So Lucky

I dag lot lilleprinsen meg sove til 09.00! Det er Luxus, og ekstre godt nå som det er Søndag og helg! Heldigvis er han like glad i å sove som mamman sin, og like vanskelig å vekke som pappan. Hhehe, lille sjarmisen vår. 

Denne Søndagen var det duket for 2årsfeiring til Lille Sebastian som har blitt så stor. Lukas og Seb er jo gjevngamle nå, og leker kjempe bra sammen. De er alltid så  søte med hverandre når de treffes. Lilleprinsen hjalp mammsen med å bære pakkene til Sebastian, som han hadde gledd seg veldig til å gi, og kanskej hjelpe til med å åpne;)


Flinke gutten vår <3

Kjempe fint pyntet til 2årsdag, og vi var superheldig med været i tillegg.

Fineste kaka, som Britt laget 🙂 Megagod

Lilleprinsen i full gang med å hjelpe til med pakkeåpningen : 

Etter middag, kaker og masse hygge, fikk småttisene leke seg ute både på trampis og på “motorsykkelen” til Tante Marty

Hatt ei fin helg? 

Kreativ Lek

Morgenen startet litt for tidlig i dag, for min del. Jeg la meg alt for sent i går, og det var hardt å stå opp kl 07.00. Heldigvis fikk jeg noen timer på sofaen etterpå. HAHHA,, jeg eeelsker å sove! Og fortiden er jeg så sliten i tillegg, så jeg føler meg halvdau til tider.

FIkk et lite glimt av sommeren her i Trondheim i dag, noe som var utrolig deilig. Jeg og lilleprinsen var ute å leker lenge på lekeplassen, i sandkassa og rundt omkring. Etterpå dro vi på en sykkeltur, og avsluttet med skattejakt i skogen. Det var utrolig spennende! Både for meg og lilleprinsen. heheh 😉 Må være litt kreativ i hverdagen. 

Resten av dagen var vi bare inne om leket; både med perler, lego, biler og alt annet vi har av leker. Skikkelig kvalitetstid <3

Har du hatt en fin Lørdag?

Den største lekebutikken på nettet

På nettet florerer det av butikker som selger klær og tilbehør til barn og baby. Men på leketøysfronten har det ikke vært like stort utvalg. Derfor ble jeg veldig glad da jeg tilfeldigvis kom over den største leketøysbutikken på nettet, nemlig Legeakademiet.dk.

 Det er en dansk nettside som har et stort utvalg av leker både til barn og baby, og alle lekene oppfyller strenge krav når det kommer til råmatriealet, noe jeg synes er veldig viktig. Disse lekene er trygge for barnet. Og det beste av alt; De sender til Norge! Og siden vi bor i et land utenfor EU så kan vi handle uten å betale 25% dansk moms. Denne blir nemlig trukket fra bestillingen når man sender den inn. Er ikke det topp?

 Lekene du finner i denne nettbutikken fremmer utvikling og læring, og stimulerer sansene hos barnet. De har maaange gøyale leker som man ikke finner mange andre steder. Dessuten er det enkelt å finne relevante leker for ditt barn, da lekene er delt inn etter alderskategori. Her velger du bare alderen til barnet ditt, så kommer det opp masse leker for den aldersgruppen.

 De er også delt inn i ulike kategorier ut i fra hvordan lekene er, slik som bygg og klosser, bøker, form og farge, motorik, musikk og bevegelse osv. Her er det mye å velge i.

 Er du ute etter noen ekstra kupp så har de også en kategori for tilbud. Og dere som kjenner meg vet jo hvor mye jeg elsker kupp! hehe. Under har jeg valgt ut noen favoritter som jeg ønsker meg til Lukas. (Trykk på bildene så kommer du rett til de aktuelle produktene) Nå vet jeg iallefall hvor jeg skal kjøpe julegavene til småttisene i familien.

 

/Sponset/

Blod, smerte og tårer

På kveldene når lilleprinsen har sovnet, liker jeg å syssle meg DIY ting, slik som sying blandt annet. I går hadde jeg funnet et nytt prosjekt jeg skulle bryne meg på; nemlig å fikse en korktavle og gjøre den fin! Første oppgaven var å få løs plankene rundt korktavlen. Jeg leste litt rundt på nettet hvordan andre har greid det, og det virket som en enkel sak! Men det endte ikke helt slik jeg hadde forventet:

Da jeg rev løs planken fra kanten, sklei ramma fra meg, og stiften plankene var festet med kjørte seg rett inn i fingeren min. Den kuttet meg helt inn til beinet, og blodet fosset!

