Flaut å innrømme

På Søndagen startet jeg dagen med to timer oppussing. Vi holder heldigvis på med det siste rommet, og jeg kjenner det skal bli godt å bli ferdig. Det er gått med en del timer til alle mine prosjekter og kjenner jeg meg selv rett, så er jeg sikkert ikke ferdig etter dette rommet heller. Jeg elsker jo trossalt å ha flere prosjekter på gang.

Etter oppussing dro vi på barnebursdag på Rush trampolinepark. Det var veldig moro for barna, de elsker jo å dra på Rush! Etter bursdagen kjørte vi til Singsås, på middagsbesøk hos Johnny!

Johnny hadde disket opp en fantastisk middag, og vi storkoset oss. Barna fikk seg en diger bamse fra han, som vi måtte ta med oss hjem. Hahha den var så ubeskrivelig søt! Vi spilte sjakk, og så en vakker solnedgang oppå fjellet. Det er veldig idyllisk der hsn bor, men fjell og daler så langt øyet kan se. Vi kom hjem ganske sent men det var så verd det!

Continue reading “Flaut å innrømme”

Den aller siste uken

Det er så rart å tenke på at vi nå er inne i den siste uken i hverdagen som jeg elsker så høyt. Jeg vet hverdagen blir mer utfordrende når man må på kontorer hver dag, og hverdagen blir mer stressfull. Tiden kommer til å bli mye mer hektisk fremover. Lite å gjøre med det, annet enn å nyte den siste uken fullt ut!

I dag har vi vært å sett på elbil. I går var vi så heldig at vi fikk teste en type elbil da vi skulle på tur til Singsås, og idag var vi å så på en annen type. Det er viktig å sjekke ut alle alternativer før vi tar et valg når det gjelder et så stort og viktig kjøp. Vi vil ha en bil som er god, og samtidig må den ha god plass til alle oss 4. Bilen vi så på idag var noe mindre enn den vi testet i går, så vi ble ikke helt overbevist selv om bilen er utrolig fin.

Håper alle har hatt en fantastisk start på uken!

Status en uke etter vaksinen

Status en uke etter koronavaksinen:

10 minutter etter første dose fikk jeg kløe i munnen, og allergitabletter dempet dette ganske fort. Men dag nummer to fikk jeg kløe over hele kroppen. Fikk da beskjed av lege om å bruke allergitabletter noen dager til, noe som hjalp mot kløen. Men en dag etter at jeg sluttet på tablettene, kom kløen tilbake og er egentlig verre nå enn tidligere. Nå er det over en uke siden vaksinen, og jeg har igjen måtte starte på allergittabletter mot kløen.

Håper det gir seg etterhvert, for det er slitsomt å klø hele tiden.

Denne uken har vi overraskende nok hatt noen solstråler i trondheim. På mandagen gikk vi lang tur i lunsjen, noe som er så utrolig godt når man sitter på hjemmekontor. Vi må nyte været når vi kan.

Nå er det ikke lenge til vi alle må tilbake på kontoret, noe jeg egentlig gruer meg til. Jeg gruer meg til å ta buss å risikere å bli utsatt for smitte uten å være fullvaksinert. Samtidig føler jeg hverdagen er så my mer effektiv på hjemmekontor. Tipper det er mange som føler det sånn… i en hektisk hverdag er det greit å spare tid der man kan. Jeg er spent på hvordan hverdagen blir når alt er tilbake til normalen 

Ååh jeg elsker det!

Jeg elsker å få myyye ut av dagen, for da blir jeg alltid i godt humør. Lørdags morgen våknet jeg kl 07.00 og var da klar for å starte dagen. Jeg begynte med oppussing for vi holder på å pusse opp kontoret vårt, og jeg hadde en stor jobb foran meg med gipsing og sparkling.

 

Da butikkene åpnet klokka 10, tok jeg med lillesøster på shopping for litt helgepåfyll. Vi måtte kjøpe bursdagsgaver til tre gutter som skulle feire bursdag på søndag. Etter shopping dro vi på fisketur. Vi har lært oss at det lønner seg å fiske når floa er på topp, og det var 1153 på lørdag. Derfor måtte vi forte oss for å rekke det. Det ble ingen storfangst på oss denne gangen, men fisketur er veldig koselig likevel.

Etter fisketur tok vi turen på tivoli. Det var veldig moro! Jeg er veldig pinglete når det kommer til karuseller, så jeg tok ingen. Men resten av gjengen var veldig tøffe. På kvelden fikk vi middagsgjester, noe som var veldig koselig.
 

Første vaksinedose: 100 minutter

koronavaksinen har vært en stor utfordring for meg. Jeg vet egentlig ikke hvorfor, men jeg har bare blitt livredd vaksinen. Det er jo egentlig bare dumt, for jeg er jo mer redd for å få korona, og var fast bestemt på at det å ta vaksinen er det riktige for meg. Men uansett, jeg har vært så redd at jeg har utsatt det hele tre ganger! (Over to måneder)

men idag var jeg endelig klar, og jeg hadde lest meg opp for å ha nok kunnskap til å føle at det var greit. Til tross for dette hadde jeg fortsatt noen spørsmål da jeg ankom vaksinestasjonen, men regnet med de kunne svare på alt der. Men så feil kan man ta.

