Happy Girl!

Jeg er så glaaad! På mandagen fikk jeg vite at jeg var den som fikk fastjobben som vi var på intervju for i forrige uke. Nå er jeg superglad. Har ønsket meg jobben så lenge, og jeg er rimelig fornøyd kan du si. Det gikk slik jeg hadde håpet.

I går var jeg på en koselig bytur sammen med søs. Vi tittet i butikker og var ute å spiste. Kjempe koselig å møte henne igjen. Så på masse høstklær, men kjøpte svært lite. Hamstret inn balsam, siden jeg bruker en hel balsam i uka. Kjøpte 3 nye! Så har jeg en liten stund fremover.

I kveld skal jeg se den nye episoden av Pretty Little Liars. Jeg elsker det Tvshowet, det er så spennnde. Nye episoder kommer hver Onsdag. Serien anbefales virkelig!

The weekend is over

Helga her har gått alt for fort.. Sikkert fordi jeg sovnet tidlig på Fredagen og jeg halveis gikk “glipp av” en kveld. Men for første gang på lenge så har det ikke så mye å si at helga gikk fort, for jeg har nemlig så mye å se frem til i kommende uke! Det er noe som skjer hver dag, og mye jeg gleder meg til.

Nå skal jeg lage god middag sammen med kjæresten min. VI skal ha kjøtt og bakte poteter, noe jeg ikke har spist på lenge. Ha en strålende Søndagskveld alle sammen!

Hahah, legg merke til Ipod’en UNDER genseren

Hate/Love relationship

Jeg har et hat/elsk forhold til håret mitt, noen dager liker jeg det kjempe godt, mens andre dager misliker jeg det nesten. Har hatt hodebunnproblemer en stund nå og mister mye hår, noe som er utrolig kjedelig. Liker ikke at håret blir tynnere! Har endelig skaffet en shampo som jeg fikk på resept fra sykehuset og håper den hjelper. Må bruke den 15 min hver dag, noe som er slitsomt og tar mye tid. Men så lenge den har effekt er jeg fornøyd. Nå har jeg ikke mer hår å miste!

Burdagsfeiring for my sister

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Bursdagsfeiring hjemme hos søstra mi. Det var en utrolig koselig kveld. Gøy å møte gamle bekjente å mimre om “gamledager”. Søs hadde stelt i stand mye god mat, frukt og snacks, noe som kom svært godt med etter en lang dag uten middag eller annen mat. Jeg småspiste hele kvelden – så godt var det! Da kvelden var omme gikk turen videre på byen for noen, men for meg gikk den rett hjem. Er litt lei av superfulle folk på byen, og trives bedre på hjemmefester.


Velkomstdrink til alle

Masse frisk god frukt


Pakker var det selvfølgelig også

Bursdagsbarnet og meg:

Noen av jentene:

SUper kveld!

Unngå en ekkel busstur!

Jeg begynner å bli en erfaren busskunde. Tar nemlig bussen minst 2 ganger hver eneste dag året rundt (Minus helgene så klart) Ikke nok med at jeg tar bussen 2 ganger per dag, jeg tar tilsammen 4 forskjellige busser i løpet av dagen. Må ta to busser til jobb, og to busser hjem igjen. Og på bussturer kan man møte MYE rart. Derfor har jeg iløpet av det siste året lært meg hva som er lurt når man skal ta bussen.

Noe av det hæsligste jeg vet er folk som hoster på meg, uten å holde seg for! (Tro meg, på bussen kryr det at folk som hoster uten å holde seg for. Og som gjerne smitter andre. De fleste tenker kun på seg selv og orker ikke holde seg for når du skal spre bakteriene sine)

Og folk som stinker og setter seg ved siden av meg er noe jeg virkelig ikke liker. Folk bør vaske seg mer enn en gang i uka! Og når jeg ikke tåler røyk og det setter seg en stink-røykbombe ved siden av meg så blir jeg så kvalm at jeg ikke holder ut.

Derfor har jeg funnet ut hvordan bussturen kan bli mest behagelig:

– Sett deg alltid helt forran i bussen, bak bussjåføren. (Da unngår du at noen setter seg ved siden av deg. Det er Svært sjelden folk setter seg siden av noen på første rad har jeg erfart.)

Det er lov å flytte på seg. (Kommer det noen som er ekkel eller hoster mye så kan man faktisk flytte seg i bussen. Kanskje noen ser på det som litt frekt, men det er verd det. Man trenger ikke å sitte å bli utsatt for de verste bakteriene. Jeg flytter meg alltid hvis jeg havner ved en “hoster”)

Stoppeknappen er skitten. (Vent så leng som mulig før du trykker på knappen. Er du heldig så gjør noen andre det før deg.)

 Grunnen til at jeg er så nøye er fordi jeg tidligere hadde dprlig immunforsvar pga kyssesyken, og har blitt syk veldig lett. Bare noen har hostet rundt meg så har jeg blitt smittet og sykt. Men etter å ha tatt bussen i så lang tid nå så har jeg blitt godt rustet. Nå tåler jeg mye før jeg blir forkjølet . Er vell vant til de fleste bakterier nå I guess…

Hysterisk? Ja…. Litt!

Takk Team Isadora!

ÅÅh, i går ble jeg så utrolig glad. Da jeg skulle sminke meg om morgenen merket jeg at maskaraen jeg hadde nesten var helt tom, og klumpet mye! Måtte egentlig dra en tur til byen å kjøpe ny etter jobb, men orket ikke dra til byen bare for å kjøpe en maskara, så jeg valgte å gamble på at den jeg hadde skulle holde en dag til.

Da jeg kom hjem fra jobb hadde jeg fått en pakke i posten! Kunne ikke vært heldigere akkurat da. Jeg fikk nemlig en splitterny maskara! Gjett om jeg jublet! Hipphurra.

Nå har jeg testet den ut og er kjempe fornøyd! En herlig lett og fin maskara som gir akkurat den looken jeg liker.

isadorautvalgt