PÅ TIDE Å LEGGE BORT JULA

Nå føler jeg at jula er over, og tenkte jeg kunne legge ut de siste julebildene. Er ikke mange dagene før jeg reiser tilbake til Florida nå, og jeg har ryddet bort det meste på rommet mitt. Vi er ferdig med alle romjulsmiddagselskapene, så nå er jula ferdig for min del. Har hatt en fantastisk juleferie, og koset meg mye sammen med familie. Kunne ikke ha vært bedre 😀

Har du hatt en fin jul?

Julestemning

Det er så koselig med levende lys

Søtt juletræ

Måtte selvfølgelig bake pepperkaker, det er en del av jula

Juletreet vårt

Noen av gavene

Jeg tror jeg har spist over 30 mandariner i jula. heheh

Stakkar hunden var depressiv hele julekvelden, tror ikke han likte så mye styr

Søte julenissen

Fine Tine søstra mi 😀

AVATAR – HATE IT OR LOVE IT

Her om dagen var vi på kino å så filmen Avatar Hadde gledet meg mye til å se filmen, for alle jeg kjenner som har sett den, sa den var syyykt bra. Ville se den i 3d, siden jeg synes filmer blir mye bedre i 3d, men detvar utsolgt, så vi måtte se den i 2d. Litt kjipt, men filmen var veldig bra uansett. Hadde veldig høye forventninger til filmen, og den var like bra som jeg hadde håpet. Men jeg tror den ville vært hakket bedre i 3d

Har du sett Avatar?

FOR EI KJÆRRING

I dag var jeg på shopping med søstra mi. Det var veldig mye folk i byen, og trangt i butikkene. Men det verste var at jeg traff på ei skikkelig drittkjærring! Jeg stod og ventet på søstra mi på Gina Tricot, og når jeg står og venter står jeg ikke rett opp og ned alltid, men med ene foten litt lenger bak enn den andre. Så kom det ei stor kjærring og tråkket rett på foten min, hun snublet og datt fremover. Da forventet jeg at hun skulle snu seg og si beklager, MEN hun snudde seg og brølte mot meg! Hun var råååå sur, som om det var min feil at hun tråkket meg ned. Er det mulig???

blæææh


SE SÅ SØT

I dag skal jeg en tur på shopping sammen med søsra mi. Det er så morsom å gå i butikkene når det er så mye salg. Skal ikke kjøpe mye, for jeg vil heller shoppe når jeg kommer til Florida der det er mye billigere. Er ikke mange dagene til jeg reiser nå, har faktisk pakket lit også.

Hva skal du i dag?

Se så søt katta og hunden vår var på julaften

SE HVA JEG HAR FÅTT

Tenkte jeg kunne legge ut bilder av noen av julegavene jeg fikk. Har ikke tatt bilder av alt, men det meste. Fikk mye penger i julegave og 3 parfymer pluss et kamera. Er veldig fornøyd med julegavene, fikk alt jeg ønsket meg =)

Sokker, undertøy og genser fra Bik Bok. Og hårbøyle fra Wella

Genser, topp, tøffler, lipgloss, godteri, smykke og hårshine

Armbånd, smykke og lipgloss

Undertøy, topp, hårbøyle og hårbånd

Hårbøyle, lipgloss, topp og enda en topp

Sminkemapper fra Victorias Secret

Sminkemappe og lipgloss

FIkk du alt du ønsket deg?

OUTFIT

På julaften brukte jeg min nye favorittkjole fra Bik Bok. Blir aldri lei av den kjolen, og i dag da jeg var på shopping en liten tur, kjøpte jeg kjolen i en annen farge også. Det var MYE salg i butikkene, og jeg tror jeg skal en tur i byen i morgen også. Fikk også  fikset forsikring til reisen min, og det kostet 3000 kr. Dyrt med helseforsikring, men det kan bli mye dyrere uten. SÅ jeg er glad jeg endelig fikk ordnet med det.

 Hva har du gjort i dag?

IM BACK

Nå er jeg tilbake på bloggen igjen. Etter en liten pause, som jeg virkelig trengte. Håper alle har hatt en fin jul, det har iallefall jeg. Har koset meg kjempe mye sammen med familie og venner. Fikk utrolig mye fint i julegave også, alt jeg ønsket meg. Skal legge ut bilder av gavene senere. for tiden har jeg det travelt, det er mye som skal ordnes før jeg reiser tilbake til Florida. Gleder meg til å komme tilbake til varmen.

Hva fikk du i julegave?

DET VAR NOE NYTT

Jeg var på kino for en stund siden med blandt annet lillesøstra mi som er 10 år. Vi skulle se A Christmas Carol. Da de sendte reklamer før filmen startet,  merket jeg at de sendte mange voldelige reklamer, alt for voldelig for en 10åring. Måtte holde for øynene hennes, fordi det var for skummelt for henne. Og da filmen startet, var det et mord i begynnelsen. Det viste seg at de sendte feil film, en film med 15års grense, og ikke den vi skulle se. Slikt har jeg aldri opplevd før på kino. Til slutt måtte noen  gå ut av kinosalen og si i fra, så vi fikk se riktig film.

Har det skjedd når du har vært på kino?
Sett Christmas Carol?

THIS IS WHAT I DO

Jeg er litt fraværende på bloggen for tiden. Tar en liten blogg-pause. Vil heller bruke tiden sammen familie og venner, og orker ikke noe bloggstyr i juletiden. Har rett og slett ikke tid mer.  Kommer sikkert tilbake etterhvert, iallefall når jeg drar tilbake til Florida. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer. Og goood jul til dere alle!