Litt tidlig for noen

For to dager siden pakket vi bort jula, og det føltes veldig godt. Nå er jeg så klar for et nytt år, og med det samme julen ble ryddet bort, så tok jeg vårrengjøringen i samme slengen. Nå er skap og skuffer ryddet, og vi har mye bedre plass. Ting er organisert og nå er det mye lettere å hente frem klærne jeg skal bruke, og annet stasj jeg trenger. Garderoben er rensket, og en hel svartsekk med klær er pakket bort! Slik er det iallefall godt å starte det nye året! Nå gleder jeg meg veldig til 2018!

Julen, du var koselig så lenge du varte, men nå er det over for denne gangen. Sees igjen neste år! Det skal sies at vi har hatt juletreet fremme siden 1.des

Julaften

Julaften feiret vi hjemme hos oss, noe som er ganske greit og praktisk når man har små barn. Det er noe med det å være hjemme på julekvelden, og slippe å stresse med å dra hit og dit. I år fikk vi besøk av mamma, og siden vi kun var tre voksne, så var det ikke noe stress med julemiddagen i det hele tatt. VI serverte ribbe og hjortesteik, for meg er det nemlig tradisjon med ribbe, mens samboeren min er mer vant med vilt. Maten var veldig godt, slik den alltid er når Alex kokkelerer. Mamma hadde laget dessert, men som vanlig var vi for mette til å hive oss over den etter middagen.

Gavehaugen var megastor i år, men overraskende nok så var vi ferdig med å åpne alle gavene klokken 20.00! Hahah, så kort tid har vi aldri brukt før, men det har sikkert en sammenheng med at vi var så få folk. Jeg er vant til å holde på til minst 23.00, men i år gikk det fort unna altså. Egentlig så var det ganske godt, for da hadde vi resten av kvelden til å nyte gavene, og hverandres selskap.

Håper alle har hatt en fin jul så langt

Det skjedde så fort

Julaften kom utrolig brått på i år! Selv om jeg starter med julegavene tidlig, og er ferdig lenge før Desember. Førjulstiden har gått så utrolig fort, og plutselig var uken her med den store dagen. Heldigvis rakk vi gjøre masse siste uken før jul, og innen julekvelden ringte inn, så var vi i mål med alt! På Lillejulaften har vi tradisjon om å møtes å spise julegrøt, og i år var det hjemme hos min søster. I fjor var det hjemme hos oss, så her deler vi det opp og tar det annenhvert år. Både mamma og broren min kom og spiste med oss. Det er utrolig koselig å samle familien før julekvelden, spesielt når man ikke feirer julaften sammens med alle lengre. Da betyr diss familiesammenkomstene ekstra mye.Barna leket seg så godt sammen, de har det alltid så moro når de treffes. Så fikk de dele premien for mandelen også, selv om vi ikke hadde mandel i grøten, hehe. Barna var veldig fornøyd med det.  Da vi kom hjem på kvelden laget vi middag nummer to, og da var det julemat som sto for tur. Alex laget ribbe, og det er den beste ribba jeg har smakt. Selv om jeg egentlig var stappmett fra før så spiste jeg mye fordi det var så utrolig godt. Jeg som egentlig ikke liker ribbe en gang. Greit å ha en kjæreste som er så flink til å lage mat!  

To små som venter på julenissen 🙂 

Some days are worth remembering

På Lørdagen hadde vi en super vinterdag her i Trondheim. Det var 6 minusgrader, og masse snø, helt perfekt vintervær med andre ord! Derfor tok vi turen innover skogen, både jeg, lillesøster, Tante tine med barna, og Johnny. Sistenevnte stilte med grill og grillmat, og vi hadde en flott dag utendørs med leking i snøen, aking ned bakkene, og leking i skogområdet. Storebror fikk være hjemme med pappsen, for han hadde feber dagen før, og var ikke helt i form.

Er ikke stemningen bare helt magisk? 

