Summer in the air

Åh som jeg elsker å våkne opp til solskinn inn vinduet! I går hadde vi en fantastisk dag i Trondheim, og det måtte vi selvfølgelig nyte fullt ut!

Jeg og Lukas Christopher ringte til søs og Ariana og avtalte å treffes. Vi skulle gå en tur, men jeg tenkte ikke på at det kunne ha vært lurt å ta med vogna. Vi skulle jo trossalt på “langtur”! Heldigvis har søs 2 vogne, så vi fikk låne den ene. Før vi tuslet på tur måtte småttisene få litt solkrem på kinnene, for L ble faktisk litt solbrent her om dagen.

Vi tuslet innom butikken på veien og kjøpte noe godt til småttisene før vi la ut på tur. Vi gikk ganske langt, og stoppet på mange forskjellige lekeplasser underveis. Vi koset oss skikkelig i finværet <3 Lukas gikk mye selv også, han er jo så vant til å gå på turer og er kjempe flink! Tror vi var ute i rundt 3 timer!! Herlig!!

Da vi dro hjem litt senere, gikk vi ut igjen, sammen med pappsen denne gangen. Vi dro både på sykkeltur og skogtur. Da fikk L gå selv hele veien. Det var også en superkoselig tur. Elsker å være ute i finværet

Noen ganger må man bare?.

I helga var jeg i dårlig form, forkjølet, tett og vondt i halsen. Kjæresten min trener alltid når han er syk, og på en merkelig måte så blir han nesten alltid frisk igjen etter å ha trent. Så i dag skulle jeg prøve samme “medisin”. Jeg dro på 3t selv om formen var elendig, og jeg trente både styrke og intervall. Noen ganger må man bare presse seg litt ekstra. Det fungerte veldig bra, og under treninga følte jeg meg ikke syk i det hele tatt. Akkurat nå, 9 timer senere, er formen like ille, men jeg satser på at jeg våkner frisk og opplagt i morgen. For da venter en ny økt på treningssenteret. Jeg kan ikke daffe av nå som jeg er så godt i gang.

På ettermiddagen dro jeg og Lukas hjem til mamma og mannen for å spise middag. Søs, samboeren og Ariana var også invitert, og vi spiste herlig moussaka med en deilig salat. Perfekt mat etter en god treningsøkt. Luaks og Ariana fikk leke noen timer sammen, før vi dro hjem og det var natta for småttisene. Lukas sov ikke i barnehagen i dag heller, så han var rimelig sliten da vi kjørte hjem fra bestemor <3


Lukas: Skjorte fra Hm, Ullvest fra Memini

Ariana: Genser fra Pompdeluxe og hårspenne fra lilleprinsesse.no

Hva har du gjort i dag? 

Man skal vente lenge…

…For å få oppleve en SÅ PERFEKT DAG!!! Dagen i dag kan beskrives med et ord: AMAZING

I dag samlet vi oss alle mann i Granåsen for en dag med skigåing, aking, grilling, soling, mating av ender og leking i finværet. Johnny, Lukas fadder, kjøpte nemlig en veldig morsom julegave til småttisen i fjor, som vi skulle teste ut i dag for første gang (Må forte oss før snøen plutselig er borte igjen) Nemlig SKI!!!! Johnny er veldig for friluf, ski og opplevelser, og i hele barndommen vår så tok han med oss på mye morro; Både i naturen, på hytteturer og andre morsomme opplevelser, og nå er det småttisenes tur til å krøkes. Så i dag fikk Lukas Gå på ski for første gang i sitt liv. Det var spennende! Og Lukas synes det var ekstra stas at han hadde bilder av Lynet Mc Queen på skiene sine!

 

For et naturtalent!! Lukas gikk helt alene med en gang, og greide det perfekt. Jeg er kjempe imponert, han er jo flinkere på ski enn meg jo (ikke at jeg er sååå sykt flink altså, men jeg har gått på ski ganske mange ganger i løpet av oppveksten, så jeg er ikke helt newbie heller) Det eneste som var dumt i dag, var at snøen var stein hard, og minnet mer om is enn snø. Det gjorde det ekstra glatt.


Søtingen med Lynet Mc Queen ski og Dress fra Hust&Claire

Vi hadde med oss rattkjelke i bakkene, og den var meget populær. Først aket jeg mange runder med Lukas, så med Ariana. Deretter fikk Lukas ake med Onkel Timo, Tante Melina og fadder Johnny. Ikke nok med at vi aket med rattkjelke, vi aket også på rumpeakebrett. Jeg aket både med Ariana og Lukas på tur, noe som var supermorsomt. Og det gikk sykt fort!!! Dere aner ikke hvor gøy det var, og småttisene smilte fra øre til øre. Her er Lukas og fadder Jonny i farta:


Lukas fikk også prøve akebrettet til Ariana. Her er mammsen og Lukas i farta:


Johnny er vant til natur og friluft, og kom forberedt; han hadde med både grill, grillmat og alt vi behøvde av tilbehør. Det eneste vi stillte med, var godt humør! Utrolig hvor godt maten smaker når den lages ute, og man er i full aktivitet dagen lang.

Her skal Lukas ake med tante Melina


Mellom alle turene i akebakken gikk vi å matet endene igjen. Vi er jo ofte å besøker disse endene, og i dag hadde vi med et helt brød som vi ga de. Utrolig koselig i finværet. Da vi hadde pause fra akingen dro vi også på den nærmeste barnehagen og leket der en liten stund. Himmelen var knallblå i hele dag, og jammen er livet herlig <3

Har du hatt en fin helg?