I FEEL LIKE CARRIE IN Sex And The City

Jeg eeeelsker sko

Jeg får aldri nok sko

Nå skal jeg se ferdig Sex And The City The movie nr 1, som jeg har sett halvveis. Det er andre gangen jeg ser den nå. Blir godt å slappe av etter en heftig dag. Jeg har nemlig vært å ridd en ny hest (eller, det var faktisk en ponni) noe som var utrolig gøy, så har jeg gått tur, ryddet leilighet og vasket 4 vaskemaskiner med klær. Burde ha gjort litt skolearbeid også, men får se om jeg har noen krefter igjen etter filmen er ferdig. *Tviler*

Hva har du gjort i dag?

FOR TIDLIG?

Snart kommer Nokas på kino, filmen som handler om NOkas ranet. Har hørt prating om filmen i hele dag på radioen, og at mangekritiserer at  filmen ble laget for tidlig, med tanke på pårørende av politimannen som ble drept. Hva er din mening om saken?Jeg gleder meg iallefall til å se filmen, tror den er bra laget, men forferdelig tragisk med tanke på at noen ble drept.


(bildet er lånt fra vg.no)

 

SKJØNNER INGENTING JEG

I går da jeg skulle legge meg merket jeg at det gjorde veldig vondt på skuldra. Det var så vondt at jeg måtte stå opp for å finne ut hva som foregikk. Da jeg sjekket så jeg at jeg hadde fått et sår, uten at jeg aner hvordan.  Det var der bare helt plutselig. Merkelige greier…. Kan ikke huske å ha slått meg?!

DERFOR ER JEG TRIST

I går fikk jeg vite at han vi leier leilighet av har dødd. Han bodde rett over oss helt til i forigårs da han døde. Det er veldig trist, han ble ikke så veldig gammel og det er bare tragisk. Det er ikke mange dagene siden jeg snakket med han, og da virket han helt frisk. Rip.

I tillegg var jeg hjemme alene, rett under leiligheten der noen netopp har dødd. Skummelt og trist.

I LOVE PINK AND BOWS

Nå er jeg hjemme på besøk til mamma og familien slik at jeg slipper å være hjemme alene. Har øvelseskjørt og degt gikk kjempe bra i dag også, jeg kjørte en times tid på veien uten noen problemer. Men jeg krasjet nesten i garagen da jeg skulle parkere bilen fordi jeg glemte å bremse. Hahah… Heldigvis gikk det bra!


Kurv fra HM

Putetrekk fra HM

Do you?

I CANT BELIVE IT

Virker som sommeren har kommet tilbake for å bli en stund nå. Det er så fantastisk ute, sol og varmt, og det er meldt slik vær flere dager fremover har jeg hørt. Kan ikke klage på det nei. Likevell er jeg litt sjalu på søstra mi som reiser til Rhodos i dag. I morgen reiser også kjæresten min og blir borte noen dager. Men jeg får bare gjøre det beste ut av det.


Fine Trondheim by

Senere i dag skal vi spise Fårikål. Det blir spennende, kan ikke huskeå ha smakt det før, men det virker som man enten elsker det eller hater det.

Hva gjør du denne Søndagen?

HÅPLØST FORSØK

For noen dager siden skulle jeg prøve hjemmestriping av håret. Har gjort det mange ganger tidligere, men det er flere år siden. Jeg strevde lenge med å få hår gjennom hullene i hetta, og ga opp ganske fort. Det var så vondt og det lugget skikkelig! Uutholdelig! Derfor dro jeg hetta av igjen, og prøvde å stripe håret uten hette. Det funket bedre, men tilslutt gadd jeg ikke mer fordi jeg synes lukten var for sterk. Haha, misslykket forsøk på å stripe håret. Ser nesten ikke forskjell engang!

ABSOLUTT INGENTING

Planen var å gjøre absolutt ingen ting i dag, bare slappe av og samle  energi. Men rastløs som jeg er så gikk det ikke helt etter planen. Først ryddet jeg hus og vasket klær, så skiftet jeg på senga. Deretter bar det rett til trening på Elixia, en grei og kort økt, før jeg gikk en times tid på tur. Været var helt fantstisk i dag. Kan ikke bare sitte inne når sommerværet kommer på besøk! Det var herlig det!

Har dere hatt fint vær idag?

XFACTOR SKUFFELSE

I dag har jeg fått utrolig mye ut av dagen. Jeg stod faktisk opp kl 07.00 og det er tidlig til å være meg når jeg har fri. Først gjorde jeg noen ærend (det er MYE å gjøre for tiden!), så besøkte jeg og søsteren min Heidi og hennes søte Babyjente Adriana. Deretter dro jeg til stallen og red en times tid. Nå er jeg like stiv i kroppen som jeg var sist gang jeg red, altså minst like stiv som en 90åring.

Ellers ble jeg svært skuffet over X factor i dag, favoritten min gikk ut allerede. Det var hun Camilla som hadde den vakre og unike stemmen. Vet ikke om jeg orker å følge med på X factor fremover, bare fordi jeg ble så skuffet.


Måtte sensurere ansiktet mitt fordi jeg gjør utrolig mange rare utrykk når jeg konsentrerer meg. Hahah

Hva skal du i helgen?