En fin rutine

Forrige uke var vi flinke til å sykle på tur etter jobb. Det var mange fine dager med fint vær, og da er det perfekt å dra ute å nyte finværet med en sykkeltur. Jeg liker aktiviteten, og setter veldig pris på disse turene sammen med gjengen. Ofte drar vi til en lekeplass hvor vi tar pause og leker litt, før vi sykler hjemover igjen. August har nesten gitt oss mer finværsdager enn Juni og Juli til sammen.

Denne uken har vi ikke kommet oss ute like mye. VI har hatt sykdom i hus, og forkjølelser på rundgang. Utrolig kjedelig, men håper det gir seg fort.

Sunday Funday

På Søndagen hadde vi en super dag! Først dro vi å hentet en pose med mat som vi hadde bestilt på appen too good to go. VI har nesten alltid vært fornøyd med disse posene, og denne gangen var intet unntak. Det er ikke mange steder i nærområdet som har to good to go på Søndager, men vi fant et sted i nærheten, og fikk oss en god lunsj.

Deretter dro vi på Rosten, på familiedag hos Bertel O. Steen, der vi opplevde spektakulære hopp på sykkel under Norges råeste liveshow med André Villa og hans Team. Det var utrolig imponerende og veldig moro å se på! Kunne ikke forestille meg at det skulle bli så rått, men for en fantastisk flink gjeng, og noen helt utrolige stunt! Etter å ha sett nesten hele showet, dro vi hjem fordi det begynte å bli litt kaldt ute.

Senere på kvelden kom samboeren min hjem, som har vært i Sandefjord i helgen. Det var godt å endelig få han hjem. 

Back in the saddle

ørdagen startet vi på Lekia der de hadde stort utvalg i billig smågodt, tattobvering til barna og glittersprat til håret. VI handlet Godis til Lørdagskvelden, for da skulle vi på besøk til søs.

Denne dagen var vi så heldige at vi fikk låne Hufter igjen, og da var det endelig min tur å ri litt. Det er alt for lenge siden jeg har drevet aktivt med ridning, noe jeg savner hver eneste dag. Derfor er det godt å komme seg opp i salen, å endelig ri igjen. Det kjennes på hele kroppen at det er lenge siden jeg red aktivt, for man bruker en del muskler ved ridning som man ikke bruker så mye til hverdags (iallfall ikke meg) Jeg blir så glad når jeg er rundt hester, og får veldig lyst å kjøpe min egen en vakker dag.

Etter både jeg og lillesøster hadde ridd, og stallarbeidet var ferdig, dro vi hjem å skiftet og vasket oss. Deretter dro vi hjemme til søstra mi og spiste taco. Etter en deilig middag så vi skal vi danse, og vi kom oss ikke hjem for 23.00 på natten. En lang og herlig dag sammen med familien. Akkurat slik helgen skal være.

  

En fantastisk dag

På Onsdagen hadde vi nynyydelig sommervær i Trondheim. Jeg som trodde sommeren var over for godt! Det er veldig herlig å få disse ekstra dagene med solskinn før høsten treffer for fult!

Etter jobb og skole dro jeg og lillesøster til stallen. Vi var så heldige at vi fikk låne Hufter igjen. Det er så koselig å holde på med hest når det er finvær, og hver gang vi har vært i stallen, har vi vært ekstremt heldige med været! Vi  ridde litt på ridebanen først, og dro på en lengre tur etterpå. Siden Hufter er så stor, leide jeg når lillesøster ridde. Hesten er helt super på tur, snill og tålmodig. Nå kjenner vi han så godt, og vet hvordan han reagerer på biler og andre ting som kan være skumle.

Da vi kom hjem fra stallen, hadde guttene stelt i stand en nynyydelig grill.-middag som vi nøt ute på terrassen. BI må utnytte disse fine dagene så godt vi kan, for plutselig er det full høststorm.

For en luring

Kaninen vår er virkelig den søteste lille skapningen jeg vet om, men han er en liten luring som gir meg mye hodebry innimellom. Tidligere har han stukket av to ganger, ved å hoppe oppå en stol ved siden av gjerdet sitt. Og begge gangene har en nabo vært så snill å varslet oss om at kaninen er på frifot. Heldigvis er han alltid enkel å fange, og har alltid holdt seg i nærheten av huset.

Helt til i dag….

Etter at kaninen hadde vært ute i to timer i dag, skulle jeg sjekke på han, og da var han borte fra utegården sin! Jeg leitet og leitet, men fant han ingen steder. Det er svært ulikt han å stikke langt, så det undret meg at jeg ikke fant han.

Deretter møtte jeg et par som tipset meg at en annen person hadde fanget en kanin på en fotballbane i nærheten- Han hadde ordnet med bur og tatt med seg kaninen hjem siden han ikke fant ut av hvem som eide kaninen. VI fikk adressen til denne familien, og 5 min senere hadde jeg endelig kaninen trygt i armene mine igjen. Nå er utekarrieren hans over på ei stund :O For en liten luring altså…..

