Hårpynt til lilleprinsessa

Prinsessa i magen har over 100 hårspenner i alle mulige farger og fasonger. Noen er festet på et hjerte, mens andre er samlet i en boks. Har ikke plass til å henge opp alle. Gleder meg til å ta de i bruk, alle hårspennene er håndlaget av meg, og da er det ekstra gøy å bruk dem:) 


Statusrapport uke 32

TERMIN: Fortsatt 1. April, men satser på hun kommer en uke før, akkurat som storebror <3

♥ PÅ VEI: Akkurat 31+3

NESTE KONTROLL: 6. Februar skal jeg på Ultralyd, siden lilleprinsen var så liten før termin. Og de ønsker å følge opp litt ekstra denne gangen. Så har jeg time hos jordmor 4. Februar. 


♥ VEKTØKNING: Nå er det lenge siden jeg har veid meg, så kanskje på tide å gjøre det snart. Foretrekker å veie meg på morgenen, så får slå til i morgen tidlig. Tipper det begynner å bli noen kg, jeg føler meg diger. hahahah

♥ VANN I KROPPEN: Mer denne gangen enn sist

♥ PLAGERHar vært heldig frem til nå. Men nå plages jeg med smerter. Ribbeina på ene siden kjører seg ned i magen og gjør kjempe vondt. Spesielt når jeg sitter. Sitter jo for det meste på jobb i 8 timer i strekk, og det gjør veldig vondt. Om jeg heller velger å stå, får jeg vondt i symfen, så det er ikke noe bedre. Dette er nok plager som kommer til å bli verre desto større magen blir, og det er litt frustrerende å tenke på at jeg skal ha disse smertene  i to måneder til. SUkk

♥ MELK I BRYSTENE: Oh yes


♥ MATKIKK : For tiden er det epler og oppskjærte grønnsaker som gjelder, i tillegg til min daglige dose med sjokolade. hahah 

♥ KYNNERE : Nesh

♥ SULTEN: Tja

♥ HUMØR: Det er varierende, er litt hormonell og kanskje litt overfølsom?


♥ NAVN: Trodde vi var enige nå, men det var vi visst ikke likevell

♥ KJØNN: Fortsatt jente, får se på ultralyd 6. februar om det fortsatt er det

♥ BARNEROM: ferdig!!! Og jeg elsker det 

♥ UTSTYR: Innså at jeg egentlig mangler klær i strl 56, altså nyfødt. Har jo bare 3 bodyer. 

♥ AKTIVITET INNENFRA: Rolig lita prinsesse, kjenner mye bevegelse, men ingen spesielt harde spark. Men det er veldig gøy å se magen bevege seg 

 

♥ HODET NED: I går sparket hun meg langt opp under ribbeinet, så da tipper jeg hodet var nede, men det varierer sikkert fra dag til dag enda

♥ OM FØDSELEN: Gruer meg til å være borte fra Lilleprinsen

♥ TUNGT: Ja, jeg er tungpustet hele tiden, Selv når jeg sikker i ro. Nesten flaut 

♥ UTÅLMODIG: På grunn av smerter i mage/ribbein såå begynner jeg å bli litt utålmodig. MEN utenom det så har jeg god tid. Har egentlig ikke gått opp for meg enda at vi skal bli 2barnsforeldre

♥ SØVN: Elsker å sove, og sover gjerne en dupp før jeg skal legge meg for kvelden

Slenger med noen nydelige gaver i har fått til lille babyen i magen 

What a Week

På Mandagen klaget lilleprinsen over smerter, men dro en tur i barnehagen likevell. Det gikk superbra og hn storkoset seg, men på kvelden fikk han høy feber. Hele 40 grader viste termometeret! På Tirsdagen måtte vi til legen, der tok de tester, men alle var fine og de konkluderte med en luftveisinfeksjon forårsaket av Virus.

På Onsdagen ble det hjemmedag da Prinsen skrek hele natta, og fortsatt hadde 40 i feber. Det gjorde veldig vondt for han å hoste. Torsdagen var feberen der fortsatt og da fikk lillegutt en hjemmedag med Pappsen. 

Og i dag, var endelig formen fin! MEN da vi skulle ut å kjøre i dag, hadde batteriet på bila blitt helt flatt. Bilen vår takler ikke 20 minus, og i tillegg til det så var ene dekket flatt. Hhha dekket reagerer også på kulden. For et styr! Fikk heldigvis fikset dette til slutt. Nå blir det godt med helg!

Beste gutten min <3

God helg!!!

