Sååå lei

Jeg er så værlei for tiden, det både regner, snør og blåser her.  Det er lite som minner om vår i Trøndelag nå om dagen. Og det verste av alt, jeg leste en artikkel på en nyhetsside at hele Mai kommer til å bli kald og regnfull. (får virkelig håpe det ikke stemmer) Noen ganger får jeg lyst å pakke sakene mine å flytte sørover. Solen  gir meg nemlig sååå mye energi og nå savner jeg den så inderlig. Vi har faktisk vinterdekk på bilen fortsatt, det er vell ikke noe vits i å skifte dekk ennå når været er så ustabilt.

Men over til noe mer hyggelig: Forrige helg var vi ute å spiste på Jimis Diner med barna og deres farfar. De har har vært på Jimis tidligere, men dette var mitt første besøk. En utrolig kul plass, som minner meg veldig om USA – da det er veldig amerikansk. Maten var supergod, og etter lunsjen serverte de gratis softis til hele gjengen.  Det var veldig stas for barna, og for meg, hahah for jeg elsker jo alt som er søtt. Veldig trivelig plass med hyggelig betjening. Dit kommer vi nok til å dra tilbake ved en senere anledning.

Nå er det endelig helg igjen! Og i kveld skal vi slappe av med en god film. I helgen blir det nok litt overtidsjobbing da det er nok å gjøre for tiden. Ha en super helg alle sammen.  

Er det mulig

Shit som tiden flyr, nå er det snaaaart helg igjen. Jeg merker at desto mer jeg fyller dagene med, desto fortere føles det som tider går. Samtidig elsker jeg å gjøre mye, for da blir livet så innholdsrikt. Meen jeg øver meg på å roe ned litt, og sette pris på de rolige dagene også, og ikke jage den neste opplevelsen hele tiden. Det tror jeg er viktig for en balansert hverdsg og et lykkelig liv.

På Lørdagen feiret jeg bursdagen min med familien. Det var veldig koselig, og jeg fikk masse fine gaver. Fikk noen nydelige blomster av både mamma og pappa, noe jeg setter stor pris på. Det er ikke ofte jeg kjøper blomster selv, nor som er litt synd for friske blomster er så fint, og koselig ikke minst.

Dette er nok første selskapet vi har hatt hvor jeg ikke har prioritert bakingen. Jeg smurte heller pp rundstykker og kjøpe ferdigkake, så enkelt men like godt!

Vi var veldig heldig med været i Trondheim i helga, derfor dro vi å kjøpte vannpistoler etter bursdagen og kosa oss med utelek! Moro!

Ute med jentene

På Fredagen møtte jeg begge søstrene mine for å spise på Solsiden. Siden været var nydelig, var jeg veldig ivrig på å sitte på uteservering. Vinden var kald, men varmelampe og pledd fikser det meste.

Dette er faktisk første gangen bare vi tre søstrene er ute sammen, og det var utrolig koselig. Nå som vi er voksne hele gjengen, føles ikke aldersforskjellen så stor😊

Turen gikk til Olivia for å spise pizza. Maten var okei, men må innrømme at jeg har smakt bedre pizza tidligere😅 det viktigste var at vi endelig fikk mulighet til å treffes, noe vi må bli flinkere til å gjøre oftere. Etter maten ble det en liten tur på solsiden senter for å gjøre noen ærend før det var rett hjem til filmkveld med kjæresten. Kunne ikke bedt om en bedre start på helge !

 

It’s my birthday

På Onsdag denne uken hadde jeg bursdag! Bursdager er så stas, og jeg elsker å feire år. På bursdagen min tok jeg meg fri fra jobb, som jeg alltid gjør på bursdager, og startet dagen med en treningsøkt. Hele dagen var satt av til egentid, og etter trening dro jeg på shopping med søsteren min.

Det er sjelden vi treffes bare oss, for vi har nesten alltid med barna når vi skal finne på noe. Derfor var det ekstra koselig å bare være oss to. Vi fant massse fint i butikkene, og fikk handlet en del.

 

På ettermiddagen feiret jeg med barna og kjæresten og litt senere dro vi på restaurrant på solsiden mens mamma passet barna. Det var helt magisk på solsiden, og været var helt fantastisk. Det var masse liv ute og det var godt å få en ordentlig date-kveld.

Ettermiddagen dro vi på sparkesykkeltur i solnedgangen noe som var utrolig koselig. Kvelden ble avsluttet med filmkveld. Jeg føler meg heldig💕

Familietrening

En av de siste dagene i påsken meldte jeg meg inn på 3t treningssenter. Nå har jeg vært halveis innaktiv i to år, så det føltes som et veldig lurt valg. Helse er viktig for meg, og jeg trives best når jeg har en aktiv livsstil😊

Når været er så nydelig som det har vært i Trondheim  den siste perioden, får jeg ekstra mye energi. Derfor tok jeg med lillesøster på joggetur her om dagen. Hun syklet mens jeg forsøkte å henge på. Det ble ei givende økt for begge to, og vi tok oss en god pause i Tillerparken. Det føles bra når vi kan kombinere trening og familietid.

