Konkurranse!!!

Nå er det på tide med en konkurranse på bloggen igjen!!! Denne gangen kan du vinne

GAVEKORT PÅ 500 KR PÅ BUTIKKEN PEEKABOOBABYGAVER.NO

Denne nettbutikken har utrolig mye lekkert til baby og barn, og myyye fint til barnerommet. Under har jeg valgt ut noen av mine favoritter. (trykk på bildet for å komme til produktet)

 

  

  

 For å delta i konkurransen:


1.       Lik Peekaboobabygaver på Facebook

2.       Legg igjen en kommentar i innlegget som forteller at du har deltatt

Hos spesialisten

Tidligere i år har Lukas hatt litt problemer med ørebetennelse. Det var jo en periode han måtte ha 3 antibiotikakurer før ørebetennelsen endelig slapp taket. På grunn av dette og noe annet, fikk vi time til Nese-øre-hals spesialist. Legen vi var til er utrolig flink, og jeg har hørt mye om han tidligere. 

Undersøkelsen gikk ok, men Lukas synes det var ubehagelig. Men legen var overrasker over hvor fin han var, og det var ingen ting galt! Det var godt å høre. Jeg tok meg fri en time fra jobb slik at jeg fikk være med på legetimen, selv om pappsen har permisjon, så ville jeg være der.

Dagen på jobb gikk fort, og nå har jeg FERIE/PERMISJON; Call it whatever you want! Jeg har iallefall fri i 1 og en halv måned. Nå skal jeg og Lukas kose oss å få masse kvalitetstid sammen. I dag gikk jeg glipp av enda mer morro de gjorde da jeg var på jobb; de var nemlig på en gård og hilset på dyrene, og Lukas fikk mate kaniner. SÅ koselig! Jeg gleder meg til vi skal finne på mye gøy i sommer. Nå er jeg veldig klar for at sommerværet skal komme!


Etter jobb tok jeg med meg Lukas en liten tur på City SYd, vi handlet mat og noe småtterier. Jeg måtte bla ha noe mot hodebunnen min, for det KLØR sykt mye, og jeg er veldig tørr. KJøpte et produkt hos frisøren som jeg HÅPER virker, for denne kløen tar livet av meg snart. 

Til middag spiste vi noe sunnt og godt. ALex har blitt helt hektet på Brokkoli, så det står på menyen hver eneste dag. Håper bare han ikke blir lei tilslutt, siden vi spiser så mye brokkoli. Det er jo sååå godt!

Hva skal dere i helga? 

Det fineste vi har

Lukas har fått seg et nytt antrekk fra den delikate butikken TeenyMe! Synes klærne er så utrolig søte, og fikk lyst på alt i den butikken. Jeg elsker slike delikate klær i lyseblått og hvitt. SÅ har de utrolig mye fint i rosa til jenter også. Teeny Me er norsk design, som selger klær i størrelsen 0-2 år. Antrekket til Lukas er i størrelse 92, og overallen finner du her. Bodyen er på tilbud nå, til kun 89 kr, og den finner du her.  Under ser dere et lite utvalg av noen av herligehtene de har i nettbutikken. (trykk på bildet for å komme til produktet)

  
 

Ikke sant dette var fine klær? 

I cant belive it

Enn at jeg bare har to dager igjen på jobb, så er jeg tilbake i permisjon igjen! Jeg gleder meg sykt mye, det blir godt å komme tilbake til “gamle rutiner” for en måneds tid. Det blir fantastisk å endelig få være sammen Lukas hele dagen igjen. Den mpenden jeg har jobbet har gått veldig fort, men nå blir det godt å få litt sommerferie. Håper vi får strålende sommervær i JULI, ja det er lov å håpe! 

I går var vi på foreldremøte på barnehagen. Barnehagen virker helt fantastisk, og hver dag legger de ut bilder av alle barna samt skriver litt om hva de har gjort, på en side hvor foreldrene kan logge seg inn. Det blir gøy å se hvordan dagene til barna er i barnehagen. Det er mye fokus på friluftsliv, og i tillegg får de servert alle måltidene så man slipper å ha med matpakke. (thumbs up!) Jeg tror dette kommer til å bli kjempe bra.

Hva har du gjort i dag ? 

Lykkelig og liten

På Fredagen fikk vi tilfeldigvis besøk av to småttiser, en på 3 år, og en på samme alder som Lukas. Lukas synes det er mye mer morro med “storunger” enn de på samme alder, så han leket bare med 3åringen. Jeg har ALDRI sett Lukas le så mye i hele hans liv, han lo så tårene trillet. Og det fikk meg til å le også, jeg lo så jeg hadde vondt i hodet og smilesmusklene ?! 3åringen lånte hoppedyret til Lukas, og å se han hoppe rundt med dette dyret var virkelig underholdende.