Damen kunne ikke garantere for noe, og kunne ikke svare på spørsmålene mine. Hun visste ikke mer enn meg egentlig. Men hun gjentok flere ganger «skal jeg sette den, det er opp til deg» og selvfølgelig ønsket jeg det. Men jeg skulle gjerne følt meg litt tryggere først!

det hele endte med meg i ei seng, hvor jeg kunne slappe av, få oppfølging og prøve å få littnkontroll over både svimmelhet og andre symptomer. Jeg fikk prikking og nummen følelse på tunga og fikk snakke med en lege til slutt. Lang historie kort så kan man få mange symptomer bare fordi man er nervøs.  Men for å være på den sikre siden fikk jeg god oppfølging. Og etter 100 minutter var jeg klar til å dra hjem.

Utover dagen fikk jeg hodepine, kvalme og magesmerter, men nå ser det ut til at formen er blitt mye bedre, så håper jeg det fortsetter sånn.

 

Hvilke reaksjoner hadde du på vaksinen?

Happy birthday

Lørdagen startet jeg med å jobbe noen få timer overtid. Det er ikke alt man rekker å gjøre i hverdagen, og da er det kjekt å ha mulighet til å ta det igjen i helgene. Jeg våkner uansett så tidlig i helgene, at jeg rekker å gjøre mye før resten av gjengen står opp😅

 

Senere på dagen var vi på bursdagsselskap til Sebastian og Sarah, noe som var veldig koselig. Det var haugevis med gode kaker, og utrolig koselig å møte hele gjengen igjen. Barna fikk masse fine gaver, og de lekte å koset seg sammen.

Etter bursdagen ble det en liten tur på citysyd, og diverse andre butikker for litt helgehandel. Dagen avsluttet vi med filmkveld på sofaen, noe jeg virkelig elsker i helgene. Jeg ser nesten aaaldri på TV, og da er det ekstra koselig å se film og skal vi danse i helgene. Håper slle har hatt en nydelig helg og en god start på uken!

En god start på helgen

I går etter skole og jobb så dro vi på sjøfiske med Johnny. Det har vi ventet på lenge, og endelig hadde han tid til å bli med. Han viste oss en fantastisk plass, og på 6 kast hadde vi fått to ganske store torsk! Utrolig moro! Ingenting gir mer motivasjon på fisketur enn å få fisk på kroken!

Johnny hadde også kjøpt fiskehatt til hele gjengen og masse fiskekroker(vi mister en del kroker innimellom så det er alltid greit med påfyll) vi fisket et par timer, og fisking er som terapi for sjela. Det er så koselig å være ute i naturen, spesielt ved sjøen. Det gir meg indre ro, og det kommer godt med i en hektisk hverdag.

 

Etter fisketuren dro vi på melhus, for å delta på sommerles-fest. Moro for barna!  Deretter besøkte vi søs i nyhuset, og da vi kom hjem ble det taco og filmkveld. En herlig start på helga! 

Gratulerer med nytt hus!

Søs overtok nettopp sitt nye hus! Og det på samme dag som vi overtok vårt hus for akkurat et år siden. Så lenge jeg kan huske har hun drømt om å bygge hus(eller at noen bygger det for henne da) og drømmen gikk endelig i oppfyllelse. Så moro! Katten missy var med på flyttelasset hun også, og hun har brukt litt tid på å tilpasse seg sitt nye hjem. Men det ser ut til at hun også stortrives etter en liten tilvenningsperiode.

It never stops

Nå er det lenge siden sist. Føler jeg starter hvert innlegg med disse ordene, men det er kanskje ikke så rart når det er over en måned mellom hver gang jeg poster noe🤫 but hey, im back!

 

Synes høsten kom vel tidlig i år, og hele August føltes som en høstmåned. Og med høsten kommer den årlige forkjølelsen, som jeg aldri greier å unngå. Jeg var syk stortsett hele forrige uke, og er glad jeg endelig er bedre nå. Husker fra i fjor da jeg var syk av og på fra august og ut året, noe jeg virkelig håper å unngå i år! Planen er å ta koronavaksinen Asap, for den har jeg ennå ikke tatt og nå føler jeg det haster en del! I tillegg blir jeg nok å klemme i meg alt jeg kan av frukt og grønnsaker for å holde immunforsvaret på topp.

 

I trøndelag regner det store mengder om dagen! Og julestemningen er allerede på vei(må innrømme at jeg har startet å handle kalendergaver , for det er jo såå koselig)  dere som har sol og sommer enda-nyt det! Jeg er småsjalu på dere🤫💕