagen klokka 6 på morgenen neste dag, så det prøver vi å unngå. Jeg liker å sove lenge om morgenen, så prøver heller å holde han opp til 8-9 tiden hver kveld.
Men tilbake til saken: I dag gikk vi trilletur i 7 tiden. Planen var ikke at han skulle sovne i vogna, men at vi skulle kose oss ute i frisk luft på skogtur. Turen ble litt for lang, og de siste 10 minuttene greide jeg ikke holde Lukas våken, han sovnet søtt i vogna si. Da vi kom hjem måtte jeg vekke han for å ta kveldsbadet, siden jeg bader han annenhver dag er det litt viktig at det blir gjort. Han var ikke lett å vekke, han hadde nok planer om å sove mange timer, siden han hadde sovnet for natten. Men han våknet omsider da han ble lagt på stellebordet.
Badet han og ammet, men da var han lys våken. Og lys våken er han enda! Nå er han overtrøtt og hyper, og har ingen planer om å sove. Nå har jeg prøvd å legge han siden klokka 9! 3 timer snart. Så han får bare sitte her i stua med oss til han finner roen, tipper det skjer snart! Jeg skal iallefall ikke vekke han når han sovner klokka 8 fremover, stakkar lillegullet mitt! Han er så søt å sjarmerende når han er så hyper å fekter med armer og ben, søtisen min! <3

Se den søte ramma jeg fant på en nettbutik her forleden. Den skal jeg ha på babyrommet! 

FamilyTime

I går hadde vi en herlig og super familiedag fra morgen til kveld! Vi bestemte oss for å sjekke ut skogen i nærmiljøet og tuslet opp til Rønningen! Det var ikke lange turen, tok oss 30 minutter. Det var så koselig, for solen skinte og det var varmt og herlig! Desverre var cafeen på Rønningen stengt, men neste gang tror jeg vi tar med oss engangsgrill. Det var jo så koselig der! Lukas stortrivdes, og fikk sitte i bæresæle et stykke for å se mer av omgivelsene. Til slutt sovnet han i vogna si.

En Milepæl

Om en uke og 4 dager har Lukas blitt hele 6 måneder! Utrolig hvor fort tiden går! Denne uka skulle vi prøve noe nytt: Han skulle få smake på noe annet enn morsmelk! Jeg bestemte meg for at potet var det førstge han skulle få smake på. Så jeg kokte opp en potet, knuset den så mye som det gikk an, og blandet den med litt morsmelk slik at det ble passe grøt-aktig! 

Jeg gledet meg til å se reaksjonen hans da han skulle spise det! Og det var veldig morro å se, han gjorde masse grimaser, som om det var veldig rart. Men gapet etter enda mer. Tror han synes det var litt spennende med noe nytt, og han spiste alt jeg ga han. Nå har han fått dette 2 dager på rad, og jeg kommer til å gi han det iallefall en dag til før vi introduserer en ny smak.

For å kjenne om poteten blandet med morsmelk var riktig konsistens måtte jeg smake på det. Å fysj, det anbefaler ikke! Ble helt kvalm av tanken på å smake på min egen melk, og var kvalm resten av kvelden. Fysj…..


 Lenge siden Prinsen min var så liten baby! 

The summer is gone for now

I natt var det skikelig Regnvær her i Trondheim, sånn er det jo alltid: Er vi så heldig å ha sol en dag, skal regnet kompansere og komme rett etterpå. I dag er det heldigvis oppholds og varmtnok. Snart blir jeg hentet av min kjære søster. Vi skal ta med oss babyene og besøke pappa på Byåsen! Det blir koselig! Lukas sover i baggen sin nå, sån nat han er uthvilt og opplagt til vi ska bort! Han har faktisk begynt med noe nytt: Stå opp 6 om morningen istedet for 10!!! For en omstilling for meg da! Håper det kun er nå som han har tenner på vei, og at det ikek blir en fast vane!