En god følelse

I dag hadde jeg mange ærend å få gjort unna, og farmora til Lukas stilte med glede opp som barnevakt. Først dro jeg en liten tur innom søte, gravide Victoria, for der kom farmora til Lukas etter en stund. Har vært effektiv i dag, og vært på NAV og ordnet med pappapermisjon til kjæresten min, og vært på skatteetaten for å endre på skattekortet mitt. I tillegg har jeg kjøpt noe viktig til leiligheten vår! Ble ferdig med alt på lista mi av ting som tar litt tid, og godt er det å ha alt i boks! Lukas kom ikke hjem før i 7 tiden ,og da hadde jeg rukket å vasket hele leiigheten, gått gjennom de siste klærne og organisert alt jeg manglet. Nå lukter der grønnsåpe her, og det er en herlig duft! Nå kan jeg ta helg med god samvittighet. 


The new thing; bilder foran speilet, hahhaha!


Shorts from who knows where? Bluse Vero Moda

Wonderful day with a wonderful baby

I dag var det strålende sommervær igjen, men det var sterk vind så jeg kledde på Lukas lue og genser før vi gikk ut. Da vi var utendørs møtte vi på en annen baby og han hadde på seg kjeldress, så jeg overdrev sikkert ikke da jeg tok på lue og genser. Vi la oss ned på et pledd på gresset og bare koset oss i finværet. Dro også på lekeplassen og disset oss, det er så herlig:) Elsker å bruke tid sammens med babyen min, vi koser oss sånn hele tiden! <3 

  

Det var en meget hyggelig overraskelse

Da har vi kommet hjem fra Kino, og KonTiki var en bra film det! I og med at det var 1000 biler parkert i byen, måtte vi parkere laaangt unna Kinoen, og fikk oss en god spasertur. Rakk ikke å få med oss starten på filmen, men gikk bare glipp av 5 minutter, og det var sikkert ikke noe viktig. Da vi kom inni kinosalen fikk vi oss en hyggelig overraskelse. De hadde satt fram Popcorn på alle setene, og en brus i alle flaskeholderne. Og det var to ledige seter ved siden av oss, så vi kunne spise så mye popcorn vi bare ville! 

Men for å si det sånn, jeg greide ikke å spise opp halve min en gang, det var jo så stor boks! Men hyggelig å få det servert slik! Er glad vi dro på kino, for det var veldig hyggelig med en søsterkveld uten babyene. Men jeg må innrømme jeg savnet Lukas noe helt sykt! Det var veldig godt å se han igjen da vi kom hjem, hehe…. 

Prosjekt : Babymat

Jeg har bestemt meg for at jeg ønsker å lage MEST MULIG av babymaten selv, for jeg liker ikke glassene med fruktpurre og liknende som de har i butikken. Lukas liker de heller ikke så godt, de er nemlig veldig sure, og vi har både prøvd eple, pære og svisker: Alt var like surt. Derfor vil  jeg lage selv, og har lest gjennom 3 ulike bøker for tips, oppskrifter og inspirasjon. Det er viktig å innhente litt kunnskap før man lager mat til babyen slik at man får i den lille de riktige næringsstoffene. Så her om dagen begynte jeg for fullt! Det ble hele 22 bokser med forskjellig mat til Lille Lukas! <3 

Babysang!

I dag var jeg og Lukas på babysang! De startet på igjen  i dag etter en lang sommerferie, og vi var veldig gira på å delta! Søstersen skulle også bli med, men måtte droppe det på grunn av lite søvn og alt for våken baby. Det var utrolig deilig å stå opp tidlig i dag siden sola steiket her i Trondheim! Det var ordentlig sommervær og varmt nok til å gå i Tskjorte og shorts. På babysang var det  hele 11 babyer som deltok, for det er jo så populært! Lukas elsket det som vanlig, og smilte og koset seg! Jeg elsker at han er så glad og fornøyd.

Rett etter babysang ble Lukas hentet av farmor som hadde han resten av dagen. De koset seg glugg ihjel på terassen, med pærepurre, smootie og solskinn. Mens jeg dro hjem og ryddet klesskapet til meg og kjæresten. Det tok mange timer, jeg måtte nemlig stryke alt, å brette alt samt å organisere litt bedre enn det var. Lukas kom hjem til kveldsstellet, og da var jeg kvalm fordi jeg savnet han så færlt. Enn å savne noen så mye at man blir dårlig da?! Det var så godt å få han hjem igjen, men jeg vet at han har hatt en super dag sammens med farmor! 

Bildene er tatt ved en annen anledning, han hadde IKKE på seg så mye klær i dag

Barseltreff!

I dag var det endelig barseltreff igjen! Jeg synes alltid det er så koselig med slike treff, og Lukas stortrives sammens med de andre babyene. I dag var det totalt 7 babyer som møttes, hvor Lukas er den eldste av disse! De lå lenge å koset seg på matta sammens mens alle mammaene koset seg med god mat. Lukas var sosial som alltid og ville være borti de andre babyene hele tiden, noe som endte med litt lugging og babygråt. hihi, de er så søte altså! 

Etter barseltreffet dro jeg, Lukas, søstra mi og Ariana en tur på City SYd. Jeg skulle levere tilbake noe på NameIt og bytte en toalettmappe jeg kjøpte på Lørdag. Etterpå gikk turen til OBS bygg hvor jeg har fått gavekort på Maling. Endte opp med MASSE maling, som jeg ikke aner hva jeg skal bruke til! Tror det får bli innflyttingsgave til søstersen når hun kjøper leilighet! 

6 månederskontroll

I dag var vi på Sunland helsestasjon for 6. månederskontroll. Vi har jo vært på 6. måmnederskontroll tidligere, men denne gangen skulle vi inn hos lege, for det rakk vi ikke sist vi var der. Men samtidig da vi var på helsestasjonen målte vi Lukas og veide han. Nå er han snart 7 måneder, og 69,5 cm lang og  veier 9325 gram! Han legger på seg godt bare av morsmelk, jeg har visst veldig næringsfull melk! Og det er jo superbra i følge lege og helsesøster!  Ellers var alt tipp topp, og det er alltid like godt å høre.

Etter helsestasjonen dro vi til byen å gjorde noen ærend. SKulle blandt annet hente noen kinobiletter til en film vi skal se på Torsdagen. Og dro like så godt innom Bebito en tur for å kjøpe fottrekk til sportsdelen på vogna, og så samtidig på stelleveske. Synes ikke emmaljunga stelleveska var noe særlig, den var så kjedelig i svart, derfor sto jeg over. De stelleveskene de har i Cream Leather  er MYE finere, men det passer ikek så godt med vogna vår som er svart. Så da holder jeg meg til den vi allerede har med innbrodert navnet til Lukas på.