Nå gruer jeg meg ikke så mye til Lukas skal begynne i barnehage. Han elsker nemlig å være rundt andre barn, så jeg tror han kommer til å storkose seg! Men før vi tenker på barnehage, skal vi ha en herlig sommer sammen! 

Dette må bare være…..

Det er ikke alle som feirer St.hans, men jeg er veldig glad det er tradisjon her vi bor. For en stund tilbake fikk vi invitasjon i posten om at vi måtte ha med grillmat, og at vi fikk servert kaffe,kaker samt at vi fikk tilgang på mange griller på St.hans. Jeg gledet meg utrolig mye til å ta med Luaks på dette, og vi var utrolig heldig med været! 

I morgest tok jeg med Lukas ute og lekte, og vi lekte kjeeempe lenge. Han elsker å være ute, og uansett hvor lenge vi er ute å leker, blir det aldri nok. VI leket i sandkassa, kjørte traktor, hoppet på trampolina, syklet og lekte med et lekehus på plena. Hadde det kjempe koselig!!! Etter dagduppen var det duket for St.hans feiring!


Bålet var meeeegastort!!! Dette må bare være det største St.Hans bålet jeg har sett! Kjempe morro! Luaks synes også det var spennende, men det som var mer spennende var alle barna som var der. Lukas løp rundt og lekte med alle, og hadde det kjeeempe morro! En unge hoppet og lekte i en dyp søledam, og da måtte Lukas prøve ut det samme! Det var gøy ja! Buksa var gjennomvåt, og skoene like så. Andre barn satte seg ned i sølepyttene, men det var heeelt greit, for det var utrolig varm, så de måtte bare få leke seg! Lukas var også med å spilte fotball med storungene, og leket seg i sanda! Han lo og hadde det kjempe morro. 

Alex grillet fantastisk mat til oss, han er jo selveste grillmesteren! Jeg spiste meg alt for mett, og til dessert grillet vi deilige marshmallows! Lukas fikk også smake en, og synes det var godt, ikke så overraskende 🙂 


Supert oppmøte

Vi valgte å dra hjem da noen hadde vært litt for kreativ og tatt en dårlig beslutning; Nemlig å hive et gummihjul på bålet. Det falt ikke i god jord hos noen som var der, og mange valgte å dra hjem da det utviklet seg svart, kraftig røyk. Det kan ikke være bra å puste inn!

Denne dagen har vært helt fantastisk!!! Har du hatt ei fin helg?? 

Det som kan gå galt går galt

Jeg er helt skutt, for en dag! Ligger i senga nå, og tar kvelden tidlig. Heldigvis er det helg snart!

Har dere hørt ordtaket: alt som kan gå galt går galt? I dag er en slik dag!

Dagen startet helt fantastisk: kvalitetstid med Lukas på morningen før jobb, så kom alex og Lukas å besøkte meg i lunsjen, og ingenting er koseligere enn det.

Men deretter gikk det kun nedover!

Etter jobb plukket jeg opp søstersen og Ariana, og dro på shopping på lsiden. Det som skulle være en hyggelig aften, utviklet seg til å bli et lite mareritt!

Først sto vi ti min i iskø, og da det endelig ble vår tur fikk vi vite at ismaskina hadde streiket så det ble ikke noe is på oss! Liten sak, men waist of time, og dette var bare starten!

Da vi skulle dra fra solsiden hadde jeg store problemer med å komme meg ut av parkeringshuset, det var trangt og jeg fikk ikke bilettsystemet til å fungere. Men tilslutt kom vi oss ut, med litt hjelp fra en fremmed person. Og nå startet det verste:

Da vi var halvveis hjem dukket det opp en rød lampe på dashbordet i bila, og på kjøreskolen fikk jeg streng beskjed om at dette betyr “stopp bila, det er noe alvorlig på gang”! Så vi måtte ta på nødblinken og stoppe midt i Okstadbakken!

Så ringte jeg en x-bilmekaniker, og fikk beskjed om at jeg godt kunne kjøre videre selv om denne lampa lyste. Lite visste jeg da at det kom til å bli enda verre!

Da vi kjørte et lite stykke videre dukket enda en varsellampe opp, men denne var orange og det er jo ikke like alvorlig. Men redd ble jeg da rattet plutselig sluttet å fungere! Jeg måtte bruke all kreftene jeg hadde bare for å vri bilen bittelitt! Og da oppdaget jeg også at motoren var 120 grader! Omg

Vi stoppet på nermeste avkjørsel, og da røk det av bila! Noe er alvorlig galt, og vi var livredd for at det skulle begynne å brenne. Vi fortet oss å ta ut småttisene og gikk laaaangt bort fra bila som fortsatt sto der i røyk! Jeg gråt og var redd, fy så forferdelig det var å kjøre når noe slikt skjedde.

Nå er jeg sliten, god natt alle blogglesere! Det er mange som er innom, men jeg savner at dere kommenterer