Den store turnhelgen

Forrige  Lørdagen var det siste innspurt før turnjuleshowet som var på søndagen. Årets siste turntrening, og siste kjangse til å finpusse dansen som skulle fremføres på Søndag. Lillesøster elsker å være med å se på turn, og hun lurer seg alltid til å prøve turnapparatene. Det spørs om hun bør få begynne til våren hun også!

 På Søndagen var den store dagen! Det er så utrolig moro å se på alle de flinke barna som hopper salto på trampoliner og slår hjul bortover hele gulvet. Jeg blir så imponert! Storebror var med å hadde opptreden sammen med gruppen sin, og han var jo så utrolig flink! Det er så gøy å se hvor mye de utvikler seg på et halvt år, og hvor trygge de blir. Dette var moro ja.

PÅ grunn av at lillesøster har vært i halv-dårlig form hele helgen, dro vi hjem like etter opptreden til storebror. Da hadde lillesøster behov for å dra hjem å slappe av litt, før turen gikk videre på middag hjemme hos bestemor. Hos bestemor er det alltid like trivelig, og barna var høyt og lavt hele ettermiddagen. Så energiske altså:) Alle utenom lillesøster så klart, hun foretrakk armene til mammaen sin. Det er godt med litt ekstra trøst når formen ikke er helt på topp.

Og apropo dårlig form – jeg kan ikke å kle meg etter været! Det er helt flaut egentlig, jeg går i kortarm under en tynn jakke når det er 10 minusgrader ute! Noe som har resultert i tørrhoste og vond hals. (julegaveforslag kanskje? Jeg ønsker meg ULLUNDERTØY)

Helt utrolig

Hvor ble det av adventstiden? Det er jo julaften allerede neste uke, det er så rart å tenke på! Kalenderen har allerede rukket å bli halvtom, og mens pakkene forsvinner fra kalenderen, blir det flere og flere pakker som skal under juletreet. Nå mangler jeg kun en pakke, og det er til storebror. Det er nemlig noe jeg bestemte meg for å kjøpe for lenge siden, som jeg enda ikke har fått tak i. Jeg har enda ikke hatt tid til en ordentlig juleshoppingsrunde, for tiden flyr fra meg! Det er så mye jeg ikke rekker om dagene! Men det er ikke juleaften riktig enda, så det er fortsatt litt tid igjen – heldigvis!

Nå er det bare å hive på seg joggeskoa, og gjøre seg klar til innspurten! Hahah,, jeg vet jo ikke engang hva vi skal servere på julaften, så det er nok å få på plass før neste uke og julen ringer inn! Ha en super førjulstid alle sammen!

#christmastime

Noen utfordrende dager

Forrige uke var jeg så uheldig at jeg våknet en dag med en bil som ikke ville samarbeide. Det endte med at jeg kom en time sent til jobb. Ikke nok med det, men da jeg skulle hjem fra jobb var bussen 20 minutter sen, og jeg rakk så vidt å hente i barnehagen før de stengte dørene. Håpløst å leve uten bil altså. Samme kveld skulle vi ordne bilen, men selv om vi var oppe til 03.00 den natten, ble det ikke noe suksess.

Heldigvis fikk jeg hjelp fra familie til å fikse bilen dagen etterpå.  Det var egentlig ikke så mye som skulle til, så lenge man har det rette utstyret! Da var endelig hverdagen tilbake til normalen igjen, og jeg kunne leve som før. Må innrømme at jeg  ikke følte meg så handy når jeg ikke greide å fikse problemet selv, og jeg har innsett at jeg har mye å lære om bil. Har alltid sett på meg selv som ganske handy, men ikke når det kommer til bil tydligvis.

Nå flyr dagen frem til julaften, kan nesten ikke tro at det bare er cirka to uker igjen. Jeg mangler fortsatt en julegave, og det er til min kjære samboer som aldri ønsker seg noe. Tror jeg må finne på noe lurt her! 

 God helg alle sammen!