Blod gjør meg hysterisk, og ikke bare synet av blod, men også lukta. Det luktet sterk blodlukt. Jeg var hjemme alene med lilleprinsen, så jeg kunne ikke få panikk. Heldigvis fikk jeg god hjelp fra mamma over telefonen, og hun ga meg noen lure triks. Jeg greide å få blodet til å stoppe, men stemingen for resten av kvelden var ikke slik jeg hadde håpet. Men selv om jeg var skadet greide jeg ikke å legge fra meg prosjektet mitt, og resultatet kan dere se under.


Ikke rart jeg fikk vondt!

Det ser ikke så ille ut i dag, men det er fortsatt vondt

Jeg er strålende fornøyd med resultatet. Denne er perfekt til å henge opp kort, eller hårspenner osv!

Hva synes du om resultatet? #homemade #diy #korktavle

Huge Beast

Hello everybody.

I går sovnet jeg da Lilleprinsen la seg, og vi sov i 12 timer. Da jeg våknet var jeg like trøtt, guri, jeg er så slapp for tiden! Derfor ingen update på noen dager. Men det får jeg ta igjen nå. Lilleprinsen sover, men jeg er våken. Hurra?!

På Torsdagen fikk prinsen vår en fridag i barnehagen, og det synes jeg han ska ha minst en dag i uka. Denne uken ble det to fridager pga planleggingsdag i barnehagen på Fredag. På Torsdagen hadde jeg lovet han å dra på Voll gård for å se på alle dyrene, noe han hadde gledet seg masse til. Litt skuffende at kanin”hotellet” var låst, men vi fikk heldigvis møtt noen kaniner ute, og gikk de litt mat, noe som er så koselig.

VI så også på sauene, hønene og grisene. Grisene er meget facinerende må jeg si;

Purka var så syyykt diger! Jeg hadde aldri trodd ei purke kunne bli såå stor. Faktisk ble jeg så nysgjerrig på hva ei slik purke veier, at jeg bare måtte google det da jeg kom hjem. Og ei purke kan faktisk være helt opp i 250 kg!! Ikke rart den var DIIIGER!!! 

#mammablogg #supermuminheels #vollgård #trondheim

Stolt over meg selv

Jeg har egentlig aldri lært meg å sy, men i dag bestemte jeg meg for å prøve å lage hårbånd ette oppskrift. Og vet dere hva, det var da ikke så vanskelig som jeg trodde. Jeg er superfonøyd med resultatet. Driver også å lager vimpler og smokkeremer. Kjempe søtt. Nå må jeg bare finne ut hva jeg skal gjøre med disse søte produktene, for jeg har jo ingen jente i hus. Tipper de ender opp som gaver til små prinsesser. Det er jammen meg gøy å sy. I dag har jeg benket meg ned foran symaskina i over 7 timer. Hahah, kan si jeg er hektet. Gleder meg til å dra å kjøpe mer stoff, det er mange oppskrifter jeg har lyst å prøve ut. 

Liker du å sy?  #mammablogg #diy #homemade #smokkerem #hårbånd

Luxus

I går fikk vi besøk av søs og Ariana, og vi var ute å leket masse sammen på lekeplassen. Kjempe morro for småttisene, det er jo så stor område her vi bor som småttisene kan boltre seg på. Ariana fikk smake på bærbuskene, og storkoset  seg. Etter ei god stund på lekeplassen leket vi inne, og spiste god mat. Etter noen timer ble lilleprinsen sliten og klar for dagdupp (som han senere bestemte seg for å droppe) men søs og Ariana dro hjem sånn at vi kunne slappe av litt.

På ettermiddagen var vi invitert på middag til søs, sammens med broren min og dama hans, og Johnny, fadderen til Lilleprinsen. Søs er så flink til å lage mat, og serverte en fantatisk nachos med deilig salat til. Etter den fantastiske middagen serverte hun kake og is, noe som var supergodt. Jeg elsker å få middagen servert, det smaker alltid så mye bedre da.


I går klippet jeg også lilleprinsen min. Han er jo en krølltopp, men håret var alt for langt. Sist vi var hos frisøren betalte vi 400 kr for en stuss, noe jeg synes er ekstremt dyrt. Derfor er det bedre om jeg bare lærer meg å klippe han selv. Jeg ble strålende fornøyd med resultatet, det ble mye finere nå enn da vi var hos frisøren, så dette skal jeg fortsette med. Penger spart! 🙂