I wanna do something

Etter fødsel ønsker jeg å fikse håret mitt. Jeg vet jeg skal klippe det opp, men jeg greier aldri å bestemme meg for hva jeg skal gjøre med fargen. Jeg ønsker en forandring, men samtidig trives jeg veldig godt med fargen jeg har nå. Greier ikke å bestemme meg om jeg skal farge det brukt eller stripe det lysere, siden jeg allerede trives så godt. Men forandring er viktig av og til! Får se hvilken vei jeg velger å gå, fortsatt en stund igjen å bestemme seg på . 

For en frekkhet!

I dag opplevde jeg noe som var så frekt at jeg nesten er overrasket. Jeg hadde lagt ut en jakke til salgs på Facebook, hvor folk kunne by det de ønsket å gi for jakka. Tidlig fikk jeg henvendelse fra ei jente om jeg kunne tenke meg å bytte jakken mot et gavekort på en av mine favorittbutikker, noe jeg absolutt var åpen for. Men før jeg leverte jakken, så sjekket jeg selvfølgelig med butikken om gavekortet var gyldig. Og vet dere hva de  sa?

Gavekortet var oppbrukt, for lenge siden. Og ikke verd noe lengre. Enn at hun forsøkte å lure meg på denne måten. Heldigvis er jeg ikke så naiv at jeg leverer fra meg en dyr jakke uten å sjekke ut slike ting på forhånd. MEn at noen prøver seg på noe slik, det overrasker meg.

Hurra!!! ENDELIG min

Jeg har ønsket meg moseskurv til babyen denne gangen, de er jo så utrolig søte. Så kom jeg over et superkupp på barnashus og måtte bare slå til. Kjøpte moseskurv med stativ, sengehimmel og trekk til kurva. Jeg har tilogmed vasket og gjort den klar nå. Den er såååå fin, og har allerede fått plass inne på rommet vårt. Mulig den kommer til å stå på stua etterhvert, får se hvordan det blir når baby kommer 🙂 

Supermum strikes again

PUH! For en innholdsrik dag! Det er lenge siden jeg har rukket å gjennomføre så mye på så kort tid, og nå føler jeg meg veldig høygravid og utslitt. Men på en god måte, om man kan si det!

Dagen startet tidlig, og vi forlot huset kl 10. Turen gikk med lilleprinsen og pappsen til SirkusShopping for å møte Brannmann sam. Lilleprinsen har vært fan leeenge, så da vi fikk høre at Brannmann Sam skulle dukke opp, måtte vi bare dra for å møte han. Det var kjempe stas, og lilleprinsen fikk hilse på, og vi fikk tatt bilde sammens med Brannmann sam. Etter denne happeningen kjørte vi pappsen til skolen, før vi dro videre på besøk til Bestemor og Bestetor. 


Bestemor og Ariana skulle være med å møte Bjørnis på Bunnpris. Han skulle nemlig komme sammens med mange brannmenn og brannbiler, og siden vi er veldig brannmann-fan så måtte vi nesten bare få med oss dette også.  Det er typisk at alt skal skje på en dag, men så utrolig gøy da! Lilleprinsen fikk møte Bjørnis, fikk bilde med autograf, vi fikk være med inne i Brannbila, og se på alt de hadde av utstyr i Brannbilene. Imponerende saker! 


Etter møtet med brannbilene og Bjørnis dro turen til Leos Lekeland. Bestemor som inviterte oss med, og vi hadde det kjempe gøy. Men FY, jeg har aldri opplevd Leos så stappfult før, det var barn overalt, det fantes ike parkering utenfor, og vi måtte stå i milelang kø bare for å komme oss inn. På slike dager er det nok med en times besøk, men vi rakk utrolig mye på denne timen. VI rusjet MANGE ganger, hoppet på trampis, løp rundt, fikk møte Leo og testet ut alle aktivitetene de hadde. Lilleprinsen ble villig med da vi skulle dra derifra, tror han var litt sliten etter en times tid han også. 

Etter Leos hadde vi mange andre ærend, vi måtte på Barnashus og hente sengehimmelstativ til babykurva, en tur på Ikea for å kjøpe småtterier vi mangler til lilleprinsessa, vi måtte hente et strykejern vi hadde bestilt og hente noen pakker, pluss handle mat til helga. Vi var ikke hjemme før i 7tiden, og da var vi slitne alle mann. Dette blir en rolig kveld for min del, jeg har allerede rukket en dupp på sofaen. GODT!!

 

God helg alle sammen