En drøm…

I Pinsa var vi så heldige at vi fikk passe Musse en dag. Lillesøs har jo en fantastisk søt ponni på for en dag i uken, og i tillegg er vi så heldige at vi får passe Musse innimellom. Musse er mye større, og helt annerledes å ri, noe som er veldig moro. Det er gøy å ri forskjellige hester, og slik blir man også en flinkere rytter og utvikler seg enda mer.

Jeg har en drøm om at vi en dag kan kjøpe egen hest, som jeg og lillesøs kan dele på. Dette er noe jeg har tenkt på i noen år faktisk, men foreløpig setter jeg litt for stor pris på friheten man har når man ikke er bundet til å dra i stallen hver eneste dag. Men vi får se hva tiden vil bringe, det er fortsatt en stor drøm som jeg ikke helt klarer å gi slipp på.

Da jeg var lita, elsker jeg sprangridning. Og hestene skulle gjerne vær villest mulig, eller full av energi! lillesøster er litt motsatt av meg, hun elsker dressur, og liker hestene som er trygge og stødige. 😀 Jeg elsker at vi har denne hobbyen sammen🥰

Ups, det glemte vi

På Lørdagen skulle vi dra for å handle, og kjørte til butikken klokken 16.00. Akkurat da vi parkerte på parkeringsplassen, stengte de butikken. Vi hadde helt glemt det var Pinseaften, og at butikkene stengte tidligere. Ups, er det mulig eller? Vi bestemte oss kjapt for å ta en tur til Svergie for å handle isteden, for der er det lenge siden vi har vært.

Lillesøs tok meg seg ei veninne så la vi ut på tur. Det var få biler på veiene, og veldig fint å dra på tur denne dagen. Vi møtte både elg og andre spennende dyr som sto rett ved veikanten, noe som gjorde turen litt mer interessant. VI fikk handlet både mat, godis og drikke, og kom hjem alt for sent. Hahah, men siden det var helg så er det innafor 🥳.

Jeg elsker at jeg våkner tidlig i helgene, slik at jeg alltid får mye ut av dagen. Lørdagen startet jeg med å tømme et lass med søppel på Sandmoen, fikk handlet noe til uteområdet, vasket hus og klær før mange andre i det hele tatt står opp! Og det elsker jeg! Om jeg ikke våkner tidlig automatisk, har jeg gjerne på alarm i helgene også.😂 Greier bare ikke la være. 

Minner fra barndommen

På Onsdagen dro vi på Trondheim Camping for å spille minigolf, både jeg barna og deres bestemor.Jeg har alltid vært veldig glad i å spille minigolf, helt siden jeg var lita. VI spilte minigolf ofte på sommerferier, noe som var utrolig koselig. I Trondheim har vi ikke mange muligheter til å spille minigolf, jeg tror det kun er på Trondheim Camping, som jeg vet om iallfall.

Vi dro etter jobb, og hadde hele lokalet for oss selv. Det var veldig behagelig. Det var 15 hull å spille, og vi brukte cirka en time på dette. Etter minigolf, hvor barnas bestemor stakk av med seieren, dro vi på Peppes for å spise middag. En veldig koselig dag 🥳🥳

 

Så typisk

I går hadde vi en deilig sommerdag i Trondheim, men den varte ikke lengre enn til en time etter arbeidstid, noe som er veldig typisk!! Heldigvis benyttet jeg lunsjen på hjemmekontor til å løpe meg en tur ute i solen, og jeg fikk også en time på solsengen etter jobb. Og så kom skyene, noe så kjedelig da, jeg so hadde lyst å ligge i solsteiken i noen timer.

Men siden det var god temperatur, hadde jeg og barna planlagt å dra på grilling i skogen uansett. VI inviterte med barnas bestemor, og etter lillesøster hadde vært på turn, tok vi med oss alt av grillstasj og tuslet innover skogen til Lauglovannet. Ved vannet var det full storm, så kom regnet. Men til slutt fant vi oss en lun plass og fikk fyrt opp grillen, så ble det middag utendørs slik vi planla.

Det ble ingen sol i ansiktet, og solnedgang over vannet. Men det ble en fin tur ute i skog og mark i hyggelig selskap, med god grillmat. Og det er ikke verdt bare det, utrolig koselig var det! Elsker når man rekker å gjøre mye etter jobb, og at man bobler over av energi slik at man kommer seg ut på ettermiddagen.

 

Kunne ikke ønsket noe mer

I April hadde jeg bursdag, og i tradisjon tro tok jeg meg fri på selveste dagen. Dette har jeg gjort de siste årene, så koser jeg meg så mye jeg kan på bursdagen min. Slik blir dagen ekstra spesiell. Denne dagen dro jeg på shopping mens barna var på skolen, så dro vi ut på Solsiden og bytur da skoledagen var over.

Jeg var utrolig heldig med været og solen skinte. VI dro å spiste på CowSea, for der synes jeg de har veldig godt mat. Vanligvis har vi datenights på bursdager, men jeg synes det er ekstra koselig å ta med barna ute å spise, så det gjorde i denne gangen. VI storkoset ogg hele gjengen, og jeg fikk mange fine gaver. Fikk faktisk alt jeg ønsket meg, og hadde en utrolig koselig bursdag!

Denne måneden har vært preget av

…Mange mange kilometer på tur! Vi har nemlig kilometerkonkurranse på jobb, og hva er vel mer motiverende enn det? Endelig har jeg kommet ordentlig godt i gang med treninga, jeg har jogget årets første joggeturer, gått mange timer på tur hver uke de siste ukene, og det føles utrolig bra.

Det hjelper at det er lysere ute, og varmere i luften. Det er mye triveligere å komme seg ut på tur nå, enn det var på vinteren. Jeg elsker at våren er her for fullt, og at det meste av snøen har forsvunnet. Målet var egentlig en langtur hver dag, på cirka 1 times tid, men timene går så fort at vi rekker det ikke hver dag. Men noe er bedre enn ingenting uansett, og jeg r fornøyd med innsatsen så langt i Mai.

Men etter disse treningsøktene oppdaget jeg fort at jeg ikke har ordentlig gode treningssko. Derfor bestilte jeg mine første Hokasko som jeg skal hente på butikken litt senere i dag. Jeg gleder meg til å trene i nye sko, det tror jeg lir veldig bra!

Bildedryss 17.Mai

På 17.Mai våknet vi til regnstorm, og utover dagen hadde vi både snø, sludd, hagl, regn og vind. Været var så ille til tider at vi droppet å gå i tog i år, etter barnas ønske. 17.Mai er trossalt barnas dag, der de skal få være med å bestemme hva de ønsker å gjøre. Heldigvis hadde vi hadde noe solglimt innimellom regn, snø og vind, og det var veldig trivelig.

Da toget var ferdig, tok vi turen innom skolen for å se om det var noe moro å være med på der, men det var så stappfullt da alt var flyttet innendørs, så vi kom oss så vidt fremover. Derfor droppet vi det, og dro hjem og ventet på gjestene som skulle komme klokken 13.

Vi fikk besøk av barnas to tanter, to onkler, to søskenbarn, og tre besteforeldre. Vi spiste mat og kaker, og hadde det veldig hyggelig til tross for været. Barna lekte seg utendørs da solen skinte, og de lekte både med såpebobler i vinden, og ballspill. En utrolig trivelig 17.Mai feiring.

Jeg hadde på meg Festdrakt for første gang, som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Er så utrolig glad jeg endelig investerte i en slik, for det har jeg ønsket meg så lenge!  Her kommer noen bilder fra vår 17.Mai feiring: