Prosjekt; Fit body

Denne måneden skal bli meget spesiell for meg, jeg har nemlig tatt 2 store valg. Nå vet jeg ikke om jeg greier å gjennomføre disse 2 valgene jeg har tatt, men det er verd et forsøk. Det er jo trossalt kun snakk om 31 dager, så jeg skal prøve å holde ut.

  • Jeg skal ikke spise NOE godis i løpet av 31 dager! (de som kjenner meg vet jeg er ekstremt sukkeravhengig, jeg kan spise over en 250 gr sjokolade hver eneste dag, uten noe problem. Noe jeg gjør ofte. Jeg elsker alt som er søtt, og blir i dårlig humør om jeg ikke får i meg nok. Dette er en ekstremt dårlig vane, både for helse og kropp. Nå vil jeg jobbe for å bli normal, og ikke la sukker styre hverdagen. Dette kommer til å bli knallhardt, og jeg blir sikkert ekstra sur og utålmodig, men når man er ute av avhengigheten så blir man jo normal igjen. )I denne perioden får jeg  Ikke spise is, sjokolade, vaffler, boller, ja you name it! – alt som er usunt og fullt av sukker!

 

  • Jeg skal ha shoppestopp! I perioder bruker jeg unødvendig mye penger, selv om jeg ikke shopper så mye for tiden, som jeg gjorde tidligere. Men nå skal jeg ha shoppestopp i en måned, og det blir spennende å se hvordan det kommer til å gå. Jeg får selvfølgelig lov å kjøpe stasj til Lukas om det er noe han behøver i barnehagen, slik som ullklær, luer og votter. Eller annet som skal dukke opp! Men jeg får ikke shoppe noe til meg selv.

 

Så skal jeg selvfølgelig holde dere oppdattert hvordan dette går. For det kommer til å bli veldig utfordrende, iallefall første punktet!

 

Har dere troa`? (Jeg tipper de som kjenner meg ikke har særlig stor tro på at jeg greier dette, hahah,,,, så jeg får prøve å “prove them wrong”)

 

For en aften

Dere som har fulgt med bloggen min en stund har kanskje fått med dere at jeg var så heldig å vinne en konkurranse på instagram der premien var middag for 4 på Fridays? Vi bestilte bord til i dag kl 16, og toppet det hele med en kinotur etter middagen.

Vi elsker TGI Fridays, og maten de har. Vi har elsket den kjeden helt siden vi bodde i Florida! Servicen vi fikk i kveld var upåklagelig, man skal lete lenge for å finne så hyggelige servitører! De pyntet lampen vår med ballonger det stod gratulerer på, og det var veldig gøy!

Vi kunne velge hva vi ville på menyen, så vi slo til med en treretters middag! Jeg har aldri vært så mett før, ever!! Tilogmed ikke på julaften, haha!!! Goood mat ja! Etter å ha vært der et par timer dro vi på kino og så whitehouse down, kjempe spennende! Dette har vært en perfekt aften i godt selskap, med god mat og en bra film. Bedre kan det ikke bli:)

Dette er noe jeg elsker!!

Jeg eeelsker å hente posten, det er like spennende hver dag! Her hvor vi bor kommer alltid posten sent på dagen, men den er som regel kommet når jeg er hjemme fra jobb. Ofte er postkassen stappfull av pakker, og her om dagen var det hele 5 blader i tillegg til pakker. Det kommer så mange hyggelige overraskelser i postkassen, så å hente posten er noe jeg ser frem til hver dag!! Flere som har det sånn?

Familytime is gold!

På Torsdagen inviterte mamma meg, Lukas, søs og Ariana på City Syd. Det er lenge siden vi har vært der sammen nå, så det var veldig koselig. Først tuslet vi litt i butikkene, og etter en liten stund med shopping dro vi på Egon. Jeg elsker maten der, og denne gangen bestilte vi PizzaBuffe. Lukas fikk smake salat og pizza, og synes det var kjempe godt. Ariana storkoset seg hun også, og er som regel alltid fornøyd når mat blir servert, lille matvraket;)


Yåw

Enjoy it befor its too late

Det jeg liker med høsten er følgende:

  1. Vakre farger
  2. Høstmoten
  3. Frisk og god luft

Det er utrolig kaldt om morgenen for tiden, en dag var det frost også. Jeg tror ikke det er lenge til snøen kommer nå, så det er bare å nyte de siste høstdagene før det blir vinter. Jeg ønsker snøen velkommen, da jeg eeelsker snø. Det eneste jeg gruer meg til er å skrape is og snø på bilruta, og å kjøre på glatt føre.

JIPPI!! JOLLYRAAACE

Nå er det duket for Jollyrace igjen!! Hurra, dette har jeg ventet på. De har jo såå mye fint på Jollyroom, og når de har Jollyrace er det virkelig noen kupp man kan få tak i. Jollyrace varer i tre dager, frem til Fredag kl 15! Etter 24 timer byttes produktene ut, og det er nye produkter som kommer på tilbud, så det er verd å følge med! Det er alltid så spennende, for alle produktene som er med i jollyrace holdes hemmelig så man vet aldri hva som dukker opp. Racet som startet i går hadde både barnevogner, klær og interiør til fantastiske priser, og jeg klikket hjem en kjempe søt lue til Lukas:) Trykk her for å komme til JOllyrace

DÅrlig samvittighet sa du?

PÅ Mandagen inviterte mamma meg på lunsj! Det er fordelen med å jobbe nærme hverandre. Utrolig koselig, det er lenge siden sist vi var på lunsj sammen i jobbtiden. Sist gang tror jeg at jeg var gravid, så det er noen år siden.

I går var jeg til legen igjen (Jeg har forresten fått frikort!! Hurra!!! HAHAHHA, gikk og ventet på denne!!!) Legen ville sykmelde meg på grunn av ryggen. Jeg har jo så store smerter av å stå/gå og sitte, derfor er jeg nå sykmeldt 50 prosent, slik at jeg jobber 2 dager i uken. Nå får jeg bare ligge og hvile ryggen fremover mens jeg venter på time på sykehuset til spesialist. Det blir spennende å se hva de bestemmer seg for å gjøre med ryggen min! 

Nå er jeg lei av å ha dårlig samvittighet. Jeg har årlig samvittighet ovenfor jobben når jeg er sykmeldt. Og jeg får dårlig samvittighet når jeg må være hjemme fordi Lukas er syk. SLik er det å være pliktoppfyllende. Men nå må jeg prøve å tenke litt på meg selv også, jeg skal tross alt leve med denne ryggen resten av livet, så jeg får prøve å skyve den dårlige sammvittigheten litt til side. 

 

Aaaaaw

For ei søt og god søster jeg har!! I dag ringte jeg henne og fortalte at jeg ikke hadde peiling på hva jeg skulle lage til middag for meg og Lukas, og vet dere hva hun svarte da? ” vil dere komme på middag hos oss da?” Sååå koselig!!

Lukas og Ariana ble kjeeeempe glad for å treffe hverandre igjen, og middagen vi fikk servert var supergod! Etter maten fikk Lukas og Ariana endelig leke sammen igjen. Ariana har så mange spennende leker:))))