Tilbake til Hverdagen

I dag var det bare å hoppe i det; tilbake til hverdagen, opp å hoppe tidlig! Vi hadde en veldig kort dag på jobb, men siden det var så mye å gjøre, måtte vi jobbe en time overtid. Men det er helt greit, det er godt å gjøre noe annet enn å bare spise julemat og godis dagen lang!

Egentlig er jeg ganske klar for å rydde bort jula nå, og ser frem til dagen jeg får muligheten til å rydde og organisere både leilighet og boden vår. Jeg skal begynne rett på vår-rengjøringen når jula bli kastet ut av hus. Og når vi snakker om jul, jeg TROR jeg har glemt å vise dere juletreet vårt?! Plastikktre as always, pyntet av meg og Lukas <3 

Etter jobb i dag var vi invitert hjemme hos pappa på Julemiddag. Hos pappa serveres det alltid fantastisk mat, og i dag var intet unntak. Det var MYE  å velge i, og vi storkoset oss alle mann. Og helt til slutt, jeg er med på en konkurranse på blogg.no, om å teste ut Escadas nye parfyme! Håper jeg vinner, for det hadde vært topp med en ny parfyme i hylla mi 🙂 

#esc13vinnbip

Andre Juledag

Første juledag var vi invotert på Julelunsj hos Johnny, fadderen til Lukas. Han har alltid vært kjent for sine gode frokoster, for han er utrolig flink til å lage god mat. Og denne dagen var ingen skuffelse, det ble servert nybakt julebrød, og alt man kan drømme om av pålegg. Jeg spiste MYE, og ble stappmett. Akkurat slik som det skal være i julen! Lukas storkoset seg, og leket masse med Ariana og Johnny, og vi så på filmen Istid som gikk på Tvn. Kjempe koselig, og veldig julestemning.

Etter lunsjen dro vi hjemme hos mamma for å spise julemiddag. Mamma og mannen hadde stellt istand storselskap, med masse god mat. Vi koset oss i hyggelig selskap, men måtte dra hjem rett etter maten fordi Luaks begynte å bli så trøtt. Vi har jo fartet mye rundt de siste dagene, så han trenger litt ekstra hvile. 

Dette fikk Lukas i julegave fra oss

Jeg startet med julegaveshopping for mange måneder siden, og etterhver som jeg kom over ting jeg bare måååte kjøpe til Lukas, hadde jeg glemt hva jeg allerede hadde kjøpt. Derfor fikk han mange gaver fra oss, men det fortjener han;) Hovedgaven var en traktor med tilhenger, og den ble han utrolig glad for.

 
 
 
 

Mine Julegaver

I julegave i år fikk jeg alt jeg ønsket meg, og mye mer enn det. I tillegg til noe du ser på bildene under så fikk jeg:

  • Mye penger 
  • Linse til speilreflekskameraet mitt! (Endelig, nå skal det bli fine bilder på bloggen fremover)
  • Nydelige øredobber fra Dråpe (de fikk jeg fra Lukas, og de var nyyydelige)
  • Mye godis
  • Interiørstasj

Hva fikk du i julegave? 

LilleJulaften – den perfekte julekveld

Beklager igjen, sen oppdattering. Jeg har faktisk ikke åpnet Macen min siden dagen før lillejulaften, og derfor henger jeg veldig etter på bloggfronten. 

På lillejulaften jobbet jeg til klokka 16.00, og da ble jeg hentet av mine to kjære på jobb. Mamma lurte på om vi rakk middag kl 17 når jeg sluttet 16, og det trodde jeg vi skulle rekke. Men så måtte vi fylle bensin, og ulike ting oppsto, så vi var ikke hos mamma før kl 17.20, men det var helt ok, de ventet på oss.

SIden mamma jobbet julaften i år, hadde vi  julefeiringen hos henne lillejulaften. De serverte pinnekjøtt, noe som var supergodt. Mamma åpnet pakker fra barna og fra oss, og barna fikk åpne pakkene fra beste og bestemor <3 Det er så gøy å se når småttisene får pakker, de er så ivrig og blir såååå glad 😉 Og det beste av alt, vi fikk besøk av julenissen denne dagen også! Det er så utrolig gøy!!!! Nisse er staaaas!!!!

Dette føltes som en ekte julekveld, i år fikk vi 2 “Julaftener” 

Jeg henger ikke helt med

Tiden strekker virkelig ikke til for tiden! I går sto jeg opp 04.00! Tidlig nok kan man si, likevell rekker jeg ikke alt! Hadde en magisk kveld i går, vi feiret “julaften” med mamma og familien, med god mat, pakkeåpning og julenisse. Oppdattering kommer litt senere, når jeg får litt bedre tid. I dag skal vi bare kose oss!!! <3 En ting er sikkert, Lukas eeeelsker jula<3

Hvem har tid til å sove?

Iallefall ikke jeg!!! Nå synes jeg jula kommer litt for brått på, og nå er jeg stresset! I dag spiste vi “middag” kl 02.00 på natta, enn det?!!! (litt fordi kjæresten jobbet til kl 22 og senere begynte Lukas å kaste opp)

Etter middagen måtte jeg prøve/gå gjennom 100 kjoler for å finne frem juleantrekket. Men for å være ærlig, jeg fant nesten ingen kjoler jeg ønsker å bruke, så jeg har fortsatt ikke bestemt meg for juleantrekk!

I går, Fredag, hadde vi julebord med jentene. Egentlug kunbe jeg ikke dra, for Lukas hadde ingen dagdupp i barnehagen og sovnet derfor kl 17.00. Vanligvis sover han da natta gjennom, men i går våknet han en time senere, og da kunne jeg være med på julebordet likevell. Mamma var så snill og stillte som barnevakt.

Søs hadde julebordet hjemme hos seg, og vi spiste tapas. Det var helt fantastisk, og vi hadde det kjempe koselig!

Im in the hospital

Den store dagen har endelig kommet, jeg er på St.olavs hospital og skal møte med overlege på ortopedisk, Rainer Knobloch. Det blir spennende å høre hva han har å si om ryggen min, om den egentlig er så ille som jeg tror…

Nå har jeg netopp gjennomgått en ny røntgen undersøkelse, da de trengte noen bilder fra siden, og liggende. Jeg har time til legen kl 12, og skal selvfølgelig holde dere oppdattert hvordan det går.