Hestedilla

De siste ukene har vi vært så heldige at vi har fått lånt hesten til ei venninne som har vært  i syden. Han er verdens herligste hest, kjempe stor, snill og tålmodig. Siden jeg drømmer om egen hest, har det vær veldig koselig å passe han. Vi har hatt han i 6 dager til sammen fordelt over et par uker, og holdt på med stallarbeid og alt som hører med det å ha hest. Jeg og lillesøster har begge ridd han, både på bane og tur, og det har gått veldig bra. Vi har storkoset oss med hestelivet disse dagene, og nå er det ikke bare jeg som drømmer om egen hest  lengre. Lillesøster er bitt av basillen hun også!

sykkeltur til Parken

Jeg våknet klokken klokken 0650 i dag, siden jeg begynner på jobb 7 hver dag. Det er heldigvis kort vei ned til kontoret, og det er godt å ha hjemmekontor hvor man slipper buss og morgenkaos. Dessuten slipper jeg å få arna avgårde, siden skolen ikke har startet enda. Esker å stå opp tidlig, å ta min daglige iskaffe for å våkne ordentlig. Ingenting er bedre enn å ta en halvtime ute i morgensola, men det er nok lenge til den kommer tilbake igjen.

Det jeg spiste til frokost etter iskaffen var en nydelig toast laget av min samboer. Jeg blir aldri lei av all den deilige maten han lager.

 

Hvilket humør var jeg i da jeg våknet? Det er sjelden jeg våkner i dårlig humør, og i dag var intet unntak. Men utover dagen ble humøret litt verre, av ulike grunner. Men sånn er livet og hverdagen, det går litt opp og ned i perioder.

 

Hva har jeg gjort hittil i dag? I dag har vi vært på sykkeltur til Parken, utforsket nye lekeplasser og nye områder. Jeg har også hatt tid til å lese en bok jeg låne på biblioteket i går, og tatt et laaaangt og velfortjent bad. I tillegg har vi vært på butikken å handlet mat. Det er ikke så mye mer man rekker i hverdagene, men det ble iallfall en liten utflukt i løpet av dagen, og noe aktivitet.

 

Hvilken serie har jeg sett på? Jeg har begynt å se virgin RIver. Men vi trenger noe mer å se, for vi er nettopp ferdig med Love Island UK , og trenger noe som er mer fengende.

Utflukt

Her om dagen var vi veldig heldige med været i Trøndelag. OG når solen skinner sååå sjeldent, vet vi å sette ordentlig pris på det når solen endelig slår til. Da måtte vi benyttet oss av muligheten til å dra på utflukt med sparkesyklene våre. Jeg og samboeren min dro til en ukjent sti, gjennom en skog, på smale veier. Det var utrolig vakkert, og spennende å utforske nye terreng. Det er utrolig hvor langt man kan dra på tur når elsparkesyklene er full-ladet.Jeg presterte å havne midt oppe i en sølepytt, men det gjorde ingenting. VI storkoset oss likevel. Lite slår en vakker solskinnsdag i Trondheim

Nå er ferien over for vår del, og vi begynte på jobb denne uken. Jeg gruet meg, for overgangen fra ferie til jobb er så stor. Men faktisk har det gått over all forventning, og det å plutselig ha på vekkerklokke på morgenen har ikke vært så ille som jeg trodde det skulle bli. Nå er det ikke lenge igjen til jul dere. Hahah,,, For som dere vet, tiden flyyyyyr.

Sommerfest 2022

Ingen er så flink til å invitere familie på besøk, som min storesøster. Hun elsker å stelle istand til selskap, og er så utrolig flink både til matlaging og baking. Her om dage var vi invitert på sommerfest hos hun og familien på takterassen, og heldige som vi var fikk vi både sol og varme. Barna storkoset seg, for de har ikke møtt hverandre i sommer, og det var jammen på tide. Det var gjensynsglede og masse hopping på trampolinen, god mat og trivelig selskap. NÅ ser det ut som sommeren er over for godt, for her i Trøndelag er det både regn, styrtregn og shitvær slik det har vært største deler av sommeren.

sommer sommer du gikk alt for fort

vi ønsket deg velkommen, men nå er du bort.

varme, solskinn og sommerglede

men høst regn og vind kom istede

Nå er det over, det stikker som et sår

håper vi sees igjen neste år

Gitt opp håpet

Jeg må nok bare innse at jeg har gitt opp håpet om flere varme sommerdager, derfor har jeg nå pakket bort sommerklærne, og hengt opp Høstgarderoben. Det er godt å få litt orden på klesrommet, og under oppryddinga har jeg kvittet meg med en del. Faktisk så går jeg gjennom klærne flere ganger i året og kvitter meg med mye hver gang. Målet er å ha mindre klær i garderoben, for jeg har alt for mye.

Men det ser ut som  jeg kjøper mer enn jeg kaster, for det blir stadig fullere på klesstativene. Og jeg blir stresset av å ha for mye. Tror derfor jeg må gå for kles-shoppestopp ut året, å bli enda flinkere til å kvitte meg med det jeg ikke bruker.

Nå er iallefall sommerklærne lagt bort, så får vi håpe vi får bruk for dem neste sommer!