Vi har også funnet oss ei kjempe fin sykkelrute på 1,2 mil som vi har syklet et par ganger iløpet av den siste uken. Når man sykler kommer man seg så rask frem, og får sett mye på kort tid. En veldig fin treningsform og man merker ikke like godt at man faktisk trener. Tipper vi kommer til å ha mange fine sykkelturer i tiden fremover nå som våren endelig er her!

Strandliv

I går kjørte vi til Lade, og traff søsteren min og hennes familie der. Sammen dro vi til Ringvebukta, men parkerte ganske langt unna slik at vi fikk oss en gåtur i tillegg.

Det var utrolig fint langs ladestien i finværet, og overraskende nok så var det ingen vind på stranden. Barna lekte seg i vannkanten, vi forsøkte fiskelykken  og grillet pølser og marshmallows. Det er mye mindre snø på Lade enn her hjemme, og vårstemningen var på topp. Jeg elsker sjølivet og sjølukten, så det var godt å endelig være tilbake på stranden. Det føles som evigheter siden sist.

 

Påskeaften

På Påskeaften startet vi dagen med påskejakt på Rema1000. De hadde gjemt 10 kvikklunsj rundt omkring i butikken, og det var mange barn som ble med i kampen om premiene. Vi endte til slutt opp med godis og en diger bamse, noe som var veldig moro. Vi hadde i tillegg påskeegg-jakt hjemme, der to digre påskeegg skulle letes frem inne i huset.

Vi fikk også handlet litt til resten av påsken, og diverse til hagen som vi er så godt i gang med. Jeg elsker å holde på utendørs, spesielt når været er så fint som det er for tiden. Da foretrekker jeg å være utendørs hele dagen. Jeg fikk ordnet ferdig plenen på den ene siden av huset, og gleder meg til snøen har smeltet på den andre siden slik at jeg kan komme i gang der også.

På ettermiddagen var det påskemiddag til Søstersen. Vi har ikke møtt henne eller mamma tidligere denne påsken, så det var utrolig koselig å endelig treffes igjen. Søs hadde disket opp til en nydelig middag, og en fantastisk dessert som er noe av det beste jeg har smakt. Vi storkoset oss hele gjengen og hadde en veldig fin påskeaften.

Påskelekene 2022

Da vi våken i går var været fantastisk, derfor måtte jeg bare komme meg ute med en gang. I stede for å sitte å nyte solen uten å gjøre noe annet, bestemte vi oss for å komme i gang med vår-dugnaden. Vi kostet deler av gaten, kjørte bort kilovis med grus og fikk raket plenen vår enda mer. I tillegg brukte vi mye tid på å greve opp deler av plenen, for å fikse diverse. Vi holdt på i flere timer, og  jeg elsker å holde på med ting når jeg er ute, stede for å sitte stille å sole meg. Før klokken var 12 på formiddagen hadde jeg over 10 000 skritt, og det er sjelden jeg får så tidlig.

Litt senere på dagen var det klart for påskelekene 2022 som familien hadde stelt i stand. Det var utrolig moro, med blant annet Quiz, potetløp og egen quiz for barna. Vi storkoset oss i sola med god mat, grilling, og masse godis. Og alle fikk morsomme premier for innsatsen i de forskjellige konkurransene. Barna hadde en fantastisk dag sammen med gjengen.

Åååhneeeei

I dag våknet jeg i 8 tiden, og solen skinte mer enn noen gang. Ingenting er bedre enn å våkne til solskinn, og før frokost dro jeg ute å kosa meg i solskinnet. Jeg vasket vinduer, kostet gårdsplassen, vasket bil og raket plenen. Lillesøster var med ute hun også, og koset seg i sola på husken sin. Jeg fikk lest litt i boken min, og kjente virkelig st solen varmet.

Etter en alt for sen frokost, dro vi på skitur hele gjengen sammen med Martine og Eivind. Vi dro i bymarka og hadde med oss både engangsgrill, pølser og kvikklunsj. Men det jeg ikke greide å få med meg, var skistavene mine. Så da sto vi der da, men et par skistaver for lite. Det var litt for langt å snu, så jeg tenkte jeg skulle fullføre turen uten staver. Men heldigvis var Martine så snill og lånte meg en av stavene sine, så vi gikk hele skituren med en stav hver. Det funket faktisk veeldig bra👍

Vi storkoset oss i den deilige vårsolen, detter er ordentlig påskestemning for meg. Jeg er så glad for at vi endelig fikk noen ☀️☀️☀️Stråler her i trøndelag også.

 

Kan ikke klage

I går serverte Johnny og Tone en deilig påskefrokost på Singsås. Vi våknet ganske tidlig hele gjengen, noe jeg elsker slik at man får mest mulig ut av dagen. Før frokosten rakk vi brettspill og leking med barna, noe som er utrolig koselig.

Ved frokosten fikk jeg bursdagsgaver, fordi jeg har bursdag om cirka en uke. Fikk mye fint, blandt annet en deilig genser og ullsokker.

På formiddagen bestemte vi oss for å kjøre hjem til Trondheim. Været var disig på Singsås, mens vi hadde strålende sol hjemme, noe som er ekstremt etterlengtet. Derfor dri vi hjem, og rett ute på ski i bymarka. Det var heeeeelt magisk! Jeg elsker å gå på ski, og det var på tide at vi tok frem skiene som ikke har blitt brukt i hele vinter😅