FOR Å GJØRE EN LANG HISTORIE KORT

Vi hadde bestilt mye stasj på internett før vi skulle dra fra USA, og betalte for at de skulle frakte det senest 2 dager etter bestilling. Men de sendte ikke tingene våre før lenge etter, og den dagen vi skulle dra fra USA hadde de enda ikke dukket opp. Vi måtte faktisk ute å lete etter postbilen som hadde tingene våre. VI fant den til slutt og fikk alt, MEN hadde det syyykt travelt og det var fare for å miste flyet.

I tillegg ledet jeg oss til feil terminal og da var det kun 5 min til flyet skulle gå. Vi måtte ta tog tilbake til hovedterminalen, og sette oss på ett nytt tog. Ikke rart vi ble ropt opp flere ganger på høytalerne. Heldigvis rakk vi flyet!

Noen som har opplevd å miste et fly?DET ER IKKE GREIT Å SLÅ DAMER

ENdelig hjemme! …. Eller, det er ganske trist å dra fra Florida, MEN jeg er glad reisen er over. VI hadde maaange mellomlandinger og måtte sitte på 4 ulike fly for å komme oss hjem. Fra Orlando til Philadelphia, til Irland, til Oslo og til Trondheim. En ganske lang og slitsom rute med andre ord.

Vi var ett minutt fra å miste flyet i Orlando, og det er egentlig en lang historie som jeg kan fortelle senere.(Har ikke tid nå) Uansett, vi måtte løpe for å rekke flyet, og da vi kom frem var vi veldig varm og sliten. De som ventet på oss i flyet virket veldig irriterte siden vi sinket flyet flere minutter. I tillegg presterte jeg å slenge dataveska mi i en person som satt der, pluss at jeg snubblet bortover midtgangen i flyet. I tillegg mistet jeg noe, og satt med fast i flere flyseter på veien nedover flygangen. PUhh, for et slit!!!

Senere på dagen slo jeg ei dame i ansiktet. Jeg skulle bare strekke meg og pluttselig var hun der, og ble desverre truffet av hånden min. Ble ikke særlig blid da nei. Tydelig at jeg var veeeeeeldig sliten…

Det har vært en lang reise, nå tar jeg kvelden. Chiao

I miss it already!

SPØRSMÅLSRUNDE

Er det noe dere lurer på så er der bare å spørre i vei nå. Har allerede fått inn noen spørsmål jeg skal svare på så fort jeg får enda flere. Svarer enten på videblogg eller så skriver jeg bare svarene i et eget innlegg.

Snart er vi på farten, jeg gruer meg skikkelig. Vil være her i varmen jeg. Vi har vært her i 18 måneder allerede, og tiden har gått alt for fort. Er trist for at det er over, men nå venter nye utfordringer og opplevelser.

SKAL JEG FORTELLE DERE NOE SYKT?

…..Kanskje ikke så sykt for dere, men for meg er det veldig uvirkelig! Nå ligger jeg å nyter sola her i Florida ute ved bassenget for siste gang. VI kommer nok aldri til å bo her igjen, og det er litt trist å tenke på. Jeg stortrives jo her, med varmen og den fine leiligheten vår, men nå skal vi hjem til den "virkelige" hverdagen med skole og jobbing. Nå er "ferien" over, og starten på det vanlige livet begynner. SÅ nå ligger jeg bare her i sola og nyter den siste tiden i Florida – for nå, så håper jeg at jeg reiser tilabake hit snart igjen. Sukk… I wish!

VIRUS IGJEEEEEEN

HUff, jeg og elektroniske ting passer ikke sammen! Jeg får virus på PC'n heeele tiden, jeg er virkelig ekspert på det området! I går skulle jeg finne noen bilder på nettet for å legge ut på bloggen. Det endte med at "my computer" kom frem på skjermen, og det stod at jeg hadde fått 2 trojanvirus på dataen. Det holdt på å installere seg, og i skrekk slo jeg fort av PC'n slik at det ikke skulle bli ferdig installert.

Så resten av kvelden måtte kjæresten min hjelpe meg å fikse PC'n. Han slettet hele windows og la inn Linux til meg. Visstnok så er det ikke så lett å få virus i Linux, noe som passer meg ganske bra. Satser på at det blir mindre virus nå. Tar litt tid å venne seg til et nytt program fordi det ser så annerledes ut, og menylinja er helt øverst i stedet for nederst. Men det er verd det når jeg slipper virus…!

Hatt en fin dag?

FOR EN FORSKJELLSBEHANDLING

Var ute på byen en tur på Fredagen sammens med en liten gjeng. Vi gikk til baren, satte oss ned og bestilte drikke. Da vi hadde vært der i ca 15 min kom det plutselig 2 amerikanske jenter bort til en av guttene.

De begynner å kjefte mot han fordi de mente det var deres stol, og fordi de hadde vært der tidligere om kvelden mente de tydligvis at de hadde reservert stolen for hele kvelden. Det er jo ikke slik det fungerer i det hele tatt! De nektet å la han sitte i fred og prøvde å jage han bort.

Da han fortsatt ikke flytter seg tar hun ene jenta drinken til gutten og kaster over han! Og vet dere hvordan det hele ender: Gutten blir kastet ut!

Det er helt på tryne. Jenta kastet drinken på han, men gutten blir kastet ut. Det hører ikke hjemme noen steder. Men det er tydelig at det er forskjellsbehandling mange steder her. Kan jo også nevne at jenter får gratis drikke og inngang på maaange utesteder, mens guttene må betale. Greit for meg som er jente, men synd for guttene.

Hendelsen skjedde på utestedet 509 for de som måtte lure.

I AM SERIOUSLY GONNA MISS IT

Det er mye jeg kommer til å savne fra Florida og livsstilen her. Under har jeg samlet noe av det jeg kommer til å savne når vi flytter tilbake til Norge. Det kommer nok til å bli veldig rart å dra herfra etter så lang tid. Jeg kommer til  å savne:

– Den herlige stranda med det varme vannet.

– Gratise tennisbaner som du kan bruke når du vil

– Ekkorn som løper rundt over alt

– Å spise ute billigere enn det koster å spise hjemme

– Delfinene i "hagen" om sommeren

– Masse spennende godis

– Billig shopping

– Victorias Secret

– Store stua vårres

– Det herlige uteområdet

– Sist men ikke minst: De vakre solnedgangene

Skjønner du at jeg kommer til å savne dette ? 🙂

GJETT HVOR JEG SKAL?

I dag har jeg pakket ferdig det siste som gjenstår før vi reiser. Må bruke resten av dagene på vasking, og måtte få unna alle klærne og tingene i dag. Godt å være ferdig, og heldigvis e det overskyet i dag, ellers hadde jeg ikke orket å pakke! I morgen tror jeg det blir finvær, og jeg skal bare sole meg og bli brun til jeg reiser hjem.. Alle koffertene mine er overvekt, alt fra 1-4 kilo mer enn tillatt. I tillegg har jeg 2 kofferter med enn det man egentlig får, og en spesialbaggasje som består av tennisutstyret mitt. Blir litt spennende å se hvor mye ekstra jeg må betale for det.