En super dag som ender med telefon til legevakta

I går tok vi med oss Johnny Fadderen til Lukas, Ariana, søs og samboeren til Ringvebukta. Jeg tror ikke jeg har vrt der tidligere, iallefall ikke med Lilleprinsen. Været var strålende og solen skinte, og på stranda luktet det helt fantastisk; ååh, som jeg elsker lukten av sjø! Ariana og Lilleprins storkoset seg i vannkanten, Ariana gikk tilogmed ut i vannet å hoppet og plasket! Morro!

Johnny stilte med grill og grillmat, og drikke til oss og barna. Lilleprins er veldig glad i grillmat, og var superfornøyd. Etter mat og strandkos, pakket vi ned tingene våre og leverte i bila, slik at vi slapp å ha med så mye stasj når vi skulle gå en tur på Ladestien. Ariana fikk ligge i vogna , mens lilleprins måtte gå selv. Han elsker å gå på turer, og synes det var gøy å kaste steiner i vannet underveis.


Se så vakkert. Anbefales å ta med småttisene hit!!! DU kommer ikke til å angre.

Da vi kom hjem fikk vi besøk av Søs og Ariana, og vi lekte en times tid på lekeplassen. Småttisene hadde ingen dagdupp i dag, så lilleprinsen sovnet kl 18.00 i fanget mitt på sofaen. Koselig <3 Klokka 9 oppdaget jeg at lilleprins var brennende varm, og helt rød i ansiktet. Han hadde nesten 40 i feber, noe som kom helt plutselig. Måtte ringe legevakta da paracet ikke så ut til å fungere. Måtte faktisk ringe de i dag også av samme grunn, men vi har frem til nå ikke behøvd å ta turen nedover. Det er jo ikke så mye de får gjort likevell. Stakkar gulle mitt <3 

 

Hva har du gjort i helga? #mammablogg #trondheim

Dyrberg&Kern

I går fikk jeg enda en bursdagsgave, en nydelig gave fra Svigerfamilien min, som var veldig spennende. Gavene var nesten for fin til å åpnes, men jeg var for spent til å la være. Under ser dere den lekre  gaven jeg fikk:


Gleder meg til å bruke dette 🙂 

Lekkert, ikke sant?

Ånei, Politiet igjeeen?

Yesterday Happenings

06.00: Stupings, alt for trøtt til å stå opp. Utsetter vekkerklokka for 4.gang, og sover 10 minutter til. Deilig!

07.00: Jeg kom meg heldigvis opp da vekkerklokka ringte igjen, og nå er det på tide å vekke LillePrins; Som har et veldig godt sovehjerte, og som ikke har noen planer om å stå opp. Lar han slumre litt til, han er jo så nydelig der han ligger og jeg vil ikke plage han.

07.30: Jobb om 30 min! Skitt! Og Lilleprins har fortsatt ikke stått opp. Nå begynner tiden å renne fra meg. What to do? Jeg bruker fortvilet alle taktikker jeg kan komme på, og omsider er han våken, blid og fornøyd.

07.45: Lilleprins er alltid samarbeidsvillig, så påkledning gikk som en lek. Vi kom oss ut av døra tidsnok, eller 5 min senere enn vi burde, men det får gå greit. Humøret er iallefall på topp, og han behøvde sikkert den halvtimen ekstra på morgenen.

11.45: Er på vei fra jobb på en avdeling til en annen. Skal nemlig i et møte. Mobilen ringer fra ukjent nummer mens jeg kjører. Jeg tar svært sjeldent ukjent nummer, men nå visste jeg at jeg bare måtte, det var bare en følelse. Og selfølgelig, akkurat når jeg tar telefonen mot øret, så kommer det en politibil mot meg. Og de ser godt hva jeg driver med. Omg. Typisk altså! Ikke nok med det, etter 50 meter kom det enda en politibil som så meg bryte reglene. Men takk og pris, de hadde viktigere ting å finne på, så jeg slapp billig unna denne gangen. Puh

16.05: På butikken, på vei hjem fra jobb. Må Kjøpe snus til kjæresten. Blir spurt om LEGITIMASJON!! Altså, hun i kassa trodde jeg var 17?!!Really? Men jeg tar det som et kompliment. Hyggelig å høre at jeg fortsatt kan se litt 14is ut, hahah…..

Resten av dagen var fylt med herlig tid sammen kjæresten og Lille Prins, vi dro på butikken og kjøpte is og fotball. Sparket fotball, hentet noen roser, og bare koset oss. Hoppet i seng alt for sent.

Ha en super dag alle sammen!

Kunne ikke vært bedre

På Mandagen var det også superfint vær, en perfekt slutt på påskeferien. Jeg tok med meg Lillegull på flere nye lekeplasser hvor vi aldri har vært tidligere, og vi storkoset oss i flere timer. Tilslutt måtte vi dra hjem å ordne oss til bursdagsfering; Denne gangen til Lilleprinsens tante, tante Ia! Jeg husker alltid bursdagen hennes fordi hun har bursdag en dag etter meg. Hipp Hurra, for hun som har bursdag.

Vi møttes på lekeplassen i Fossegrenda alle mann, og storkoset oss i hyggelig selskap, med kjempe god grillmat, kake og annet godt. Småttisene hadde det gøy sammen, og leket med bøtter, spader,  og i klatrestativet. 

Etter noen timer utendørs måtte vi dra å hente pappsen på jobb, han gikk desverre glipp av bursdagsfeiringa denne gangen. 

#mammablogg

Kunne ikke ha ønsket noe mer

På Søndagen hadd jeg bursdag, og hele dagen var helt perfekt. Dagen startet med nydelig solskinn, og et nydelig smil fra Lilleprinsen min. Vi sto opp og spiste en god frokost, og dro å leket på en lekeplass i nærheten. Der var vi å koset oss over en time, før vi dro hjem og hentet pappsen.


Vi tok med oss pappsen og hentet tante Marty og dro på en skikkelig skogtur. Vi gjorde en STOR FEIL da vi la ut på denne skogturen, nemlig at vi tok med oss vogn. Det var ikke vognføre i det hele tatt, da vi beveget oss langt fra veien, og innover på skogsstiene. Hele vognproblemet endte opp med at pappsen måtte slå sammen vogna og delvis bære/løfte/og dra den med seg innover i skogen. Det var helt magisk i skogen, nesten som et eventyr. Og utrolig morro for Lilleprinsen; Vi fant et vann og matet måker, (som ble strålende fornøyd med å få noen bollebiter) før turen gikk videre innover skogen.  Det var en superfin tur som varte i ca 2 timer.


Jeg fant min første hvitveis i år, og ble superstolt! hoohoh,, i Love it!! Summer, here we come!!!! 

Etter skogturen dro vi ned på nedre leirfoss hvor vi møtte Sebastian, tante Ia, Onkel Randall, og foreldrene hans. Vi grillet nydelig grillmat, sparket ball, kastet masse steiner i vannet, matet måkene igjen, og bare koset oss. Det var kjempe stas, kunne ikke hatt en finere bursdag.

Har ikke fått så mange bursdagsgaver enda,men har fått fra pappa  med familien, Lilleprinsens oldemor, og Kjæresten min, pluss Lilleprinsen så klart:) Fra pappa fikk jeg penger, akkurat som jeg hadde ønsket meg, det fikk jeg også av Lilleprinsens oldemor <3 Og fra kjæresten min fikk jeg Canonlinse til kameraet mitt, OG IPAD!!! <3 <3 <3