Noen herlige dager

Denne uken har vi vært heldige og hatt noen herlige soldager i Trondheim. På Torsdagen etter barnehagetid dro vi på besøk til søs og Ariana på Melhus. Søs disket opp en herlig middag, og vi storkoset oss utendørs i solsteiken. Maten spiste vi på terrassen, og etterpå dro vi på lekeplassen og lekte helt til leggetid. Når det er sol og varmt så foretrekker vi å være ute hele dagen – det er så herlig!! 


På Fredagen fikk lilleprinsen fri fra Barnehagen. Da dro vi på flere utflukter; Først på stranda – deretter til en lekepark, og på noen småhandling etter det. En kjempe koselig dag. Elsker slike dager, med masse kvalitetstid med mine søte små. Etter å ha vært på farten fikk vi besøk av søs og Ariana, og vi leket oss utendørs noen timer. 


Nå håper vi været fortsetter slik frem til sommeren – og gjennom hele sommeren selvfølgelig. Vi fortjener og trenger litt sol på kroppen for å si det mildt, blekere legger skal man lete lenge etter. Hahha

Hvem gjør noe slikt frivillig?

I dag gjorde jeg noe litt utenom det vanlige; Jeg våknet før begge barna og valgte å stå opp kl 08 på morgenen. Vanligvis sover jeg så lenge jeg kan, helt til barna våkner, men i dag følte jeg meg helt opplagt så tidlig. Før barna sto opp, rakk jeg å fullføre en treningsøkt, gjøre masse husarbeid og ta en lang dusj. Så utrolig deilig å få litt egentid så tidlig på morgenen. Følte egentlig at det var langt ut på dagen før dagen hadde startet for fult. Elsker når jeg rekker å gjøre masse!

SMåttisene våknet litt etter 9, og etter en god frokost dro vi ute å lekte på lekeplassen. Det var ikke like fint vær i dag, som det var i går og i forrigårs. Men solen skinte, og litt vind får vi bare tåle. 

Homedecor: Riviera Maison

Akkurat nå holder jeg på med et interiørprosjekt; Jeg holder på å pusser opp et sofabord. Det er utrolig fint, men finere skal det bli. Selv om jeg elsker det vi har nå, så er jeg veldig klar for å bytte det ut. Kommer nok til å gi bort dette etterhvert, når det nye bordet er ferdig oppusset slik at det blir akkurat slik jeg ønsker.

Slenger med noen bilder av bordet vi har i stuen:

VS: The Perfect gift

Jeg tror de fleste jenter har en forkjærlighet for Victorias Secret, det har iallefall jeg! Da kjæresten var i New York ønsket jeg meg en gave fra the city, og han fant virkelig den perfekte gaven på en av mine favorittbutikker; nemlig Victorias Secret. Jeg fikk et kjempe lekkert undertøysett og en magisk parfyme blandt annet. 


Da vi bodde i  Florida ble jeg helt forelsket i VictoriasSecret. Jeg handlet ofte fra butikken den gangen, og i garderoben har jeg noen kosebukser, Pink gensere og en haug med bikinier. (ja, hele 30 stk) Men jeg har ikke hatt et eneste undertøysett derfra, så det var utrolig gøy å få! 

Uken som gikk

Høydepunkt Høydepunktet i uken som gikk må helt klart være 17.Mai. Dagen var helt perfekt, hvor vi hadde 17.mai frokost hjemme hos oss, vi gikk i barnetog, dro til byen for å se på borgertoget, kjøpte sukkerspinn og is, dro på restaurrant, deretter så vi på russetoget etterfulgt av besøk hos svigers. Hos Svigers ble det ble servert mat og kaker. VI storkoset oss hele gjengen.
Opptur Pappsen kom hjem fra en liten ferie i New York. Han hadde med flotte gaver fra Vitorias Secret som jeg skal vise dere litt senere. Det var godt å få han hjem igjen, for det var ikke bare barna som hadde savnet han.


Nedtur To nedturer denne uken, som egentlig bare er bagateller. Men siden jeg må nevne noe; Vi fikk ingen fisk da vi var på fisketur, og 16.Mai brøt vi den lange tradisjonen vår om å dra på 16.Mai kamp fordi vi ikke fikk tak i billetter til fotballkamp.

Kuleste opplevelse Den kuleste opplevelsen i uken som gikk må være Cowboyfesten vi var på i helga. Det var utrolig godt å dra på en fest igjen, som jeg ikke har vært på på over 4 år. Hahah, jammen på tide kan du si! Det var god mat, godt selskap og herlig stemning. 

Temafest

Som nevnt så var vi på Temafest i går, nemlig på Cowboy og Indianerfest. Det er utrolig moro å gjøre noe ekstra ut av festen, hvor alle må kle seg ut. Jeg valgte noe jeg hadde liggende i skapet; Dongerishorts og hvit skjorte. I tillegg fant jeg et tørke i skapet til lilleprinsen som jeg bare måtte låne. Hang på en sheriffstjerne i tillegg, og hadde cowboyhatt hengende på ryggen. Vipps så var jeg klar for fest. 

Bursdags”barna” hadde virkelig stelt i stand til en fantastisk fest, det ble servert nydelig mat, og vi møtte en haug med trivelige gjester. Tror det var godt over 50 gjester tilsammen, så det var fullt hus. VI var også heldige med været, og fikk sitte ute å nyte solen i godt selskap.

Velfortjent og etterlengtet

I kveld hadde jeg og kjæresten vår første fest sammen på over 4 år. Jeg har faktisk ikke vært på fest siden før jeg ble gravid for første gang, noe som er litt sykt å tenke på. Det er utrolig leeenge siden, men prioriteringene blir annerledes når man har barn. Men siden det er over 4 år siden sist, er jeg glad vi fikk muligheten til å dra sammen i kveld. Mamma stillte opp og passet på småttisene mens vi fikk en etterlengtet kjærestekveld.

Det er viktig å gjøre noe sammen som kjærester en gang i blandt også, hvor vi  er “oss  som par” – og ikke bare foreldre. Kvelden tilbragte vi på Cowboyfest, noe som var utrolig gøy! Bilder fra festen kommer i morgen, for nå er det så sent at jeg må finne senga så snart som mulig. 

Håper alle har hatt en strålende Lørdagskveld! God Natt 🙂 
 

En super opplevelse

I Pinsen tok vi med oss småttisene på skogtur for å grille å fiske! Dette ble første gangen de fikk teste ut fiskestangen de fikk i gave for noen måneder siden, noe som var utrolig moro. De var jo så flinke, det så ut som de har gjort dette mange ganger tidligere. Johnny er en super læremester, og tålmodig som få. Barna kunne ikke vært i bedre hender der de sto å fisket ved vannet.


VI hadde med oss engangsgrill og grillet pølse og maiskolber. Kjempe godt! Solen skinte til tider, og selv om det var rimelig kaldt til tider, så storkoset vi oss hele gjengen.